Savoy Sharm El Sheikh 5*– Atsauksmes

95
Novērtējums 7.210
№57 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.3 Numurs
7.5 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.8 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Luksusa viesnīca ir īsts Savoy Group viesnīcu ķēdes dārgakmens. Atrodas White Knight Bay, kas ir viens no labākajiem niršanas un snorkelēšanas galamērķiem, un pastaigas attālumā no Soho laukuma ar dažādiem restorāniem, bāriem, suvenīru veikaliem un izklaidi visām gaumēm. Viesnīca atklāta 2000. gadā, pēdējais daļējais remonts notika 2018. gadā (ģimenes numuri). Tiek veikts ikgadējais istabu skaita pakāpeniskais remonts. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas (tikai reģistratūra) un septiņām dzīvojamām 2 un 3 stāvu ēkām. Liels pakalpojumu komplekss, restorāni, bāri, veselības un spa centri. Spēļu telpā viesi var spēlēt galda tenisu, galda futbolu un šautriņas. Viesnīca ir paredzēta cienījamiem svētkiem.Vairāk →
аватар intuition_foxy
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā s draugi. Mē s gribē jā m atgriezties Coral Sea Sensatori. Teritorija sarež ģ ī ta, daudz kā pņ u, nogurst, pludmales zona ī sa un noslogota. Rifs ir salauzts. Uzmā cī gie SPA salona vadī tā ji, sen nebiju š o redzē jusi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s draugi. Mē s gribē jā m atgriezties Coral Sea Sensatori. Teritorija sarež ģ ī ta, daudz kā pņ u, nogurst, pludmales zona ī sa un noslogota. Rifs ir salauzts. Uzmā cī gie SPA salona vadī tā ji, sen nebiju š o redzē jusi. Daudzas viesnī cas, gluž i pretē ji, aizsargā viesus no š ā da mā rketinga. Bet tas ir viesnī cas SPA – nauda ir jā nopelna. Tas viss ir saistī ts ar papildu ienā kumiem. Internets ir kā BEZMAKSAS, bet tā it kā neeksistē . Maksā t - bū s.
Ē diens ir tas, par ko var likt 5 zvaigznes.
Mē s reģ istrē jā mies dienu agrā k un reģ istrē š anā s brī dī lū dzā m ierodoties mū su meitu (viņ a ir no citas valsts) ievietot mū su istabā . Izklausī jā s mež onī ga samaksa kā par atseviš ķ u divvietī gu istabu. Viesu dī vā ns, par kuru mē s jau samaksā jā m ar ekskursiju, maksā ja papildus 175 USD dienā . Visi absolū ti atteicā s risinā t jautā jumu par augstajā m izmitinā š anas izmaksā m. Man bija jā maksā par 4 naktī m par manu meitu viesu dī vā nā par 2-vietī gas istabas cenu. Reģ istratū ras darbinieki ir neprofesionā li. Netika atrisinā ta neviena problē ma.
Odi un muš as ganā mpulkos, ā rstē š ana ar dū mu ieroč iem (kā tas ir citā s viesnī cā s, pat zemā kos lī meņ os) netiek veikta. Stikla durvis bija netī ras, kanalizā cija vannas istabā ar stā voš u ū deni bija aizklā ta ar atkritumu tvertni, notekū deņ u smaka, tualetes pods ar sarū sē juš iem traipiem. Pirms izbraukš anas prasī jā m paņ emt brokastis, transfē rs bija 2-00 no rī ta. Tajā paš ā reģ istratū rā viņ i pierakstī ja istabas numuru, viņ i teica, lai to paņ emtu no konsjerž a, neviens negatavoja brokastis, konsjerž a pilnī gi nebija. Pilnī gi pretī ga attieksme pret š ā da lī meņ a viesnī cu.
Так было все 7 дней, и это только кусочек тела. Так себе вид для отеля с претензией. В трапе застой воды, прикрывают мусорным ведром.
аватар Alla95221
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š o viesnī cu izvē lē jos ē diena un atraš anā s vietas dē ļ . Ē diens VIPam nevelk, pat uz 5 zvaigznē m, bez VIP. Viesnī ca atrodas tieš i blakus Soho laukumam, tač u tur cenas ir plaš as un visu var apbraukt 5 minū tē s. Turklā t viņ i jums patī k, tā pat kā citā s jomā s. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos ē diena un atraš anā s vietas dē ļ . Ē diens VIPam nevelk, pat uz 5 zvaigznē m, bez VIP. Viesnī ca atrodas tieš i blakus Soho laukumam, tač u tur cenas ir plaš as un visu var apbraukt 5 minū tē s. Turklā t viņ i jums patī k, tā pat kā citā s jomā s. Viesnī ca nav paredzē ta jaunieš iem, bet gan arā biem. Izklaides nav, uztura ziņ ā tad s-"klases ē diens, tad labā ks parastais 5, jā parakstā s par ū deni, jā parakstā s par sulu ko atnesā t. . . Apelsī nu sula ir pulveris. A la carte par maksu. . . Par š o naudu, ka viss ir iekļ auts viņ u ē dienā , var iedzert parastos 5 un doties uz la carte. Soho laukumā cenas augstas, vietē jais alkohols, mohito 8 dolā ri. . . Viesnī cā s , pā rsvarā arā bi ar bē rniem, ukraiņ i, krievi ir maz.
аватар ks2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
10 gadus sapņ oju nokļ ū t š ajā viesnī cā ! Mans sapnis piepildī jā s, š ogad maijā ! Vilš anā s uzreiz nā ca, tiklī dz pā rkā pu š ī s viesnī cas slieksni! Viņ i pat nepaskatī jā s uz mums un nepiedā vā ja mums glā zi ū dens! Bija 9. … Tomēr ▾ 10 gadus sapņ oju nokļ ū t š ajā viesnī cā ! Mans sapnis piepildī jā s, š ogad maijā ! Vilš anā s uzreiz nā ca, tiklī dz pā rkā pu š ī s viesnī cas slieksni! Viņ i pat nepaskatī jā s uz mums un nepiedā vā ja mums glā zi ū dens! Bija 9.00 no rī ta, 14.00 reģ istrē š anā s, ja agrā k maksā $50, un brokastis $25. Turē t 5 zvaigznes un uzvesties kā č igā ni tirgū ir neglī ti! ! ! Ieliec vismaz ū dens dzesē tā ju! Personā ls bija rupjš un pretī gs! Izņ emot personā lu pludmalē ! Neskatoties uz karstumu, bā rmeņ i smaidī ja un uzvedā s cienī gi, paldies viņ iem par noskaņ ojumu! Neiesaku š o viesnī cu, ī paš i tiem, kas ir apmeklē juš i Movenpicks, Monte Carlo, Cleopatra, Sultan utt.
аватар vladinna_ev
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Sierra viesnī cā , bet dalī jā mies pludmalē un Savojas teritorijā (viens tī kls). Vē los atzī mē t skaisto teritoriju: ļ oti zaļ a, kopta, ē rta. Personā lam varu rakstī t tikai pludmalē . Mohameds ir ļ oti sirsnī gs cilvē ks un tieš ā m savā vietā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Sierra viesnī cā , bet dalī jā mies pludmalē un Savojas teritorijā (viens tī kls). Vē los atzī mē t skaisto teritoriju: ļ oti zaļ a, kopta, ē rta. Personā lam varu rakstī t tikai pludmalē . Mohameds ir ļ oti sirsnī gs cilvē ks un tieš ā m savā vietā . Skatī jos, kā viņ š komunicē ar atpū tniekiem – solī ds pozitī vs. Mē ģ ina piedā vā t jebkā du palī dzī bu, absolū ti paš aizliedzī gi. Viņ š ir pludmalē jaukā kais cilvē ks. Nū rs arī ir forš s cilvē ks. Ibrahims cenš as bū t jauks pret visiem, bet tikai pret Savojas viesiem.
аватар ilona.prokhorova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no brī vdienā m Š arm eš Š eihā . Nedaudz par viesnī cu, teritorija ļ oti zaļ a un skaista, daudz ziedu, ir kur bildē ties, daž ā das atpū tas zonas ar galdiņ iem. Tagad ir maz cilvē ku, ne visas ē kas ir apdzī votas, pludmalē ir daudz vietu, ē rti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, vienmē r atradī si vietu sev, liels baseins (mē s tajā nepeldē jā mies, mē s mī lam jū ra) un atseviš ķ s bē rniem. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no brī vdienā m Š arm eš Š eihā . Nedaudz par viesnī cu, teritorija ļ oti zaļ a un skaista, daudz ziedu, ir kur bildē ties, daž ā das atpū tas zonas ar galdiņ iem.
Tagad ir maz cilvē ku, ne visas ē kas ir apdzī votas, pludmalē ir daudz vietu, ē rti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, vienmē r atradī si vietu sev, liels baseins (mē s tajā nepeldē jā mies, mē s mī lam jū ra) un atseviš ķ s bē rniem.
Apkalpoš ana augstā lī menī , istaba tiek uzkopta katru dienu, tiek mainī ti dvieļ i, arī pludmales dvieļ i (cik reizes prasī si, tik daudz mainī sies), teritorija ir sakopta, tualetes pludmalē pastā vī gi ir iztī rī ts, tī rs, nav nepatī kamu smaku.
Pludmalē ir bā rs ar gardu kafiju (kafija viesnī cā ļ oti pieklā jī ga), dzē rieni skā rdenē s (kola, š vepes, sprite, fanta).
Kā jau ierasts kokteiļ i ar vietē jo alkoholu. Sula fasē ta, nepulverē ta, visgarš ī gā kais ananā ss un ā bols (subjektī vs viedoklis).
Ē diens viesnī cā ir garš ī gs, ir divu veidu ē dieni, ultra viss iekļ auts (svaigi spiestas sulas, turku kafija, č ipsi un rieksti, burgeri un kartupeļ i pludmalē , kā arī vakariņ u izvē le trī s restorā nos, un plus ievestais alkohols (bet ne viss, saraksts jā precizē bā rā ).
Mums bija viss iekļ auts ē dinā š ana, un mums bija pietiekami daudz, galvenajā restorā nā bija ļ oti garš ī gs ē diens, vienmē r grilē tas zivis (jū ras asaris utt. ), vairā ki veidi, gaļ a (kebabs, grilē ta jē ra gaļ a), augļ i (melone, dateles, banā ni, apelsī ni, greipfrū ti, granā tā boli, mandarī ni, ā boli), daudz saldumu (cepumi, ž elejas, jogurti).
Un tagad galvenais, par ko vispā r ir vē rts doties uz Ē ģ ipti, ir Sarkanā jū ra, viesnī cā m ir savs liels rifs, ē rts ī ss pontons, 15 metru dziļ ums, var redzē t stintes, lielos murē nas, Napoleona zivis, skaisti koraļ ļ i un daudz, vispā r sajū ta, ka ienirsti multfilmā "Meklē jot Nemo"))
Noteikti ņ emiet lī dzi savu masku un snorkeli, nenož ē losiet!
Glā bē ju puiš i vienmē r dež urē , ļ oti pieklā jī gi, var palī dzē t, ja ir bail, iedot masku vai brilles, daž us glā bš anas riņ ķ us ū denī tiem, kas baidā s no dziļ uma. Kopumā pakalpojums ir visaugstā kajā lī menī visā viesnī cā , tostarp pludmalē .
Wi-Fi nozvejas visā teritorijā , ieskaitot pludmali un numurus.
Ir krieviski runā još s personā ls, visi zina angļ u valodu.
No viesnī cas iezī mē m, kad pasū tā t sulas, dzē rienus utt. jums tiek izsniegts č eks (nulle) jums tas jā paraksta (istabas numurs un uzvā rds angļ u valodā ), viņ iem tas ir nepiecieš ams personā la kontrolei, kā mē s to saprotam. Un arī viesnī cā nav rokassprā dzes, bet gan kartiņ as.
Viesnī cā s nav daudz ukraiņ u, pā rsvarā eiropieš i.
Gribu precizē t arī par laikapstā kļ iem, ieradā mies 12. februā rī un bija 27-28, bet tad pa dienu palika vē sā ks lī dz 15 grā diem, un pat 7-8 naktī , peldē jā mies, ņ ē mā m lī dzi dvieļ us. pontonu un pā rģ ē rbā s sausā s drē bē s. Š ī temperatū ra turē jā s 2 dienas, tad jau bija 22-23. Visu laiku jū ra tika turē ta 22-24 grā du lī menī , ir ē rti peldē ties.
Nianse, viesnī cā s nav animā cijas, gribē tos kaut kā du izklaides programmu vakarā , bet tā kā viesnī ca atrodas tieš i uz Soho (Š armas skaistā kā un dzī vī gā kā iela, ar strū klakā m un veikaliem), tad tu to nedarī si. bū t garlaikotam.
Tas jā ņ em vē rā , plā nojot atvaļ inā jumu, ja tas jums ir svarī gi. Blakus bija viesnī cas ar animā ciju.
Tā kā karantī nas darbinieki valkā maskas, atpū tnieku nav, bet, ja dodaties ekskursijā , tad ņ emiet lī dzi masku, tas ir obligā ti, sods 4 USD.
Pā rsvarā viesnī cā s dzī vo ģ imenes un cilvē ki, kas dod priekš roku relaksē još ai atpū tai, š ī noteikti nav ballī š u viesnī ca.
Ja vē laties kustī bu un jaunus uzņ ē mumus, tad jū s š eit neesat)
Ja vē laties jū ru, rifu, zivis, apkalpoš anu un garš ī gus ē dienus, tad Savoy ir domā ts jums.
аватар hibmaks18
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav 5 zvaigznes - es saku uzreiz: Pat ja jums ir viss iekļ auts, tad š ajā viesnī cā jums nekas nav iekļ auts. Iekļ auts tikai ē damzā le 4. stā vā , visi pā rē jie trī s restorā ni ir maksas. Dzē rieniem ē damistabā labā k nedzert, viskijs un rums ir vienas garš as badjagi. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav 5 zvaigznes - es saku uzreiz:
Pat ja jums ir viss iekļ auts, tad š ajā viesnī cā jums nekas nav iekļ auts. Iekļ auts tikai ē damzā le 4. stā vā , visi pā rē jie trī s restorā ni ir maksas. Dzē rieniem ē damistabā labā k nedzert, viskijs un rums ir vienas garš as badjagi. Š eit reģ istratū rā , par 5 c. u. tip tu bā rmenis uztaisī s vē ju (gardi kokteiļ i).
Š ausmī gi sanikno, kad gribi paņ emt sev kā du dzē rienu, jā paraksta č ekā , jā uzraksta uzvā rds un istabas numurs. Pirmā s divas dienas es to vē l pacietu, pā rē jā s dienas š ausmī gi saniknoju.
Pludmalē ir bā rs, bet jū s varat izvē lē ties tikai 3 kokteiļ us. Mohito, Pinacolada un alus, viss pā rē jais tiek maksā ts par naudu.
Nav animatoru, nav izklaides. Diskotē ka arī ir maksas, ieeja 15 USD.
Wi-fi nedarbojas vispā r, un par darbu jā maksā.30 USD. reģ istratū rā - un tas ir tikai vienam tā lrunim.
Pludmale ir forš a, rifs arī - bez š aubā m. Naktī s jū s neko neē dat, un, ja vē laties kaut ko pasū tī t savā istabā , tad tas ir daudz dā rgā k, nekā jū s varat ē st to paš u dienā maksas restorā nā . Tas ir, ē diens pē c pasū tī juma - samaksā ts!
Nav a la carte, bet ir sava veida atlaide restorā nā.25%.
Par tā du naudu jū s varat doties uz Rixos.
аватар v.eremenko.mail
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s rezervē jā m istabu 2 + 1 (2 pieauguš ie un bē rns 3 gadus vecs) un "pamata" viss iekļ auts. Pē c Olin sistē mu atš ķ irī bā m uzreiz teikš u, ka viesnī cā ir 3, bet vizī tes brī dī , visticamā k koronavī rusa dē ļ , bija 2, saukš u par pamata un standarta. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m istabu 2 + 1 (2 pieauguš ie un bē rns 3 gadus vecs) un "pamata" viss iekļ auts. Pē c Olin sistē mu atš ķ irī bā m uzreiz teikš u, ka viesnī cā ir 3, bet vizī tes brī dī , visticamā k koronavī rusa dē ļ , bija 2, saukš u par pamata un standarta. Atš ķ irī ba ir lielā ka – bez maksas var apmeklē t “a la carte” restorā nus (vakariņ ā s), bezmaksas uzkodas un uzkodas bā ros, “mī tisku” starptautisko alkoholu. Bā zē ietilpst 3 ē dienreizes dienā galvenajā restorā nā + “lī dz pusnaktij” vietē jie alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni. Restorā nu apmeklē jums “pē c izvē les” tiek rezervē ts no rī ta pie galvenā restorā na ieejas, kā liecina prakse, pē c pulksten 9:00 to vairs nav iespē jams izdarī t. Nu, tagad no sā kuma:
Norē ķ ins. Lidojā m uz Š armu ap 9-00, viesnī cā bijā m 11, izmitinā jā m mū s ap 12, paņ ē mā m skatu uz dā rzu, jo skats no istabas logiem, kurā mē s tikai guļ am, istaba tika nodroš inā ta liela, apmē ram 60 laukumi, ar atseviš ķ u dī vā nu junioru pā rstā vju ģ imenē m, uzreiz saskā rā s ar vienī go gadī jumu, kad darbinieki prasī ja naudu (dzeramnaudu) par “papildu. pakalpojumi” (saklā t bē rnam gultu). Citā di, ja neskaita nedaudz trokš ņ aino gaisa kondicionē tā ju, istaba bija ok.
Uzturs. Š eit kopumā viss ir ļ oti labi, ņ emot vē rā karantī nu, pavā ri pē c jū su lū guma liek ē dienu “aiz stikla”, lai gan skaidrs, ka š ķ irne griezta uz pusē m, viesmī ļ i atnes dzē rienus pē c jū su pieprasī juma (izņ emot brokastī s tev paš am jā iet tur iedzert kafiju)). Par ē dieniem sū dzī bu nav, viss paņ emtais bija garš ī gs, katru dienu ē dienkartē ir putnu gaļ a, zivis un liellopu gaļ a. Ja gribas jū ras eksotiku, tad jā dodas uz “jū ras restorā nu”, kā jau iepriekš norā dī ts, tas nav iekļ auts pamata “oliņ ā ”, bet par maksu arī tur netikā m (2 reizes mē ģ inā ts), jo viss bija rezervē ts.
Š eit es izdarī š u atkā pi par maksā š anu par to, kas nav iekļ auts jū su "oliņ ā ", š ajā viesnī cā nav aproces, apmeklē jot bā rus / restorā nus, jū s strā dā jat ar numuriem / savu karti, ja notiek maksas pakalpojums, tad tas ir ierakstī ts tavā kontā un tu maksā viņ ai par izlikš anu vai vari aiziet uz reģ istratū ru agrā k un samaksā t (ir terminā lis).
Teritorija un infrastruktū ra. Lai gan viesnī cas teritorija liela, nav kur staigā t, ir Soho laukums, viesnī cas viesiem tur pat ir kaut kā das atlaides vietā m, neinteresē jos. Rifs kopumā ir labs, 100 metri starp pontoniem, bet š ī lī č a ziemeļ u daļ ā ir bagā tā ks, tie ar pleznā m, neskatoties uz glā bē ju aizliegumiem, š ķ ē rso bojas un dodas turp. Ir savs nirš anas centrs.
Baseini atrodas viesnī cas teritorijas vidū kaskā dē , pirmais ar maigu ieeju, otrais 140 cm, 3.200 cm dziļ š , 2. un 3. ir apsildā mi. Ir bē rnu baseins, netā lu no pludmales, dziļ ums 60 cm. Viss ar saldū deni (arī bē rniem). Bē rniem ir lieliska bē rnistaba, no 4 gadu vecuma var atstā t auklī tes pieskatī š anā , strā dā ar bē rniem, zī mē , locī ja konstruktorus, kopumā mazajiem patika. Blakus vecā kiem ir telpa ar gaisa hokeju, futbolu un citā m spē lē m, lai gan es nekad neesmu tur nevienu redzē jis, kā arī pieauguš os sporta zā lē un telpā ar biljarda galdu)).
Bā ri. Uzturē š anā s laikā darbojā s 3 bā ri - pludmalē , pie baseina un “galvenais” (kā lepnums). Pirmie 2a strā dā lī dz saulrietam, nekā du jautā jumu vispā r nebija, š efs pievī la galveno bā rmeni slinkumā , varē ja 23-30 bā ru slē gt, kokteiļ us netaisī t tā lu apsvē rumu dē ļ , nekā dā veidā atturē t no sveš ā alkohola.
Vispā r par pilnu cenrā di brauktu uz Eiropu, paš reizē jos apstā kļ os laba viesnī ca.
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Atrodas SOHO gā jē ju promenā dē , ar daudzā m kafejnī cā m, bā riem, restorā niem, veikaliem, dziedoš ā m strū klaku š oviem, slidotavu un ē ģ iptieš u š ovu. + Bagā ts koraļ ļ u rifs ir ideā li piemē rots snorkelē tā jiem. … Tomēr ▾ "+":
+ Atrodas SOHO gā jē ju promenā dē , ar daudzā m kafejnī cā m, bā riem, restorā niem, veikaliem, dziedoš ā m strū klaku š oviem, slidotavu un ē ģ iptieš u š ovu.
+ Bagā ts koraļ ļ u rifs ir ideā li piemē rots snorkelē tā jiem.
+ Liela, zaļ a sakopta teritorija, 22.000 kv. m.
+ Pludmalē bē rnu baseins ar jū ras ū deni.
+ 2 apsildā mi baseini ziemā .
+ Importē tie alkoholiskie dzē rieni, izvē loties paaugstinā ta veida ē dienu.
+ Plaš as istabas no 45 kv. m.
"-":
- Nedaudz "noguruš as" telpas un galvenā s zonas: restorā ns, vestibils, bā ri.
- Mulsinoš a pā rtikas sistē ma. Izmantojot visbudž etā ko AI, gandrī z neviens no dzē rieniem un pakalpojumiem nav iekļ auts, viss ir papildus. maksa. Viesnī cas piedā vā tais maksimā lais AI ir nepamatoti dā rgs.
*Ē dienu jē dziens š eit netika norā dī ts apzinā ti, jo viesnī cas administrā cija š o jē dzienu ik pa laikam maina. Iesakā m nianses precizē t, rezervē jot š o viesnī cu pē c ē dinā š anas koncepcijas pie sava aģ enta!
аватар Navy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nemanā mi "uzrullē ja" kā rtē jo pusloku jubileju. Š ie notikumi vairs nesagā dā lielu prieku lielā skaita dē ļ , un draugu apsveikumos arvien biež ā k atskan ū jiņ as un nopū tas ar lī dzjū tī bas notī m. Jā , jums ir jā pieņ em savi gadi ar pateicī bu (kā teikts dziesmā ), bet labā k ir svinē t dzimš anas dienas nā kamajā ceļ ojumā. … Tomēr ▾ Nemanā mi "uzrullē ja" kā rtē jo pusloku jubileju. Š ie notikumi vairs nesagā dā lielu prieku lielā skaita dē ļ , un draugu apsveikumos arvien biež ā k atskan ū jiņ as un nopū tas ar lī dzjū tī bas notī m.
Jā , jums ir jā pieņ em savi gadi ar pateicī bu (kā teikts dziesmā ), bet labā k ir svinē t dzimš anas dienas nā kamajā ceļ ojumā.
Sieva man pā rmet, ka esmu dzimusi nepareizajā mē nesī – oktobra beigā s grū ti izvē lē ties atvaļ inā juma galamē rķ i.
Un Ē ģ ipte? Pā rsteidzoš i, mē s nekad tur neesam bijuš i ...padomju laiki neskaitā s ...
“Tū ristus viesnī cā s Ē ģ iptē nogalina...ar pā rtiku”, “300 britu tū risti tika evakuē ti ar saindē š anos... ”, “Viesnī cā tajā paš ā dienā nomira vecā ka gadagā juma britu pā ris”, “Krievu tū ristu masveida saindē š anā s Hurgadas viesnī ca…”, un visbeidzot – “Hurgada ierindojā s pirmajā vietā pasaulē ! to kū rortu reitingā , kuros tū ristu vidū ir biež ā kie saindē š anā s gadī jumi! ".
Manā galvā iedzī vojā s nopietna č ī kstoš a modrī ba.
Pē c š ā das informā cijas internetā nolē mā m labi sagatavoties braucienam - visos somiņ ā s un kabatā s izklā tas tabletes pret visiem saindē š anā s gadī jumiem, tajā skaitā antibiotikas, antiseptiskas salvetes.
Dezinfekcijas mā cī bas sā kā s tieš i lidmaš ī nā – kā rtī gi noslaucī ja atzveltnes krē slus, galdus, iluminatoru...J
Protams, atpū tas vieta nav Hurgada, un viesnī cas izvē le tika samazinā ta lī dz viesnī cā m ar labā m pā rtikas atsauksmē m. Pontoni, koraļ ļ i, zivis un viss pā rē jais - neskaitā s.
Tā parā dī jā s tū risma operators Tez Tour, Š arm eš Š eiha, Savoy Hotel, 5 *****.

Skatieties video saitē - https://www. youtube. com/watch? v=LE9j6yT7uSo

Tū lī t apkopoš u pā rē jos rezultā tus: prieks! Protams, bija nelielas problē mas ...ar pā rtiku, bet ...mē s pā rskatī jā m savu attieksmi pret Ē ģ ipti un tagad es sā ku saprast dalī bniekus duci ē ģ iptieš u tē mu portā la forumā , kur ir tikai skumjas un nostalģ ija. .
DIVI VIENĀ.
Ē rta atraš anā s vieta – no lidostas/uz lidostu atved pirmo un paņ em pē dē jo. Brauciens ilgst tikai 15 minū tes. Mums pat nebija laika paskatī ties apkā rt.
Savoy viesnī ca un SOHO laukums ir divi vienā . Izeja no viesnī cas ir ieeja laukumā.
Viesnī cas Savoy teritorijā atrodas vē l viena viesnī ca Royal Savoy. Š ī ir dā rgā ka viesnī ca, kurā ietilpst atseviš ķ as ē kas ar labiem skatiem no numuriem (tikai baseins un jū ra) un 2 stā vu villas pirmajā lī nijā ar savu privā to un privā to nelielu teritoriju un baseinu.
Virtuve (restorā ns), bā ri, gabals no pludmales Royal Savoy viesnī cā arī ir viņ u paš u.
Viņ i saka, ka pats Kirkorovs atpū tā s vienā no villā m, bet drī zā k tas ir tikai reklā mas triks. Varbū t pirms 19 gadiem, kad viesnī ca pirmo reizi tika uzcelta…
Sā kš u ar to, kas mū s tik ļ oti satrauca – ē dienu.
UZTURS. Ū DENS PUDELE PAR 30 USD.
Es nebiju izsalcis, bet tā bija tikai maģ iska...zupa. Divas reizes gā ju pie katla vē l. Bija arī š is...
Ē diens viesnī cā pieklā jī gs, pamatī gs "č etrinieks", bet ē dienu izvē le bija ļ oti selektī va. Izslē dzā m salā tus, zā lī ti, daž us dā rzeņ us un augļ us, svaigi spiestas sulas, centā mies neņ emt dzē rienus bā rā pludmalē (kaijas vienreiz neizdevā s). Viņ i galvenokā rt dzē ra "kolai lī dzī gus" dzē rienus skā rdenē s, bet alu un vī nu - pudelē s.
Restorā nos lū dza atvē rt vī na pudeles tikai pie mū su galda. Un, kā saka, š ķ iet, ka tas ir pagā jis!
Nu ...tikai pā ris reizes)))
Ē š ana viesnī cā ir ļ oti mulsinoš a tē ma. Ē dienu veidi ir daudz - "E-Class", "S-Class", "ALL", "HARD ALL INCLUSIVE", BB uc Tū roperatoru vidū visizplatī tā kie ir pirmie divi.
Mums bija "E-klase", kas liecina par pazī stamo All Inclusive pā rtikas veidu ar daž iem ierobež ojumiem. Labā k ir iepriekš izpē tī t uztura "smalkumus" atbilstoš i savam veidam, lejupielā dē t failu no tū risma operatora vietnes vai atrast informā cijas lapu savā istabā.
Visā viesnī cā nav publiskas piekļ uves ē dieniem un dzē rieniem, izņ emot ķ irš u un tonizē još us dzē rienus viesnī cas vestibilā . Bā ros nā koš ā bilde ir tukš as letes, aiz kurā m smaidī gi bā rmeņ i. Tu tuvojies, pasū ti - bā rmenis izņ em tavu pasū tī jumu "no grī das". Prieks, tu aizej.
Lai redzē tu, ko viņ i dod, vispirms jā novē ro cilvē ki, ko viņ i ņ em, un tad jā pasū ta paš am. Ir arī iespē ja ar ē dienkarti, tač u mē s par to uzzinā jā m vē lā k. Es lū dzu jū s vainot turkus par manā m kļ ū dainajā m darbī bā m))) Turcijas viesnī cā s viss ir redzams.
Visus dzē rienus, ko pasū tā t galvenajā restorā nā , visus ē dienus un dzē rienus bā ros un a la carte restorā nos izsniedz tikai viesmī ļ i (bā rmeņ i) uz kartes no jū su istabas, kam seko kvī ts par jū su istabas numuru, kas jums jā paraksta.
Kvī tī ir norā dī tas visas preces un jū su pasū tī juma cena.
Ja pasū tī juma cena atš ķ iras no nulles, tas nozī mē , ka esat pā rsniedzis savu bezmaksas paku, tač u kaut ko nevar labot, ja vien tā nav bā rmeņ a kļ ū da. Viss jā samaksā aizbraucot.
Tā pē c, pirms kaut ko pasū tā t, pajautā jiet, cik tas maksā s.
Kontrolē jiet savu bilanci, ko var redzē t kā dā no televī zijas kanā liem.
Es to izdarī ju izbraukš anas dienā un biju "patī kami" pā rsteigta. Mū su kontā bija 32 USD parā ds. Kur? Sā ku atcerē ties, ka daž i č eki "vicinā ja" neskatoties.
Tač u lieta izrā dī jā s pavisam citā da. Saskaņ ā ar viesnī cas politiku mū su bezmaksas piedā vā jumā ietilpst tikai VIENS restorā ns dienā vakariņ u laikā . Apmeklē jot divus vai vairā k restorā nus, tiks iekasē ta mazā kā summa.
Kā du vakaru, gaidot noteikto laiku restorā nā See Food Island, devā mies uz galveno restorā nu iedzert ū deni. Viņ i paņ ē ma pudeli un, protams, parakstī ja č eku.
Nē , es zinā ju par š iem noteikumiem un mē s pat pasmē jā mies par kā du tū ristu, kurš vispirms apsē dā s vienā a la carte restorā nā un tad pā rcē lā s uz citu. Bet es pat nedomā ju par galveno restorā nu, kas var bū t arī OTRAIS. Kopā : 32 USD par pudeli ū dens)))
Tā tad mū su komplektā ietilpa:
- brokastis, pusdienas, vakariņ as - bufete galvenajā restorā nā "Tirana". Vakariņ as var pavadī t A la Carte restorā nos pē c iepriekš ē ja pieraksta. Alkoholiskie dzē rieni tiek raž oti tikai uz vietas.
- tē ja, kafija, cepumi, saldē jums, vietē jā s raž oš anas alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni - bā ros.
Nedē ļ as laikā paspē jā m č etras reizes apmeklē t trī s daž ā dus restorā nus. Man personī gi nepatika ē dieni restorā nos. Viņ u vide ir jauka, jā . Patika zivju restorā ns ar skatu uz jū ru. Muzikā lais pavadī jums – profesionā la vijole vai ģ itā ra. Viesmī ļ i ir pieklā jī gi un smagi strā dā . Kā jau labos restorā nos Eiropā , maltī tes sā kumā tiek celta maize un sviests.
Nu, lai pirms laika nesaņ emtu dū š u. Tiek pasniegts tikai vī ns un alus. Spē cī gs - nav atļ auts.
Starp citu, vietē jais rozā vī ns Omar Khayyam nav slikts. Tiek piedā vā ta pudele itā ļ u vī na, sā kot no 29 USD. Vietē jais viskijs ir rets dzē riens. Restorā nā var ienest savu alkoholu - korķ a maksa netiek piemē rota, atnesto pudeļ u atvē rš ana ir bez maksas.
Manas "pretenzijas" par restorā na ē dienkarti:
Pirmkā rt, noteikumu dē ļ : “Vakariņ ā s a la carte restorā nā ir iekļ auta viena vienī ba no uzkodā m, zupā m, pamatē dieniem un desertiem. Trauki netiek dublē ti un nav aizvietojami, pretē jā gadī jumā ir jā maksā par papildus pasū tī tu trauku.
Ja kā da iemesla dē ļ ē diens jums nederē ja, jū s varat palikt izsalcis. Es rakstī ju un garī gi smē jos par saviem vā rdiem ...
Otrkā rt, bezmaksas ē dienu klā sts no restorā na ē dienkartes ir atkarī gs no Jū su ē diena veida un mū su "E-klasē " bija ļ oti "sarukts".
Un visbeidzot par uzturu: Soho laukumā ir divi bā ri un viena diskotē ka, kurā viesnī cas Savoy tū ristiem ar E-klases paketi bez maksas tiek pā rdoti dzē rieni, vī ns un alus.
VIESNĪ CA. KURBAS. TELPU VEIDI.
Viesnī ca ir labi izstrā dā ta. Tas sastā v no galvenā s 4 stā vu ē kas ar liftiem un septiņ ā m ē kā m.
Š ā das divas ...trī sstā vu ē kas))), kas celtas loku veidā blakus galvenajai ē kai č etros lī meņ os - L, K, H, P (zemā kais).
Daž ā dā s ē kā s ir atš ķ irī gs istabu skaits - no 20 un vairā k vienā stā vā . Tas ir, jū s varat ļ oti ā tri nokļ ū t galvenajā ē kā (reģ istratū rā , vestibilā , restorā niem, veikaliem utt. ) No jebkuras ē kas. Lai gan pirmais iespaids ir milzī ga teritorija un lieli attā lumi, kas ir nedaudz satraucoš i. Aiz ļ oti augsta ž oga vienā viesnī cas pusē top jauna viesnī ca, bet apbū ve ir klusa. No otras puses, Island View Resort atrodas.
Ejot gar sē tu no mū su 7. nama lī dz jū rai, bū s 550 pakā pieni. Ja jū s ejat cauri galvenajai ē kai un izmantojat liftu, tas bū s gandrī z 2 reizes tuvā k.
Visu ē ku (1.2. , 3.4. , 5.6. , 7. ) telpu logi un lodž ijas ir vē rsti uz jū ru, tač u ne no visā m istabā m š ī jū ra ir redzama. Tā pē c ir numuri ar skatu uz jū ru, baseinu, dā rzu. Un, ja ē kas pirmajā stā vā bū s tikai telpas ar skatu uz dā rzu (traucē fasā des ē ka), tad jau otrajā , treš ajā stā vā - ar skatu uz jū ru. Pirmā ē ka atrodas vistuvā k jū rai – tajā ir tikai numuri ar skatu uz baseinu un jū ru. Ceturtajā korpusā - visas istabas ar skatu uz baseinu un jū ru.
Augš ē jā ir 7. ē ka, kurā bijā m apmetuš ies. Visas ē kas telpas ir tā sauktā s "ģ imenes" (Ģ imenes istaba, 50m2). Ē kas priekš ā ir bē rnu baseins un rotaļ u laukums.
Istabas ar svaigu remontu, viss jauns - santehnika, flī zes, tikai mē beles palikuš as vecas, bet restaurē tas.
Telpas izmē rs ir nedaudz lielā ks nekā citā s ē kā s.
Bā rs tiek piepildī ts ar dzē rieniem jū su uzturē š anā s viesnī cā otrajā dienā un tikai vienu reizi.
Elektriskā tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, peldmē teļ i, č ī bas…
BRĪ VPRĀ TĪ GA UN PIESPIEDU IEPAZĪ Š ANĀ S.
Pirmajā dienā tikā m izmitinā ti 7019. istabā (7 ir ē kas numurs, 0 ir stā vs ē kā , 19 ir telpas kā rtas numurs). Kaut kad pē c pusnakts mū s pamodinā ja Nataš a un Katja no blakus istabas, kuras ā rkā rtī gā reibuma stā voklī apsprieda Romas un Valera personī bas, viņ u draugus, kuri ieradā s kopā ar viņ iem, bet iemainī ja viņ us pret citā m sievietē m (vā rdu krā jums saglabā ts ) paš ā pirmajā vakarā diskotē kā.
Tad Katja atklā ja tā lruņ a nozaudē š anu par 60 tū kstoš iem rubļ u ...viņ i devā s meklē t ...viņ i atrada ...
To, kas notika puiš iem atgriež oties istabā , ir grū ti aprakstī t vienkā rš iem vā rdiem, pareizā k sakot, vienkā rš i vā rdi netika lietoti vispā r!
Nā kamā nakts pagā ja ne tik saspringtā gaisotnē , bet jau bijā m sazinā juš ies ar reģ istratū ru ar lū gumu mainī t istabu.
Pā rē jā s naktis mierī gi tika pavadī tas jaunajā.7004 istabā (skat. video).
TERITORIJA. PLUDMA. LAIKAPSTĀ KĻ I. JŪ RA. PONTONS. RĪ F. KORAĻ Ļ I. ZIVIS.
Kā atceraties, ē dinā š anai izvē lē jā mies viesnī cu, bet pā rē jā mums paveicā s.
Viesnī cas teritorija ir liela un visa ir aprakta ziedos un palmā s.
Pludmale ir smilš aina, krasta lī nija ir 300 metri, bet puse pludmales pieder viesnī cai Sierra, kas atrodas otrajā lī nijā . Viņ iem ir sava teritorija, savs bā rs, savs pontons, savi sauļ oš anā s krē sli (citā dā krā sā ). Protams, jū s varat izmantot to pontonu.
Ik pē c pusstundas sarkanais autobuss atved - ved tū ristus uz Sierra viesnī cas pludmali,
Pontons ir ī ss - 40 metri. Peldē š ana un snorkelē š ana, galvenokā rt no pontona, bet pa kreisi no pontona ir š aura eja uz rifu tieš i no krasta.
Saullē kts 6 no rī ta, saulriets 17, tumsa pē c pusstundas. Peldē š anā s beidzas 17:00.
Man nav ar ko salī dzinā t (ar Maldivu salā m laikam nepareizi), bet rifs un jū ras fauna mū s ļ oti iepriecinā ja gan daudzuma, gan daudzveidī bas ziņ ā , un siltā jū ra (27-28 grā di, cilvē ki nā ca ar termometru, mē rī ja) mums snorkelē t bez laika ierobež ojumiem. Jū ra ir skaidra, krā sa ir pā rsteidzoš a.
Laiks oktobra treš ajā dekā dē bija tik ē rts, ka neko lī dzī gu visā mū su ceļ ojumu vē sturē nevarē jā m atcerē ties. Ideā la gaisa un ū dens temperatū ras kombinā cija. Gaisa temperatū ra dienā : 28-32 grā di, naktī.24-28 grā di, un nemainī gi viegls vē jiņ š viegli ļ ā va vismaz visu dienu pavadī t pludmalē palmu vai lietussargu ē nā.
TURĒ JUMI.
Ekskursijas tika iegā dā tas no Tez Tour pā rstā vja. Piedā vā jumu skaits - 46!
Izvē lē jā mies divas ekskursijas.
Pirmā ekskursija saucas "Baltā sala".
Brauciens ar laivu ar jahtu (jahtu es sauktu par lielu 2 klā ju laivu). Izmaksas ir 65 USD.
Trī s pieturas atklā tā jū rā nirš anai un snorkelē š anai, tostarp piezemē š anā s Baltajā salā . Laiks 07:45 - 17:00.
Uz kuģ a tiek uzņ emti ne vairā k kā.30 cilvē ki, principā nevar bū t pā rapdzī votī ba, jo ekskursija ietver nirš anu visiem, un ir tikai trī s instruktori. Uz kuģ a tiek nodroš inā ts viss nirš anas aprī kojums. Neliela instruktā ž a – un aiz borta. Mē s ar meitu pirmo reizi izmē ģ inā jā m nirš anu un bijā m ļ oti apmierinā ti. Starp citu, viesnī ca piedā vā arī ļ oti lē tu (25 USD) nirš anu viesnī cas rifā.
Otrā pietura ir Baltā sala. Jahta noenkurojas kā du attā lumu no salas. Viss - aiz borta un ar savu spē ku uz salu. Sala ir kā Maldivu salā s (skat. video).
Treš ā pietura pie rifa atklā tā jū rā . Jahta dreifē , nenoenkurojas. Visi - aiz borta divā s grupā s. Katrai grupai ir instruktors un viens glā bš anas riņ ķ is.
Ejam gar rifu, jahta attā linā s, jau gandrī z aiz apvā rš ņ a...kuģ ojam kā das 30 minū tes, grupā sā kas klusa panika, daudzi ir pā rguruš i un steidzas uz glā bš anas riņ ķ i, bet vietas nepietiek visiem ap apli neviens neskatā s ū denī , lai gan rifs ir ļ oti interesants. Apbrī noju 12 gadus vecu meiteni, kura ļ oti mierī gi turpina rifu apsekot, nevienam nepievē rš ot uzmanī bu.
Beidzot instruktors priecī gi iesaucas, ka jahta (laiva) sā kusi kustē ties mū su virzienā.
Kuģ a pavā rs mums sagatavoja labas vakariņ as. Kopā ar apkalpi pusdienojā m.
Peldē š ana ar ekstrē miem elementiem! ? Jums ir jā brī dina!
Otrā ekskursija saucas "Moto-Safari".
Brauciens ar kvadraciklu tuksnesī.
Laiks 14:00 - 18:00. Maksa - 25 USD/30 USD vienam pieauguš ajam (divi uz viena ATV/viens pret vienu). Iepriekš SOHO pirkā m par 1 eiro katra beduī nu š alles - keffiyeh.
Nepiecieš amas š alles un brilles - bū s daudz putekļ u.
Tiesī bas nav vajadzī gas))) Instruktā ž a vienā teikumā : "Bremzē jiet vienlaikus ar kā ju un rokas bremzi. " Viņ i sā ka kustē ties - visi sita viens otru pakaļ galā , kā vecos padomju braucienos ar elektromobiļ iem. Divas pieturas: viena starp kalniem - ķ erot atbalsi, otrā - tē jas dzerš ana pie beduī niem. Tē ja, protams, tika pieklā jī gi atteikta. Tie, kas vē las jā t uz kamieļ iem.
Man ļ oti patika š ī ekskursija.
Secinā jums numur divi: ja jū s patieš ā m vē laties, jū s nevarat gaidī t hartu atvē rš anu no valsts.
аватар Olgasusol63
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam ļ oti pateicī gi visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Lieliska apkalpoš ana, ļ oti garlaicī ga virtuve, kā Tirā nas restorā nā un itā ļ u restorā nā ! Š efpavā rs priecē ar š ikiem ē dieniem, restorā ns pasū tot ē dienus katrai ē dienreizei, viss individuā li. … Tomēr ▾ Esam ļ oti pateicī gi visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Lieliska apkalpoš ana, ļ oti garlaicī ga virtuve, kā Tirā nas restorā nā un itā ļ u restorā nā ! Š efpavā rs priecē ar š ikiem ē dieniem, restorā ns pasū tot ē dienus katrai ē dienreizei, viss individuā li. Galda piederumi sapakoti, viesmī ļ u apkalpoš ana perfekta! Viss ir absolū ti garš ī gi! Liels paldies! Istabas tiek uzkoptas katru dienu, tī rī ba, viss sapakots - dvieļ i, tē jas iekā rtas, ū dens pā rpilnī bā! ! ! Pludmalē - dvielis iepakojumos. Tī ra, kopta pludmale, restorā na apkalpoš ana pludmalē , viesmī ļ i atnes ē dienu un dzē rienus pē c pirmā pieprasī juma ! ! ! Ieeja jū rā no pontona, ir arī krasta lī nija! ! ! Glā bē ji ir draudzī gi un jautri puiš i, paldies viņ iem! ! ! Mums ļ oti patika š ī viesnī ca un š ie labie cilvē ki, kas tik ļ oti izturas pret atpū tniekiem! ! ! Veiksmi tev! ! ! Mē s atgriezī simies! ! ! ES iesaku! ! !
Любимый отелю!!! Рассвет!!! Итальянский ресторан!!! Супер -- спасибо !!! Зона басейнлв- красиво, хорошее обслуживание !!!
Parādīt vairāk »


iemiesojums dabku2013
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Lisaua
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums hotabb
Es domāju, vai dienas laikā ir bezmaksas? Vai arī atpūtnieki tos no rītiem aizņem ar dvieļiem?
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums _saffo_
Draugi! Kurš nesen bija viesnīcā? Dalieties savās atsauksmēs! Ļoti interesē internets un ēdienu un dzērienu kvalitāte!
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums alla_bilash1
Kuru viesnīcu izvēlēties Savoy Sharm El Sheikh 5* vai Sensatori Sharm El Sheikh Resort 5*? vēlmes: jauka smilšu pludmale, labs ēdiens, civilizācija, labs serviss... un kurp doties ar bērniem
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums grsavoy
‹ Viesnīca Savoy Sharm El Sheikh 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Роскошный отель является истинным украшением цепочки отелей Savoy Group. Расположен в бухте White Knight — одном из лучших мест для дайвинга и снорклинга и в шаговой доступности от площади Soho Square со множеством ресторанов, баров, сувенирных магазинов и развлечений на любой вкус. Отель открыт в 2000 году, последняя частичная реновация прошла в 2018 году (семейных номеров). Проводится ежегодная поэтапная реновация номерного фонда. Состоит из основного 4-этажного здания (только ресепшен) и семи жилых 2-х и 3-х этажных корпусов. Большой комплекс услуг, рестораны, бары, оздоровительный и спа-центры. В игровом зале гости могут поиграть в настольный теннис, настольный футбол и дартс. Отель предназначен для респектабельного отдыха.

Atrašanās vieta В 8 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 15 км от бухты Naama Bay и в 25 км от Старого города, в бухте White Knight, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Собственная зона на пляже White Knight Beach — протяженность около 300 м, ширина пляжной полосы 40 м. Рядом кораллы, рекомендуется использовать специальную обувь. Коралловый заход в море — заход только с понтонов: 2 пластиковых понтона с деревянным настилом 25 и 30 м. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), услуги консьержа, экскурсионное бюро, лимузин-сервис, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi — бесплатно по на территории отеля и в номерах (просмотр сообщений и страниц), высокоскоростной интернет — платно, интернет-кафе (платно), 15 конференц-залов с возможностью трансформации под проведение различных банкетов и церемоний, 3 открытых бассейна для взрослых (2 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца — бесплатно, аркада магазинов в отеле и магазины на площади Soho Square, обмен валюты и банки на площади Soho Square, услуги доктора по вызову (платно), бесплатный автобус до Наама Бей (2 раза в день).

В отеле Savoy 5 ресторанов: 1 основной ресторан и 4 ресторана a la carte:

Основной ресторан Tirana — сервирует шведский стол на завтрак 06:30-11:00, обед 13:00-15:00 и ужин 18:30-21:00, интернациональная кухня, диетическое меню (по запросу), закрытое помещение;

Rosmarino — a la carte ресторан итальянской кухни, сервирует ужин с 18:00-23:30, закрытое помещение + открытая зона (терраса + патио);

Eest — a la carte ресторан азиатской кухни, сервирует ужин с 19:00-23:00, терраса в восточном стиле;

Seafood Island — морская кухня, сервирует обед с 12:00-17:00 и ужин 19:00-23:00;

Hot Rock Caligula — приготовление на вулканических камнях, сервирует ужин с 19:00-23:00, закрытое помещение.

9 ресторанов в Soho Square — индийский, китайский, тайский, восточный, 2 японских ресторана, средиземноморский ресторан, ливанское кафе, Steak House).

В отеле Savoy 5 баров:

Safari — 09:00 – 01:00, закрытое помещение только для взрослых + терраса (на террасе возможно посещение с детьми);

La Balcony — 19:00-00:00, работает в летнее время;

Rocky — бар возле бассейна, 09:00 — до заката, c 11:30 — закуски и мороженое;

Oriental Cave — 12:00-00:00, различные виды кальяна — платно;

White Knight — бар на пляже, 09:00 — до заката, c 11:30 — закуски и мороженое.

16 баров и кафе в Soho Square.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна — 1 детский бассейн возле 7 корпуса (подогрев в зимний период) и 1 детский бассейн на пляже с морской водой, детский клуб (с 4 до 8 лет), клуб для подростков (от 8 до 16 лет), детская игровая комната в Soho Square для детей от 3 до 12 лет, детская дискотека, детская аэробика и уроки рисования, детский уголок White Knight Beach напротив бара на пляже с 12:00-14:00, для детей до 14 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, 4 теннисных корта с грунтовым покрытием (освещение теннисного, прокат теннисных ракеток и мячей платно), дартс, кинозал, игровая комната, настольный футбол, караоке, бочче, аквааэробика, водные виды спорта (платно). Мини-гольф в отеле Sierra Resort (платно). В Soho Square платно: боулинг (дети с 6 лет), сквош в Soho Square, каток в в Soho Square (дети с 5 лет). Бесплатно — интернациональная анимационная группа на пляже Sierra Resort (ежедневные программы), живая музыка, библиотека, мини-гольф в отеле Sierra, 5 теннисных кортов на Soho Square — 4 теннисных корта для взрослых и один для детей, настольный футбол, дартс, бочче, волейбольная площадка на пляже, аквааэробика, дискотека Pangaea на площади Soho Square (вход бесплатный, сервис напитков согласно концепции). Платно — салон красоты, процедуры по уходу за телом и лицом, массаж (с 16 лет), джакузи, сауна и парная с 09:00 до 12:00 один час на неделю (бесплатно для гостей Special AI, E-Class и S-Class), освещение теннисного корта, прокат теннисных ракеток и мячей, боулинг в Soho Square (дети с 6 лет), сквош в Soho Square, каток в в Soho Square (дети с 5 лет), дайвинг-центр и центр водных видов спорта на пляже.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 416 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, Wi-Fi — только для обмена сообщениями и просмотра страниц, высокоскоростной интернет — платно, сейф (бесплатно), телефон, LCD телевизор со спутниковым ТВ, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно, ежедневное обновление), ванная комната с ванной и фиксированным душем или только душем, фен, туалетные принадлежности, халаты и тапочки для взрослых, гладильная доска и утюг (по запросу, бесплатно), балкон или терраса (2 стула, диван, столик). Уборка номера: ежедневно, смена белья: по запросу, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • bidē (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 169 Soho Square, Sharm El Sheikh , South Sinai ,Egypt
Tālruņi: +2069 3 602 500
Tīmekļa vietne: Savoy Sharm El Sheikh
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.