Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*– Atsauksmes

116
Novērtējums 6.510
№107 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.0 Numurs
7.1 apkalpošana
7.1 Tīrība
6.7 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2003. gadā un atjaunota 2020. gadā. Viesnīca ir divstāvu villu komplekss. Uzcelta uz kalna, kaskādes lejā uz jūru, teritorijā ir daudz kāpņu. Viesi var baudīt dažādas ķermeņa procedūras spa vai doties pastaigā leknajā dārzā. Netālu no viesnīcas atrodas koraļļu rifs, kur var snorkelēt.Vairāk →
аватар stbst80
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rindā uz pusdienā m. Lielajā zā lē ir tikai trī s viesmī ļ i, kuriem nav laika neko darī t. Pavā rs, kas gatavo makaronus, to dara ar ā trumu "porcija - 5 minū tes". Un tā ir laba vieta! ) … Tomēr ▾ Rindā uz pusdienā m.
Lielajā zā lē ir tikai trī s viesmī ļ i, kuriem nav laika neko darī t.
Pavā rs, kas gatavo makaronus, to dara ar ā trumu "porcija - 5 minū tes".
Un tā ir laba vieta! )
аватар panchenkoy1987
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es nekad neesmu rakstī jis atsauksmi, bet tas ir obligā ts! Es vē los, lai mū su bē dī gā pieredze kā dam palī dzē tu. Tagad viss ir kā rtī bā . Reģ istrē š anā s bija vakarā , mū s uzreiz iekā rtoja 1805. istabā , ieejot istabā bija kaut kā da specifiska smaka, ko uzreiz pamanī jā m, bet bijā m ļ oti noguruš i un nolē mā m vairs nemainī t. … Tomēr ▾ Es nekad neesmu rakstī jis atsauksmi, bet tas ir obligā ts! Es vē los, lai mū su bē dī gā pieredze kā dam palī dzē tu.
Tagad viss ir kā rtī bā .
Reģ istrē š anā s bija vakarā , mū s uzreiz iekā rtoja 1805. istabā , ieejot istabā bija kaut kā da specifiska smaka, ko uzreiz pamanī jā m, bet bijā m ļ oti noguruš i un nolē mā m vairs nemainī t. . . Mums likā s, ka, izvē dinot telpu, smakai vajadzē tu pazust. Viņ i ienesa istabā vakariņ as. Nā kamajā rī tā pē c brokastī m devā mies uz pludmali, 8:00 sauļ oš anā s krē slu nebija (kā vē lā k izrā dī jā s, ja gribi gulē t uz sauļ oš anā s krē sla, tad ņ em to 5 no rī ta, un tas ir bez pā rspī lē jumiem).
Ē diens š ausmī gs, ļ oti maza ē dienu izvē le, daudz sasildī ta kopš vakardienas, aizvakar, nav bē rnu ē dienkartes. Tas, kas nā kamajā dienā netiek ē sts vakarā , ir vai nu zupa, vai salā ti ar majonē zi un vē l garš vielā m, lai iznī cinā tu jau sapuvuš ā ē diena smaku. Rifs ir ļ oti nabadzī gs, zivju gandrī z nav. Teritorija ir liela, kaskā des daudzā m kā pnē m, kas ir ļ oti neē rti, ja lī dzi ir mazi bē rni vai veci cilvē ki.
Apmē ram treš ajā dienā man ar meitu sā ka niezē t kā jas un rokas, sā ka parā dī ties dī vaini sarkani punktiņ i. Sā kumā es to ņ ē mu pē c odu kodumiem, kurus es patieš ā m novē roju istabā . Bet kā ds bija mans pā rsteigums, kad, ierodoties mā jā s, š o kodumu kļ uva arvien vairā k. Biju pie dermatologa, un uzzinā ju sev ļ oti nepatī kamas ziņ as, tie ir blakš u kodumi. Tā rezultā tā sabojā tas brī vdienas par 5.000 UAH. un + tika uz jauna matrač a un visa dzī vokļ a dezinfekcija. Nevienam neiesaku š o viesnī cu! ! !
аватар Prigoda_anna
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kā pieredze Ē ģ iptē pē dē jo 10 gadu laikā!! ! Atpū tā s laika posmā no 17. -24. oktobrim ar diviem bē rniem. Mē s ieradā mies viesnī cā.5:00 un apmetā mies 13:00, neskatoties uz to, ka viņ i reģ istratū rā iedeva 20 USD! To, kurā viņ i apmetā s, diez vai var saukt par istabu - istabu ar divā m mazā m gultā m, arī uz riteņ iem ! ! ! Viņ i negribē ja ņ emt istabu, prasī ja divistabu vai lielā ku, lai vismaz ar vienu lielu gultu un mazu, bet man bija jā ņ em, jo ​ ​ bē rni vairs nevarē ja izturē t sē dē š anu. … Tomēr ▾ Sliktā kā pieredze Ē ģ iptē pē dē jo 10 gadu laikā!! !
Atpū tā s laika posmā no 17. -24. oktobrim ar diviem bē rniem.
Mē s ieradā mies viesnī cā.5:00 un apmetā mies 13:00, neskatoties uz to, ka viņ i reģ istratū rā iedeva 20 USD! To, kurā viņ i apmetā s, diez vai var saukt par istabu - istabu ar divā m mazā m gultā m, arī uz riteņ iem ! ! ! Viņ i negribē ja ņ emt istabu, prasī ja divistabu vai lielā ku, lai vismaz ar vienu lielu gultu un mazu, bet man bija jā ņ em, jo ​ ​ bē rni vairs nevarē ja izturē t sē dē š anu. zā le ! ! ! Un tas neskatoties uz to, ka vietē jie iedzī votā ji 3 cilvē ku apjomā mū s trī s izmitina milzī gā istabā! ! ! Iekā rtojā mies istabā pretī skatuvei un pie sporta bā ra, no kura lī dz pat pulksten 23 dā rdē ja “super people-jay” mū zika!
Ē diens ir pretī gs, bez garš as un nav izvē les! ! ! Nav jū ras, izņ emot pontonu! ! ! Reiz pē cpusdienā , kad bē rni gulē ja, un mē s ar vī ru bijā m uz balkona, atveras priekš kars, un ir apkopē jas seja, kura “saka” vai var iztī rī t! ! ! Esmu š okā! ! ! Kā das viņ am tiesī bas ienā kt istabā , ja viņ u neatvē ra un uzaicinā ja! ! ! Viņ i reģ istratū rā teica Oksanai Gestreleyshn, kura it kā pā rsteigta atvē ra acis un aizgā ja ! ! ! Mē s nekad neatgriezī simies š ajā viesnī cā!! !
Personā ls rupjš! ! ! Visur bā ros, lai kaut ko paņ emtu, gandrī z visur jā savā c glā zes un jā nes (! ) Un visur paraksta kaut kā dus č ekus par paņ emtajiem dzē rieniem pē c viss iekļ auts sistē mas ar uzrakstī to numuru un vā rdu! ! ! Tā das muļ ķ ī bas nebiju redzē jis!
Administrā cijai - dzī vojā m 1401. istabā !
Sveiciens!
аватар alen5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca laba. Ciets 4, bet ne 5. Virtuve ir normā la, izsalcis nebū si, ar jū ras veltē m - krabjiem un kalmā riem, bez volā niem. Svaigu nav, lai gan mē dza dot. Kā uzkodas frī kartupeļ i, spā rniņ i un panē ti trekni kalmā ri. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca laba. Ciets 4, bet ne 5.
Virtuve ir normā la, izsalcis nebū si, ar jū ras veltē m - krabjiem un kalmā riem, bez volā niem. Svaigu nav, lai gan mē dza dot. Kā uzkodas frī kartupeļ i, spā rniņ i un panē ti trekni kalmā ri. Viņ iem parasti ļ oti patī k maizī te, viņ iem tā ir visur.
Telpu uzkopš ana. Tā lielā koties nepastā v. Neviens nemainī s tavu gultu katru dienu. Reģ istratū rā prasī jā m vienreiz nomainī t, teica, ka darī s un sals (tī ri ē ģ iptieš u mentalitā te un serviss). Ieliec dzeramnaudu apkopē jai, neliec, vienkā rš i noslauki grī du un saloki mantas, un viss (jau salocī tā s lietas viņ š noliks savā veidā , tas lika man un vī ram smieties))). Piemē ram, netī ro skapi noslaukiet pats. Bet pats interesantā kais bija pē dē jā dienā , apkopē ja neielika istabā divus dvieļ us, tā kā bija pē dē jā nakts, viņ i pamā ja ar roku, mē s varam iztikt bez viņ iem, un kad mē s atstā jā m visu autobusu, viņ i mū s apsū dzē ja par zagš anu! Š is g...stulbi mū s uztaisī ja, esiet uzmanī gi !! !
Teritorija it kā sakopta, bet ļ oti netī ra - visur krū zes un izsmē ķ i un iiiiiii ķ irzaku lī ķ i un pat beigta vā rna (redzams, ka ar kaut ko apstrā dā zaļ umus).
Vakarā pirms rī ta lidojuma mū s pā rliecinā ja, ka tiks izsniegtas sausā s devas.
No rī ta viņ i atteicā s viņ u izlaist, un piebū ves ekskursijas gids mū s apsū dzē ja, viņ i saka, ka viņ i par to nav parū pē juš ies, viņ iem tas bija jā pasū ta! Pē c nelielas sadursmes viņ š tomē r tika izdalī ts (tas tika samontē ts steigā ).
Viesnī cā ir apmaksā ts ā rsts, ļ oti dā rgi. Viņ a peldē ja jū rā un pieskā rā s virvei pie bojas. Bija velniš ķ ī ga nieze un ļ oti sā pē ja roka, bija jā iet pie ā rsta, viņ š pats nezinā ja, kas tas ir, bet izrakstī ja zā les pret alerģ iju un prasī ja par to 50 dolā rus (shtooooooooo ? ! ), bet pā rliecinā ja ka apdroš inā š ana visu atdos, bet alerģ ija nav, ir apdroš inā š anas gadī jums.
Rifs ir nevī ž ī gs, ir ko redzē t, bet rifa dē ļ uz š ejieni noteikti nav vē rts doties. No rī ta daudz zivju, no rī ta labā k peldē t.
Glā bē js pludmalē ir ļ oti gudrs.
Pie mola ieradā s pulksten 6-20, deva iespē ju no rī ta peldē ties jū rā , kamē r citā s viesnī cā s mols bija slē gts, sekoja kursam, palī dzē ja un sniedza pirmo palī dzī bu.
Principā viesnī cas personā ls nav slikts, viesmī ļ i restorā nā cenš as.
Mē s atpū tā mies no 1. lī dz 7. septembrim.
Nekad neesmu rakstī jusi sliktas atsauksmes, par pā rē jo vienmē r esam pozitī vi, cenš amies nepamanī t nianses. Bet š oreiz tas uzvā rī jā s, es nevē los š eit atgriezties.
аватар cravcovaleca
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viņ i ieradā s vakarā . Nokā rtoju uzreiz, istabiņ a pie jū ras. . . super. Telpas vienkā rš i spī d. Gulta krakš ķ , viss spī d, darbojas. Personā ls ir nevainojams. Uzmanī gs, centī gs, cienoš s un neuzbā zī gs. Wi-Fi nozveja visā un pludmalē ir brī niš ķ ī ga, pat nedaudz telpā . … Tomēr ▾ Viņ i ieradā s vakarā .
Nokā rtoju uzreiz, istabiņ a pie jū ras. . . super.
Telpas vienkā rš i spī d. Gulta krakš ķ , viss spī d, darbojas. Personā ls ir nevainojams. Uzmanī gs, centī gs, cienoš s un neuzbā zī gs.
Wi-Fi nozveja visā un pludmalē ir brī niš ķ ī ga, pat nedaudz telpā . Simka Vodofone praktiski nebija vajadzī gs.
Arī pa jū ru viss kā rtī bā . Paisums mazs, lagū na neizž ū st, no mola, starp citu, nav gara, nav straumes. Lagū nā ir mazā k zivju nekā , piemē ram, Charmiljonā . Stieņ iem ir labs iepakojums, plastmasa, brilles, glā zes lielas un tī ras! Visi trauki tiek mazgā ti.
Ē diens garš ī gs, lai arī sortiments mazs, bet mums pietika. Viesmī ļ i valkā visu, rindu nav. Animā cijas praktiski nav. . . kaut kas uz mazas skatuves pie baseina. Nekas negrab un nekaitina. Lidojums bija vakarā , bet mū s paē dinā ja ar vakariņ ā m. Kopē jais iespaids ir ļ oti labs. Ē ģ iptē pē c COVID viss ir ļ oti labi.
аватар alena.gor200967
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s tagad atpū š amies viesnī cā . Ē ģ iptē pirmo reizi, bet ir ar ko salī dzinā t. No lidostas braucā m kā das minū tes 15. Istabiņ ā iekā rtojā mies uz stundu. Istaba laba. Viņ i neko nemaksā ja. Restorā ns - par pā rtiku lieku tikai 3 balles. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies viesnī cā . Ē ģ iptē pirmo reizi, bet ir ar ko salī dzinā t.
No lidostas braucā m kā das minū tes 15. Istabiņ ā iekā rtojā mies uz stundu. Istaba laba. Viņ i neko nemaksā ja. Restorā ns - par pā rtiku lieku tikai 3 balles. Ē diens ir lielā kais viesnī cas mī nuss, ja jums patī k ē st. Pirmkā rt, tas ir monotoni. Viesmī ļ i cenš as palī dzē t, tač u viņ u tā dai telpai ir par maz. Zivis ir retas un, godī gi sakot, bez garš as. Liellopu gaļ a, vairā k vai mazā k, bet ļ oti piparota. Auklas frī kartupeļ iem. Tomā ti tikai salā tos. Zaļ umu un dā rzeņ u izvē le ir vā ja. No augļ iem tikai arbū zs, melone un apelsī ns. Fig bija divreiz. No svaiga tagad tikai apelsī ns. Zemenes vairs nav. Kā likums, vienmē r ir rindas pē c ē diena, bet izsalcis nebū si.
Pludmalē bā ros nav alus, bet piens, tad apelsī ns. Sauļ oš anā s krē sli aizņ em pulksten 6:00, kas var nebū t ē rti.
Pontons un jū ra ir labi.
Animā cija vienkā rš i nav no vā rda. Ukrainā ir daudz musulmaņ u, maz baltkrievu un krievu. Pē c vakariņ ā m viesnī cā nekas nav jā dara.
Noteikti 4 no 5 viesnī ca, pateicoties jū rai. Citā di es bū tu devis tikai 3.
Istabā nav Wi-Fi, bet visur citur.
аватар mashkatkach123
Pienā cī ga viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs … Tomēr ▾ Pienā cī ga viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs
чудесная территория
аватар inna896
ISTABA Sā ksim no sā kuma, viesnī cā ieradā mies 23:00, pē c 10 minū tē m apsē dā mies. Pē c stundas istabā tika atnestas ļ oti garš ī gas vakariņ as. Pati istaba mā jī ga un skaista, mē beles jaunas, vannas istaba tī ra. … Tomēr ▾ ISTABA
Sā ksim no sā kuma, viesnī cā ieradā mies 23:00, pē c 10 minū tē m apsē dā mies. Pē c stundas istabā tika atnestas ļ oti garš ī gas vakariņ as. Pati istaba mā jī ga un skaista, mē beles jaunas, vannas istaba tī ra. Numurā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, televizors, seifs, fē ns, gludeklis, gludinā mais dē lis, tē jkanna, tē ja, kafija. No kosmē tikas: š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja un ķ ermeņ a losjons. Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams tikai reģ istratū rā , pludmalē , pie baseiniem un restorā nos, un numurā ir tikai jā maksā .
PERSONĀ LS
Pakalpojums š ajā viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī . Viss personā ls ir draudzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā situā cijā . Katru dienu mainī ja dvieļ us un uzkopa istabu. Katru dienu tika nodroš inā ts arī dzeramais ū dens.
ANIMĀ CIJA
Katru dienu joga, vingrinā jumi, ū dens aerobika, volejbols, š autriņ as. Vakarā daž ā di š ovi un konkursi. Ja esat par jebkuru kustī bu, tad jums noteikti nebū s garlaicī gi.
Ē DIENS
Ē dienu daudzveidī ba š ajā viesnī cā nav ī paš i liela, tač u bija pietiekami daudz nacionā lo ē ģ iptieš u ē dienu, gaļ as, zivju, dā rzeņ u, augļ u un desertu. Ē dieni pusdienā m un vakariņ ā m visu uzturē š anā s nedē ļ u viesnī cā s praktiski neatkā rtojā s. No dzē rieniem man patika sulas, kokteiļ i, kafija un alus. No 15:00 lī dz 17:00 pie baseina tika pasniegtas uzkodas. Vienreiz uzturē š anā s laikā varat arī bez maksas apmeklē t A La Carte restorā nu. Vakariņ as sastā v no 5 ē dieniem - salā ti, zupa, makaroni, vista/teļ a gaļ a/zivis, deserts. Tas bija vā rdos gardi.
JŪ RA UN PLUDMA
Ū dens jū rā bija silts (+26 grā di) un mierī gs, tikai daž as reizes bija sarkanais karogs. Rifs pie viesnī cas nav slikts, bet, ja gribas redzē t vairā k - jā dodas ekskursijā (vē lams uz Tabas pilsē tu, bet var doties arī uz Ras Mohammed rezervā tu). Obligā ti lī dzi jā ņ em maska ​ ​ vai arī to var iegā dā ties vietē jos veikalos par 7-10$. Peldvietu nav daudz (neskatoties uz to, ka viesnī cas noslogojums bija ap 30%). Ieeja jū rā ir no pontona un ir arī neliela lagū na. Pludmale ir smilš aina, kaskā des. Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Nav ģ ē rbtuvju.
Kopumā man patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Kas dodas uz Ē ģ ipti ē rtai un relaksē još ai atpū tai, jū s esat š eit.
аватар tasynaf
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s agri. Istabas tī ras, jaunas, seifs, gludeklis, gludinā mais dē lis, tē jkanna, tē ja, kafija. Un gulta jau ir kraukš ķ ī ga no tī rī bas! Ē diens Izvē le nav liela, bet ne izsalcis. Biju tad, kad viesnī cā bija maz cilvē ku, un rindu nebija (paš i salika uz š ķ ī vja), bet tiklī dz nā ca cilvē ki, viss, uzreiz rindas, tik maza ē dinā š anas zona netiek galā . … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s agri.
Istabas tī ras, jaunas, seifs, gludeklis, gludinā mais dē lis, tē jkanna, tē ja, kafija. Un gulta jau ir kraukš ķ ī ga no tī rī bas!
Ē diens
Izvē le nav liela, bet ne izsalcis.
Biju tad, kad viesnī cā bija maz cilvē ku, un rindu nebija (paš i salika uz š ķ ī vja), bet tiklī dz nā ca cilvē ki, viss, uzreiz rindas, tik maza ē dinā š anas zona netiek galā .
Svaigi
Svaiga blē dī ba, vai nu traucē sulu no iepakojuma, vai arī atš ķ aida ar ū deni. . . tā pē c, kas zin kā garš o, uzreiz sapratī s aizstā š anu. . . š odien pat biju liecinieks konfliktam, kur nosaukums saucā s š ī š edevra "raž otā js".
Pludmale
Kaskā des, no reģ istratū ras lī dz pludmalei ir 150 pakā pieni (39 karstumā tas nav ī paš i patī kami), tā pē c, ja jums ir problē mas ar kā jā m vai kaut ko citu, iesaku citu viesnī cu.
Nekad nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Dvieļ i tiek iesaiņ oti atbilstoš i kartē m.
Vispā r neslikti, bet labi, bet otrreiz nenā kš u. Es izvē los kaut ko bez soļ iem, jo ​ ​ jū s neesat).
BET! Un vē l viena lieta. . . garš a kū kai! Izrakstoties nogriež rokassprā dzi un ja lidojums kavē jas. . . tad ē diens ir apmaksā ts! (8 USD) vienai personai!
Neviens jū s neielaidī s restorā nā - uz redzē š anos! Uz servisu š ā di nokļ uvu pirmo reizi, jo uz Ē ģ ipti braucam 2-3 reizes gadā , tā du nebiju redzē jusi.
аватар zapolskaya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es tieš ā m mē ģ inā š u)) 1. Mē s bijā m viesnī cā.6:00. Viņ i uzreiz apmetā s. Reģ istrē joties jū s parakstā t dokumentu, kas brī dina par naudas sodu par smē ķ ē š anu numurā un ū denspī pi viesnī cas teritorijā . … Tomēr ▾ Es tieš ā m mē ģ inā š u))
1. Mē s bijā m viesnī cā.6:00. Viņ i uzreiz apmetā s. Reģ istrē joties jū s parakstā t dokumentu, kas brī dina par naudas sodu par smē ķ ē š anu numurā un ū denspī pi viesnī cas teritorijā . Rokassprā dzes valkā tas pulksten 12. (Taksometrs tika aizvests no lidostas par 15 USD).
2. Standarta numurs Premium Sea view (š ī s kategorijas numuri - 2. stā vs).
Renovē tais numurs ir gaiš s, plaš s un tī rs. No kosmē tikas: š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons.
Gulta ir jauna. Ledusskapis, gludeklis, tē jkanna - darba kā rtī bā.
Dvieļ i ir atseviš ķ i ietī ti, mainī ti katru dienu (mī nus - sanā ca ar traipiem). Istabā ir peldmē teļ i - bet situā cija ir tā da pati kā ar dvieļ iem. Ir č ī bas.
Istaba tiek uzkopta katru dienu un kvalitatī va.
2. Teritorija. Tā s galvenā daļ a ir ķ ermenis un pakā pieni. Par pastaigu var saukt tikai teritoriju pie jū ras (diezgan gleznaina) un garu soļ u taku no augš ē jā baseina uz leju. Tī rī bas ziņ ā telpas ir tī rā kas.
3. Pludmale.
Pagarinā ts, daudzpakā pju. Pontons ir nekustī gs. Ir maz gultu. Ja ir vē jš - tas tiek pū sts ievē rojami. Trū kst vē ja aizsardzī bas.
Ir lagū na - ieeja no krasta.
Pludmalē ir 2 bā ri. Vistā lā k no mola ir dienas animā cija.
Nav ģ ē rbtuvju.
Tualete pie piestā tnes (Diving Club) vai pie Aqua baseina.
Pludmales dvieļ i tiek izsniegti ar karti.
6:00 sauļ oš anā s krē slus atrast ir gandrī z neiespē jami.
4. WiFi. Savienots ar maksas. Vispā r neslikti - ielā dē tas bildes/video, bet pa dienu biež i izsists - nā cā s atkal pieslē gties.
5. Uzturs. Brokastis pusdienas vakariņ as. No 15:00 lī dz 17:00 uzkodas pie baseina - ar š ķ ī vjiem un galda piederumiem.
6. Ē diens. Izvē le salī dzinoš i maza, bet ē st pietiek. Mī nuss: bija pozī cijas, kas beidzā s pē c pusotras stundas un netika papildinā tas (š ī ir galvenā ē dienkarte un augļ i / deserti).
Bija kā da nianse: vakar vistas fileja - grilē ta, š odien vista ar mē rci, vai vakardienas siltie makaroni ar dā rzeņ iem - š odien aukstie salā ti ar svaigiem dā rzeņ iem.
Ir dzē rieni, kurus sauc par "svaigiem" - starp dzē rienu un nosaukumu ir maz kopī ga).
7. Bā ra serviss. Apakš ē jā Aqua bā rā un pie pludmales - viss ir super. Uzmanī gi un izpalī dzī gi puiš i. Augš ē jā josla La Rotunda ar to nevar lepoties.
8. Restorā ns. Ieeja pē c temperatū ras mē rī š anas un masku nē sā š anas. Galdi tiek dezinficē ti. Viņ i paš i liek ē dienu. Ierī ces atseviš ķ ā iepakojumā . Acī mredzot viesmī ļ u bija maz. Diezgan gausa. Dzeramnauda situā ciju neietekmē ja. Uz galdiem lī dz pē dē jam biež i stā vē ja š ķ ī vji. No 7 - 3 dienā m atnesa netī ras krū zes (izrā dī jā s, ka vieglā s zā ļ u tē jas dzerš ana ir ne tikai noderī ga, bet arī labvē lī ga veselī bai : )
Tī rī š anas galdi - viss noslaucī ts lī dz grī dai. Stacionā rā tī rī tā ja nav, pē c pirmā s ē dienreizes par tī rī bu var aizmirst.
A la carte - neapmeklē ja.
Kad viņ i ieradā s rezervā cijā , iznā ca liela kompā nija ar vā rdiem: "nav jē gas iet - vienkā rš i sabojā jiet savu vakaru" - nu vispā r es tevi pā rliecinā ju : )
Vakariņ as pie baseina. Pamatē dienā tika pievienots grils un saldē jums (kas beidzā s ļ oti ā tri).
Dī vaini, ka lielā kā daļ a apkalpoto galdu bija apaļ i ar sē dvietā m 6 cilvē kiem, jo ​ ​ pā rsvarā atpū tā s pā ri (+1-2 bē rni). Š ķ iet, ka tā ir pandē mija, bet š eit ir jā sē ž as pie kopī ga galda.
Izeja (ja esi viens) – nā c pirms visiem pā rē jiem vai pie restorā na ieejas ir galdiņ i – bez pasniegš anas, bet 2 personā m; )
9. Animā cija. Pē cpusdienā : š autriņ as, ū dens aerobika, vingrinā jumi, joga, dejas, volejbols. Bē rniem pa dienu rotaļ u laukumā animators - vakarā diskotē ka.
Vakara programma (personī gi neapmeklē ta), bet izskatā s š ā di: Mr. / Miss hotel, uzminiet melodiju, tur bija kaut kā ds dziedā tā js.

Subjektī va priekš rocī ba:

Istabas.

Ū dens pudelē s vajadzī gajā daudzumā.
Bez plastmasas (dzē rieni krū zē s, glā zē s, plastmasas krū zē s). Caurules individuā lā iepakojumā.

Laba atraš anā s vieta. Katru vakaru devā mies pastaigā (Vecpilsē ta, Il Mtrcato, Maltā gaļ a... ) un El Fanar pludmalē (skaidra aizsardzī ba pret vē ju un kompensā cija par iztrū kstoš ajiem sauļ oš anā s krē sliem viesnī cā ).

Subjektī vs mī nuss:

galvenais restorā ns un apkalpoš ana tajā.
Nav aptumš ojoš o aizkaru.

P. S. 1. Tuvā kā aptieka atrodas pretī viesnī cā - 3-5 min.
Aptiekas ar fiksē tā m cenā m - "Russian Pharmacy" Dahab tirdzniecī bas centrs - un El Ezaby IL Mercato - 20-30 minū tes ar kā jā m.
Aprē ķ ins aptiekā s karā tos/skaidrā naudā.
2. Pirmais tirgus ar augļ iem, dzē rieniem, uzkodā m - 2-3 minū tes pa labi no viesnī cas.
3. Kad pū š stiprs vē jš (vai nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu) - tuvumā ir maksas pludmale El Fanar 100 mā rciņ as no personas. Pat stiprā kajā vē jā - tur bija mierī gs. Pastaigā jiet minū ti vai divas (jū s varat doties uz viesnī cu pusdienot).
4. Atbilde uz jautā jumiem par sazinā š anos ar Viesu attiecī bu dienestu ir diezgan ā tra.
5. Vecpilsē ta - gā jiena attā lumā.45-50 minū tes, taksometrs - par izdevī gu cenu 2 USD.
6.
Viens no iemesliem, kā pē c 6 no rī ta praktiski nav brī vu sauļ oš anā s krē slu - tie ir aizņ emti vakarā ! ))
7. Viesnī cā ir valū tas maiņ a - pretī sporta zā lei. (Komisija par maiņ u lī dz 50 USD bija 3-5 mā rciņ as).
8. Samaksa reģ istratū rā iespē jama ar karti.
9. Izbraukš ana bija naktī - devas par braucienu nedeva. Tas nav ī paš i vajadzī gs, bet kļ uva manā mi vajadzī gs - kad gandrī z visi bija lidostā ar somā m no viesnī cā m))) Š ķ iet, ka tas ir sī kums, bet tomē r) (Varbū t iepriekš piesakoties - nodroš ina, ne norā dī t).
10. Informā cija par izbraukumiem ir stendos pie Lobby Bar.
11. Pā rē jo darā m paš i, tā pē c ņ emiet lī dzi labu garastā vokli un noteikti paņ emiet lī dzi pā ris produktus: augsts SPF un aizsardzī ba pret odiem)
Priecī gus ceļ ojumus!
Концепция отеля Концепция отеля Концепция отеля Концепция отеля Территория
Parādīt vairāk »


iemiesojums mgg21445
2 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums vvvv777
Kas nesen bija viesnīcā, lūdzu, atbildiet: vai pēc izrakstīšanās no numura plkst. 12.00 par vēlu izbraukšanu ir nogrieztas rokassprādzes un vai ir iespējams izmantot visus viesnīcas pakalpojumus?
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Valery_ukr
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums AleDj
Skats uz jūru - ļoti svarīgs man un manam vīram, prioritāte, izvēloties viesnīcu.
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель был открыт в 2003 году отреставрирован в 2020 году. Отель представляет собой комплекс двухэтажных вилл. Построен на горе, спускаясь каскадом вниз к морю, на территории множество лестниц. Гости могут посетить различные процедуры по уходу за телом в спа-центре или прогуляться по пышному саду. Недалеко от отеля расположен коралловый риф, где можно заняться подводным плаванием с маской и трубкой.

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, 10 км от г. Наама Бей.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 350 м, многоуровневый пляж. Кораллы. Вход только с понтона (пластиковый, длина 25 м).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан Coast (6:30 – 10:30,13:00- 15:00,19:00 – 22:00), 2 ресторана Аля Карт (Итальянский и Рыбный 19:00 – 23:00),

5 баров (2 бара у бассейнов 09:00 до заката солнца, лобби бар 14:00 - 00:00, бар на пляже 09:00 до заката солнца и ZinZina Sports Lounge & Сafe 11:00 – 00:00), 4 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), 3 конференц-зала (платно), магазины. Wi-Fi в общественный местах (в ресторанах, барах, на пляже и у бассейнов) — бесплатно. Автобус до центра города (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 4 детских бассейна. Мини-клуб для детей с 3-12 лет, часы работы с 10:00-13:00 и с 14:00-19:00; для детей младше 3 лет мини-клуб платно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Теннисный корт, оборудование и освещение (платно), пляжный волейбол (бесплатно), дайвинг центр (платно),
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 384 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Om El Seid Hill, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +2 (069) 366 46 94
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.