Viesnīca ir vairāk vai mazāk normāla

Rakstīts: 9 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 30 augusts — 6 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 4.0
Ierodoties lidostā , uzreiz paņ ē mu SIM karti par 10 dolā riem. un par neē rtī bā m ar internetu viesnī cā aizmirsu vispā r. Vakarā iebraucu viena, dabū ju normā lu istabiņ u 1. stā vā ar skatu uz baseinu, ū dens bija, viss darbojā s, uz visu laiku bija tikai viens tarakā ns, kas ļ oti priecē )))). Viesnī cas teritorija nedaudz nesakopta, bet dā rzā pacieš ama, ļ oti glī ti un skaisti, ē diens vienmuļ š visas seš as dienas, bet zivs mē rcē bija ļ oti garš ī ga, alkohols bā rā vā jš , dod ā rā plastmasas glā zē s, bet daž reiz stiklā (nezinu kā pē c)))), mū sē jie ir ļ oti nekaunī gi un uzreiz prasa 5-10 glā zes alkohola vienā rokā un tā ik pē c 5 minū tē m, tā pē c bā rmeņ i ir dusmī gs (cieņ a bā rmenim Karemam).
Smilš ainā pludmale man nepatika, sekla un ļ oti netī ra pē c arā biem, man labā k koraļ ļ i, tur nokļ ū t nav nekā du problē mu, vienī gais, ka pē c 15 stundā m tieš ā m ir tikai 1.5 stunda sauļ oties, jo saule noriet aiz klints un viss. Viesnī cā ir animā cija, bet so-so, es palaidu garā m kaut kā du diskotē ku, ī paš i tā pē c, ka kontingents bija jauns. Manuprā t lielais viesnī cas pluss ir tas, ka visur pa perimetru ir kameras, ir apsardze, dokumenti, zelts, naudu istabā atstā ju tikai vienu reizi, bet viss bija savā s vietā s. Es savā istabā izkā ru zī mi, lai viņ i nenā ktu un netī rī tu, bet puiš i katru dienu gā ja uz citā m istabā m un iztī rī ja to.
Vispā r pirmo reizi Ē ģ iptē viesnī ca vairā k vai mazā k normā la, nav 5 zvaigznes, bet dzī vot var. Es pat varē tu braukt vē lreiz!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu