Laba viesnīca, bet ir nianses

Rakstīts: 12 marta 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 10 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
1. Devos no Pegasus, no Kijevas, UIA harta. Izmaksas tika uzpū stas (8. martā brī vā nedē ļ a) par diviem 900. Dienu pirms izbraukš anas izbraukš anas laiks tika pā rcelts atpakaļ no Š armas no 18:10 uz 07:50: labi izgulieties, nopeldieties no rī ta, paē diet un brauciet mā jā s. .
2. Viesnī ca kopumā bija necerē ti laba, Ē ģ iptei pat pā rsteidzoš a. Liela zaļ ā zona, labs ē diens (es domā ju Sentido Mo restorā nu; mē s izmē ģ inā jā m vairā k Sentido viesiem pieejamos restorā nus no Reef Hotel, bā rbekjū pludmalē un itā ļ u ē dienu - ir izvē le). Istaba mums bija tik un tā , varbū t tā pē c, ka nemaksā jā m reģ istrē joties - iekā rtojā s pirmajā rindā ar skatu uz ceļ u un akvaparku. Santehnika bija nogurusi, bet ne tik briesmī ga, kā es redzē ju fotogrā fijā s pā rskatos.
3. Wi-Fi. Tikai uz pieres un vā jš . Bija 1 diena - kad viņ a vispā r nebija.

4. Sabiedrī ba.
50% itā ļ u, 50% ukraiņ u un daž reiz tas ir kā rtē jais raidī jums "Ciemats un cilvē ki": "Galja, vai tu atnesi kolu? Ir viskijs. Nu, meitenes, kopš astotā marta esam!...Tad man bija doties uz ballī ti!
5. Jū ra un pludmale: no rī ta varē ja peldē t no krasta, saulriets jū rā , apmē ram "lī dz viduklim" tad akmeņ ainā s koraļ ļ u atliekas, bet var peldē t, lai arī vē si. Vakarā jū ra iesila, bet bija bē gums un kļ uva sekls, pieauguš am cilvē kam bija neē rti peldē ties, mazi un asi akmeņ i. Č ī bas, starp citu, izglā btas. Pludmalē pē c 10:00 man personī gi bija ļ oti karsts (visas dienas, kad bijā m, temperatū ra bija +30 un augstā ka). Vakars bija ē rts, bet odu daudz. Repelenti gandrī z neglā ba.
6. Aizbrauktu uz turieni vē lreiz un ieteiktu draugiem.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu