Izcila viesnīca

Rakstīts: 12 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 30 novembris — 6 decembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pē c atvaļ inā juma Jazz Phanar kopā ar mā su, mans vī rs arī pē kš ņ i gribē ja atpū sties))) Izvē le bija starp Sentido un Reef Oasis Beach. Teritorija tā pati, bet par Rifu bija vairā k negatī vu atsauksmju, un Sentido cena izrā dī jā s patī kamā ka. Dosimies uz Sentido. Un viņ iem neizdevā s. Nu man patika viss. Jā , kā ds var staigā t ar palielinā mo stiklu un meklē t plaisas flī zē s vai nofotografē t nolietotus krē slus, bet mums galvenais bija garš ī ga maltī te un protams jū ra! Ē dienu daž ā dī ba bija pā rsteidzoš a. Ī paš i augļ i un saldumi. Cik reizes esmu bijis Ē ģ iptē neesmu redzē jis, ka vienuviet dod mango, plū mes, hurmas, bumbierus, ā bolus, melones, granā tā bolus, gvajaves, daž ā du veidu dateles, apelsī nus, mandarī nus, citronus, greipfrū tus, vī ģ es. . Ja es neko neesmu aizmirsis. Un viss ir ļ oti nogatavojies un salds. Arī daž ā das gaļ as un zivis, bija krabji, astoņ kā ji un garneles. Kopumā virtuve ir lieliska.
Runā jot par pludmali, ieeja ir ļ oti ē rta, jū s varat iztikt bez apaviem. Ir vietas nirš anai un bē rniem ar smiltī m. Jū ra ir tī ra, cilvē ku nav daudz, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Akmeņ i no trim pusē m pasargā no vē ja un jū ra vienmē r mierī ga, bez spē cī giem viļ ņ iem. Neskatoties uz to, ka Sentido bija atseviš ķ a vieta pludmalē , varē ja sē dē t, kur gribē ja, neviens nebrauca un nelamā ja. Vienī gā atš ķ irī ba ir dvieļ u krā sā . Pie rifa tie ir oranž i, mums bija zili.
Sentido atpū tniekiem bija atļ auts izmantot pilnī gi visu rifa teritorijā . Ir milzī gs skaits baseinu, gan auksto, gan apsildā mo. Teritorija milzī ga, ir kur pastaigā ties pē c sā tī gā m pusdienā m. Nu slinkajiem ir regulā rs autobuss, kas savā c cilvē kus no pludmales un aizved uz viesnī cu. Mē s ar to braucā m tikai vienu reizi, tikai lai mē ģ inā tu. Teritorijā ir daudz daž ā du bā ru, restorā nu, kur var paē st. Un, ja pē kš ņ i neatlika laika pusdienā m galvenajā restorā nā , vienmē r varat ē st citur, pasū tī t picu vai zupu. Patiesī bā jū s varat ē st no pulksten 7:00 lī dz 22:00 daž ā dā s vietā s))) Ē diens ir garš ī gs visur.

Arī bē rniem ir kaudze ū dens slidkalniņ u, gan ar bulciņ ā m, gan tikko. Patiesī bā ū dens bija ledus auksts. Bet mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Vakarā bija +18, nā cā s pat vilkt blū zī ti, un pa dienu bija +23, bet tik un tā saulē ļ oti ē rti. Un jū rā bija kā di +22. Tā bija pirmā reize, kad nokļ uvā m tik aukstā jū rā . Interesanti, ka pē c mū su aizbraukš anas laiks sā ka izlī dzinā ties un kļ uva jau +29))) Lai gan tas netraucē ja lieliski atpū sties.
Kas attiecas uz paš u viesnī cas numuriņ u, tad dabū jā m istabu ar skatu uz kalniem. Man pat patika, pirmkā rt, klusā ks, mū zika nekliedz, jo tas ir pie baseiniem, un, otrkā rt, ir jautri skatī ties kliedzoš us augstus cilvē kus, kuri brauc ar slidkalniņ iem)))
Pats skaitlis ir 4. Uz sienā m daudz izsmē rē juš i odi, no tiem nā cā s pirkt fumigatoru, mē beles vecas, bet neskartas, tī rī ja ik pē c divā m dienā m un tad kaut kā . Š ampū ni utt. kā viņ i noteica no sā kuma, tā viņ i stā vē ja lī dz galam. Neviens nav pievienojis. Pludmales dvieļ i arī netika mainī ti, kā jau no sā kuma tika doti, tā pē c izž ā vē jā m un vilkā m. Protams, salī dzinot ar Phanara, pakalpojums tur ir labā ks. Pludmales dvieļ us katru rī tu iedeva jaunus, lī dzi nā ca pludmales soma, tī rī ja katru dienu un ļ oti labi.
Bet tie visi ir sī kumi. Mē s lieliski pavadī jā m laiku neatkarī gi no tā . Un es noteikti doš os uz š o viesnī cu vē lreiz, bet ar bē rniem un nedaudz agrā k, lai man veicas ar laikapstā kļ iem))
Py. Sy. Starp citu, internets uztver gandrī z visu rifa teritoriju. Patiesī ba lī dz pludmalei nesasniedz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu