Melu viesnīca

Rakstīts: 3 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 30 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 2.0
Viesnī cā bijā m oktobra beigā s. Karsta tū re. Atlases kritē riji bija: cena, 1 lī nija, zivju un koraļ ļ u klā tbū tne, bā ra klā tbū tne pludmalē.

Tā tad.


1. Cena. Nu ko lai saka, ja tū roperatora gids un pat paš i darbinieki saka, ka viesnī ca ir "sū dī ga". Pasludinā ts par č etrā m zvaigznē m un nesmarž o! Maksimā li divi. Par naudu, ko samaksā jā m par ekskursijā m (540 USD divā m personā m par 7 naktī m), es otrreiz uz š o viesnī cu nebrauktu. Par 400 USD joprojā m var domā t. Brī dinu, ka viesnī cai ir kaut kā ds lī gums ar Ē ģ iptes specdienestiem un mū su uzturē š anā s laikā apmetā s ap 200 apsardzes darbinieku. Jā atzī st, ka viņ i uzvedā s ļ oti civilizē ti, tač u kaitinoš a ir cilvē ku atraš anā s teritorijā , no kuriem katrs piektais staigā ar ieroci. Apsveriet š o.

2.1 rindiņ a. Mē s arī iekritā m viesnī cā sakarā ar to, ka pirmā lī nija uz jū ru, bet es jums teikš u, ka š ī ir pā rliecinoš a otrā lī nija. Ā trā solī ejiet 10 minū tes lī dz jū rai no reģ istratū ras. Ne tik tuvu, ī paš i pusdienlaikā karstumā.
Jums jā dodas lejā uz pludmali un pusdienlaikā jā dodas augš ā.

3. Jū ra ir kristā ldzidra un silta, koraļ ļ u rifs ir dzī vs, ir zivis. Pati pludmale ir ļ oti maza, apmē ram 50 metri, tā ir koraļ ļ os izcirsta niš a. Pludmale paredzē ta ē rtai atpū tai lī dz 30 cilvē kiem (15 sē nes uz 2 personā m). Sauļ oš anā s krē sli ir daļ ē ji salū zuš i, kaut kur kaut kas neatveras, neceļ as, svā rstā s. Matrač i pludmalē , spriež ot pē c to stā vokļ a, atrasti PSRS laikos. Solī tā pludmale 350 metru garumā sastā v no sē nī tē m un salauztiem sauļ oš anā s krē sliem bez matrač iem kalnā , pamesta teritorija, kas nav pasargā ta no vē ja, ar stā vu kā pienu pa kā pnē m un par pludmali to nosaukt ļ oti grū ti.

Jū s varat nopeldē t no pontona. Koka pontons, tas ir +. Bet kā pnes nolaiš anai no pontona ū denī ir kaut kas...Viens ir bez pakā pieniem un ir slē gts. Jū s varat iet uz augš u un uz leju tikai pa vienam.

Kā pnes ļ oti slidenas, neviens netī ra, zemū dens daļ ā to daļ ē ji nav, planē š ana š ausmī gi svā rstā s un tiek turē ta nesaprotami kā dē ļ papildus sasietā m sarū sē juš ā m caurulē m. Vā rdu sakot, š ie meklē jumi iet uz leju un uz augš u. Ar nelielu vilni tiek nodroš inā ti griezumi un nobrā zumi.

Pludmale nav aizsargā ta no valdoš ā ziemeļ austrumu vē ja. Uzturoties 7 dienas, 4 dienas no rī ta lī dz gandrī z pē cpusdienai tika uzvilkts sarkanais karogs, jū rā neielaida, un tas ir oktobrī gandrī z mierī gā sezonā , ziemas sezonā droš i vien bū s vē l trakā k. 3 dienas bija arī spē cī ga straume. Svilpotā js neļ ā va kuģ ot tā lā k par 10-15 metriem no mola. Faktiski visi pludinā s vienuviet, respektī vi, zivju maz, kā cilvē ku daudz.

Rifs ir milzī ga klints. Pā rpeldē t rifu nevar, dziļ ums neļ auj. Netā lu no krasta maksimā lajam koraļ ļ u dziļ umam lī dz ceļ iem.
Ja esat slikts peldē tā js vai ar maziem bē rniem, tad jū s noteikti š eit neesat.

Liels mī nuss ir tas, ka pludmalē tualete nestrā dā , pareizā k sakot, tā ir, bet tajā nav ū dens un tā nav tī rī ta.


4. Bā rs. Uz vietas vispā r nav deklarē tu 4 bā ru. Bā rs ir atvē rts tikai pie baseina. Pē c teorijas ir vē l viens bā rs, pie jū ras uz 7 dienā m nā ca nost tikai 2 reizes. Reiz atnesa 2 pudeles alus un 1 atš ķ aidī tu pudeli "viskija" neaiztaisī tā pudelē . Attiecī gi viss beidzā s 15 minū š u laikā pē c bā ra atvē rš anas. Tā lā k pē c bā rmeņ a teiktā : vsyo, beidz, zini alkoholu. Otrajā dienā nebija nekas cits kā kola un fanta. Abas dienas bā rs bija atvē rts lī dz pusdienā m. Reģ istratū rā viņ i nevē las klausī ties trū kumus, apgalvojot, ka "es nesaprotu! ". Atlikuš ā s 5 dienas viņ š vispā r nestrā dā ja. Es domā ju, nebija ū dens. Atgā dinu reģ istratū rā.10 minū š u gā jiena attā lumā stā vā kalnā.

Baseina bā rs. Ir š is bā rs. Bet tajā nekad nekā nav.
Kā da velna pē c ir viss iekļ auts, ja pie bā ra vienmē r nav alus, bet par stipro alkoholu es vispā r klusē ju. Degvī ns atgā dina ū deni, pē c dž ina mutē ir nevis priež u skuju, bet veca speķ a garš a, viskija vietā lej tē ju reizē m arī karstu. Visas pretenzijas tiek nosū tī tas uz reģ istratū ru. Tur ar lietiš ķ u izskatu sā k vairā kas reizes kaut kur zvanī t, saka pē c 5 minū tē m viss bū s labi un tad atkal nekā . Kad mums izdevā s atvest viesnī cas ģ enerā lmenedž eri kopā ar tulku uz bā ru, uz mū su lū gumu ieliet JEBKURU alkoholu no jaunas pudeles, mums tika izdalī tas 5 daž ā das pudeles, uz kurā m nebija neviena neatvē rta vā ciņ a un neviena. viena akcī zes marka. Alkohols ir viss badyazhat, un nav skaidrs, kas. Mū su godī gajam saš utumam tika teikts, ka š ā di izskatā s ē ģ iptieš u alkohols, nevis jū su problē mas.

Cola un sprite arī beidzā s ļ oti ā tri. Minerā lū dens nav. Maksimā lais, uz ko varat paļ auties, ir atš ķ aidī ts UPI.
Ū dens tiek ņ emts no krā na un tiek dots no dzesē tā ja.

Stikla trauku nav vispā r, viss saliets sī kā s 120 gramu vienreizē jā s lietoš anas krū zī tē s. Un, ja jū s joprojā m varat vienkā rš i dzert, tad jums ir jā bū t savai krū zei tē jai.


5. Pā rtikas ir maz. Bet to var saprast, ņ emot vē rā š ī s viesnī cas ceļ ojumu paketes lē to cenu. Vari samierinā ties, badā nenomirsi. Tu vari ē st, tu nebū si izsalcis. BET pē c š ī s atpū tas es rī sus un makaronus neē dī š u vē l gadu, jo citu piedevu nav un tie ir katru dienu (brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. )

Ē damistabā tā sauktā bufete. Makaroni (š ķ iet, ka lē tā kie, kas pastā v pasaulē ), rī si (tieš i tā di paš i kā makaroni), pupiņ as tomā tā . Gaļ a (vistas vai liellopa gaļ a) ​ ​ un zivis (pangasius) - nelielā s porcijā s bez tiesī bā m papildinā t. 7 dienas recepte nav mainī jusies.

Pirmajam sautē jumam visparastā kais dā rzeņ u buljons ar garš vielu kaudzi.
Bet, lai to nogarš otu, kaut kā brī numainā kā rtā jā dabū bļ oda un karote...

Nedē ļ u neredzē jā m augļ us, vairā kas reizes pusdienā s varē ja dabū t mazo melonī ti sagrieztu plā nos gabaliņ os.

Saldumi - viena veida cepumi 1-2 veidi. 2 reizes bija papildus baklava. Izdaliet 3 mazus gabaliņ us.

Netī rs, nepietiek darbinieku. Tī rī š ana - reizē m vicinā t lupatu. Lipī gi galdi restorā nos. Jū s lū dzat viesmī lim noslaucī t galdu, viņ š paņ em netī ru lipī gu lupatu un pā ris reizes pā rskrien pā ri galdam. Galda piederumi ir slikti mazgā ti. Reiz makaronos atrastas trauku metā la birstes paliekas, citreiz rī sos atrasts plastmasas klips.

6. Teritorija. Kā bija iespē jams . . erit tā du teritoriju? Koki un krū mi prasa ū deni, viss ir sauss. Lai uzņ emtu skaistu fotogrā fiju, jā skrien. 2/3 teritorijas ir pamesta. Caur to jā dodas uz jū ru.
Mē s principā nerunā jam par kā du marš ruta autobusu, lai gan tā kustī bas grafiks karā jas gan reģ istratū rā , gan pie restorā na.


Odi ir visur. Š ī , iespē jams, ir vienī gā "č etrzvaigž ņ u" viesnī ca Ē ģ iptē , kur viņ i nekā dā veidā necī nā s. Uzkrā j fumigatorus un aerosolus.

7. Viesnī ca. Tā ir pilnī ga maldinā š ana. 2 restorā ni, 4 bā ri - atrodas. Viena ē damzā le un 1.5 bā ri bez alkohola (pie pludmales ir vairā k par bā ru nekā ir). Baseina bā rs ir atvē rts lī dz pulksten 22:00. Atkā rtoju, uz vietas nav neviena restorā na!! ! Š eit ir tipiska 90. gadu beigu ē damistaba ar mē belē m, kuras kā dreiz tika uzskatī tas par ļ oti labā m, un tā pē c tā s ir saglabā juš ā s lī dz mū sdienā m! Ala-carte restorā nu aprakstā norā dī ts, ka nav nekā du pē du. Bā rā nav arī uzkodu. Vestibila bā rs vispā r nav atvē rts. Importa alkohola nav pat par naudu. Nav valū tas maiņ as. Kā pē c maldinā t un rakstī t tos servisus, kuru nemaz nav.
Mē s tur bijā m nedē ļ u, un katru dienu mums bija jā skrien uz reģ istratū ru, lai strī dē tos ar administratoru, un vairumā gadī jumu bez rezultā tiem. Pilnī gi visiem, ko viņ i tur satika, bija viens viedoklis un nevienam to neieteiktu.

Telpas ir pilnī bā izmiruš as, lai gan jā atzī st, ka tā s ir plaš as. Istabā s vienkā rš i nav santehnikas, viss tek, karstā ū dens nav, tikai nedaudz silts. Seifs nedarbojas, mums to neizdarī ja 7 dienā s, spoguļ i ir ļ oti veci, palagi netī ri, aizkari saplī suš i un putekļ aini. Mē beles raž otas kaut kur 90. gadu beigā s. Ieejas durvis un slē dzenes parasti ir atseviš ķ a sarunu tē ma. Kondicionieri istabā s strā dā , bet droš i vien arī tie tī rī ti 2000. gados (smaka tā da-tā ).

7. Baseins


Baseins ir liels, bet netī rs. Smilš u un dubļ u kaudze peld. Viņ i tī ra baseinu tikai pē c sū dzē š anā s reģ istratū rā , nevis paš i. Sauļ oš anā s krē sli ap baseinu ir labi. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti pie baseina un tie jā ņ em lī dzi uz jū ru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu