Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*– Atsauksmes

111
Novērtējums 8.710
№8 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.2 Numurs
8.9 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.8 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2008. gadā. Iekļauts viesnīcas kompleksā kopā ar viesnīcu Reef Oasis Beach Resort 5 *. Tas sastāv no galvenās ēkas (reģistratūra, bāri, konferenču zāle) un divstāvu dzīvojamo ēku kompleksa. Sentido Reef Oasis Senses Resort ēkas atrodas aiz Reef Oasis Beach 5 * viesnīcas ēkām (bez sadalošā ceļa). Tūristiem, kas atpūšas Sentido Reef Oasis Senses Resort, ir pilna piekļuve visai Reef Oasis Beach 5 * viesnīcas infrastruktūrai (bāri, galvenais restorāns, pludmale, animācija, teritorija). Viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan jauniešiem.Vairāk →
аватар x_air
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti bagā ts rifs, pirmajā dienā.5 stundas pavadī jā m ū denī , redzē jā m stinku un murē nu, turklā t visas pā rē jā s zivis. Lielisks numurs un viesnī ca kopumā. Katsaps vai nu nav klā t, vai slē pjas. ES iesaku!. … Tomēr ▾ Ļ oti bagā ts rifs, pirmajā dienā.5 stundas pavadī jā m ū denī , redzē jā m stinku un murē nu, turklā t visas pā rē jā s zivis.
Lielisks numurs un viesnī ca kopumā.
Katsaps vai nu nav klā t, vai slē pjas.
ES iesaku!
Сніданок
аватар T4ny111
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Treš o reizi atpū tā s Sentido. Mē s iesakā m ikvienam, kam ir bē rni, un relaksē još ai atpū tai krievu valodā saprot visu personā lu. Ē diens ir izcils. Tiek pasniegtas garneles, kalmā ri, krabji. No š ī s dienas ē dieniem man patika pī le. … Tomēr ▾ Treš o reizi atpū tā s Sentido. Mē s iesakā m ikvienam, kam ir bē rni, un relaksē još ai atpū tai krievu valodā saprot visu personā lu. Ē diens ir izcils. Tiek pasniegtas garneles, kalmā ri, krabji. No š ī s dienas ē dieniem man patika pī le. Tagad izvē lnes pakalpojums.
Uz pludmali kursē autobuss. Mē s biež i staigā jā m. Nekā das nepatikš anas nesagā dā ja.
Wifi ir normā ls. Tī rī š ana katru dienu.
аватар Dima89-11
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s apmetamies viesnī cā novembrī . Atnā cu š eit, lai nosvinē tu mana dē la dzimš anas dienu. Svinē ja itā ļ u restorā nā . Viesnī ca mums iedeva kū ku. dē ls bija laimī gs Brī niš ķ ī gs laiks. Jū ra joprojā m ir silta. … Tomēr ▾ Mē s apmetamies viesnī cā novembrī . Atnā cu š eit, lai nosvinē tu mana dē la dzimš anas dienu. Svinē ja itā ļ u restorā nā . Viesnī ca mums iedeva kū ku. dē ls bija laimī gs
Brī niš ķ ī gs laiks. Jū ra joprojā m ir silta. Ir silts baseins. Dē ls no ū dens netika ā rā .
Ē diens bez sū dzī bā m. Laba augļ u izvē le. Liellopa un vistas steiki - garš ī gi
Tī rī š ana arī nav problē ma. Vī ti un gulbji un citi dzī vnieki
Iesaku ģ imenē m ar bē rniem.
аватар Stasya_99
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar ģ imeni. Ierados no rī ta, iekā rtojā s lī dz 12. Piedā vā ja uzkodu tē ju/sulu un kruasā nus. Viesnī ca tiek uzturē ta tī ra. Liela, apzaļ umota teritorija, veiksmī ga ē ku arhitektū ra, neviens nevienam netraucē , teritorijā vietas pietiek visiem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Ierados no rī ta, iekā rtojā s lī dz 12. Piedā vā ja uzkodu tē ju/sulu un kruasā nus. Viesnī ca tiek uzturē ta tī ra. Liela, apzaļ umota teritorija, veiksmī ga ē ku arhitektū ra, neviens nevienam netraucē , teritorijā vietas pietiek visiem. Ī sumā...
No plusiem:
+ Pludmale un tā s garums, laba ieeja jū rā (seklumā ). Maz ticams, ka pieauguš ais varē s peldē t, bet ar bē rniem tas ir lieliski. Lai gan ir miruš i veci koraļ ļ i, labā k ir valkā t koraļ ļ u č ī bas. Bet es atkā rtoju, ja jums to nav, tad pilnī gi iespē jams iztikt bez tā .
+ Dzī vs rifs. Daudz daž ā du zivju, stintes. Mazie dzeloņ i daž reiz uzpeld krastā ). Ir irurgs zivis, uzmanies.
+ Galvenajā restorā nā Sentido ē diens ir ļ oti labs. Brokastī s 3 veidu svaigas sulas (zemeņ u, gvajaves, apelsī nu), medus ķ emmī tē s, un viss pā rē jais... kruasā ni, omletes, aukstie gaļ as gabaliņ i, sieri, viss ir kvalitatī vi. Pusdienas ok, standarta... Zupas, gaļ a, garnē jums utt. Vakariņ ā s katru dienu - gaļ a, kebabi, zivis, dā rzeņ i - uz grila.
Vienmē r svaigi dā rzeņ i, salā ti, augļ i. Iepriecina daž ā di augļ i (mango, vī ģ es, dateles, banā ni, ā boli, vī nogas, plū mes... varbū t vē l kaut ko aizmirsu...).
Kafijas pupiņ as, iepakota sula. Saldē jums tikai vakariņ ā m. Pirms mū su izbraukš anas viņ i aizvilka uz bā ru Nescafe š ķ ī stoš ā s kafijas "lē jumu". Tai skaitā , ja tu tā nedzer, kā mē s, tad palū dziet bā rmenim, lai uztaisa tev graudu ar parastu kafijas automā tu, viņ iem ir.
Reģ istratū ras bā rā bija pieejami č ipsi un rieksti.

Tā kā Sentido viesi var izmantot restorā nus un oā zes pludmales rifu, mē s reiz devā mies vakariņ ā s un pie viņ iem. Pā rtikas "straumē š anas" ziņ ā +/- lī dzī gs, bet zemā ks par Sentido. Un atmosfē ras ziņ ā - "bazā ra stacija ((" ... Griesti zemi, troksnis, rū c, drupinā t, ar š ķ ī vjiem nav kur izspiesties.
+ atseviš ķ s mini stū rī tis (grū ti to nosaukt par bā ru) ar daž iem dzē rieniem pludmalē Sentido viesiem.
+ labs akvaparks, vietu (sauļ oš anā s krē slu) pietika visiem.
+ gudrs viesnī cas personā ls. Visi ir pozitī vi un draudzī gi!
Ja ir lū gumi vai jautā jumi – visu atrisina, palī dz.
+ daudzi baseini, kas ir ļ oti labi. labi.
+ istabu uzkopš ana ik pē c 3 dienā m (it kā korona pandē mijas dē ļ ), bet tī ri labi
+ istabā ir tē jas komplekts, ū dens pudelē s tiek papildinā ts tī rī š anas laikā , t. i. , reizi 3 dienā s. Bet jebkurā bā rā visā viesnī cā jū s varat uzņ emt ū deni bez problē mā m.
Istabā bija mini bā rs, bet nebija alus. Vienkā rš i sprite, kola, sula.
Peldmē telis, č ī bas.
Tagad par mī nusiem:
- Noguris istabas fonds. Mū su istabā balkona durvju otrā vē rtne normā li neatvē rā s, uzaicinā ja strā dniekus, salaboja, bet pē c kā da laika atkal salū za. Viņ i vairs nezvanī ja. Drenā ž a duš ā ir tikai bedre (bez parastā rež ģ a vai apakš ē jā vā rsta. Tā kā nav ļ oti mazs, tad visu laiku bija jā bū t modrā , lai neizkristu ar kā ju. Parā dī ja remontē tā jiem, bet spriež ot pē c viņ u reakcijas tā ir norma, un neviens nedara neko tā du, ko gatavojā s.
Nu, mē s negrasī jā mies tē rē t laiku, skrienot un risinot š o problē mu, jo mē s vienkā rš i guvā m vā rtus un turpinā jā m atpū sties).
- autobuss uz pludmali. Pts labi ka ir, BET viņ š ir uz dī zeļ a un baigā s izplū des gā zes! (( Puiš i, nu, 21. gadsimts ir pagalmā , nomainiet to beidzot ar elektrisko !! !
Darbojas ar aptuveni 7-10 minū š u intervā lu visu dienu. Pastaigas attā lumā no reģ istratū ras lī dz pludmalei 10-12 minū tes +/-. Diezgan normā li.
- vē l viens liels mī nuss kafejnī cā m akvaparkā un pludmalē . Akvaparkā uzkoda nostrā dā tikai pā ris stundas, ir 1 š efpavā rs un viņ š uztaisa 2 mazas picas, un bē rnu un pieauguš o rindā ir 10-15 cilvē ki... un tie nelaimī gie pā ris gabaliņ i uzreiz aizlido. un rinda turpinā s. Kā pē c nevar likt strā dā t 2 pavā rus vai vairā k stundas. Un bez burgeriem, bez kartupeļ iem. Tas mani ļ oti nokaitinā ja, jo š ajā viesnī cā bū tī bā nav nekā du uzkodu! Un, ceļ ojot ar bē rniem, tas ir svarī gi. Tā da pati bē da pludmalē . . Mū ž ī gā rinda. . Tikai te tā ir 2x lielā ka. .
Un atkal uzcep pā ris mazas picas, palaiž.2-3 cilvē kus un pā rē jie gaida 20-30 minū tes tā lā k... Bet pludmalē papildus picai varē tu paņ emt pat burgerus ar kartupeļ iem (ja ir laiks))).
- no vā rda vispā r nav alkoholisko dzē rienu, alus vispā r ir ū dens ar ū deni.
- pludmalē vietas visiem nepietika vienmē r un visur, tā pē c bija jā ierodas laicī gi, pē c 9 vietā m vairs nav vietas.
Kopumā labi atpū tā mies, jo cenš amies it visā meklē t pozitī vo, un, kas attiecas uz Ē ģ ipti, tad ē diens galvenajā restorā nā ir ļ oti labs, bet otrreiz noteikti uz š ejieni nebrauktu.

Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Hatalya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sentido ir relaksā cijas viesnī ca, kuras teritorijā ir kopī ga teritorija ar Reef Oasis. No Sentido caur Reef Oasis uz pludmali un atpakaļ ir pieejami pastā vī gi transporta pakalpojumi lī dz pulksten 20:00. Reģ istrē joties viņ i atteicā s maksā t. … Tomēr ▾ Sentido ir relaksā cijas viesnī ca, kuras teritorijā ir kopī ga teritorija ar Reef Oasis. No Sentido caur Reef Oasis uz pludmali un atpakaļ ir pieejami pastā vī gi transporta pakalpojumi lī dz pulksten 20:00. Reģ istrē joties viņ i atteicā s maksā t. Reģ istrē š anā s notika stundas laikā . Sentido teritorijā skan mierī ga mū zika, nav animā cijas, vestibila bā rs ir atvē rts visu diennakti, bezmaksas wifi numuriņ os, restorā nos un vestibila bā rā . Netā lu no viesnī cas ū dens atrakciju parka. Paš ā viesnī cā ir vairā ki nedziļ i baseini, vakaros pianists spē lē klavieres.

Ē diens restorā nā ir par lielumu augstā ks nekā Reef Oasis restorā nu ē dieni. Pē c ieraš anā s restorā ns strā dā ja pie ē dienkartes ar individuā lu ē dienu pasniegš anu. Bet, kā mums skaidroja, atpū tnieku pieauguma dē ļ restorā ns pā riet uz zviedru galdu. Mē beles standarta istabā ir noguruš as, uz "3", izņ emot lielu televizoru. Tika nodroš inā ti peldmē teļ i un č ī bas.
Duš as telpa sū cas (lejkanna ir aizsē rē jusi un uzstā dī ta augstu sienā bez pagrieš anas iespē jā m, noteka ir tā da dizaina, ka ū dens tek ļ oti lē ni), manuprā t duš as telpai ir nepiecieš ams remonts. Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru manā dvē selē nekas nav radikā li mainī jies.

Sentido atpū tnieki bauda viesnī cas Reef Oasis pakalpojumus. Viesnī cas Reef Oasis teritorija ir liela, tā pē c atpū tnieku ir daudz. Tā pē c savos restorā nos, bā ros un pludmalē - pā rpildī ti un trokš ņ aini. Sentido ir pludmale atseviš ķ i no Reef Oasis pie jū ras un pludmales bā rs, tač u bā rā nav nekā cita, izņ emot ū deni, sulas un alu. Ja vē laties alkoholu pludmalē vai uzkodas, stā vot rindā , jū s saņ emsiet vē lamo lokā lo izlieš anu vai preparā tu ar neapmierinā tu viesnī cas darbinieka sejas izteiksmi. Reef Oasis ir animā cija, bet tā mums netraucē ja un ne ar ko nepievilka.

Sentido, reģ istratū rā , pē c iepriekš ē ja pieraksta tiek piedā vā ti apmeklē t vairā kus restorā nus: itā ļ u (Sentido teritorijā ), Fish (Moonlight), Grill (Kebabgy) un indieš u.
Zivis - Maksā jiet USD 20 no personas + par alkoholiskajiem dzē rieniem, kas nav iekļ auti sistē mā Viss iekļ auts. Bijā m sajū smā par itā lieti - daž ā du cepeš u liellopa steiki, karpač o, salā ti - viss cienī gs un garš ī gs. Grila restorā nā tika pasniegti gardi vistas un liellopa iesmi. Zivju maksas restorā ns atstā j daudz vē lamo. Krabji, garneles, kalmā ri - bezgarš ī gi, svaigi (ū dens ar citronu roku mazgā š anai netika pasniegts pasū tot krabjus un garneles. Skatī jā mies pā rsteigti uz jautā jumu par citronū dens pieejamī bu roku mazgā š anai un ieteica mazgā t rokas tualetē ). Bufetē krabji garš oja labā k.

Pē c noklusē juma Sentido dzimš anas dienas tiek ignorē tas, viņ i pat nenosū tī ja pastkarti.

2021.  gada janvā rī es biju viesnī cā Jaz Fanara, kas atrodas blakus Reef Oasis, tā pē c neviļ us izdarī ju salī dzinā jumu.
Jaz Fanarā apkalpoš anas lī menis ir augstā ks, Jaz Fanara labā ka ieeja jū rā (lai iekļ ū tu jū rā no Sentido pludmales (Rifu oā ze) noteikti bū s nepiecieš ami koraļ ļ i), bet Jaz Fanarā teritorija un pludmale ir daudz. mazā ks (sauļ oš anā s krē sli ir blī vā ki un pludmalē nav tualetes) . Es atgriezī š os pie Jaz Fanara, NĒ Sentido, un jū s paš i izdariet secinā jumus.
аватар Alenaberry
Gribu, pirmkā rt, pievē rsties tam, ka pē c dā rgā kā s viesnī cas "Coral Sea Sensatori" apmeklē juma nolē mā m atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz! Mū su pirmā vizī te Ē ģ iptē bija pā rā k prasī ga un mums nebija ne jausmas, ko nozī mē "pakalpojums - ē ģ iptiski"))) Tā pē c, salī dzinot ar citā m viesnī cā m Sentido Reef Oasis Senses, pasludinu par mū su š ī brī ž a favorī tu Š armā ! Salī dzinā š u visu ar pē dē jo š ī s paš as viesnī cas apmeklē jumu 2017. … Tomēr ▾ Gribu, pirmkā rt, pievē rsties tam, ka pē c dā rgā kā s viesnī cas "Coral Sea Sensatori" apmeklē juma nolē mā m atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz!

Mū su pirmā vizī te Ē ģ iptē bija pā rā k prasī ga un mums nebija ne jausmas, ko nozī mē "pakalpojums - ē ģ iptiski"))) Tā pē c, salī dzinot ar citā m viesnī cā m Sentido Reef Oasis Senses, pasludinu par mū su š ī brī ž a favorī tu Š armā !

Salī dzinā š u visu ar pē dē jo š ī s paš as viesnī cas apmeklē jumu 2017. gadā .

Sā ksim ar pakalpojumu:
Sā kumā skumji.
1. Restorā na La terassa darbinieki, tā pat kā pē dē jo reizi, "izcē lā s" ar aukstumu un aizkaitinā mī bu, lai gan esam pilnī gi mazprasī gi un mierī gi klienti. Viņ u priekš nieks skauž viesmī ļ us visu acu priekš ā , atbildot viņ i satrū kst, pavā ri kliedz, atbildot uz viesmī ļ u piezī mē m. Smadzeņ u sprā dziens! ! ! Saskaņ ā ar noteikumiem mums brokastī s bija jā dod svaiga apelsī nu sula, kā rezultā tā viņ i atnesa iepakotu sulu, kurai pievienoja apelsī nu biezeni. . . Par to pastā stī ju Karī nai no Viesu attiecī bā m - viņ a bija ļ oti pā rsteigta. Viņ i apsolī ja to sakā rtot. Ceram, ka tas vairs neatkā rtosies. Es to attiecinu uz krī zi un pandē miju)))
2. Atkal par š o La Terassa restorā nu Sentido teritorijā - man par lielu nož ē lu, ē diens bija bezgarš ī gs, ē dienu saraksts ē dienkartē ir ierobež ots. Tā pē c devā mies uz Citadeles restorā nu, kas atradā s Reef Oasis teritorijā . Un par ē diena garš u, kvalitā ti un sortimentu vispā r nav nekā du jautā jumu ! ! ! Atš ķ irī bā no mū su pē dē jā apmeklē juma (kad negarš oju gandrī z visu), BET restorā na apmeklē tā ju skaits bija ļ oti blī vs, es pieļ auju pandē miju.... un restorā nu slē gto daļ u. Rindas GANDRĪ Z nebija, tā pē c jau no 3. dienas pieradā m pie trokš ņ a, garda ē diena dē ļ . Svaigs apelsī ns tur pirkts atseviš ķ i. Labi svaigi dabī gi. Cena ir 40 Ē ģ iptes mā rciņ as.
3. Citadeles restorā nā - bū tu ļ oti jauki, ja galdi netiktu tī rī ti tik trokš ņ aini! Tī rī tā ji ar lielā m paplā tē m ā trgaitas rež ī mā met blakus š ķ ī vjus ar ē diena pā rpalikumiem un nepabeigto dzē rienu krū zes, tas viss reizē m izbirst un uzreiz tiek "noslaucī ts" ar auduma salvetē m, kuras tiek noņ emtas no galda. Pē c tam uz galdiem, krē sliem un grī das paliek taukaini un lipī gi traipi. Jū tams, ka tā dam apmeklē tā ju skaitam ir maz darbinieku, bet...es pieļ auju pandē miju (
4. Mo`s restorā ns - mū su mī lestī ba. . . bija slē gts, tā pat kā lielā kā daļ a bā ru pie baseiniem.
5. Atpū tas zonas baseina zonā un restorā nā Cactus tika slē gtas ē kas, kā arī iecienī tais a la carte restorā ns Cactus (((pieļ auju pandē miju.
6. Restorā ns A-la-carte "Kebby" (tā š ķ iet) - smadzeņ u izņ emš ana, galvas sprā dziens, piedodiet! Blakus vakarā notiek bē rnu animā cija. No abiem restorā na skaļ ruņ iem skan mū zika. Tas ir kaut kas.
Vī ns un alus nav ē dami. . .
7. Tī rī š ana...atpū tā mies 6 naktis - tas tika darī ts tikai divas reizes. Vē l viena atlaide pandē mijai. Nepietiek darbinieku.
Un tagad par patī kamo.
8. Koraļ ļ i - Š eit noteikti ir labā kā s un interesantā kā s ainavas Š armā ! Zivju bija maz, jo. bija vē trains un ū dens vē ss, bet tomē r bija februā ris.
9. Viesnī cas teritorija, kas savienojas ar Reef Oasis teritoriju - apbrī nojam jau otro reizi un saprotam, ka ar prieku atgriezī simies vē l ne reizi! Ainavu dizaineri un arhitekti ir vienkā rš i mega talantī gi profesionā ļ i! Es to saku kā dizainere ar 20 gadu pieredzi. Kopti zaļ ie augi, sarež ģ ī ti apgriezti krū mi un koki! Daudz nomaļ u vietu romantiskā m pastaigā m. Vienkā rš i lieliski. Prieks acī m!
10. Ī paš s PALDIES bā rmenim Sentido pludmalē !
Faruks Atefs Ļ oti uzmanī gs, draudzī gs un neuzbā zī gs! Taisni eiropiete! Starp citu, alus pludmalē ir Sentido teritorijā - no stikla pudelē m. Izcila kvalitā te.
11. Bā rā reģ istratū rā - arī viss kā rtī bā , puiš i jautri un cieņ pilni, bez palaidnī bā m utt. , kā tas biež i notiek š ajā reģ ionā .
12. Alkohols.
Vī ns un alus restorā nā La Terassa un bā rā netā lu no Sentido reģ istratū ras ir lieliski.
Bet mē s pamē ģ inā jā m alu un vī nu Citadeles restorā nā , bā rā Reef oasis pludmalē un a la carte Kebabby - nu, ne jau tas "mē telis"!
Vai ir vē rts maksā t vairā k, lai dzī votu Sentido rajonā , nevis rifu oā zē ? Noteikti jā ! Atseviš ķ ā pludmales zonā ir daudz brī vā k, kvalitatī vā ki dzē rieni, labā ka apkalpoš ana un mierī gā k.
Reģ istratū ras personā ls ļ oti uzmanī gs un cieņ pilns. Visi lū gumi un vē lmes tika izpildī ti.
Vienī gais (bet atkal pandē mijas atlaide):
Man bija DR uzturē š anā s laikā viesnī cā , mē s pierakstī jā mies a la carte indieš u restorā nā , un mans vī rs viņ us brī dinā ja, ka viņ i vē lē tos apsveikumus no viesnī cas. Tas ir pakalpojumu sarakstā . Mē s pasē dē jā m - atzī mē jā m un.... aizbraucā m negaidot. Viņ i aizmirsa! Tiesa, tad viņ i pē c 23:00 ar atvainoš anos ienesa istabā kū ku, tač u palika nepatī kama pē cgarš a.
Kū ka bija garš ī ga, paldies!
Ē diens š ajā restorā nā - man patika! Man patī k pikants un austrumniecisks karijs! Arī vī ns un alus ir labi. Skats uz jū ru un izgaismoto Malto gaļ u no restorā na terases ir uguns!! !
Noteikti te atgriezī simies, BET pē c 3 gadiem, kad viesnī ca nā ks pie prā ta pē c visiem ierobež ojumiem, kas saistī ti ar situā ciju pasaulē .
Mē s patieš ā m ceram, ka viņ i varē s. Gaidā m jaunu tikš anos!
Вид со сторону Ресепшн на корпуса вокруг бассейна с подогревом. Вид из номера на бар возле Ресепшн и бассейн с подогревом. Зона Ресепшн Вид на пляж и понтон Reef Oasis
аватар Vedana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c atvaļ inā juma Jazz Phanar kopā ar mā su, mans vī rs arī pē kš ņ i gribē ja atpū sties))) Izvē le bija starp Sentido un Reef Oasis Beach. Teritorija tā pati, bet par Rifu bija vairā k negatī vu atsauksmju, un Sentido cena izrā dī jā s patī kamā ka. … Tomēr ▾ Pē c atvaļ inā juma Jazz Phanar kopā ar mā su, mans vī rs arī pē kš ņ i gribē ja atpū sties))) Izvē le bija starp Sentido un Reef Oasis Beach. Teritorija tā pati, bet par Rifu bija vairā k negatī vu atsauksmju, un Sentido cena izrā dī jā s patī kamā ka. Dosimies uz Sentido. Un viņ iem neizdevā s. Nu man patika viss. Jā , kā ds var staigā t ar palielinā mo stiklu un meklē t plaisas flī zē s vai nofotografē t nolietotus krē slus, bet mums galvenais bija garš ī ga maltī te un protams jū ra! Ē dienu daž ā dī ba bija pā rsteidzoš a. Ī paš i augļ i un saldumi. Cik reizes esmu bijis Ē ģ iptē neesmu redzē jis, ka vienuviet dod mango, plū mes, hurmas, bumbierus, ā bolus, melones, granā tā bolus, gvajaves, daž ā du veidu dateles, apelsī nus, mandarī nus, citronus, greipfrū tus, vī ģ es. . Ja es neko neesmu aizmirsis. Un viss ir ļ oti nogatavojies un salds. Arī daž ā das gaļ as un zivis, bija krabji, astoņ kā ji un garneles. Kopumā virtuve ir lieliska.
Runā jot par pludmali, ieeja ir ļ oti ē rta, jū s varat iztikt bez apaviem. Ir vietas nirš anai un bē rniem ar smiltī m. Jū ra ir tī ra, cilvē ku nav daudz, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Akmeņ i no trim pusē m pasargā no vē ja un jū ra vienmē r mierī ga, bez spē cī giem viļ ņ iem. Neskatoties uz to, ka Sentido bija atseviš ķ a vieta pludmalē , varē ja sē dē t, kur gribē ja, neviens nebrauca un nelamā ja. Vienī gā atš ķ irī ba ir dvieļ u krā sā . Pie rifa tie ir oranž i, mums bija zili.
Sentido atpū tniekiem bija atļ auts izmantot pilnī gi visu rifa teritorijā . Ir milzī gs skaits baseinu, gan auksto, gan apsildā mo. Teritorija milzī ga, ir kur pastaigā ties pē c sā tī gā m pusdienā m. Nu slinkajiem ir regulā rs autobuss, kas savā c cilvē kus no pludmales un aizved uz viesnī cu. Mē s ar to braucā m tikai vienu reizi, tikai lai mē ģ inā tu. Teritorijā ir daudz daž ā du bā ru, restorā nu, kur var paē st. Un, ja pē kš ņ i neatlika laika pusdienā m galvenajā restorā nā , vienmē r varat ē st citur, pasū tī t picu vai zupu. Patiesī bā jū s varat ē st no pulksten 7:00 lī dz 22:00 daž ā dā s vietā s))) Ē diens ir garš ī gs visur.
Arī bē rniem ir kaudze ū dens slidkalniņ u, gan ar bulciņ ā m, gan tikko. Patiesī bā ū dens bija ledus auksts. Bet mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Vakarā bija +18, nā cā s pat vilkt blū zī ti, un pa dienu bija +23, bet tik un tā saulē ļ oti ē rti. Un jū rā bija kā di +22. Tā bija pirmā reize, kad nokļ uvā m tik aukstā jū rā . Interesanti, ka pē c mū su aizbraukš anas laiks sā ka izlī dzinā ties un kļ uva jau +29))) Lai gan tas netraucē ja lieliski atpū sties.
Kas attiecas uz paš u viesnī cas numuriņ u, tad dabū jā m istabu ar skatu uz kalniem. Man pat patika, pirmkā rt, klusā ks, mū zika nekliedz, jo tas ir pie baseiniem, un, otrkā rt, ir jautri skatī ties kliedzoš us augstus cilvē kus, kuri brauc ar slidkalniņ iem)))
Pats skaitlis ir 4. Uz sienā m daudz izsmē rē juš i odi, no tiem nā cā s pirkt fumigatoru, mē beles vecas, bet neskartas, tī rī ja ik pē c divā m dienā m un tad kaut kā . Š ampū ni utt. kā viņ i noteica no sā kuma, tā viņ i stā vē ja lī dz galam. Neviens nav pievienojis. Pludmales dvieļ i arī netika mainī ti, kā jau no sā kuma tika doti, tā pē c izž ā vē jā m un vilkā m. Protams, salī dzinot ar Phanara, pakalpojums tur ir labā ks. Pludmales dvieļ us katru rī tu iedeva jaunus, lī dzi nā ca pludmales soma, tī rī ja katru dienu un ļ oti labi.
Bet tie visi ir sī kumi. Mē s lieliski pavadī jā m laiku neatkarī gi no tā . Un es noteikti doš os uz š o viesnī cu vē lreiz, bet ar bē rniem un nedaudz agrā k, lai man veicas ar laikapstā kļ iem))
Py. Sy. Starp citu, internets uztver gandrī z visu rifa teritoriju. Patiesī ba lī dz pludmalei nesasniedz.
аватар nadia749741
Plusi: - jū ra! ! ! Viesnī ca Sinaja lī cī , novembrī ļ oti silts, reti vē jš . Pludmale ir liela, smilš aina un tī ra, ar labu ieeju. Pirms tam divas reizes atpū tā mies Sunrise Arabian, kur no krasta nevarē jā m peldē t, tikai pontonu. … Tomēr ▾ Plusi:
- jū ra! ! ! Viesnī ca Sinaja lī cī , novembrī ļ oti silts, reti vē jš . Pludmale ir liela, smilš aina un tī ra, ar labu ieeju. Pirms tam divas reizes atpū tā mies Sunrise Arabian, kur no krasta nevarē jā m peldē t, tikai pontonu. Rifs ir skaists, bagā ts ar koraļ ļ iem, bet tajā ir mazā k zivju nekā arā bu valodā . Izdevā s redzē t stintes un murē nas. Sentido dala pludmali ar Oasis Reef. Ierodoties mums nebija kur apgulties, jo cilvē ki no Oasis devā s uz Sentido pludmali - pludmales ļ oti nosacī ti ir atdalī tas ar virvi un atkritumu tvertņ u krā su. Pē c sazinā š anā s ar menedž eri problē ma acumirklī tika atrisinā ta un cilvē ki ar "dzeltenajiem dvieļ iem" tika aicinā ti doties prom. Tajā paš ā laikā Sentido viesi var izmantot visu pludmali. Arī pludmales bā rā Sentido sula no pakā m, nevis jupi un ū dens pudelē s; Ir viesmī ļ u pakalpojumi. Ē diens pludmalē tikai Oasis bā rā .
Jo Covid dē ļ viesnī ca bija daļ ē ji slē gta, viens baseins bija apsildī ts un visa animā cija bija pludmalē . Uzskatu to par priekš rocī bu – bē rni peldē jā s jū rā . Tikai pē c pusdienā m devā mies uz akvaparku un tad uz silto baseinu.
- Akvaparks. Strā dā divas stundas dienā . Ļ oti pieklā jī gi, ir pat slidkalniņ i ar bagelē m. puse slaidu nestrā dā ja ekonomijas dē ļ . Bet mums pietika.
- ē diens. turku š efpavā rs. Tas izsaka visu. Bija plaš s ē damo un gardo ē dienu klā sts. Jū ras veltes, zivis, teļ a gaļ a, pī le; labs uztura galds; augļ i, dā rzeņ i, garš augi. Karantī nas laikā strā dā ja tikai viens a la carte restorā ns - grils, kur sortimentā pasniedz ļ oti garš ī gu š aš liku kebabu.
Sentido bija iespē ja ē st gan kopē jā Oasis "ē dnī cā ", gan restorā nā ar apkalpoš anu blakus numuriņ iem. Tur bija garš ī gi, lai gan ē dienkarte nemainā s.
Bez alkohola tikai vietē jā . Alus un vī ns ir labi. Diezgan pieklā jī ga kafija.
- teritorija. Ļ oti liela, zaļ a un skaista. Sentido ir daļ a no Oasis Reef Hotel, kas ir 22 gadus veca, tā pē c apstā dī jumi un palmas ir milzī gas un bagā tī gas. Sentido telpas un teritorija izskatā s daudz modernā ki.
Ik pē c 10 minū tē m kursē autobuss uz pludmali. Redzē ju, kā cilvē kus pā rvadā elektromobiļ os. Mē s ļ oti biež i gā jā m kā jā m - 600 m pa skaistu parku ir absurds.
- istabu fonds. Mums bija divistabu ģ imene. Mazs, bet kā rtī gs. Ē rti matrač i, spilveni; Grohe santehnika. Pilns mazgā š anas lī dzekļ u komplekts, peldmē teļ i, č ī bas. Tī rī š ana ik pē c divā m dienā m. Karantī nas dē ļ Pludmales dvieļ i tiek doti startā , tos var mainī t pē c vē lē š anā s, uzglabā t un ž ā vē t savā istabā .
- animā cija. Lieliska bē rnu animatore Alena - 8 gadus vecs bē rns vienmē r bija aizņ emts. Ar pieauguš ajiem sliktā k - ū dens aerobika, pludmales volejbols, joga un mazi š ovi vakarā . Pā rsvarā dzī vā mū zika. Nebija grandiozu priekš nesumu, lielais teā tris tika slē gts. Tikai vienu vakaru paspē jā m padejot – viesnī cā ir labs dī dž ejs. Pā rē jais ir vai nu š ansons, vai retro.
Sentido ik pē c pā ris vakariem klavierspē le.
- apkalpoš ana. Viesi no Sentido ir daudz lojā lā ki un uzmanī gā ki. Ā tri tika izpildī ti visi lū gumi: fumigatori, dvieļ u nomaiņ a, istabas tī rī š ana no odiem un pat izslē dza agregā tu uz jumta, kas naktī skaļ i zumē ja un traucē ja gulē t. Labs serviss restorā nos.
- karantī nas pasā kumi. Telpā ir masku, salveš u un cimdu komplekts. Dvieļ i tiek nodroš inā ti plastmasas iepakojumā . Bufetē pā rtiku izdala darbinieki, visa tehnika ir iepakota, pastā vī gi mazgā un slauka virsmas. Visur diezgan tī rs. Bet! Pie izejas nav stikla krū zes, glā zes, milzī gi plastmasas kalni. (
Mī nusi
- viesi. Ukraina, Baltkrievija, Kazahstā na, postpadomju valstis un arā bi. Eiropieš u nav. Sentido tū ristu lī menis ir augstā ks nekā Oasis, bet joprojā m ir tā lu no arā bijas. Vispā rē jos vakaros un pludmalē varē ja redzē t ļ oti iereibuš us un nekulturā lus cilvē kus, Saullē ktā to neredzē ju. Lieliski, ka viesnī ca bija puspilna.
- tikš anā s ar gidu. Mums tika nozagta viena stunda atpū tas ekskursiju pā rdoš anas reklā mas pauzei. Rezultā tā devā mies brokastī s, kas gandrī z jau bija beiguš ā s, un gide arī par to mani “pā rmet”. Tika nosū tī ts vieglā formā un nekavē joties atvainojā s. Uz tikš anā m ar gidiem vairs nebrauksim.
Kopsavilkums: Esmu ļ oti apmierinā ts ar viesnī cas izvē li un lieliski atpū tā mies. Karantī nā viesnī ca strā dā ja nestandarta un ļ oti ierobež oti - mē s to neredzē jā m visā tā s krā š ņ umā . Bet tas, ka cilvē ku bija maz - milzī gs pluss! Ar tū ristiem tagad Ē ģ iptē tos nē sā kā pie radiniekiem. Domā ju, ka Sentido atgriezī simies, ī paš i novembrī . Varbū t tagad situā cija ir neparasta un viesnī ca strā dā neparasti, bet Sunrise Arabian zaudē Sentido mums gandrī z visos aspektos, izņ emot publiku.
аватар bagana26
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s š ajā viesnī cā atpū š amies apmē ram 10 reizes, mums patī k š ī viesnī ca un izvē le bija acī mredzama) Kā rtī bā mē s runā jam par SENTIDO: NO PLUSIEM: JŪ RA. LIELA TERITORIJA un IESPĒ JA paē st ne tikai š ajā viesnī cā un uzcī tī gs personā ls. … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā atpū š amies apmē ram 10 reizes, mums patī k š ī viesnī ca un izvē le bija acī mredzama)

Kā rtī bā mē s runā jam par SENTIDO:

NO PLUSIEM: JŪ RA. LIELA TERITORIJA un IESPĒ JA paē st ne tikai š ajā viesnī cā un uzcī tī gs personā ls.

MINUSI: GAISA KONDICIONERIS - pretī ga apmetne, kondicionieris strā dā ventilatora rež ī mā , š ausmī gi dū c un nedzesē.

Vannas istabā s ir slikta kanalizā cija, un duš a smird aizsē rē juš u notekas dē ļ.

Neviens jaucē jkrā ns duš ā vai š ļ ū tene (tikai augš ē jā duš as galva) ir ā rkā rtī gi neē rts, ī paš i bē rnam.

TĪ RĪ Š ANA: reizi 3 dienā s (puiš i cenš as, bet viņ iem nav nekā , kas nodroš inā tu tī rī bu, it ī paš i karantī nā ).

DVIEĻ I: uz pludmali jā nē sā lī dzi pludmales dvieļ i un no pludmales jā nē sā slapji (viesnī ca pat nepiedā vā banā lu maisu to pā rneš anai).

AUTOBUSS: jā ) iet kā ar svā rstu, lai ilgi gaidī tu!

RESTORĀ NS: galvenais ir slē gts. Atvē rta tikai iela, ē dienkarte, ļ oti ilgi un muš as sagrā bj (viņ u tumsa).

BASEINI: viens apsildā ms.
AKVAPARKS: Ū DENS IR AUKSTS - Ļ OTI!

GULTA: segas pā rvalki nobruž ā ti dī vā nu spilveni mū ž vecos traipos. 9 dienu laikā tas nav mainī jies nevienu reizi.

TELPAS NEAIZSTĀ VĒ.24 STUNDAS, BET TĀ S TIEK IESTATĪ TAS TŪ LĪ T PĒ C IEPRIEKŠ Ē JĀ S IZREIZĒ Š ANĀ S (mums neļ ā va palikt pat lī dz pulksten vieniem pē cpusdienā , jo viesi gaidī ja reģ istrē š anos mū su istabā ).

Neskatoties uz to, ka esmu š ī s viesnī cas pastā vī gs viesis un mī lu š o viesnī cu, manuprā t, karantī nas apstā kļ os tī rī ba un galu galā viesu veselī ba ir pā ri visam! ! !
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Milzī ga zaļ ā platī ba 22.000 kv. m (kopī gs ar Reef Oasis Beach 5 *). + Akvaparks bē rniem un pieauguš ajiem + Ir maiga smilš aina ieeja jū rā . + Ziemā apsildā ms baseins. + Plaš as istabas no 44 kv. m. + Skaists koraļ ļ u rifs. … Tomēr ▾ "+":
+ Milzī ga zaļ ā platī ba 22.000 kv. m (kopī gs ar Reef Oasis Beach 5 *).
+ Akvaparks bē rniem un pieauguš ajiem
+ Ir maiga smilš aina ieeja jū rā .
+ Ziemā apsildā ms baseins.
+ Plaš as istabas no 44 kv. m.
+ Skaists koraļ ļ u rifs.
"-":
- Otrā lī nija no jū ras, 600 metri. Autobuss kursē ik pē c 15 minū tē m.
- Ziemā daž i apsildā mi baseini.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infosense
‹ Viesnīca Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель был открыт в 2008 году. Входит в отельный комплекс совместно с отелем Reef Oasis Beach Resort 5*. Состоит из основного здания (рецепция, бары, конференц-зал) и комплекса двухэтажных жилых корпусов. Корпуса Sentido Reef Oasis Senses Resort находятся за корпусами отеля Reef Oasis Beach 5* (без разделительной дороги). Туристы, отдыхающие в отеле Sentido Reef Oasis Senses Resort, имеют полный доступ ко всей инфраструктуре отеля Reef Oasis Beach 5* (бары, главный ресторан, пляж, анимация, территория). Отель подходит как для отдыха с семьей, так и для молодежи.

Atrašanās vieta В 14 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, 7 км от Наама Бей, в Хадабе.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж отеля Reef Oasis протяженностью 450 метров и шириной около 100 метров, расположен в 500-700 метрах от отеля. Вход в море с понтона (длина 150 метров), рядом кораллы — рекомендуется специальная обувь, также есть небольшая расчищенная зона с песчаным заходом. Пляжные полотенца — бесплатно. До пляжа курсирует шаттл: согласно расписанию.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), экскурсионное бюро, услуга такси, факс/ксерокопирование (платно), круглосуточное обслуживание номеров (платно), Wi-Fi бесплатно в лобби отеля и в Rendezvous Bar (в номерах WI-FI нет, 1 главный ресторан Mo’s (7.30-10.00,12.30-15.00,18.30-22.00), 2 A la Carte ресторана 18.00-22.00 (La Terrazza — итальянская кухня и Cactus BBQ — барбекю), 3 бара (лобби бар: 24 часа, бар на пляже 09.00-18.00 и у Аквапарка 10.00-18.00), 2 конференц-зала на 60 и 90 мест, 8 (1 с подогревом в зимний период) и бассейны аквапарка без подогрева в зимний период, зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца — бесплатно, магазины, аптека, автобус в город.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, аквапарк с 8 горками-аттракционами для детей (без подогрева в зимний период, бесплатно), детский мини-клуб (4-12 лет), мини-дискотека, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, аквапарк c 10 горками для взрослых и 8 горками-аттракционами для детей (без подогрева в зимний период, бесплатно), 3 джакузи под открытым небом, в зоне пляжа — бесплатно (дети до 16 лет не допускаются), 2 теннисных корта с жестким покрытием (освещение платно), игровая комната (бильярд, игровые автоматы (в игровой комнате отеля Reef Oasis Beach Resort)) — платно, вечерние развлекательные программы, бесплатно — волейбольная площадка на пляже, водное поло, бочча, дартс. Анимация — soft. Рядом с отелем находятся развлекательный центр Alf Leila Wa Leila и дискотека Taj Mahal.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 242 номера.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое телевидение, телефон (платно), сейф, мини-бар (только вода с ежедневным пополнением, для Executive Room выдается купон на безалкогольные напитки), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), ванная комната с ванной с душем, фен, косметические принадлежности, халаты и тапочки (бесплатно), утюг (по запросу, бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Hadebet Om El Sied, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +2 069 366 2110
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.