Rehana Royal Beach Resort Aqua Park & ​​Spa 5*– Atsauksmes

549
Novērtējums 6.510
№102 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.4 Numurs
6.7 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.6 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2008. gadā, pēdējā daļējā renovācija notika 2016. gadā. Liela viesnīca ar skaistu labiekārtotu teritoriju un labi attīstītu infrastruktūru. Iesakām aktīvai atpūtai ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар varm.tsp.spb
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca liela, teritorija ļ oti labi kopta, skaista. Personā ls ir draudzī gs. Ē diens ir normā ls. Kafija ir pretī ga. Tikai neiet uz Ā zijas vai Taizemes A la cart. Pretī gs ē diens. Nav nekā da sakara ar taju virtuvi. Ir daudz baseinu visā m gaumē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca liela, teritorija ļ oti labi kopta, skaista. Personā ls ir draudzī gs. Ē diens ir normā ls. Kafija ir pretī ga. Tikai neiet uz Ā zijas vai Taizemes A la cart. Pretī gs ē diens. Nav nekā da sakara ar taju virtuvi. Ir daudz baseinu visā m gaumē m. Bē rni visi ar slidkalniņ iem. Sava pludmale. Tagad par slikto. Istaba nebija iztī rī ta no vā rda – vispā r. Istabene virpa dvieļ u figū riņ as un gaidī ja dzeramnaudu. Izbraukš anas priekš vakarā viņ i vienkā rš i parā dī ja netī rumus vecā kajam apkopē jam, pē c tam istabu izmazgā ja. Gultas ir cietas. Fumigators, kuru vienmē r ņ emu lī dzi, mani izglā ba no odiem. Balkonos nav ž ā vē tā ju. Un pats galvenais! 50 metru attā lumā no pludmales - rifu sekls ū dens. Kur – lī dz potī tei, kur – vispā r bū si lī dz viduklim. Pa celiņ iem mē s sasniedzam vietu, nokā pjam jū rā un ieejam kā pakā pieni baseinā . Un š eit mū s gaidī ja pā rsteigums. Plū st! Ļ oti stiprs. Peldē t nav iespē jams, uzreiz atņ em. Divas reizes 6 dienu laikā viņ š tur nebija un paguva nopeldē ties ar masku.
2 dienas bija stiprs vē jš un lieli viļ ņ i. Klejoja pa seklajiem rifiem. Es neiepirkos. Baseini neskaitā s. Es devos uz jū ru. Es varu kļ ū t slapjš balinā tā jā un fitnesa centrā . Rezumē jot: nav sliktā kais variants ģ imenē m ar bē rniem. Bet es vairs NEKAD nepalikš u š ajā viesnī cā !
Пляж. До площадки, с которой можно поплавать- рифовое мелководье. Без специальной обуви вообще не вариант.
аватар marjorykiss
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ties š ajā viesnī cā kopš.1. marta. 2023 lī dz 5.03. 2023. gads. Ieradā mies agri, 8 no rī ta jau bijā m viesnī cā , mums piedā vā ja iet pabrokastī t un tad jau redzē s vai var mū s ieč ekot agrā k. Pē c brokastī m mū s iereģ istrē ja ģ imenes istabiņ ā , koferus ienesa istabā un iedevu 2 eiro par tē ju, uz ko man atbildē ja "tā ir dā vana? par maz" Es palū dzu viņ am apmainī t 100 dolā ru banknoti, viņ š to apmainī ja un mazā kā banknote bija 10 dolā ru, un es to viņ am iedevu. … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā viesnī cā kopš.1. marta. 2023 lī dz 5.03. 2023. gads.
Ieradā mies agri, 8 no rī ta jau bijā m viesnī cā , mums piedā vā ja iet pabrokastī t un tad jau redzē s vai var mū s ieč ekot agrā k.
Pē c brokastī m mū s iereģ istrē ja ģ imenes istabiņ ā , koferus ienesa istabā un iedevu 2 eiro par tē ju, uz ko man atbildē ja "tā ir dā vana? par maz"
Es palū dzu viņ am apmainī t 100 dolā ru banknoti, viņ š to apmainī ja un mazā kā banknote bija 10 dolā ru, un es to viņ am iedevu. Uzreiz parā dī jā s smaids, viņ š atveda pie mums apkopē ju un teica, ja mums nepatī k tī rī š ana, lai sazinā s ar viņ u, un lū dza, lai mū s sauc Vin Diesel.
Numurs ir š ausmī gs, neesmu izvē lī gs, bet numurs tika vienkā rš i nogalinā ts un tas bija ļ oti skumji.
Tī rī š anas tikpat kā nebija, par to, ka atstā jā m 2 eiro, mums gulbjus izgrieza no dvieļ iem, un gulta tika uzklā ta, bet istaba netika iztī rī ta, dvieļ i netika nomainī ti, gulbji tika izgriezti no lietotiem dvieļ iem, un tad nevarē jā m saprast, kura dvielis kur atrodas, un dzī vojā m 4 cilvē ki istabā . Tā da tī rī š ana.
Apkalpoš ana labā lī menī , viss personā ls smaidī gs, jautā vai viss kā rtī bā , vai viss patī k, ī paš i restorā nā , ļ oti vē rī gi pret atpū tniekiem.
Ē diens ir tā dā lī menī , visu laiku gandrī z vienā ds, pā ris reizes bija uz ielas pagatavota garš ī ga gaļ a.
Animatori ir labi paveikti, viņ i pastā vī gi izklaidē atpū tniekus.
Teritorija ļ oti skaista, zaļ a, viss sakopts, skaisti ziedi, koki, daudzi baseini, bet 3 no tiem ir apsildā mi.
Jū ra bija silta, var peldē t gan no krasta, bet tā ir sekla, virs ceļ iem, gan no mola, kas tur ir, ir daudz skaistu zivju, kas nebaidā s no cilvē kiem.
Man nepatika tas, ka vietē jie pastā vī gi staigā ja pa pludmali un ļ oti neatlaidī gi piedā vā ja savus pakalpojumus, masā ž u, spa, ekskursijas, fotogrā fijas utt. , katru dienu viņ i bija aizņ emti.
Un tie, kas plā no atpū sties š ajā viesnī cā , esiet gatavi tam, ka no 10-11 no rī ta bā rā pludmalē un pie baseina alus vairs nebū s.
Vakarā ir daudz odu, lai gan saindē juš ies ar kaut kā diem dū miem, bet tomē r ir odi un ļ oti kož , pat aerosoli nepalī dz.
Un vē l mī nuss ir tas, ka ir daudz krievu, kas iet pa visu pludmali un nav ī paš i patī kami gulē t un klausī ties, kā viņ i "vakar pietū kuš i un kā viņ iem ir forš i"
Mū su lidojums bija naktī , tā pē c pagarinā jā m uzturē š anos numurā no 12 lī dz 1.20 USD vienai personai, no 12 lī dz 2.30 USD, bē rni lī dz 12 gadu vecumam ir bez maksas
P. S Bā ra darbinieki saviem bē rniem lū dz mū su š okolā des konfektes, tā pē c ņ emiet lī dzi š okolā di, un tad viņ i jums ielies rokā s nevis 2 dzē rienus, bet 4)
аватар seremetolga456
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti forš a. Es eju katru stundu. Jau 5 reizes vienā viesnī cā un vē lmju maiņ a nav. Personā ls ir draudzī gs. Tī rs, mā jī gs. Jautā jums ir daudzveidī gs. Labi pavā rs. Viņ i apmetā s tieš i pirms pusdienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti forš a. Es eju katru stundu. Jau 5 reizes vienā viesnī cā un vē lmju maiņ a nav. Personā ls ir draudzī gs. Tī rs, mā jī gs. Jautā jums ir daudzveidī gs. Labi pavā rs. Viņ i apmetā s tieš i pirms pusdienā m.
Teritorija liela, tī ra un skaista, ir daudz vietu fotogrā fijā m.
8218 Рецепшен Фото восхода с рецепшена при заселении
аватар irinaviborova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies 17:00, mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi un draudzī gi viesnī cas darbinieki, piedā vā ja aukstu sulu (nav dabī ga), reģ istratū rā strā dā krieviski runā još as meitenes, mū s ā tri izrakstī ja, dabū jā m istabu 5. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 17:00, mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi un draudzī gi viesnī cas darbinieki, piedā vā ja aukstu sulu (nav dabī ga), reģ istratū rā strā dā krieviski runā još as meitenes, mū s ā tri izrakstī ja, dabū jā m istabu 5. ē ka 3 stā vā.5245, liela, bet mirusi, gultas ļ oti cietas, spilveni ļ oti cieti, grī da nav mazgā ta, mini bā ra durvis neaizveras, izlietne saplaisā jusi, duš as turē tā js saplī sis (pē c zvanot uz reģ istratū ru, nomainī ja mini bā ru, un duš as turē tā js tika salabots, ļ oti netī ri aizkari, un trakā kais - MOSMOOTS - mū s sakoda katru vakaru (((man sakoda visu, viņ i lidoja no kapuces tualetē un no cauruma izlietnē , ū dens pudelē s katru dienu 2x1.
5 litri istabā , ē diens slikts, konditorejas izstrā dā jumi visi mī ksti (mī klai nav pievienota sā ls), makaroni ir jē li, nav vā rī ti, gaļ a un vista bija labi pagatavoti, rī si bija pagatavoti garš ī gi, zupa bija labi pagatavots, pat borš č s, bija augļ i, bet nebija gatavi, melones, gvajava, dateles, pē c 3 dienā m saķ ē ru zarnu infekciju (daudzi atpū tnieki runā ja par to paš u), ir 3 a la carte restorā ni (negā ju) , dienas laikā saldē jums, popkorns, alkohols, vietē jais viskijs, brendijs, rums, alus - es neesmu fans, bet viņ i teica, ka dezinfekcijai ir nepiecieš ams dzert alkoholu! Teritorija skaista, ļ oti liela, kopta! Personā ls draudzī gs, visu ā tri novā ca no galdiem, vietas vienmē r pietika visiem, animā cija visu dienu lī dz naktij! Ir daudz baseinu un akvaparku, bet tajos jau ir auksti peldē ties, neatradu nevienu ar apkuri, ir spa salons, uzliek procedū ras viduklim, gā ju uz 5 seansiem, ļ oti labs masiere sieviete (vā rdu nejautā ja), pā rē jā s ne pā rā k labas.
Laba sauna un hammam, karstā ū dens baseins un dž akuzi. Pludmale liela, koka sauļ oš anā s krē sli ar mī kstiem matrač iem, vietas bija vienmē r, no rī tiem neviens neskrē ja ieņ emt vietas))) vienmē r ir pludmales dvieļ i, jo vē ja dē ļ no rī ta vienmē r bija sarkans karogs, oranž s no plkst. pusdienas, peldē ja tikai no mola, spē cī ga straume un viļ ņ i, ļ oti dziļ i, dibenu neredz (30 metru dziļ umā ), bē rniem nosacī jumi peldē š anai jū ras seklajā daļ ā no pludmales, ieieš ana jū rā plkst. aquashoes, bē guma laikā bē rniem vairs nevar peldē ties jū rā , zivis bija daž ā das, un indī gas murē nas, tai skaitā murē nas jū ras seklajā daļ ā , jū ras zvaigznes un ež i! Secinā jumi - 100% š ajā viesnī cā neatgriezī š os, vieta atpū tai Nab rajonā nav laba.
аватар Natalija_
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c tā , ka š ī ir pirmā lī nija, ir rifs, apsildā mi baseini, animā cija un vairā k vai mazā k normā las atsauksmes. Februā rī atpū tā mies un, kas jā ņ em vē rā , š ajā laikā ir stiprs auksts vē jš . … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c tā , ka š ī ir pirmā lī nija, ir rifs, apsildā mi baseini, animā cija un vairā k vai mazā k normā las atsauksmes.
Februā rī atpū tā mies un, kas jā ņ em vē rā , š ajā laikā ir stiprs auksts vē jš . Vakarā ir ļ oti auksts, bija vakari, kad viņ i valkā ja jakas. No rī ta peldē ties nebija iespē jams pat apsildā mos baseinos. No astoņ ā m atpū tas dienā m č etras dienas bija sarkanā karogā . Rifs nebija ī paš i iespaidī gs, jū ra ir ļ oti tumš a un gandrī z nekas nav redzams, viļ ņ i neļ auj visu redzē t, baigi, ko uzmetī s uz rifa. Biež a bē guma, bez koraļ ļ iem, bē rniem tur nav ko darī t. Teritorijā ir 2 apsildā mi baseini, viens no tiem ar slidkalniņ iem.
Ē diens bija labs, garš ī gs, daudzveidī gs. Jū ras velš u nebija, bet vista, liellopa gaļ a, zivis vienmē r bija. Desertu ir daudz, tikai dings, apelsī ni, gvajava, granā tā boli, dateles. Kafija ir garš ī ga tikai ē dinā š anas laukumā . Biež i gadī jā s, ka nebija alus. Vietē ji raž otais alkohols vienā rokā ielej divas glā zes.
Trū kums - tī rī ba atstā j ko vē lē ties, biež i netī ri š ķ ī vji, restorā na durvis ir tā das, ka pretī gi pieskarties.
Ir animā cija, bet bē rniem tā nav ī paš i laba, izņ emot varbū t tikai mini diskotē ku vakarā . Galvenokā rt orientē ts uz pieauguš ajiem, vakaros ir labi š ovi un lieliska diskotē ka.
Nokā rtojā s pē c 14.00, bet rokassprā dzes tika uzliktas uzreiz un jau varē ja visu izmantot.
Istabas vecas, bet dzī vot var. Kad iekā rtojā mies, balkons neaizvē rā s, piecas minū tes pē c pā rsū dzī bas problē ma tika novē rsta. Tī rī š ana atstā j daudz ko vē lē ties, dvieļ i netika mainī ti trī s dienas, pē dē jai dienai nepietika tualetes papī ra. Visa tī rī š ana bija tikai tā pē c, lai saklā tu jau iztī rī to gultu, š ausmas! ! ! Seifs netika lietots, nebija parakstī ta neviena poga. Mū su istabas priekš rocī ba bija tā , ka tā noķ ē ra internetu uz balkona. Starp citu, viesnī ca ir laba.
Teritorija ir ļ oti skaista un labi kopta.
Personā ls ir draudzī gs, puiš i bā ros un pludmalē un ē dinā š anas laukumos ir lieliski, ī paš s paldies, nekas nebija atteikts.
Vispā r neslikta, jaunieš u viesnī ca.
Iesaku skatī ties laikapstā kļ us braucot, ja zem 23 - bū s auksti.
аватар kalinamalvina
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Š ajā viesnī cā nenozī mī gi plusi ļ oti izgaist mī nusu pā rpilnī bā , sā kot no vienkā rš as personā la attieksmes lī dz istabu stā voklim. Reģ istratū ras darbinieki ir nepā rprotami aizvainoti par kaut ko savā darbā , jo viņ i to nepilda: vai nu lū dz atzvanī t, vai neatbild vispā r. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nenozī mī gi plusi ļ oti izgaist mī nusu pā rpilnī bā , sā kot no vienkā rš as personā la attieksmes lī dz istabu stā voklim. Reģ istratū ras darbinieki ir nepā rprotami aizvainoti par kaut ko savā darbā , jo viņ i to nepilda: vai nu lū dz atzvanī t, vai neatbild vispā r. Pirmajā naktī vienā no mū su istabā m balkona durvis č ī kstē ja un naktī stipri dauzī jā s, viņ i lū dza salabot. Mums š ķ ita, ka viņ i to ir izdarī juš i, bet pē c pā ris dienā m viss sā kā s no jauna. Durvju rā mis vienkā rš i attā linā s no sienas un sit no stipra vē ja. Viņ i lū dza to vē lreiz salabot. Mums teica, ka viss tiks izdarī ts, bet neviens nenā ca. Mē s lū dzā m viņ us mū s pā rcelt, bet sā kumā tas tika atteikts, bet pē c gida lū guma viņ i solī ja mū s pā rcelt citā dienā , bet tas nekad nenotika.
Mū su seifs ir iestrē dzis. Seifi darbojas arī pā rmaiņ us. Mē s piezvanī jā m uz reģ istratū ru un lū dzā m to atvē rt. Mums teica, ka 8.30 nā ks vī rietis, kurš neatnā ks. Zvanī jā m vē lreiz, pateica, ka pē c brokastī m mums atvē rs. Man bija jā gaida un jā tē rē savs laiks. Acī mredzot reģ istratū ras darbiniekus vajag turē t aiz roktura, lai viņ i dara savu darbu. Arī viesnī cas numuriņ i un infrastruktū ra, maigi izsakoties, gribas atstā t to labā ko: pludmali vispā r neviens neskatā s no vā rda, numuriņ i visi nobruž ā ti un veci, arī kondicionieri nestrā dā vispā r. Ē diens restorā nā pā rsvarā ir auksts. Tur ir nulle daž ā dī ba, un tas, kas tur, garš o pretī gi. Bā rā alus gandrī z nekad nav, un, kad ir, to ielej plastmasā , kas tikko izmazgā ta pē c pagā tnes viesiem.
аватар lazovkostya33
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ar ģ imeni un draugiem. Vispirms mī nusi: 1. Rezervē jā m numuriņ u 2+1 viesnī cā , jo mums lī dzi bija bē rns 8 gadi, ierodoties istabā atradā m tikai 2 atseviš ķ as gultas, protams zvanī jā m uz reģ istratū ru, teica, ka atklā s krē sls, kurā pat bē rns neiederē tos. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni un draugiem.
Vispirms mī nusi:
1. Rezervē jā m numuriņ u 2+1 viesnī cā , jo mums lī dzi bija bē rns 8 gadi, ierodoties istabā atradā m tikai 2 atseviš ķ as gultas, protams zvanī jā m uz reģ istratū ru, teica, ka atklā s krē sls, kurā pat bē rns neiederē tos. Pē c 3 zvaniem 3 stundu garumā un sarunas augstos toņ os viņ i tomē r piekrita atnest gultu kā saliekamo gultu (parastā tautā helikopters).
2. Vē l viens negatī vs, vē l visticamā k ieteikums apsaimniekoš anai, ir atkritumu tvertņ u trū kums teritorijā . Viņ i lieliski uzkopj teritoriju, bet ļ oti ilgi jā dodas meklē t urnu, lai izmestu to paš u krū zi vai izsmē ķ i.
3. Draugiem istabā kondicionieris darbojā s tikai dzesē š anai, un pa nakti tur bija auksti.
4. Baseina bā rā , pludmalē vai jebkuros citos bā ros alus nebija vairā k nekā bija, un, ja bija, tad tas bija ļ oti atš ķ aidī ts.
5. Odi mani sakoda vairā kas naktis. Fumigā cija notika reizi 8 naktī s.
Tagad par plusiem:
Viesnī cas teritorija diezgan liela un kopta, diezgan daudz apstā dī jumu un palmu.
Skaisti baseini ir visur no maziem lī dz lieliem, tie tiek tī rī ti no rī ta lī dz vakaram.
Ir tenisa korts un galda teniss.
Labi darbojas arī ū dens slidkalniņ i, ū dens silts, brauc bē rni un pieauguš ie un visi priecī gi.
Ē diens: Nezinu, protams, ko tu ē d mā jā s, bet, manuprā t, ē dienu ir daudz un daudzveidī gs, katru dienu bija kaut kas jauns, ē dieni un grilē tā s kū kas vispā r super. Saldumus vienkā rš i ē d, nevis pā rē d. Sulas, kas atš ķ aidī tas ar ū deni daž reiz 50/50 daž reiz dominē ū dens un smarž o tikai no sulas. Kā dreiz bija krabji un suš i, neviens no tiem neizraisī ja pozitī vas emocijas, zivs ir garš ī ga. Uz brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m ir rindas, bet domā ju, ka nostā vē t 5 minū tes nav problē ma.
Animā cija pieauguš ajiem ir virsū : pirmkā rt, tā s nav uzmā cī gas, bet, ja jau esat gā juš i uz ū dens aerobiku, š autriņ u meš anu, jogu, dejā m vai kaudzi citā m sacensī bā m, jū s bū siet pilnī bā ieinteresē ts. Bē rniem paredzē tu animā ciju daudz neredzē ju.
Š obrī d apsildā mi ir 3 baseini, siltā kais no tiem ir galvenais un dziļ ā kais, un tajos tusē jas visi, kas iet uz slidkalniņ iem un mazā kiem baseiniem ar bē rniem. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, nekad nav bijis nekā du problē mu, lai gan š obrī d atpū š as ļ oti daudz cilvē ku.
Laikapstā kļ i: 5. un 11. bija ļ oti vē ss: 16 grā di un vē jains, pā rē jā s dienā s no rī ta 19, pusdienā s 22 un pē cpusdienā lī dz 16:00 apmē ram 23-25 ​ ​ grā di. Vē jš ir, bet kad temperatū ra virs 23 tas netraucē .
Jū ra: paš iem mazā kajiem tū ristiem ir smilš aina pludmale, bet bū s lī dz ceļ iem ū dens, pā rē jiem 100 metru koka pontons un neliela peldvieta, kas nož ogota ar bojā m, neviens neaizliedz peldē t tā lā k, bet tur nav ko skatī ties, bet, nokā pjot ū denī netā lu no kā pnē m kreisajā un labajā pusē , jū s redzē siet skaistā ko koraļ ļ u rifu ar tū kstoš iem zivju sugu. Tikai tā pē c ir vē rts š eit ierasties, ticiet man. Biju ekskursijā trijā s lagū nā s un tur pusotru stundu peldē jos pa rifiem, bet viesnī cas teritorijā nav pat ne tuvu tā das zivju daudzveidī bas kā jū ra.
Protams, tas ir Nabq un esiet gatavi spē cī gam vē jam un sarkanajam karogam pirms pusdienā m, bet peldē ties ir atļ auts pē c pusdienā m. Pē dē jā atpū tas dienā dzeltenais karogs jau bija no brokastī m.
Istabu uzkopš ana ir normā la, paš as istabiņ as noteikti nav 5 zvaigznes, bet patiesī bā tu gulē si tikai tur, gultas un matrač i normā li, visu dienu tu tē rē si visu spē ku ekskursijā s vai peldē s un vē l ticē si . Par dolā ru vai š okolā des tā felī ti labā k sakopjas un griež gulbjus, bet neviens nespiež to pamest. Ikvienam patī k š okolā de, viņ i pā rdos savu dzimteni Aljonkai))))
Š eit ir mans pā rskats, ja jums ir kā di jautā jumi, droš i jautā jiet. Rezumē jot, varu teikt, ka pā rē jais izdevā s izcili, viesnī ca laba, personā ls pieklā jī gs, bet vienmē r ir ko uzlabot.
Итальянский ресторан. Кормят вкусно, рекомендую. Восточный ресторан, хороший, рекомендую.
аватар list.t.10
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teritorija milzī ga, skaista, daudz apstā dī jumu, pie katras ē kas baseins. Slaidi vairā k paredzē ti bē rniem lī dz 10 gadu vecumam. Tie ir mazi pieauguš ajiem. Virtuve. Ē dienu pietika, gan zivju, gan gaļ as, lai gan bija biež a nekā rtī ba, tā pē c lī dzi jā ņ em zā les. … Tomēr ▾ Teritorija milzī ga, skaista, daudz apstā dī jumu, pie katras ē kas baseins. Slaidi vairā k paredzē ti bē rniem lī dz 10 gadu vecumam. Tie ir mazi pieauguš ajiem. Virtuve. Ē dienu pietika, gan zivju, gan gaļ as, lai gan bija biež a nekā rtī ba, tā pē c lī dzi jā ņ em zā les. Droš i vien nav piemē rots viņ u vietē jam ē dienam. Virtuves mī nuss ir milzī gas rindas, prasi piedevas, daž i arā bi uzmeta lieku gabalu uz š ķ ī vja ar psiho. Nu tā ir, nianses. Pludmale. Liels, ieieš ana jū rā ir š ausmī ga, ja brauc ar maziem bē rniem, labā k izvē lē ties viesnī cu ar smilš u pludmali. Mazie un akmeņ i. No pontona var peldē t tikai pieauguš ie, bet tas ir iespē jams tikai nož ogotā teritorijā , bet tā ir tik maza, ka nav iespē jams nopeldē ties, krā mu tirdziņ š . Bet var redzē t skaistas zivis, lē kt, nirt. Ļ oti biež i bija sarkanais karogs, jo š ī ir vistā lā k uz ziemeļ iem esoš ā viesnī ca, nevis lī cī , lī dz ar to arī vē jainā kais. Animā cija. Viņ a ir augš ā . Katrai gaumei un vē lmē m. Pa dienu vingroš ana, ū dens aerobika, joga. Vakarā gan pieauguš ajiem, gan bē rniem ir daudz izklaides. Tā tad jums noteikti nebū s garlaicī gi.
Blakus bā riem visu laiku biež i nebija alus. Ala carte. Pirmajā ieraš anā s dienā uzreiz devā mies uz terminā li, lai pasū tī tu. Un jau mū su uzturē š anā s nedē ļ ai nebija nevienas brī vas dienas ķ ī nieš u, japā ņ u restorā nā . Kā ds apbē dinā jums. Devos uz austrumu virtuvi. Sliktā ku ē dienu neesmu ne redzē jis, ne ē dis. Viss ir sauss, svaigs, rū gts. Ja jums ir palikusi tikai š ī virtuve, labā k doties uz ē damistabu, tur ir daudz garš ī gā k. Bet itā ļ u virtuve ir garš ī ga, man ļ oti patika. Pasniedz kalmā ru garneles mī klā , steikus, saldumus, daudz garš ī gus salā tus. Viesnī cas teritorijā ir daudz veikalu un aptiekas, cenas neatš ķ iras no tirgus cenā m. Tā tad arī tur var taupī t. Internets ir grū tī bā s. Viņ š ķ er tikai divā s vietā s un tad, no rī ta. Vakaros ir daudz cilvē ku un viņ š ir š ausmī gi stulbs. Tā pē c, ja jums vienmē r jā sazinā s, labā k ir nekavē joties iegā dā ties SIM karti.
аватар pashaput060
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nā ca ar diviem bē rniem, 6 un 9 gadi. Viesnī cu izvē lē jos ne sev, bē rniem, tika uzrakstī ta bē rnu animā cija. . . tā te vienkā rš i neeksistē , dā mas iet apkā rt, izdomā ja bē rnu, meitenei neviens pat netuvojā s. … Tomēr ▾ Nā ca ar diviem bē rniem, 6 un 9 gadi.
Viesnī cu izvē lē jos ne sev, bē rniem, tika uzrakstī ta bē rnu animā cija. . . tā te vienkā rš i neeksistē , dā mas iet apkā rt, izdomā ja bē rnu, meitenei neviens pat netuvojā s. Kas tā par animā ciju, vajag bē rnu aizraut, vienī gais negatī vais ir tas, tam nav nozī mes, un mē s varam iztikt bez animā cijas, kā pē c to rakstī t, varbū t tā ir, bet nestrā dā .
Viesnī ca laba, ē diens arī labs, apkalpoš ana un attieksme arī laba, es un bē rni esam ļ oti apmierinā ti.
аватар Ksenia2802
Viesnī ca. Viesnī ca atrodas vē jainā kū rorta zonā . No rī ta lī dz pē cpusdienai vienmē r ir vē jš , viļ ņ i un sarkans karogs. Pē c pusdienā m parasti ir mierī gs. Viesnī ca ir liela. Vecs, bet labi uzturē ts. 3 stā vu ē kas ar balkoniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca.
Viesnī ca atrodas vē jainā kū rorta zonā . No rī ta lī dz pē cpusdienai vienmē r ir vē jš , viļ ņ i un sarkans karogs. Pē c pusdienā m parasti ir mierī gs. Viesnī ca ir liela. Vecs, bet labi uzturē ts. 3 stā vu ē kas ar balkoniem. Visur flī zes, maigi slī pi, neslī doš i ieejas baseinos. Ir trenaž ieru zā le ar pienā cī gu aprī kojumu. Ir spa (neizmantoju)
Teritorija.
Viņ a ir liela un kopta. Daudz zaļ umu, daudz skaistu palmu, krū mu. Apgriezti koki un krū mi. Redzams, ka teritorija tiek regulā ri kopta. Ir odi, bet ne kritiski. Telpā izmantojā m visā dus fumigatorus, viss kā rtī bā .
Baseini.
Ir daudz baseinu, kuru dziļ ums ir no 50 cm lī dz 150 cm. Lielā kā daļ a baseinu ir 100 cm dziļ i. Ū dens ir dzidrs. Katru vakaru ņ em ū dens paraugu (pats redzē ju), vē lu vakarā hlorē (kur bez)). Man ļ oti patika, ka baseinu ir daudz, nevis viens vai divi lieli, bet daudzi vidē ji un pā ris lieli. Ir arī daudz sauļ oš anā s krē slu, tač u ne visiem pietiek, jo cilvē ku tieš ā m ir daudz. Agri no rī ta (ap 5-6 no rī ta) interesanti pavē rot bildi kā mū sē jie dodas vilkt sauļ oš anā s krē slus) Bijā m ar bē rniem, tā pē c pat sauļ oš anā s krē slus neizmantojā m) skrē jā m no viena baseina uz cits, no viena slidkalniņ a uz otru un, protams, uz stieni))
Bā rs.
Aktī vā kie bā ri atrodas pie baseina un pirmajā stā vā (zem restorā na), kā arī vestibilā . Alus izš ķ irsts, ā tri beidzas. Vienmē r ir kokteiļ i, saldie ū deņ i, alkoholiskie kokteiļ i) Visgarš ī gā kā kafija (man) tiek pagatavota vestibilā . No pulksten 14 lī dz 17 bā rā pie rotaļ u laukuma gatavo saldē jumu, vati un popkornu.
Animā cija.
Animā cija viesnī cā ir. Katru vakaru notiek minidiskotē ka (bē rniem), tad pieauguš o diskotē ka, izrā de amfiteā trī . Dienas laikā baseinā tiek rī kotas daž ā das aktivitā tes.
Galvenais restorā ns.
Ē dienu daudz un garš ī gi! Brokastis ir vienā das. Pusdienas un vakariņ as ir interesantas. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, garš augi. Saldumi - tikai daudz! Paldies par š o! Ir bē rnu galds - bet tas daudz neatš ķ iras no pieauguš ā , vienkā rš i ir ē diens bez garš vielā m. Manam jaunā kajam ir 2 gadi - ē da no kopē jā galda. Kas attiecas uz ē dienu, man personī gi nav komentā ru. Tikai pozitī vas atsauksmes. Nedaudz netī rs paš ā restorā nā (galdi, grī da, krē sli), es nezinu, kā pē c, jo vienmē r š ķ iet, ka viņ i to tī ra. Bet skaidrs, ka restorā nā jau sen nav redzē ta ģ enerā ltī rī š ana (((Iebraukš anas dienā viņ us š okē ja restorā nā izsists stikls, tad pieraduš i)) Bet galda piederumi un š ķ ī vji ir vienmē r tī rs. Daž i ir š ķ eldoti, bet tī ri.
Numurs.
Mē s ieradā mies 7:00. Nebija tukš u istabu, un mē s gaidī jā m reģ istrē š anos aptuveni lī dz pulksten 12. Uzreiz mums iedeva rokassprā dzes un devā mies brokastī s. Mū su istaba bija piedzē rusies 3. ē kā . Ļ oti laba atraš anā s vieta. Kluss, var redzē t jū ru, svaigs vē jiņ š no rī ta. Vistuvā k jū rai 1.2, 3 korpusi. (Pie bē rnu slidkalniņ iem, 5. korpuss ir vistuvā k) Istabā ir 2 lielas gultas, dī vā ns, TV, drē bju skapis, seifs, ledusskapis un tē jkanna. Saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem numurs tiek uzkopts ik pē c 48 stundā m. Istaba ir nedaudz veca, nepiecieš ams remonts, bet pilnī bā pilda savu funkciju! Ļ oti ē rti matrač i!
Izrakstieties no viesnī cas.
Izrakstī š anā s lī dz 12.00 Rokassprā dzes tiek nogrieztas (bē rniem netiek nogrieztas) un var izmantot visu teritoriju, izņ emot galveno restorā nu. Viņ i man nogrieza rokassprā dzi, vī ram neļ ā vā m to nogriezt, jo kā dam restorā nā visu dienu bija jā baro mazi bē rni.
Jū ra.
Piestā tne ir ī sa. Rifs diemž ē l iet bojā , bet zivju ir daudz! Daž ā di veidi un izmē ri. Es neesmu nirš anas cienī tā js, es devos uz jū ru tikai vienu reizi))) Tā pē c es nevaru š eit neko sī kā k uzrakstī t.
Cilvē ki.
Š ogad bija daudz cilvē ku. Krievi, ukraiņ i, poļ i, vā cieš i, kazahi, varbū t citas tautī bas. Es guvu estē tisku baudī jumu skatī ties, kā visas tautī bas kopā atpū š as, smejas, palī dz viena otrai! Paldies Rihana par nā ciju apvienoš anu.
Viesnī cas vē lmes.
Aug, neapstā jies! Lū dzu, pievē rsiet uzmanī bu tī rī š anai. Tā ir sienu, stikla un citu virsmu mazgā š ana. Daudz putekļ u un pirkstu nospiedumu. Liels paldies viesnī cai par viesmī lī bu!
Vē los sazinā ties ar viesnī cas vadī bu.
Tev liftā (uz restorā nu) strā dā cilvē ks ar universitā tes izglī tī bu! Viņ š runā pā rsteidzoš i angļ u valodā , nedaudz franč u un poļ u valodā . Viņ š ir pieklā jī gs, smaidī gs un vienmē r dzī vespriecī gā noskaņ ojumā ! Mē s runā jā m katru dienu. Viņ š ir inteliģ ents, ar labu humora izjū tu un izturē s jebkuru sarunu tē mu! Vai viņ am nebija labā ka darba par pogas nospieš anu liftā ?
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sales564
‹ Viesnīca Rehana Royal Beach Resort Aqua Park & ​​Spa 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель открыт в 2008 году, последняя частичная реновация прошла в 2016 году. Большой отель с красивой ухоженной территорией и хорошо развитой инфраструктурой. Рекомендуем для активного отдыха семей с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta В 7 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 18 км от Naama Bay и в 25 км от Старого города, в районе Nabq Bay, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 500 метров, вход в море коралловый с понтоном длиной 115 метров, есть небольшой песчаный заход в море для детей.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда (платно), камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в общественных местах, платно (вестибюль и главный бассейн), заказ такси (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды, room service (платно), 4 конференц зала, аптека, магазины, 6 открытых бассейнов для взрослых, крытый бассейн, у бассейна: зонтики, шезлонги, полотенца — бесплатно. 5 ресторанов, 7 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 4 детских бассейна (бассейн с горками с подогревом в зимний период), 2 Аквапарка с подогревом в зимний период (4 горки для детей), детский клуб для детей от 5 до 12 лет, 3 детские площадки, детская дискотека, детская анимация, детский буфет в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Бесплатно: 2 аквапарка с подогревом в зимний период (7 горок для взрослых и 3 горки (водные аттракционы) для детей), 2 теннисных корта и оборудование предоставляется бесплатно (освещение платно, покрытие-гравий), дискотека (напитки платно), мини-футбол, пляжный волейбол, аквааэробика, живая музыка, дартс, уроки танцев. Платно: дайвинг центр. Анимация — soft.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 452 номера. Состоит из основного 2-этажного здания (только ресепшен) и комплекса 3-этажных корпусов.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной (шампунь, мыло и гель для душа), фен, центральный и индивидуальный кондиционер, спутниковое телевидение (4 русских канала), телефон, мини бар (платно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), сейф (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 069 371 03 31
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.