Charmillion Garden Aqua Park 5*– Atsauksmes

32
Novērtējums 7.910
№41 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.6 Numurs
7.2 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīcai Charmillion Garden Aqua Park ir kopīga infrastruktūra ar Charmillion Club Resort un Charmillion Sea Life Resort viesnīcām, vistuvāk jūrai ir Sea Life, citu viesnīcu viesi izmanto kopīgu pludmali un visu 3 šo viesnīcu viesi izmanto kopējo pludmali. infrastruktūra visām 3 viesnīcām. Atklāšanas datums ir 2007. gads, pēdējais renovācija tika veikta 2017. gadā. Tas sastāv no galvenās 1 stāvu ēkas un sešām 2 stāvu dzīvojamām ēkām. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар strelkova.1987
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Esmu bijis š ajā viesnī cā.2019. Pē dē jā atsauksme bija laba, bet š oreiz es nevaru uzrakstī t to paš u ( Diemž ē l viesnī ca ir kļ uvusi nedaudz sliktā ka personā la, teritorijas un numuru ziņ ā . Redzams, ka pandē mija sagrā va un pagā juš ajā gadā ietaupa uz personā la rē ķ ina, ietaupī ja uz apū deņ oš anu, un augi daudz cieta. … Tomēr ▾ Esmu bijis š ajā viesnī cā.2019. Pē dē jā atsauksme bija laba, bet š oreiz es nevaru uzrakstī t to paš u (
Diemž ē l viesnī ca ir kļ uvusi nedaudz sliktā ka personā la, teritorijas un numuru ziņ ā . Redzams, ka pandē mija sagrā va un pagā juš ajā gadā ietaupa uz personā la rē ķ ina, ietaupī ja uz apū deņ oš anu, un augi daudz cieta.
Bet es sā kš u pē c kā rtas! Istabas Garden ir visas divistabu, bet mū su tū risti netiek izmitinā ti istabā s ar skatu uz baseinu, tikai par piemaksu, pā rsvarā vietē jā publika un viņ i tiek izmitinā ti savā s labā kajā s istabā s. Paš as telpas ir ļ oti noguruš as, mē beles un santehnika, bet es nebū š u ļ oti stingrs, kopumā viss ir kā rtī bā . Bet š oreiz tas, kas mani patieš ā m nokaitinā ja, bija istabas tī rī tā js Saids (mū su numurs bija 3431). 10 dienu laikā tī rī ju tikai trī s reizes, redzē ju, ka mums ir mazs bē rns un speciā li nā ca pusdienā s, kad gulē jā m, bija jā dzen istabā , lai pirms vakariņ ā m uzkopj (gulta nemainī jā s. Bet tas viss ir individuā li, jo mū su draugiem bija vē l viens puisis, kurš tikko mē ģ inā ja sagrozī t lā č us utt. Cik ī si sakot, paveicā s.
Ē diens ir labs, daudzveidī gs, garš ī gs, bet bez volā niem. Restorā na darbinieki ir ļ oti labi, bā ri arī . Bet problē ma ir tā , ka salmiņ i kokteiļ iem nav gandrī z visu laiku, un, tā kā arā biem ir ieradums taustī t visu glā zi, lī dz viņ i to iedod, jums vairs nav vē lē š anā s dzert (
Bijā m 15 cilvē ki ar bē rniem) un pusei bija caureja un periodiski atkā rtojā s, secinā jā m, ka lieta ir sulā s (aka UPI), tiem, kas nedzē ra, nebija problē mu.
Animā cija vispā r nebija no vā rda! Bē rnu diskotē ka un pē c tam kaut kā das blē ņ as no animatoriem vai pat kaut kas maksā kā putu ballī te par 6 dolā riem. Un ir skaidrs, ka animatori no NVS ieradā s strā dā t gandrī z pā rtikas dē ļ . Ū dens aerobika un rī ta vingroš ana bija bet kā man tā ir.
Pludmale, baseini, koraļ ļ i un ū dens parks, jo tas bija lieliski.
Kopumā sajū tu sabojā ja tī rī tā js, sulas un slikta animā cija. Un ar virtuvi un jū ru viss ir kā rtī bā . Bet par cenu tas bija vislē tā kais š ajā kategorijā ar ū dens atrakciju parku, tā pē c nav slikti par jū su naudu.
аватар lina7771975
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies rifa un labā akvaparka dē ļ . Viņ i zinā ja, ka bū s vē jš , un tā pē c bija iespē jama vē tra. Š ajā s dienā s var doties ekskursijā s. Patika apvidus. Klusums mums bija pluss. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies rifa un labā akvaparka dē ļ . Viņ i zinā ja, ka bū s vē jš , un tā pē c bija iespē jama vē tra. Š ajā s dienā s var doties ekskursijā s.
Patika apvidus. Klusums mums bija pluss. Visa animā cija kaimiņ u viesnī cā s - kopī gs tī kls. Kad vē laties izklaidē ties (viss ir tuvumā ), ja nevē laties, jū s atpū š aties.
Bufetes restorā ns. Normā ls ē diens. Pirms krī zes bija labā k, bet bijā m pilnī bā apmierinā ti.
Neliels mī nuss ir troksnis no lidmaš ī nā m. Netā lu atrodas lidosta.
Istabā s nav wifi. Labā k ir iegā dā ties vietē jo karti.
Вид из нашего номера.
аватар 0932364444
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ē ģ iptē.7 reizes. Viesnī cu filtrē š ana. Nolē mā m aizlidot pē c ALBATROS HURGADĀ uz citu akvaparku ar bē rniem. Tač u ierodoties kaut kas nogā ja greizi. Principā par gandrī z 1k $, koronavī rusā , lī dz 1. septembrim bez pā rbaudē m, par 2+2. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē.7 reizes. Viesnī cu filtrē š ana. Nolē mā m aizlidot pē c ALBATROS HURGADĀ uz citu akvaparku ar bē rniem. Tač u ierodoties kaut kas nogā ja greizi. Principā par gandrī z 1k $, koronavī rusā , lī dz 1. septembrim bez pā rbaudē m, par 2+2. It kā nekas ī paš i patī kams par š o summu nebija gaidī ts. BET BIJA PIEDĀ VĀ JUMS par 800$, nolē mā m netē rē t laiku niekiem, un albatross bija par tā du paš u summu, bet ar jauninā jumu - bez personī gā s pludmales lī nijas - nolē mā m riskē t un velti! ))) Jā . Tā nav nauda! Piekrī tu, ne Rixos, nebija nekā das cerī bas kā tā das. Bet tas ir 5* un 4*, pirms tam bija labā ks pē c svara! Š ī nav vieta, kur bijā m mē s, ne Labrands un pat ne Dž olija Villija. Tas ir kā Experience un Vera Club!
Mē s ieradā mies 7:00. Reģ istratū rā teica, ka reģ istrē ties ir iespē jams pulksten 9, bet ja piemaksā.70$. Es nepiekritu. Lū dza ierasties pulksten 11, izš ķ irsies. Atnā ca 11 atkal piedā vā norē ķ inā ties agrā k, bet tas jau ir iespē jams par 50. Atteicā s. Es saku, ka gribu nā kt bez maksas un cikos nā ks. Teica 12, viņ a atnā ca, atkal liek man samaksā tu, es jau nervozi saku, ka gribu par velti un atkal prasu laiku, 14! Viņ i atnā ca un apmetā s. Bet ik pa laikam viņ i iegā ja restorā nā iedzert, tad gandrī z izbrauca ā rā , kā pū ķ i tur stā vē ja, lai neņ emtu ē dienu mutē . Un jā , es piekrī tu, ka ir reģ istrē š anā s datumi, bet NE par 70 USD! Visu laiku viņ i vienmē r deva 20 USD par norē ķ inā š anos, bet š eit sā kums ir atš ķ irī gs, un tas nav patī kami.
Uzturs. Izsalcis nepaliksi, bet viss ir tā pat kā visur citur. Š ķ irne 0. Un ir pluss, ka ar vē deru nebija problē mu.
Bē rni neē da konditorejas izstrā dā jumus, vienī go reizi, kad bija gozinaki, viņ iem garš oja.
Jū ra. Ejiet 5-7 minū tes. Ļ oti mazi, akmeņ i, ež i, koraļ ļ i. Pludmale ir tukš a un bija forš i. Bē rni gurdē ja, bet nebija iespē jams peldē t lī dz dziļ umam - tieš i virs ceļ gala, un tad par to atgā dina bojas un glā bē js. Jū ra ir silta un tī ra.
Tī rī š ana nav nekas. Skaitļ i ir miruš i. Izlietne tika caurdurta divas reizes, bet pē dē jā s 2 dienas izmantoja duš u, tā kā kanalizā ciju saukt bija bezjē dzī gi. Pakalpojumi 0.
Viesnī ca ir klusa un mierī ga! Un kā pē c? Jo mū su atvaļ inā jumā bija kaut kur 90% arā bu! Un tas tieš ā m netraucē ja, bet tieš i otrā di, bez TAGILAS ir mierī gā k. Kulturā las ģ imenes ar bē rniem, bez iebiedē š anas, kā parasti pā r personā lu, bez dzē ruma sarunā m un rindā m pē c alkohola pie bā ra. Tas ir patieš ā m liels pluss.
Akvaparks. Tas bija forš i! Tī rs, droš s, laba slidkalniņ u izvē le bē rniem un pieauguš ajiem.
Nav animā cijas. Mū zikas nav.
Izbraukš anas dienā neviens nezvanī ja un nepiedā vā ja paņ emt lietas, pirmo reizi vē sturē . Pusdienu kastes netiek nodroš inā tas.
Ko es varu teikt. 1k $ bū tī bā ir tā vē rts, ja atpū š aties ar bē rniem. Pā rim nav ko darī t. Tī ra ģ imenes viesnī ca. Vai es ieš u vē lreiz? Nē . Noteikti. Tā kā viesnī cas, kurā s bijā m, tika piedā vā tas par š o naudu un tā s bija tā vē rtas, pat Dž olijai Villijai bija jā maksā.850 USD, tač u viņ i negribē ja atkā rtoties un bija nedaudz ž ē l. Lai gan es neapmeloju, koronavī rusa svē tkos mums tas izdevā s!
аватар aleksandrostapenko110
Charmillion Gardens ir lieliska viesnī ca ģ imenē m un draugiem. Nu, varbū t es sā kš u visu pē c kā rtas. Mē s lidojā m atpū sties ar divā m ģ imenē m 2 + 1 (12) un 2 + 2 (8.10), tū roperators JOIN UP. Izbraukš ana no Harkovas bija agri, laicī gi, ieradā s 20 minū tes agrā k. … Tomēr ▾ Charmillion Gardens ir lieliska viesnī ca ģ imenē m un draugiem.

Nu, varbū t es sā kš u visu pē c kā rtas.

Mē s lidojā m atpū sties ar divā m ģ imenē m 2 + 1 (12) un 2 + 2 (8.10), tū roperators JOIN UP. Izbraukš ana no Harkovas bija agri, laicī gi, ieradā s 20 minū tes agrā k. Tā pē c jau 9.00 bijā m viesnī cā . Reģ istratū rā mums piedā vā ja reģ istrē ties agrā k par 50 USD vienai ģ imenei, jo nebija ļ oti vē lams gaidī t lī dz pulksten 14.00, mē s kaulē jā mies par 20 par ģ imeni. Mū s izmitinā ja ē kā blakus reģ istratū rai pirmajā stā vā , istabiņ as 3414 un 3420. Istabas bija plaš as, tī ras, divas istabas, vienā milzī ga divguļ amā gulta ar labu matraci, otrā divas vienvietī gas gultas. Istabas nav jaunas, bet istabā viss darbojā s. Tī rī ts katru dienu, mainī ti dvieļ i, pievienots š ampū ns. Gulbjus vē rpa pat bez dolā ra.

Teritorija ir ļ oti liela un skaista. Ir daudz baseinu, tiltu, strū klaku, ziedu, palmu koku un parasti vietu skaistu fotoattē lu uzņ emš anai.

Pludmale ir ļ oti liela, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu jebkurā diennakts laikā . Ieeja jū rā no pantones 147 m.
Skaists koraļ ļ u rifs, daudz zivju. Ir arī lagū na ar ieeju no krasta, kur arī ir daudz zivju. Iesaku iet koraļ ļ u č ī bā s.

Trī s viesnī cu teritorijā , kuras var brī vi izmantot, ir daudz baseinu, bet tikai divi ir apsildā mi, viens klubā un viens Sea Life. Gardens ir arī lielisks ū dens atrakciju parks. Daudz daž ā du slidkalniņ u gan pieauguš o, gan bē rnu zonā . Viena bē da, akvaparka peldbaseinos ū dens ir auksts, tie netiek apsildī ti. Bet mē s ne tuvu nebijā m samulsuš i, un mē s izmetā m visu pā rpilnī bu. Tas bija ļ oti jautri.

Animā cija viesnī cā gan dienas, gan vakara laikā ir ļ oti daudzveidī ga un laba. Labi paveikti animatori neļ ā va jums garlaikoties, tač u tie nebija uzmā cī gi.

Uzturam. Ē dā m viesnī cas Sea Life restorā nā , jo mū su restorā ns nestrā dā ja sliktā viesnī cas noslogotī bas dē ļ . Ē diens bija daudzveidī gs un parū pē ts visā m gaumē m. Bijā m apmierinā ti ar visu, paldies š efpavā riem viņ i gardi pagatavoja. Bija arī daudz konditorejas izstrā dā jumu un augļ u.
Kas attiecas uz alkoholu, tā pat kā visur Ē ģ iptē , tas ir diezgan vā jš . Bet mē s to paņ ē mā m lī dzi un š is fakts mū s gandrī z samulsinā ja. Pudeļ u alus ir labs, viss pā rē jais liekas kā atš ķ aidī ts ar ū deni. Jo tad bā rmeņ i pā rpalikumu pā rdod tū ristiem par dolā riem. Ž ē l, ka viesnī cas vadī ba to neaptur un neseko š im brī dim.

Ziemassvē tkos bija patī kams pā rsteigums no viesnī cas, kad ierodoties istabā s atradā m dā vanas ar saldumiem bē rniem no Ziemassvē tku vecī š a.

Telpa tika nodota plkst. 12.00. Bet lidojuma aizkavē š anā s dē ļ smilš u vē tras dē ļ uz 7 stundā m aproces mums netika nogrieztas un turpinā jā m izmantot viesnī cas pakalpojumus lī dz transfē ram uz lidostu.

Nu vispā r mums ļ oti patika atpū ta š ajā viesnī cā , š o viesnī cu var droš i ieteikt visiem mū su draugiem, radiem un vienkā rš i paziņ ā m. Un tie, kas lasī s š o apskatu, dodieties droš i, ņ emiet lī dzi pozitī vu un labu garastā vokli.

P. S. Jā , un ī sti neturieties pie mī nusiem, jo ​ ​ arī mē s visi neesam ideā li.
«Pa vienu logu skatī jā s divi cilvē ki.

Viens redzē ja lietu un dubļ us.

Otra ir zaļ a lapotne,

pavasaris un debesis zilas.

Divi cilvē ki skatī jā s pa vienu logu. Omā rs Khajams

P. S. p. s. Man ļ oti patika japā ņ u restorā ns, garš ī gi pagatavoti ē dieni un izcila š efpavā ra izrā de.
аватар Sofja1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopumā svē tki bija lieliski. Apmetā s lieliskas atraš anā s vietas istabā , viņ i nedeva naudu. Numuri ir tī ri un plaš i. Teritorija š ika, zaļ a, kopta. Lai gan mū su viesnī ca tika uzskatī ta par 2. lī niju, 5 minū š u gā jiena attā lumā pa skaistu dā rzu, tas nesagā dā ja absolū ti nekā das neē rtī bas. … Tomēr ▾ Kopumā svē tki bija lieliski. Apmetā s lieliskas atraš anā s vietas istabā , viņ i nedeva naudu. Numuri ir tī ri un plaš i. Teritorija š ika, zaļ a, kopta. Lai gan mū su viesnī ca tika uzskatī ta par 2. lī niju, 5 minū š u gā jiena attā lumā pa skaistu dā rzu, tas nesagā dā ja absolū ti nekā das neē rtī bas. Jū ra ir krā š ņ a - zivju bars, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ē diens bija parasts, zivis, liellopu gaļ a, vista - viss bija. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Ja bū s iespē ja, noteikti atbraukš u uz š o viesnī cu vē lreiz, zaļ ā paradī ze tuksnesī ))
аватар Kis_Elena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums bija liela istaba, mums tā patika. Teritorijā - akvaparks bē rniem. Telpā s un ā rpus tā m bija veikali. Ar ē dienu viss ir lieliski. Pludmale, teiksim, maziem bē rniem varbū t ne, bet pieauguš ajiem un lielā kiem bē rniem labi. Personā ls ir brī niš ķ ī gs. … Tomēr ▾ Mums bija liela istaba, mums tā patika. Teritorijā - akvaparks bē rniem. Telpā s un ā rpus tā m bija veikali. Ar ē dienu viss ir lieliski. Pludmale, teiksim, maziem bē rniem varbū t ne, bet pieauguš ajiem un lielā kiem bē rniem labi. Personā ls ir brī niš ķ ī gs.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vairā k orientē ta uz eiropieš iem un serviss tai ir laba un liela teritorija. Kopumā š ai viesnī cai ir daudz priekš rocī bu skaista pludmale, ē diens. Norē ķ inā bija daž as nianses, bet mē s to ā tri nokā rtojā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vairā k orientē ta uz eiropieš iem un serviss tai ir laba un liela teritorija. Kopumā š ai viesnī cai ir daudz priekš rocī bu skaista pludmale, ē diens. Norē ķ inā bija daž as nianses, bet mē s to ā tri nokā rtojā m. Kompleksā ietilpst trī s viesnī cas, un jū s varat izmantot visas trī s, mē s nepalaidā m garā m visas pā rē jā s. Laba viesnī ca, iesaku visiem.
аватар BlackAlex
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijā m 2019. gada jū lijā no 11 lī dz 25. Š ī ir mana 8. vizī te Ē ģ iptē , ir ar ko salī dzinā t. Es gribu uzreiz atzī mē t, ka tā , protams, nav viesnī cu problē ma, tač u viņ i varē tu izdarī t spiedienu uz partneriem. … Tomēr ▾ Bijā m 2019. gada jū lijā no 11 lī dz 25. Š ī ir mana 8. vizī te Ē ģ iptē , ir ar ko salī dzinā t.
Es gribu uzreiz atzī mē t, ka tā , protams, nav viesnī cu problē ma, tač u viņ i varē tu izdarī t spiedienu uz partneriem. Vadī tā ja — Flash tū re. Tas ir kaut kas. Smī kņ ā još u, brutalizē tu gidu birojs. Tik rupjī bas nebiju redzē jis 15 gadu laikā . Pat pa ceļ am uz viesnī cu sapulces gids sā ka lū gt dzeramnaudu, aprakstot, kā viņ š mums prasī s un visu to. Nifiga to nedarī ja, reģ istratū rā nomurminā ja divus vā rdus un izmeta. Viesnī cas gids parasti ir ē rce un cū ka. Atnā cu uz tikš anos, lai nodotu dokumentus. Š is "fenomens" teica, ka nepieņ em pā rstā vjus, ejiet vediet pā rē jos, pa pusi teritorijas. Nerā tns. Es tikko aizgā ju. Š ī nav pirmā reize, kad esmu Ē ģ iptē , lai klausī tos viņ u stā stus par apdroš inā š anu, ekskursijā m un daudz ko citu. Trī s viesnī cas, trī s reģ istratū ras, izbraukš anas informā cija tikai vienā . Š ie "profesionā ļ i" pat nepapū las nest papī rī ti par izbraukš anu uz attiecī go viesnī cu. Ej meklē t pats.
Tagad par viesnī cu:
Ī sā k sakot - neslikts stabils vidē jais zemnieks, vairā k piemē rots ģ imenē m ar bē rniem no 2-12 gadiem.
Reģ istrē ties:
Ieradā mies ļ oti agri, 6 no rī ta jau bijā m viesnī cā . Pie reģ istratū ras stū mā mies apkā rt, Gardenā ļ oti maza, jē ga iet uz Life netā lu. Mē ģ inā jums paā trinā t reģ istrē š anos par naudu bija nesekmī gs, acī mredzot dež urē još ā s reģ istratū ras to nelemj. Bet viņ i man iedeva dvieļ u karti, bā rā iedeva dzē rienu. Viņ i piedā vā ja iet brokastī s, bet mē s kaut kā neuzdroš inā jā mies. Ap baseinu gulē ja lī dz 10. Tad nā ca "seniors" un par piemaksu nokā rtojā s pirms termiņ a. Viņ i vienkā rš i nokrita no kā jā m. Jā , visā pasaulē reģ istrē ties no 14. Jautā jumu nav. Bet tad viesnī cas "plē sonī gā " bū tī ba sā k netieš i izvirzī ties uz ā ru. Pat jū nijā Parī zē mū s iekā rtoja agri, bez maksas, tiklī dz istabiņ a bija brī va. Viesnī cā bija tikai 11 numuriņ i. Ē ģ iptē agrā k, ja bija brī vas istabas, viņ i apmetā s bez kavē š anā s. Lū k - vai nu dod naudu, vai gaidi 14. Jā , arā bi nokā rtoja pat tos, kas ieradā s 3 no rī ta, nezinu, varbū t rezervē juš i kopš vakardienas, lai gan ļ oti š aubos.
Numurs:
Viņ i paņ ē ma ģ imenes. Atš ķ iras no suite par 8 m2, bet viesistabā ir divvietī gi dī vā ni, mums ir "apakš miegs". Ja augstums ir no 1.7 m, tas nebū s ī paš i ē rti. Turklā t - gultas "kanjona" vidū - atzveltnes un sē dekļ a krustojums. Vispā r mē beles nav pirmais svaigums, bet neizjū k, dzī vot var. Daž i plankumi, daž i č ipsi. Saš ķ eltas flī zes vannas istabā . Lai arī istaba paredzē ta ģ imenei, bet tikai divas, divas krū zes, divas glā zes. Nu vismaz bija pievienots papildu spilvens un dvieļ i. Tī rī š ana ir tradicionā la Ē ģ iptē . Neskatieties zem gultas. Puisis mē ģ inā ja, ā tri iztī rī ja. Kopumā zvaniņ i ir ļ oti patī kami saskarsmē , atsaucī gi. Kas pietrū kst - ā tri atnes.
Kondicionieris - istabā ir divi, bet abi ir trokš ņ aini, graboš i. Pat mazā kajā ā trumā tas ir diezgan dzirdams. Kaut kā ds pusindustriā ls, š ķ ī bi iestrā dā ts viltus griestos. Serviss ilgu laiku, restē s redzami putekļ i.
Teritorija:
Š eit viss ir lī menī , zaļ š , apgriezts, elegants. Pastā vī gi kā ds kaut ko dara, griež , krā so, taisno. 3 viesnī cas vienā teritorijā - ir kur staigā t. Viena problē ma - FLY. Š is ir pī pē tā js. Kaut ko viņ i brauc ar dū mu maš ī nu, kaut ko izsmidzinā ja, bet nederē s mierī gi gulē t pie baseina, jū ras. Parasti teritorija ir nosē ta ar muš u slazdiem - es š eit tā dus neredzē ju. Uzmā cī gi, kā agrā k tirgotā ji tirgū . Ļ oti nomā kta.
Peldbaseini, akvaparks:
Ar vietu problē mu nebija, viss tradicionā lais serviss ir klā t, bet vienmē r kaut kā pietrū kst. Vai nu alus, tad kola, tad glā zes, tad bā rmenis. Glā bē ji ļ oti vē rī gi, uz katra baseina vairā ki cilvē ki, ne mē belē m. Š eit ir pluss. Arī kalnos tā s ir pā rpilnī bā . Kopumā droš ī bas lī menis.
Akvaparkā - ir plaš ums bē rniem. Bē rniem kopumā teicami, pieauguš ajiem nedaudz vā jā ki. Daļ a slidkalniņ u nolaiš anai pa piepū š amiem apļ iem, daļ a uz paklā jiem. Pietiekami, rindas ir minimā las. Bet viņ i uzņ em diezgan ā tri. Tie, kas atrodas uz paklā jiem, nav lieliem cilvē kiem. Vairā kos slaidos krustojumos ir kritumi - jū s varat gū t savainojumu. Vispā r pā rā k neatklā jiet elkoņ us, kā jas.
Jū ra:
Š ī man bija pilnī ga vilš anā s. Sekla ū dens bē rniem - jā , tas ir ē rti, bet bez č ī bā m labā k nejaukties. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale ir liela, ir divi bā ri. Uz dziļ ū dens - sargs. No akvaparka kluba tiek atvestas 3 viesnī cas un vē l vairā k, un tur ir tikai viena piestā tne. Peldvieta nav liela, vienmē r karā jas uz pakā pieniem, cilvē ku ir daudz - iekā pt un izkā pt, ī paš i pleznā s - apgrū tinoš i. Rifs trim. Tiem, kas ir pirmo reizi - tas ir interesanti, un tā - vertikā la siena krasi atstā jot uz dziļ umu. Negaidiet tur zemū dens dā rzu. Ļ oti vē jains. Parasti sarkanais karogs no rī ta. Mierī gu jū ru neatradā m. Teritorija ir š ā da. Vispā r aizjū ras š eit nav.
Uzturs:
Brokastis ir labas. Pā rē jais - no bada nenomirsi, bet diez vai garš ī gi paē dī si. Ē dienkarte ir slikta. No jū ras veltē m - pā ris reizes kalmā ri, ja neveiksmī gi, kaut kā ds krabju un mī diju fragmentu maisī jums, ceptas zivis. Grils ir pipetes, ī paš i uz oglē m. Viena puse noteikti tiks sadedzinā ta. Viss ir bezgaumī gs. Otrā nedē ļ a ir ļ oti garlaicī ga. Augļ u ir maz, kopumā ar daudzveidī gā m ē dienkartē m neļ aujas. Diezgan pieticī gs.
Atseviš ķ i gribu atzī mē t ē dienus - "Roma, tas ir kapets" iespē jams 80% š ķ ī vju ir š ķ eldoti. Trauki ir slikti mazgā ti, ī paš i glā zes. Gardena "restorā nā " parasti nav laika sakopt un ī paš i necenš as. Atnā cu agri no rī ta brokastī s - č ī bas pielī p pie grī das.
Vē l viens brī dis – pē dē jā diena. Š eit viss ir ļ oti jautri. Ja ierodaties no rī ta, pusdienas un vakariņ as nav atļ autas. Ok grā matvež i. Un, kad es biju ekskursijā un neē du pusdienas - kā pē c, tik principiā lie neatgriež samaksu? Un kā ar tiem, kuri ierodas vē lu un agri aizlido, atdeva "lieko" pā rtiku? Nokavē jā m divas vakariņ as, bet izbraukš anas dienā par salā tiem, vienu kotleti un karoti kuskusa noplē sa 12 dolā rus. Tajā paš ā laikā viņ i vispirms paziņ oja par 15, lai gan oficiā lā cena ir 12. Kopumā "rū pē jieties par savā m kabatā m". Ja tā s nebū tu gaidā mā s 7 stundas ceļ ā , es nemaz nebū tu devies. Un labā k nebija raustī ties un pavakariņ ot lidostas Burger King. Varbū t tur garš otu labā k.
Jā , vē l viena lieta - pilnvarotie partneri piedā vā ekskursijas pa teritoriju. Lē tā k par ceļ vedi, dā rgā k nekā pilsē tā . Bet kaulē jieties, jautā jiet daž ā diem pā rstā vjiem. Banā lu kvadriku piedā vā par 20, tad prasa 15, beigā s notirgoja 13. Vispā r maksā.10, virs vidē jā pilsē tā . Par jahtu ar diviem nirumiem prasī ja 50, pagā juš ajā gadā caur gidu maksā ja 35. Vispā r viltī ba un nekā das krā pš anā s.
Apkopojiet. Jū s varat iet. Ar maziem bē rniem, pusaudž iem ir diezgan - viņ i bū s ieinteresē ti. Vidē jā s klases viesnī ca, nevis slepkava, bet vadī ba ir diezgan mantkā rī ga. Piemē ram, saldē jums ir tikai pusdienā s un ir diezgan viduvē js, daž reiz bā rā ir popkorns, pretē jā gadī jumā č ipsus vai riekstus dzē rienam nesaņ emsi. Wifi - tikai vestibilā un tikai tad, kad visi guļ vai ē damistabā . Labā k uz viņ u nerē ķ inā ties. Daž as vietnes, pakalpojumi ir bloķ ē ti
аватар anatoliydyachenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā atpū tā s 3 pieauguš ie un bē rns Ekskursija tika nopirkta par 1050 ye par 7 naktī m Pirmkā rt, es vē los jums atgā dinā t: esiet uzmanī gi ar gidiem (viņ i pā rdod savas ekskursijas par cenu, kas ir 3 reizes dā rgā ka, Mums bija nejauks ceļ vedis Honey no Dž oisa Tū ra – melis un krā pnieks). … Tomēr ▾ Maijā atpū tā s 3 pieauguš ie un bē rns
Ekskursija tika nopirkta par 1050 ye par 7 naktī m
Pirmkā rt, es vē los jums atgā dinā t: esiet uzmanī gi ar gidiem (viņ i pā rdod savas ekskursijas par cenu, kas ir 3 reizes dā rgā ka,
Mums bija nejauks ceļ vedis Honey no Dž oisa Tū ra – melis un krā pnieks).
Tagad vairā k par viesnī cu:
Ļ oti labi:
Numurs:
2-istabu milzī gs ap 60 m2 ar terasi
Istabā viss ir, viss darbojas un ir ē rti pā rdomā ts.
Tī ra katru dienu, bet ne ideā li (zem gultas, it kā mī cot, viņ i to nemazgā ja - putekļ i)
Teritorija un jū ra:
Krā š ņ a zaļ ā zona, putni dzied
Dodieties uz jū ru lē nā tempā apmē ram 5 minū tes pa tā s paš as ķ ē des blakus esoš ā s viesnī cas skaisto, sakopto teritoriju (Charmillion Sea life)
Milzī gs pluss ir tas, ka var izmantot visu 3 š ī ķ ē des viesnī cu teritoriju un infrastruktū ru un tā s visas ir blakus
Uzturs:
Garš ī gi, bet vienmuļ i, gandrī z vienmē r gā jā m uz Sea Life, kas atrodas 100 metrus no mū su restorā na (mū su un tajā restorā nā varat ē st bez maksas)
Animā cija:
Labā kais, ko esam redzē juš i!
Pa dienu izklaides pie baseina, vakarā pie bā ra, no 20.30 bē rniem programma bē rniem, bet pē c 21.30 katru dienu jauns š iks š ovs! Super super! !
Personā ls patī kams lī dz uzmā cī gs
Atpū ta gan ar bē rniem, gan vienkā rš i kompā nija bez bē rniem
Secinā jums: ļ oti labi, iesakā m!
аватар ntk770822
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tā mies 2019. gada maijā . Cilvē ku nebija daudz. Viņ i ieradā s no rī ta. Reģ istrē š anā s 14. Par 10 $ apmetā s istabā agrā k. Ģ imenes istabas klases numurs. Liels ar divā m istabā m. Liels balkons. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2019. gada maijā . Cilvē ku nebija daudz. Viņ i ieradā s no rī ta. Reģ istrē š anā s 14. Par 10 $ apmetā s istabā agrā k.
Ģ imenes istabas klases numurs. Liels ar divā m istabā m. Liels balkons. Vidē ja tī rī š ana.
Teritorija apzaļ umota, pastā vī gi kopta un sakopta. Bā rā ne vienmē r bija alus, tas bija "jā medī t". Kokteiļ i ī paš i necentā s darī t to paš u.
Viesnī ca draudzē jas ar divā m viesnī cā m pirmajā rindā . Ir labā ki baseini un animā cija. Vakars tika pavadī ts tur.
No rī ta pū ta stiprs vē jš . Tā pē c rī tu pavadī jā m akvaparkā , bet pē cpusdienā devā mies uz jū ru. Ū dens parks ir ļ oti labs. Atbildī gi darbinieki, bija ū dens aerobika.
Ē diens bija vidē js, bet izsalkuš i nebijā m.
No visā m viesnī cā m man visvairā k patika Charmillion Club Resort. Liela un skaista teritorija. Bā rā bija garš ī gi kokteiļ i un vakars ir ļ oti skaists.
Visnepatī kamā kais bija del izbraukumā . Reiss aizkavē jā s un agra rī ta vietā izlidoja vakarā . Izrakstī š anā s pirms 11. Uzreiz pē c istabiņ as piegā des attieksme pret mums ir mainī jusies. Nauda tika prasī ta ik uz soļ a. Pusdienas mums neviens nedeva. Tā pē c, ja nevē laties palikt izsalcis, parū pē jieties par to iepriekš .
Vispā r neslikti vidusš ķ iras svē tki. Atbilst cenai.
Jū ra ir vienkā rš i lieliska! Vē rts izbaudī t. )
Parādīt vairāk »


iemiesojums nykyon412
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums danil_1984
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Anna_ua82
Es eju uz 10. Kā jūs saucāt Ukrainu?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель Charmillion Garden Aqua Park имеет общую инфраструктуру с отелями Charmillion Club Resort и Charmillion Sea Life Resort, ближайший к морю Sea Life, гости остальных отелей пользуются общим пляжем и гости всех 3-х этих отелей пользуются общей для всех 3-х отелей инфраструктурой. Дата открытия — 2007 год, последняя реновация проводилась в 2017 году. Состоит из главного 1-этажного здания и шести 2-этажных жилых корпусов. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, 20 км от Наама Бей, в бухте Набк.
Pludmales apraksts Пляж отелей Sea Club Resort и Sea Life Resort, кораллы. Ширина пляжной полосы 50 м, длина пляжной полосы 700 м. Вход только с понтона (со стороны отеля Sea Club). Есть небольшие лагуны, вход в специальной обуви. Деревянный понтон длиной 147 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины, конференц-зал (до 350 персон) – в Sea Club Hotel, 5 ресторанов (2 а’ля карт в Sea Club Hotel, 2 а’ля карт в Sea Life Resort), 2 бара, 1 основной открытый бассейн 794 м2, глубина от 0,96 м до 1,7 м (есть подогрев в зимний период), аквапарк с 11 горками для взрослых и 11 горками и водными аттракционами для детей, работает по графику 10:00-13:30 и 14:30-17:00 (подогреваются в зимний период), пляжные полотенца, зонтики, шезлонги и матрасы на пляже и у бассейна — бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период (18 м2), аквапарк с подогревом в зимний период (11 горок для детей, по правилам пользования горок для взрослых — минимальный рост гостей 120 см, часы работы: 10:00-17:00), детский мини-клуб для детей с 3 до 12 лет, мини-диско, анимация для детей, детский буфет в главном ресторане отеля Club Resort Charmillion.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, аквааэробика, дартс, мини футбол (бесплатно), 2 мини футбольных поля (бесплатно), теннисный корт и оборудование бесплатно (освещение-платно). Водные виды спорта (виндсерфинг, кайтсерфинг, каноэ, катамаран, водные лыжи, катание на банане и парашюте) — платно. Аквапарк бесплатно — с 11 горками для взрослых и 11 горками и водными аттракционами для детей, работает по графику (подогреваются в зимний период).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 180 номеров.

Istabās

Кондиционер (индивидуальный), мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, телефон, спутниковое телевидение, Wi-Fi (платно), гладильная доска и утюг (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Ванная комната с душевой кабиной, феном и туалетно-косметическими принадлежностями (шампунь, мыло и гель для душа), халаты и тапочки (по запросу, бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: по запросу.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Nabq Bay, Sharm El Ssheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +2 02 24012502
Tīmekļa vietne: Charmillion Garden Aqua Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.