Noteikti jā!

Rakstīts: 20 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 16 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mū s ievietojot, viņ i mū s nedaudz spī dzinā ja, bet iedeva mums piemē rotu istabu (ar skatu uz galveno baseinu Nr. 1420). Iedevā m 10 dolā rus kā pateicī bu, bet tu vari nedot, neviens neprasa.
Viesnī ca noteikti laba: milzī ga teritorija, apmē ram 10 bā ri (pie katra baseina, pie jū ras un viss strā dā , neskatoties uz nelielo viesnī cas noslodzi), 9 baseini (2 bē rniem, 2 apsildā mi), apmē ram 6 restorā ni (tikai par maksu). 1 Taizemes virtuve "Elephant "), ir š iks sporta bā rs (20 plazmas gabali, arī bez maksas), disko-mini klubs "Irish-pub".
Ē diens visos restorā nos ir aptuveni vienā ds, bet daž os uz grila tiek cepti daž ā di ē dieni (š avarma, pica, tortiljas, vista, aknas u. c. ). Neviens nepaliks izsalcis, viss ir svaigs un garš ī gs! Mē s saņ ē mā m 14. februā ri un tie bija tikai svē tki: krabji, karaliskā s garneles, kalmā ri un ķ ekars viss garš ī gs (sapratā m, ka viņ iem ir ī paš a ē dienkarte svē tkos). Alkohols pacieš ams: alus un sarkanvī ns normā li, pā rē jais kā Ē ģ iptē ! ). Vestibila bā rā katru vakaru dzī vā mū zika un saksofons. . .

Vestibilā un reģ istratū rā viss ir marmors, milzī gas lustras rada ī paš as varenī bas sajū tu).
Personā ls visu laiku berž un laiza viesnī cu, liekas, ka viesnī ca strā dā mī nusos. Mē s samaksā jā m 17 tū kstoš us UAH. uz 8 dienā m diviem caur aģ entū ru "Braucam ar mums", un pā rvadā tā ju TEZ-tour. Tā ir smieklī ga nauda š ai viesnī cai!
Animā cijas meitenes stā stī ja, ka viesnī ca ir viena no top 100 pasaulē . Starp citu, animā cija lieliska, katru vakaru cita un interesanta programma! Teritorijā ir arī lielais un galda teniss, mini golfs, volejbola laukums, slidkalniņ i bē rniem (sporta inventā rs bez maksas).
Vienī gais mī nuss ir ļ oti garš pontons (600 metri), jū rā tikpat kā nepeldē jā mies, jo tā lu jā brauc un pū š ļ oti stiprs vē jš .
Kopumā viesnī ca - cena = kvalitā te ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Ieteicam visiem, ceram atgriezties paš i!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu