Albatros Royal Grand Sharm 5*– Atsauksmes

360
Novērtējums 7.010
№59 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.9 Numurs
7.1 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Šī pludmales viesnīca atrodas Om El Seyid plato malā Šarm eš Šeihā, 10 minūšu gājiena attālumā no Il Mercato un Phantasia Land. Attālumu no viesnīcas līdz Šarm eš Šeihas centram ar slavenajiem tradicionālajiem tirgiem var pārvarēt 15 minūtēs. Viesnīca tika atklāta 1998. gadā, pēdējā daļējā renovācija notika 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар vvvasilenko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, iesaku) Mē s atpū tā mies trī s kopā , divi pieauguš ie + 1 bē rns 7 gadi))) Ir pietiekami daudz pā rtikas, teritorija ir milzī ga, jū ra ir krā š ņ a) Numurs tika tī rī ts katru dienu, dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, iesaku) Mē s atpū tā mies trī s kopā , divi pieauguš ie + 1 bē rns 7 gadi))) Ir pietiekami daudz pā rtikas, teritorija ir milzī ga, jū ra ir krā š ņ a) Numurs tika tī rī ts katru dienu, dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma. Vecpilsē ta atrodas 2 km attā lumā no viesnī cas, netā lu no EL Merkato. Uz vecpilsē tu devā mies ar taksi. Par 10 cilvē ku kompā niju viņ i maksā ja 10 USD. Koraļ ļ u rifs ir skaists. Baseini ir milzī gi silti un auksti. Pati viesnī ca ir daudzpakā pju)
аватар Vasilij891983
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vecas istabas, un viesnī cai nepiecieš ams pilnī gs remonts. Viesnī ca jau ir redzē jusi diezgan daudz tū ristu, kopš.1998. gada tā uzņ em viesus. Viesnī ca ir budž eta. Atsauksmes sakrī t. Tas ir kompakts, nav liels, viss ir tuvu un ē rti. Viesu rī cī bā ir lifts, lai ē rti nokļ ū tu pludmalē . … Tomēr ▾ Vecas istabas, un viesnī cai nepiecieš ams pilnī gs remonts. Viesnī ca jau ir redzē jusi diezgan daudz tū ristu, kopš.1998. gada tā uzņ em viesus. Viesnī ca ir budž eta. Atsauksmes sakrī t. Tas ir kompakts, nav liels, viss ir tuvu un ē rti. Viesu rī cī bā ir lifts, lai ē rti nokļ ū tu pludmalē . Pludmale ir sadalī ta zonā s un ir ļ oti ē rta. Ir mazs pontons, bijā m februā rī , vē ja praktiski nebija. Labs lī cis, uz š o vietu var doties gan ziemā , gan pavasarī .
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nav pat ko rakt, tur viss bija lī menī . Ē rta atraš anā s vieta, 1. lī nija. Viss bija pā rsteidzoš s. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , visa tā tuvumā . Ļ oti skaista zaļ ā zona, pludmale, rifs un jū ra, silts baseins. … Tomēr ▾ Nav pat ko rakt, tur viss bija lī menī . Ē rta atraš anā s vieta, 1. lī nija. Viss bija pā rsteidzoš s. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , visa tā tuvumā . Ļ oti skaista zaļ ā zona, pludmale, rifs un jū ra, silts baseins. Slikts internets un tad tikai reģ istratū rā .
аватар Evgenij504206
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir mana otrā reize š ajā viesnī cā . Kopumā viesnī ca man patī k, bet ir nianses. Ē diens man patika, ir daudzveidī ba, es kā vī rietis teiktu, ka gaļ as ir daudz. Istaba ir nedaudz veca, kondicionieris nav jauns. Pasū tī ju 3+1 tū ri (bē rns), bet ierodoties izrā dī jā s, ka istabiņ as paredzē tas 2, beigā s teica, ka jautā jumi ir operatorei, kā rezultā tā mē s č etri, ar 2 bē rniem, mē s gulē ja 1 gultā . … Tomēr ▾ Š ī ir mana otrā reize š ajā viesnī cā . Kopumā viesnī ca man patī k, bet ir nianses. Ē diens man patika, ir daudzveidī ba, es kā vī rietis teiktu, ka gaļ as ir daudz. Istaba ir nedaudz veca, kondicionieris nav jauns. Pasū tī ju 3+1 tū ri (bē rns), bet ierodoties izrā dī jā s, ka istabiņ as paredzē tas 2, beigā s teica, ka jautā jumi ir operatorei, kā rezultā tā mē s č etri, ar 2 bē rniem, mē s gulē ja 1 gultā . Pludmale nav liela, bet visi der. Nebija ē rti, ka pludmalē nav tualetes. Pludmalē ir bā rs, bē rniem ē rti, ka no krasta ir ieeja jū rā . Infrastruktū ra attī stī ta, blakus iela kur daudz veikalu, McDonalds, lī dz vecpilsē tai labā k pā ris kilometrus iet kā jā m, 30 min gā jiens. Š ajā viesnī cā ir lojalitā tes sistē ma tiem tū ristiem, kuri ierodas ne pirmo reizi, man patika.
аватар MariaMasha21
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca izvē lē ta pē c sekojoš iem parametriem: Š armas rajons, cenas/kvalitā te, apskates vietas pastaigas attā lumā , populā ras, daudz retranslatoru, gara pludmale gar jū ru, liela zaļ ā zona, vē rtē jums virs 7, normā ls ē diens, divi apsildā mi baseini, mazi smilš aini saulriets, "dzī vā viesnī ca". … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta pē c sekojoš iem parametriem: Š armas rajons, cenas/kvalitā te, apskates vietas pastaigas attā lumā , populā ras, daudz retranslatoru, gara pludmale gar jū ru, liela zaļ ā zona, vē rtē jums virs 7, normā ls ē diens, divi apsildā mi baseini, mazi smilš aini saulriets, "dzī vā viesnī ca".
Sī kā ka informā cija!
Biju kopā ar vī ru un biju ļ oti apmierinā ta ar visu! Ja atpū tas laikā bija kā di brī ž i, tie neietekmē ja kopē jo iespaidu par viesnī cu.
Ieradā mies agri un tā vietā , lai sē dē tu lī dz 11 un 14 vestibilā , pā rģ ē rbā mies un devā mies izpē tī t viesnī cas teritoriju (tā nav maza, daudzveidī ga, kaskā des un ļ oti zaļ a) 11 atbraucā m pē c rokassprā dzē m, un spriedze bija jau vā rā s vestibilā starp tiem, kas ieradā s reizē ar mums. Cilvē ki sē dē ja gandrī z savā s jakā s un gaidī ja kaut ko nesaprotamu, labi zinot, ka pā rbauda pulksten 14.
Istabu saņ ē mā m 13:45, ekskursijā mums bija skats uz dā rzu, bet mums bija skats uz jū ru un baseinu, un ar uzrakstu: "Vai neiebilstat, ja jums ir istaba ar jū ru skats? " Citi atpū tnieki kliedza un saskrē ja ar puiš iem reģ istratū rā , kaut ko prasī ja un bija rupji! Protams, viņ i pievē rsa uzmanī bu tiem, kas smaidī ja un ieradā s ar cieņ u un labu garastā vokli.
Mums patika istaba! Jā , tas nebija jauns, bet tī rs, plaš s, viss strā dā ja, atkal skats bija pā rsteidzoš s! Uzkopš ana istabiņ ā mums derē ja, nomainī ti dvieļ i un gultas veļ a, izmazgā ta grī da, viss skaisti izklā ts. Apsildā mi baseini, kā norā dī ts 2. Pludmale ļ oti forš a, plaš a, smilš aina, daudzveidī ga, tualete tuvu, trī s duš as, pludmales bā rs nav slikts (atseviš ķ as pretenzijas uz bā rmeni pludmalē ), ir pontons un a maza smilš aina ieeja.
Ē diens mums derē ja! Negaidiet traku daž ā dī bu.
Vienmē r 5 ē dieni uz grila, katru dienu daž ā di: liellopa kebabs, yum-yum jaka, shawarma, tuncis, zivis: gobijs, skumbrija un pat kā mū su karū sas, paipalas, jē ra gaļ a, vista ir ļ oti garš ī gi! , krabji ir pilnigs smuki - nav garš ī gi un tajos nav ko ē st. Daudz svaigu dā rzeņ u, garš ī ga feta, lē cas, piedevas neē stas, normā li kartupeļ i, no rī ta ļ oti garš ī gs falafels, negarš ī gi salā ti un marinē ti gurķ i. Saldi, kā jau man vienmuļ i, augļ u nav daudz, bet ir daž ā di. Iepakotā s sulas, alus pudelē s - normā li, alkohols ies - var dzert, labs vī ns.
Animā cija nav uzmā cī ga. Forš ā kais animators Mo, tas ir tikai enerģ ijas devē js! Visi pā rē jie mirstoš ie gulbji, kuri nesaprata, kā pē c un kur viņ i nokļ uva. Bē rniem te nav ko darī t! Nav animā cijas bē rniem, rotaļ u laukumi - viens vā rds, arī jū rā bū s garlaicī gi, nav atseviš ķ as zī daiņ u barī bas, bū s grū ti atrast ko pabarot!
Jums ir jā izlemj, vai braukt uz š ejieni ar bē rnu vai nē , bet esiet gatavi, ka skriesiet viņ am pē c, nevis atpū tī sieties! Izrakstī š anā s ī stenī bā bija tā da pati kā reģ istrē š anā s: 12 tika nogrieztas rokassprā dzes un beidzā s viss iekļ auts, un tas principā ir normā li, un ī paš i viesnī cai ar š o cenu kategoriju. Visi, kas ar mums kā du dienu aizbrauca, sē dē ja vestibilā un gaidī ja vakaru (izbraukš ana bija vakarā ), devā mies pastaigā ties. Apmeklē jā m haizivju restorā nu, ļ oti garš ī gi - iesaku visiem! Mē s devā mies uz veco tirgu - atmosfē ra un krā sa!
Paš as viesnī cas mī nusi! ? bā rmenis pludmales bā rā : pazī stams, augstprā tī gs, agresī vs, sastingst pieejot, izlej pusglā zi. Daž i pavā ri uz grila sadales! ļ oti nepatī kamo pavā ru sadalē bija viena maiņ a: viņ š liek uz š ķ ī vja ne vairā k kā tē jkaroti, piemē ram, gaļ u un kaimiņ us, piemē ram, "kā pē c tu te stā vi ar izstieptu roku? ! ha ha ha! , gribi prasiet vairā k, bet ne 5 gramus puiš i!
Un, ja jū s pazemī gi prasā t vairā k, viņ š iemeta gabalu ar gaisu tā , it kā es personī gi viņ am to nozagtu! Turklā t viņ š tik apzinā ti uzvedā s, jo citu pavā ru maiņ u tā du problē mu nebija. Tas atstā ja nejauku pē cgarš u! Neatkarī gi no tā , kā viesnī ca ietaupa, jū s nevē laties justies kā ubags pē c samaksas par atvaļ inā jumu.
Bet lielā kā pretenzija ir nevis uz viesnī cu, bet uz mū su atpū tniekiem!! ! Viesnī ca 85% ir Ukraina. Piedodiet lī dzpilsoņ i, un tas neattiecas uz visiem, bet jū s esat KREDĪ TS! Š ansons no telefona pludmalē . Man nav nekas pret jū su vē lmē m, bet š ī ir mū zika visiem! Atseviš ķ as personas bļ ā va uz viesnī cas darbiniekiem ar kā rtī gu neķ ī trī bu, bija rupji, pieprasī ja nokā rtot agrā k par atvē lē to laiku bez papildu samaksas. Vai tieš ā m viņ am vajag svilpt un sist ar pirkstiem, lai izsauktu pie sevis viesmī li! Tas ir labi?!
Apogejs bija tas, ka izbraukš anas dienā , kad mē s jau sē dē jā m autobusā un nebija skaidrs, kā pē c mē s ļ oti ilgi gaidī jā m, lai izietu no viesnī cas, 55 gadus vecs dauzī gs ķ ermenis piepildī ja autobusu. otrais ar divā m meitā m 17-20 gadu vecumā . Viena no meitenē m visu ceļ u lī dz lidostai mē ģ inā ja nomierinā ties un nosē dinā t tē ti! Paņ emot atpū tniekus no citā m viesnī cā m, ne mazā k piedzē ruš ies ķ ermeņ i piepildī jā s. Ī sā k sakot, puiš i, tas viss ir kaut kā skumji! Atpū ta ir atpū ta, bet vai tieš ā m ir tik grū ti palikt vī rietim?!
Piedod, uzvā rī jies!

Kopumā , protams, iespaidi par pā rē jiem ir vispozitī vā kie! Esmu ļ oti pateicī ga Royal grand sharm par saņ emtajā m emocijā m! Bijā m apmierinā ti!
Вид из номера! Территория отеля) Наш балкон)
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu atradā m paš i, izvē lē jā mies cenu, zvaigž ņ u skaitu un attā lumu lī dz jū rai, nu, palasī jā m citu tū ristu atsauksmes. Nemē ģ iniet atrast mī nusus, jo jū s tos atradī sit. Viesnī ca bija pilnī bā noslogota, tā pē c restorā nā un bā rā bija rindas. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu atradā m paš i, izvē lē jā mies cenu, zvaigž ņ u skaitu un attā lumu lī dz jū rai, nu, palasī jā m citu tū ristu atsauksmes. Nemē ģ iniet atrast mī nusus, jo jū s tos atradī sit. Viesnī ca bija pilnī bā noslogota, tā pē c restorā nā un bā rā bija rindas. Vecā numura krā jums.
Kā pē c es iedevu 10? Lielisks serviss, forš s personā ls, neuzbā zī ga animā cija (ir gan bē rni, gan pieauguš ie) un eleganta zona. Viesnī ca atrodas netā lu no Piazza Il Mercato, 40 minū š u gā jiena attā lumā no vecpilsē tas. Gā ju kā ģ imene, bijā m trī s paaudzes (mamma, meita, vecmā miņ a) un visiem viss patika. Viesnī ca ir paredzē ta ziemas brī vdienā m, ē ka atrodas Hadabā , netā lu no Naama Bay, kad temperatū ra bija 20+ bija nedaudz vē ss, man š ķ iet, ka Nabq š ajā periodā bija vē sā ks. Animā cija forš a, forš i puiš i, pozitī va, ar daž iem joprojā m komunicē ju.
аватар kkk1204
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba budž eta viesnī ca salī dzinā jumā ar citā m budž eta tipa viesnī cā m, ir ar ko salī dzinā t, varat palasī t manas atsauksmes par citā m viesnī cā m. 1. PĀ RTIKA - vairā k mū su, bez ē ģ iptieš u garš vielu pievienoš anas visur, salī dzinoš i daudzveidī gs un ē dams. … Tomēr ▾ Laba budž eta viesnī ca salī dzinā jumā ar citā m budž eta tipa viesnī cā m, ir ar ko salī dzinā t, varat palasī t manas atsauksmes par citā m viesnī cā m.
1. PĀ RTIKA - vairā k mū su, bez ē ģ iptieš u garš vielu pievienoš anas visur, salī dzinoš i daudzveidī gs un ē dams. Sulas, kafija, labas kvalitā tes alus (par alkoholu nezinu). Labā k ir nopirkt svaigas sulas MANGOmarket 2 litri - 4 USD (saldē tas kannas, tā s gatavo viesnī cā ), viesnī cā glā zi - 2 USD.
2. JŪ RA un PLUDŽ A - rifi ir labā ki, bet tas nekas, solā riju vajadzē tu aizņ emties agrā k, ja ir kompā nija. Š is nav lī cis, tā pē c vienmē r bū s vē sma.
3. VAKARS - dzī vā mū zika, viesos mā kslinieki, laba skaņ a. Animā cija (meitenes, zē ni) tikai bē rniem dienas laikā uz siltā baseina.
4. ISTABAS - nakš ņ oš anai un pā rģ ē rbš anai, kā visur citur, plaš as. Pie pirmā s svilpes tiek dota tē jkanna, gludeklis.
KOPĀ : Ja salī dzinā m budž eta kategorijas viesnī cas, kurā s esmu bijis, Grand Oasis, Island, Siwa, Continental un pat Hilton Shark – š ī ir labā ka.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu mums ieteica, tā pē c nolē mā m tur doties. Iekā rtojā mies ne pā rā k iekā rtojuš ies 12:00, lai gan ieradā mies 6 no rī ta. Numuri ir slikti izremontē ti, bet iztī rī ti. Ē diens ir labs, tur ir daž ā di ē dieni. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica, tā pē c nolē mā m tur doties. Iekā rtojā mies ne pā rā k iekā rtojuš ies 12:00, lai gan ieradā mies 6 no rī ta. Numuri ir slikti izremontē ti, bet iztī rī ti. Ē diens ir labs, tur ir daž ā di ē dieni. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , tuvumā ir veikali. Viesnī cas teritorijā ir daudz kā pņ u, tā pē c tas nebū s ē rti tiem, kam ir bē rni ratiņ krē slos.
аватар Elena413193
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu vē rtē ju ar 10 ballē m, viss patika. Animā cija, apkalpoš ana bija laba, atš ķ irī bā no mū su gida no Anex tū res. Viņ š stingri uzspieda savas ekskursijas, ar mā jienu, ka esam nabagi un nevaram to atļ auties. Laba smilš u pludmale, ē diens garš ī gs, ir laba animā cija, biju ar trī sgadī gu bē rnu un viņ am viss patika. … Tomēr ▾ Viesnī cu vē rtē ju ar 10 ballē m, viss patika. Animā cija, apkalpoš ana bija laba, atš ķ irī bā no mū su gida no Anex tū res. Viņ š stingri uzspieda savas ekskursijas, ar mā jienu, ka esam nabagi un nevaram to atļ auties. Laba smilš u pludmale, ē diens garš ī gs, ir laba animā cija, biju ar trī sgadī gu bē rnu un viņ am viss patika.
аватар s.soboleff
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Turpravdas viesnī cas vē rtē jums ir 7 no 10, kaut kur tā , kā ir. Kopē jais iespaids ir “normā ls”, š ī vā rda labā nozī mē . Bet nekas vairā k, ne š arms, ne greznī ba. Viesnī cā ieradā mies aptuveni 21-00, izrakstī š anā s agri no 4-10. … Tomēr ▾ Turpravdas viesnī cas vē rtē jums ir 7 no 10, kaut kur tā , kā ir. Kopē jais iespaids ir “normā ls”, š ī vā rda labā nozī mē . Bet nekas vairā k, ne š arms, ne greznī ba.
Viesnī cā ieradā mies aptuveni 21-00, izrakstī š anā s agri no 4-10. Ierodoties uzreiz uzvilka rokassprā dzes, izdevā s normā li pavakariņ ot.
Viesnī ca atrodas kaskā dē s, 3 vai 4 lī meņ os. Mū su istaba atradā s reģ istratū ras lī menī , balkons ar skatu uz jū ru. Istabā viss ir kā rtī bā . Mē beles ir vecas un to krā sa nav oriģ inā la, bet nekas nav salauzts, bez acī mredzamā m skrā pē jumiem un iepriekš ē jo viesu pē dā m. Vannasistaba salī dzinoš i ok. Flī ze nav ī paš i spī dī ga, bet nav nekā du pilienu un pelē juma pē du. Nekas nekrī t, santehnika strā dā , dvieļ i tī ri, ir karsts ū dens, pieejamas ziepes un š ampū ni.
Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs, vairā k lī dzinā s mā jas gatavoš anai, nevis ē dinā š anai. Konditorejas izstrā dā jumu sortiments ir vā jš . Puffs, virtuļ i, vairā ku veidu kū kas. No augļ iem: melone, granā tā bols, apelsī ns, dateles. Grils un pannas pusdienā m un vakariņ ā m, tā ir atseviš ķ a č etru darbinieku lī nija: gaļ a, zivis, pica, pankū kas. Ē dnī cas sadales sanitā rais stā voklis ir apmierinoš s. Ē damistaba tī ra.
Galvenā baseina teritorijā no 10-00 lī dz 13-30 saldie rullī š i, pā ris veidu sieri, desiņ as. Ņ em par sevi. No 13-30 lī dz 16-30 apkalpo viesmī ļ i. Tiek piedā vā ta ā trā ē dinā š ana, zivju fileja, pica. Bā rs ir atvē rts.
Galvenais baseins ir auksts. Ir divi ar apkuri. Viens ir lielā ks, 8x15 metri, tur ir kluss un ir atseviš ķ s bā rs. Otrais ir mazā ks, nav bā ra, ir mū zika un animā cija.

Pludmale ir gara, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Tī rs, visur miskastes un pelnu trauki. Plastmasas pontons ir ne vairā k kā.60 metri, tas ir normā li fiksē ts, pat ar nelielu vilni var tikt garā m bez ī paš as piepū les. Jū rā ir ko redzē t. Daž ā das zivis. Ir dzī vi krā saini koraļ ļ i. Saulriets no krasta lī dz ceļ iem lī dz bojā m, akmeņ ains, maziem bē rniem nav piemē rots.
Vakaros uz viesnī cas skatuves notiek uzaicinā to mā kslinieku priekš nesumi. Uguns š ovs, vijolnieks, ģ itā rists, solo dziedā tā ji un vietē jo animatoru konkursi. Zem vestibila atrodas diskotē ka.
No alkohola vismazā k pretī gs ir rums. Jū s joprojā m varat to dzert, ja atš ķ aidī siet to ar kolu. Alus ir labs. Iepakotas sulas ir garš ī gas. Alus, kola, sprite, š vepi - viss no pudelē m, normā la kvalitā te. Dzē rieni pudelē s bremzē bā rmeni, daž kā rt var veidoties rindas.
Personā lam komentā ru nav, viss darbojas labi.
Rezultā tā par 650 USD diviem uz 6 naktī m principā viss bija kā rtī bā , jo š is konkrē tais Š armas rajons bija vajadzī gs ar ī su pontonu, rifu un virkni iepirkš anā s un promenā ž u infrastruktū ru. Taksometrs no viesnī cas uz vecpilsē tu 2 USD lī dz Naama Bay 4 USD vienā virzienā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums zolotko.lud
2 gadā atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
iemiesojums Valery_ukr
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums kkk1204
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Uksatse
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info126
‹ Viesnīca Albatros Royal Grand Sharm 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на побережье, на краю плато Ом-эль-Сеид в Шарм-эль-Шейхе, в 10 минутах ходьбы от района Иль Меркато и парка аттракционов Phantasia Land. Расстояние от гостиницы до центра Шарм-эль-Шейха с его знаменитыми традиционными базарами можно преодолеть за 15 минут езды. Отель был открыт в 1998 году, последняя частичная реновация прошла в 2014 году. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 18 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Коралловый (вход в море только с понтона). Рекомендуется специальная обувь. Протяженностью – 230 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса и принадлежности для барбекю. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по продаже билетов. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по глаженью одежды. На территории есть магазины. По запрос еда и напитки доставляются в номер. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными возможностями (по запросу).

Half Board включает в себя: завтрак, ужин – шведский стол; напитки за дополнительную плату.

All Inclusive включает в себя: завтрак (06:30-10:00), обед (12:30-15:00), ужин (18:30-22:00) – шведский стол; закуски в баре у бассейна (14:00-16:00), алкогольные и безалкогольные напитки местного производства.

Мороженое – бесплатно. Свежевыжатые соки, импортные алкогольные напитки – платно. Молодоженам – корзина с фруктами; именинникам – торт.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятий водными видами спорта. Мини-гольф, библиотека, дартс, караоке, игровая комната, мини-гольф.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 350 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Om El-Said Hill, P.O.Box 116, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 36 63 800
Tīmekļa vietne: Albatros Royal Grand Sharm
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.