Izcila viesnīca

Rakstīts: 2 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 30 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Visas cerī bas atbilda realitā tei, pat pā rsniedza tā s.

Pirmā lieta, kas piesaista jū su uzmanī bu, ir mierī gā atmosfē ra. Visticamā k, tas saistī ts ar lielo itā ļ u un vā cieš u skaitu. Viesnī cā s ar atpū tniekiem no NVS nav nekā du kliedzienu, kautiņ u dzē rumā un visa cita, ko var novē rot. Klusas, mierī gas, vidē ji jautras vakara programmas. Protams, tiem, kas vē las lielisku izklaidi, viesnī ca bū s garlaicī gi. Mē s bijā m daudzā s ekskursijā s, tā pē c mums ļ oti patika mierī gā atmosfē ra viesnī cā.


Apkā rtne ir vienkā rš i krā š ņ a. Pateicoties ragam, gandrī z no jebkuras vietas viesnī cā paveras brī niš ķ ī gs panorā mas skats. Pludmale ar applū duš u rifu ir pā rpildī tā ka. Bet tur ir bagā ts rifs. Redzē jā m bruņ urupuci, dzeloņ rajas, sē pijas, krokodilu zivis u. c. Ja braucat pa labi no pontona uz pamestu viesnī cu, var redzē t arī rifu haizivi. Pludmale pie Olimpiskā s viesnī cas ir nomaļ a un klusa.
Arī visā teritorijā daudz apstā dī jumu, viss glī ti apgriezts.

Atseviš ķ i es vē lē tos pieminē t personā lu. Glā bē ji, viesmī ļ i, bā rmeņ i, vadī ba – visi ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi.

Mē s braucā m ar viesnī cas taksometru: Old Market - 15 $, Soho - 20 $. Ē rts auto, jauks vadī tā js.

Svē tku beigā s piestā ja vē l vairā k mū su tū ristu. Uzreiz kļ uva skaļ ā k, mū sē jie, kā vienmē r, vē las sevi izvirzī t augstā k par citiem, viņ i sā k izturē ties nekaunī gi un rupji pret darbiniekiem.

Kopumā š ī ir viesnī ca. kurā vē laties atgriezties. Paldies Labrandai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu