Regency Plaza Aqua Park & ​​Spa 5*– Atsauksmes

493
Novērtējums 7.010
№58 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.0 Numurs
7.3 apkalpošana
6.7 Tīrība
7.2 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši Nabq līča pludmalē. Viesnīca ir atvērta visu gadu. Viesnīcas īpatnība ir tās lielā zaļā zona. Viesnīcas viesi var nodarboties ar dažādiem ūdens sporta veidiem. Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām. Atklāšanas datums: 2006. gada jūlijs. Renovācija: 2022. gads.Vairāk →
аватар irina-s0781
 •  apceļots 2 nedēļas atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gribu pateikties visiem, kas strā dā picē rijā . Ī paš s paldies Redei. Viņ š ir ļ oti pievilcī gs cilvē ks, cieņ pilns, smaidī gs, vienmē r ar visiem jokojas. Ļ oti labi runā krieviski. Saprot visus apmeklē tā jus. Viņ š sniedz labu servisu. … Tomēr ▾ Gribu pateikties visiem, kas strā dā picē rijā . Ī paš s paldies Redei. Viņ š ir ļ oti pievilcī gs cilvē ks, cieņ pilns, smaidī gs, vienmē r ar visiem jokojas. Ļ oti labi runā krieviski. Saprot visus apmeklē tā jus. Viņ š sniedz labu servisu. Rede ir brī niš ķ ī gs cilvē ks. Mē s ē dā m katru dienu picē rijā , jo tur ir laba pica un labs š efpavā rs. Viņ š ir patieš ā m labs, un Mohameds ir brī niš ķ ī gs cilvē ks. Picē rija ir lieliska vieta Regency Plaza viesnī cā . Ī paš s paldies Redai, š im skaistajam jauneklim. Mē s jū s ļ oti mī lam, jo ​ ​ jū s patieš ā m esat profesionā lis savā jomā . No visiem viesnī cas telpā s esoš ajiem bā rmeņ iem Rede ir visdraudzī gā kā , vienmē r labā noskaņ ojumā . Kas padara jū s laimī gu un mī ļ u. Viņ š darī ja visu, lai mē s bū tu apmierinā ti. Mē s tevi nekad neaizmirsī sim. Mē s noteikti drī z atgriezī simies. Paldies Regency Hotel. Satriecoš s dabas un jū ras skaistums, labi darī ts!
???????? ???????? ???? ????????
аватар kabyl.bisenov
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nezinu, kurš ko redzē ja vai dzirdē ja, bet es teikš u vienu: viesnī ca ir savas naudas un zvaigž ņ u vē rta. Ieradā mies 15. novembrī.11:30, bijā m jau viesnī cā s, mū s uzreiz iereģ istrē ja jaukā istabiņ ā ar skatu uz akvaparku un baseinu. … Tomēr ▾ Es nezinu, kurš ko redzē ja vai dzirdē ja, bet es teikš u vienu: viesnī ca ir savas naudas un zvaigž ņ u vē rta. Ieradā mies 15. novembrī.11:30, bijā m jau viesnī cā s, mū s uzreiz iereģ istrē ja jaukā istabiņ ā ar skatu uz akvaparku un baseinu. Istabā ir viss nepiecieš amais, kas pietrū kst var jautā t reģ istratū rā . Tī ra katru dienu un labi ar pā rsteigumu daž ā du dzī vnieku un putnu veidā no dvieļ iem. Teritorija ir ļ oti plaš a un zaļ a, ir daudz vietu fotosesijai. Rī t pusdienā s, vakariņ ā s katram š ī s viesnī cas viesim ir ko ē st: zivis, gaļ a, jū ras veltes, augļ i un saldummī ļ iem ļ oti liela visa izvē le. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā jautā jumā , vienkā rš i jautā jiet normā li un viņ i bū s tur. Viesnī cas baseini ir tī ri un ne pē c kā nesmarž o, tie tiek skaidri iztī rī ti ļ oti efektī vi. Vē l viena š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka tai ir sava pludmale; jums nav jā brauc 15-20 minū tes ar autobusu, lai peldē tu, 200 metri un jū s jau esat pludmalē . Animā cija katru vakaru ar turpinā jumu amfiteā trī.
Ir bē rnu stū rī š i, jū su bē rnam š eit noteikti nebū s garlaicī gi. Es daudz nerakstī š u, jums ir jā redz š ī viesnī ca, lai izjustu atvaļ inā juma saviļ ņ ojumu. Viesnī ca tieš ā m ir naudas vē rta.
аватар JanyKazahstan
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ogad izvē lē jā mies š o viesnī cu, pateicoties slī dkalniņ iem un ne pā rā k sliktajā m atsauksmē m, mī nus: ļ oti netī ra teritorija, netī ra, atkritumi sā kot no ieejas un beidzot ar tavu istabu, ja tas ir pirmais stā vs, milzu tarakā ni, odi un muš as (viesnī ca nav apstrā dā ta, vai arī viņ i to nedara labi), numuriņ u maiņ a tiks veikta ar smiltī m un dvieli: no grī das nomazgā s, no grī das ), mē s ieradā mies trī s, istabā bija viena gulta, reģ istratū rā lū dzā m Shene pievienot, jo samaksā ja par trim, gaidī ja divas dienas (viņ iem ir mī ļ ā kā frā ze rī t ok? ), istabas ir vecas, gadā s, ka ledusskapis un televizors nedarbojas, labā k pateikt uzreiz, pretē jā gadī jumā viņ i teiks, ka jū s to salauzā t, kad izbraucat, pludmale nav slikta, ir smilš aina ieeja, pie mola vienmē r ir daudz dzī vu radī bu, lauvu zivis (liela ģ imene), esiet uzmanī gi ar viņ iem, ū deļ ā da vaļ i, medū zas ir brī vas, un vispā r, viņ š ir brī vs, ir "viltī gie", kas teiks, ka tas maksā. … Tomēr ▾ Š ogad izvē lē jā mies š o viesnī cu, pateicoties slī dkalniņ iem un ne pā rā k sliktajā m atsauksmē m, mī nus: ļ oti netī ra teritorija, netī ra, atkritumi sā kot no ieejas un beidzot ar tavu istabu, ja tas ir pirmais stā vs, milzu tarakā ni, odi un muš as (viesnī ca nav apstrā dā ta, vai arī viņ i to nedara labi), numuriņ u maiņ a tiks veikta ar smiltī m un dvieli: no grī das nomazgā s, no grī das ), mē s ieradā mies trī s, istabā bija viena gulta, reģ istratū rā lū dzā m Shene pievienot, jo samaksā ja par trim, gaidī ja divas dienas (viņ iem ir mī ļ ā kā frā ze rī t ok?
), istabas ir vecas, gadā s, ka ledusskapis un televizors nedarbojas, labā k pateikt uzreiz, pretē jā gadī jumā viņ i teiks, ka jū s to salauzā t, kad izbraucat, pludmale nav slikta, ir smilš aina ieeja, pie mola vienmē r ir daudz dzī vu radī bu, lauvu zivis (liela ģ imene), esiet uzmanī gi ar viņ iem, ū deļ ā da vaļ i, medū zas ir brī vas, un vispā r, viņ š ir brī vs, ir "viltī gie", kas teiks, ka tas maksā.4 dolrus, kopumā , atskaitot š o viesnī cu par mē ģ inā jumu ietaupī t naudu no cilvē kiem, lai cī nī tos, visvairā k š ķ irš anā s ir "internets", rakstī ts, ka jums bū s jū su istabā par 10 USD uz 7 dienā m, kā rezultā tā numurā nav interneta, un reģ istratū rā viņ i jau teiks, ka tas ir spē kā visā viesnī cā , izņ emot Wi-Fi, ja restorā nā ir bezmaksas)
Ē diens - uzzinā ju trijā s dienā s, nemainā s, daž i ē dieni ir asi????
, bet ir arī garš ī gi, tie kas grilē ti, turpat netā lu viesnī cas teritorijā ir augļ u un ceptu saldē juma veikals, ļ oti labas pā rdevē jas, mango cenas zemas??? ? 2 USD par kg, saldē jums 3 USD. Noteikti apmeklē jiet George Clooney veikalu, vairumtirdzniecī bas cenas, izejiet no skaistā s viesnī cas uz otru pusi, noķ eriet taksometru cenu 1 d no cilvē ka un jū s tiksiet atvests uz vietu.
Un tā tad plusi: istabā ir ū dens, darbojas kondicionieris, teritorija liela, programmas notiek katru vakaru, daudz puķ u un stā dī jumu
Pē c pieredzes iesaku viesnī cu netā lu no Jaz Merabel, tā ir nedaudz dā rgā ka, bet ir tā vē rts, lai visi labi atpū sties
Бассейн но он закрыт Море, пляж очень красиво, вода тёплая Фауна отеля Открытый бассейн Местный житель номеров Платные коктейли Берег Еда
аватар yana1502muravyeva
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tusies ģ imene Regency Plaza no 11. -25.07. 2023. Mē s tikko atgriezā mies un esam ā rkā rtī gi priecī gi par to. Nevienam neiesakā m š o viesnī cu!! Vienī gais pluss no ceļ ojuma ir skaistā jū ra, viss pā rē jais bija pilnī gs murgs. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene Regency Plaza no 11. -25.07. 2023. Mē s tikko atgriezā mies un esam ā rkā rtī gi priecī gi par to. Nevienam neiesakā m š o viesnī cu!!

Vienī gais pluss no ceļ ojuma ir skaistā jū ra, viss pā rē jais bija pilnī gs murgs.

Pirms brauciena ilgi izvē lē jā mies un lasī jā m atsauksmes, un tagad saprotu, ka atsauksmes visas ir viltotas, tā pē c nolē mu uzrakstī t pati, lai cilvē ki neapmā nī tos, dodoties uz turieni.

Viesnī ca ir 5 zvaigznes, lai gan jū s nevarat dot vairā k par vā ju trī skā rš u! ! Ļ oti vecas mē beles, katrā istabā kaut kas saplī sis. Mums tika pieš ķ irtas 2 istabas pirmajā stā vā . Burtiski pē c pā ris dienā m gaisa kondicionieris pā rstā ja darboties, un mē s atpū tā mies 15 dienas. Sazinā jā mies ar reģ istratū ru, uz kuru mums 3 reizes teica, ka atbrauks strā dnieks un sataisī s kondicionieri. Rezultā tā ir pagā juš as 4 dienas, un neviens neko nav labojis ! ! Laiks katru dienu +40 un bija š ausmī gi smacī gi gulē t bez kondicioniera! ! Piekto reizi teica, ka strā dnieks atnā ks pē c 10 minū tē m, atnā ca, protams, stundu vē lā k.
Mē s viņ am paskaidrojā m, ka, ieslē dzot kondicionieri, pū š silts gaiss, viņ š teica: “Labi” un izgā ja ā rā , atstā jot durvis vaļ ā un neatgriezā s. Tie ir lieliski pakalpojumi un tas, kā lietas tiek labotas. Tad vakarā , atnā cis uz istabu un atverot vannu, ieraudzī ju milzī gas vaboles, viena bija uz muguras ar izstieptā m ķ epā m, otra rā poja. Pacietī ba ir beigusies. Turklā t gaisa kondicionieris nedarbojas, tā pē c viņ i vē l negrasī jā s dzī vot kopā ar dzī vā m radī bā m ! ! Mē s devā mies zvē rē t uz reģ istratū ru, lai mainī tu mū su istabas. Viņ i iedeva 2 istabas 3. stā vā , un protams, ka vienā nestrā dā ja kondicionieris, otrajā TV. Mainī ts 1 numurs. Priekš pē dē jā vakarā bē rns kliedza no vannasistabas, jau jaunā istabā treš ajā stā vā gar griestiem rā poja ķ irzaka ! ! (pat nofotografē ja). Vispā r dzī vot tur ir pilnī gas š ausmas. Cik es ceļ oju, nebiju vē l satikusi tā du viesnī cu un servisu, tad nolē mā m pirmo reizi doties uz Ē ģ ipti un bijā m š okā . Neredziet viesnī cas Instagram lapu.
Pirmais, kas viņ us fotogrā fijā pā rsteidza, bija peldmē teļ u un č ī bu klā tbū tne, kas acī mredzot bija tikai bildei, jo patiesī bā tā s nebija. Nā kamā fotogrā fija bija suš i, ko tur neredzē si. Ē diens vienkā rš i š ausmī gs, nekā das daž ā dī bas, katra diena bija vienā da, š efpavā ri nemaz neprot gatavot, pat elementā ri: makaroni, rī si, vista. Katru dienu izvē lē jā s kaut ko mazā k pretī gu, lai gan maksā jā m 5k eiro par 5 cilvē kiem viss iekļ auts! ! No dzē rieniem jū s tur neredzē sit pat vienkā rš us dzē rienus, piemē ram, kokteiļ us un mohito. Sula bija palaista, alus pretī gs. Lai gan par samaksu ielē ja normā lu alkoholu. Par to naudu viņ i varē tu jums kaut ko izdarī t, bet tas, ka viss ir iekļ aujoš s, bija tik briesmī gi. Kruasā nus iedeva 2 mazos uz cilvē ku, saldē jumu tikai 1 stundu dienā par karoti glā zē un vienu uz cilvē ku, kas jau bija smieklī gi. Tajā paš ā Turcijā š is saldē jums ir nepā rtraukti un ņ em cik gribi, jo ir vasara, karstums un bē rni, bet ne š eit !!
Nolē mā m iet vakariņ ā s uz vietas esoš ajā picē rijā . Nekā das picas, visi viesi to atstā ja uz galda un pat nepieskā rā s. Tas ir pā rsteidzoš i, kā jū s varat gatavot un izmest ē dienu miskastē ! Tī rī š ana tiek veikta knapi, nokaisot grī du un noberzē jot to ar mopu, atstā jot atkritumus! Gultas veļ a 15 dienu laikā netika mainī ta, dvieļ i saplē sti. Viesnī cas darbinieces ir ļ oti kaitinoš as, gā ja un vairā kas reizes dienā mocī jā s ar ekskursijā m, spa u. c. , lai gan teicā m, ka esam jau braukuš i ekskursijā s visur! Kad viņ i izmantoja taksometru, viņ i gribē ja maksā t savā valū tā , tā pē c viņ š sā ka uz mums kliegt un satrakojā s, ka mums vajag tikai dolā rus. Visi nervozi un slikti audzinā ti. Neiesaku arī Batiskavas braucienu, atdodiet naudu, apmē ram pusstundu turas aizliktā skapī ar salū zuš u kondicionieri un bariņ u kliedzoš u bē rnu, un pa logiem neko daudz nevar redzē t. Tu tē rē si savu laiku. Pat viesnī cā ir kā ds nelietī gs itā lis vā rdā Roberto. Noejiet jū dzi!!
Viņ š taisa hennas tetovē jumus, bet, kā dara, viņ š satver rokas un kā jas, uzzī mē tetovē jumu, tad paziņ o cenas. Rezultā tā viņ i iedeva 60 dolā rus, teica, ka tetovē jums izturē ja mē nesi un ka viņ i tos atjaunos pirms mū su aizbraukš anas. Rezultā tā tetovē jums noturē jā s 4 dienas!! ! Un, protams, 3 dienas pirms viņ a izbraukš anas pē das saaukstē jā s, un tā pē c mē s viņ u nepieķ ē rā m, lai atjauninā tu. Restorā nā , kur ē dā m, vienmē r pietrū ka salveš u, paš i gā jā m pē c dakš ā m, jo ​ ​ trū ka, sulas glā zes ar lauskas un plaisā m, piens atš ķ aidī ts ar ū deni, kafija ciets ū dens. Kafijas automā ts bija novietots bā rā , nevis restorā nā , lai viņ i dzē ra atš ķ aidī tu. Plā ksnes bija netī ras, krē sli sarū sē juš i. Ar izklaidi ī sti nebija ko darī t, putu ballī te nebija, kā viņ i reklamē savā instagramā ! Katru nakti suņ i reja pagalmā un neļ ā va man gulē t. Baseini visi bija atvē rti lī dz pulksten 6, lai gan tie tos netī rī ja un joprojā m varē ja peldē t un peldē t. Neej uz spa!!
Neviens negribē ja iedziļ inā ties mū su situā cijā ar slimu bē rnu. Internets ir atseviš ķ s jautā jums. Viesnī cā tā nav, viņ i pā rdeva 25 GB SIM kartes viesnī cas teritorijā , ar kurā m mums teica, ka pietiek 21 dienai par 10 USD. Rezultā tā pietika ar 3 dienā m, un man nā cā s pirkt vairā k, lai gan viņ i pat neskatī jā s video, neko nelejupielā dē ja, viņ i vienkā rš i mā nī ja cilvē kus, lai viņ i bezgalī gi pē rk SIM kartes. Vispā r pē das vairs nav un es tev neiesaku. Š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca.
аватар Helen68
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c drauga ieteikuma. Tā bija pirmā reize Ē ģ iptē . Lidojums un pā rsē š anā s noritē ja labi. Scat Airlines aizkavē ja reisu par pusstundu, bet pats lidojums aizņ ē ma mazā k laika nekā paredzē ts, tikai 6 stundas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c drauga ieteikuma. Tā bija pirmā reize Ē ģ iptē . Lidojums un pā rsē š anā s noritē ja labi. Scat Airlines aizkavē ja reisu par pusstundu, bet pats lidojums aizņ ē ma mazā k laika nekā paredzē ts, tikai 6 stundas. Un vē l mazā k atpakaļ , piecas ar pusi stundas. Man bija ļ oti svarī gi, lai viesnī ca bū tu tuvu lidostai. Tikai 15 minū š u brauciens. Izlī gums noritē ja ā tri. Paņ ē mu lī dzi mū su Kazahstā nas š okolā di, tur to novē rtē . Es tur pacienā jos ar administratoriem un apkopē jā m. Bet, lai nesagaidī tu 14.00 noteikto reģ istrē š anā s laiku, piedā vā ju 20 $, lai iedotu istabu tuvā k jū rai un ā trā k. Kas arī tika darī ts. Mē s dzī vojā m F korpusā , otrajā stā vā . Nekavē joties tika pā rbaudī ta visu ierī č u veiktspē ja - fē ns, tualete, kondicionieris, TV. Tika brī dinā ti par odiem. Viņ i uzstā dī ja fumigatoru. Neviens ods mū s netraucē ja. Nā kamajā dienā bija tikš anā s ar viesnī cas gidu.
Izbraucā m vienu ekskursiju – pastaigā jā mies ar jahtu. Man ļ oti patika. Paš ā viesnī cā es ar meitu apmeklē ju vienu relaksē još as masā ž as seansu. No animatoru piedā vā tajā m aktivitā tē m vienu reizi apmeklē ju formē š anu - zā lienā netā lu no pludmales un vienu reizi zumbā . Ir arī joga, bet tā notiek pulksten č etros – karstā kais, tajā laikā bijā m istabā . Bija ļ oti sarū gtinā ts, ka iekļ uvā m mango nesezonā , viņ š tur ir no augusta lī dz maijam. Jū ra pirmajā reizē nesajū sminā ja - asi akmeņ i vai koraļ ļ i pie ieejas (tad pieradā s, arī bez speciā liem apaviem iegā ja). Paisums no rī ta un vakarā . Un gara ieeja jū rā , ļ oti sekla pie krasta. No mola sā ka peldē t vē lā k. Tur pastā vī gi atradā s viesnī cas darbinieks, kurš brī dinā ja, kur un kad drī kst peldē ties. No rī ta un vakarā pie mola vienmē r peld bī stamu lauvu dzimta, nekavē joties jā brauc prom no kā pnē m. Vai arī tad, kad bija stiprs vē jš , no mola arī nedrī kstē ja peldē t.
Bet pats skaistā kais ir sā ļ ais dzidrais ū dens, kas glabā un ļ auj vē rot zemū dens pasauli bez maskā m - daž ā das zivtiņ as klauniem, skuju zivtiņ ā m un daudzā m citā m, kuru nosaukumus nezinu. Viesnī cā ir daudznacionā ls atpū tnieku sastā vs - daudzi itā ļ i, krievi, kazahi, ukraiņ i, poļ i. Š is, spriež ot pē c runas, daudzus neatpazina pē c valodas. Personā ls runā daž ā dā s valodā s, visi saprot krievu valodu. Ē diens man piestā vē ja, tā das daudzveidī bas mā jā s joprojā m nav. Es dodu priekš roku zivī m, tā s vienmē r ir. Ir zupas, putras omletes, dā rzeņ i daž ā dā s variā cijā s. Un pieņ emami ē š anas laiki. Pirmajā dienā nakts lidojuma un laika starpī bas dē ļ pa dienu ilgi gulē jā m un pā rgulē jā m vakariņ as, bet, kad jau deviņ os vakarā ieradā mies restorā nā , vē l bija ē diens un cilvē ki sē dē ja. . Divas reizes vakariņ as pasū tī jā m caur datoru reģ istratū rā a la carte restorā nos, vienu reizi itā ļ u valodā , citreiz zivī s pludmalē.
Viens pluss ir viesmī ļ u individuā lā apkalpoš ana, un ē diens ir tā ds pats kā galvenajā restorā nā . Par papildu ē dieniem, piemē ram, garnelē m, jau bija jā maksā
No mī nusiem varu teikt, ka kaitinā ja tualetes trū kums pludmalē , bija jā iet uz istabu. Arī santehnika telpā ir jā atjaunina.
Man arī nepatika, ka akvaparkā slī dkalniņ us slē dza tikai stundu no 3 lī dz 4, paš ā karstumā un pie reizes iedeva bezmaksas saldē jumu. Mē s tur esam bijuš i tikai vienu reizi, tas ir tā lu no mū su istabas. Bet baseinu ir daudz, un tur ir arī dziļ ā kais.
Vē l viens mī nuss ir tas, ka pludmalē bā rā bezmaksas pica un citi ē dieni ir gatavi tikai 12.30, kad visi jau dodas prom no pludmales un sā kas pusdienas. Un no rī ta ir tikai dzē rieni
. Skumjā kais brī dis ir tas, ka otrajā Ē ģ iptes uzturē š anā s dienā Hurgadas pludmalē notika negadī jums ar haizivi, un tas ļ oti ietekmē ja garastā vokli, bija bail iet ū denī.
Bet, kad mums teica, ka mū su pludmales akvatorija ir atdalī ta ar aizsargtī klu, mē s sā kā m mierī gi peldē ties.
Kopumā man brauciens patika.
наш номер вид из номера территория отеля Ресторан на закате Цветущие кусты на рассвете дорожка к корпусу крылатки возле пирса
аватар beglerova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem! Atstā š u š eit atsauksmi par viesnī cu. No ieguvumiem - zaļ a iekopta teritorija, un vakara izrā de - bē rni vismaz noskatī jā s. Un tas arī viss. Nebija gaidī ts tas labā kais, jo Ē ģ ipti nevar salī dzinā t ar to paš u Turciju, bet tomē r. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Atstā š u š eit atsauksmi par viesnī cu.
No ieguvumiem - zaļ a iekopta teritorija, un vakara izrā de - bē rni vismaz noskatī jā s. Un tas arī viss. Nebija gaidī ts tas labā kais, jo Ē ģ ipti nevar salī dzinā t ar to paš u Turciju, bet tomē r.
Mī nusi ir daudz vairā k. Monotons ē diens, nav frī??? ? grilē tas zivis nav ceptas, apkalpoš ana atstā j daudz vē lamo. a la carte restorā ni - nebija garš ī gi itā liski, deserts netika pasniegts. Bet no pozitī vā - atgriezī simies mā jā s slaidā ki ??? ? Kopumā atpū tnieku nav ī paš i daudz, bet darbinieku ir daudz un ā tri vien velk ā rā traukus no rokā m. Ka kafija beidzas, tad trauki tī ri??? ? visi dzē rieni it kā ir atš ķ aidī ti ar ū deni??????? ? Un vakar, noguruš i pē c ekskursijas, pusstundu nevarē ja iekļ ū t istabā.
Atslē gas nestrā dā ja, trī s reizes gā jā m uz reģ istratū ru, tur iedeva “dzelzs” atslē gu, un tiklī dz iegā jā m istabā (nebijā m tajā kopš.8. 00), iekļ uvā m milzī gā peļ ķ ē.3cm. dziļ i un 2 istabas gari (vannas istaba un koridors) applū dinā ja apkopē ju acī mredzot ((vē l pē c pusstundas, bē das, darbinieki ieradā s glā bt istabu, smē rē ja ū deni, samī dī ja ū deni telpā un pa nakti padzina dusmī gus odus??? ? ī si sakot, lielas cerī bas nebija, bet pā rē jais bija galī gi sabojā ts. Biju pirms kā diem 15 gadiem Ē ģ iptē , tā s paš as koka durvis, noguruš as Nu vispā r te kaut kā da s-s-stabilitā te saglabā jas gadiem.
аватар tkachok53
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku kopā ar ģ imeni Regency Hotel. Uzreiz gribu precizē t, ka esam adekvā ta ģ imene un mū su cerī bas = cena, ko samaksā jā m par to vai citu atvaļ inā jumu. Pati pirmā lieta, ko vē los atzī mē t š ajā viesnī cā , ir viesnī cas personā la draudzī gums un draudzī gums. … Tomēr ▾ Es paliku kopā ar ģ imeni Regency Hotel.
Uzreiz gribu precizē t, ka esam adekvā ta ģ imene un mū su cerī bas = cena, ko samaksā jā m par to vai citu atvaļ inā jumu.
Pati pirmā lieta, ko vē los atzī mē t š ajā viesnī cā , ir viesnī cas personā la draudzī gums un draudzī gums.
Mohameds (restorā ns), Karims (reģ istratū ra), Mohameds (apkopē ja), Marija (tū ristu menedž ere).
Ē diens ir garš ī gs, bet bez liekumiem.
Istabas Tī ras, lielas un ar balkoniem un darba ierī cē m. Ko vē l vajag par tā du naudu? )
Teritorija ?????????????? ? ? skaistums!
аватар schaastie
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies pirmo reizi. Pirms tam viņ i bija Gaffi, Siwa un Melton (mē s tos salī dzinā m ar viņ iem). Pirmais, kas mani iespaidoja, bija viesnī cas teritorija. Ļ oti zaļ š un labi kopts. Daudzas fotoattē lu atraš anā s vietas (novē rtē ts kā emuā ru autors). … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pirmo reizi.
Pirms tam viņ i bija Gaffi, Siwa un Melton (mē s tos salī dzinā m ar viņ iem).
Pirmais, kas mani iespaidoja, bija viesnī cas teritorija. Ļ oti zaļ š un labi kopts. Daudzas fotoattē lu atraš anā s vietas (novē rtē ts kā emuā ru autors).
Ē diens ir pieklā jī gs, bet brokastis varē tu bū t labā kas. Vakariņ as ir lieliskas.
Numuri ir ļ oti lieli, salī dzinot ar citā m viesnī cā m. Viss strā dā ja un apkopē ja nā ca katru dienu.
Ī paš s paldies darbiniekiem. Ļ oti smaidī gi puiš i. Ī paš s paldies Marijai, kura vienmē r pacietī gi atbildē ja uz visiem mū su "stulbajiem" jautā jumiem. ))))
Mani ļ oti iespaidoja arī diskotē ka (cienī ga) teritorijā .
Cenas kvalitā te!
аватар furin4189
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los padalī ties iespaidos par mū su atvaļ inā jumu. Reģ istrē š anā s: puiš i ā tri iekā rtojā s, iepriekš pajautā juš i mū su vē lmes. Numurs. Plaš s un gaiš s. Viss strā dā ja. Vakarā piezvanī ja Gaļ ina, pē c numura un mū su pirmā iespaida precizē ja, vai viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par mū su atvaļ inā jumu.
Reģ istrē š anā s: puiš i ā tri iekā rtojā s, iepriekš pajautā juš i mū su vē lmes.
Numurs. Plaš s un gaiš s. Viss strā dā ja.
Vakarā piezvanī ja Gaļ ina, pē c numura un mū su pirmā iespaida precizē ja, vai viss ir kā rtī bā .
Restorā ni. Visvairā k man patika austrumu un pankū ku (A la carte restorā ni) galvenajā restorā nā ē diens arī ļ oti garš ī gs.
Tī rī bas vē rtē jums labs.
Bā ri. Dzē rieni 24/7 galvenajā bā rā . Tikai naktī viņ i nedod alkoholu.
Animā cija - labi
Akvaparks - Lieliski. No slidkalniņ iem jū s nokļ ū stat apsildā majā baseinā . Ž ē l, ka mū su atvaļ inā juma laikā bē rnu baseinam bija remonts.
Apkalpoš ana. Tas ir tas, ko š ī viesnī ca dara - rū pē ties. Personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Ī paš s paldies Marijai un Karimam reģ istratū rā . Palī dzē ja visos jautā jumos kompetenti un ā tri.
Kopumā mums ļ oti patika.
Mē s vē l atgriezī simies!
аватар abramova_anna_
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Numurs 1518 ar skatu uz dā rzu. Par naudu, ko samaksā jā m - labā k nedomā t! Teritorija liela, skaista, kopta. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs! Piemē ram, gaļ as vakariņ ā s bija sautē ta liellopa gaļ a un vistas gaļ a un kalmā ru gredzeni mī klā un krabji (vā rī ti taustekļ i, pildī ta č aula). … Tomēr ▾ Numurs 1518 ar skatu uz dā rzu. Par naudu, ko samaksā jā m - labā k nedomā t! Teritorija liela, skaista, kopta. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs! Piemē ram, gaļ as vakariņ ā s bija sautē ta liellopa gaļ a un vistas gaļ a un kalmā ru gredzeni mī klā un krabji (vā rī ti taustekļ i, pildī ta č aula)...Nu, vai tieš ā m jums katru dienu ir lielā ka izvē le mā jā s? Grilē ti dā rzeņ i ir ļ oti garš ī gi! Konditorejas izstrā dā jumi vienmē r ir garš ī gi un svaigi, tē ja, neskatoties uz to, ka tā ir maisiņ os, ir lieliska! Es pat nemē ģ inā ju kafiju - dzeru tikai olu krē mu. Par cik esmu izvē lī ga ē dienam - te viss bija priekš manis!
Bariņ š batoniņ u. . . Ja lej pudelē s alu - labi, izlejamais noteikti nav tik karsts, bet neko daudz negaidī ju. No stiprā ienā ca tikai dž ins - pā rē jais nē . Lielisks apsildā ms baseins ar slidkalniņ iem! Un kā ds rakstī ja, ka ne visi strā dā - tas tā nav - visi slidkalniņ i darbojas - viņ i vienkā rš i ieslē dz lielo (š eit sauc par tualeti) pē c pā rē jiem. Baseina ū dens ir silts un ē rts jebkuros laikapstā kļ os. Ir vē l viens siltais baseins - tas ir tikai UALL - zelta rokassprā dzes - var iegā dā ties par 20 $ no istabas - bū s papildus. "bulciņ as"...vē l neesam paņ ē muš i. Jā , protams, pirms 10 gadiem tā bija patieš ā m š ika viesnī ca - tagad tā ir "nogurusi"...kaut kas podsharpanoe...Bet darbinieki ļ oti cenš as! Tas ir redzams un patī kams.
Viņ i nodroš inā ja gultiņ u - mē s atpū š amies ar gadu vecu bē rnu - jā , tas ir nobruž ā ts, bet es tajā gulē š u daž as dienas) vispā r, kurš atnā ca ar kā du noskaņ ojumu - to viņ š saņ em)
Padomi tiek gaidī ti visur - tas ir normā li) Bezmaksas Wi-Fi nozvejas reģ istratū rā , pie baseina pretī reģ istratū rai, galvenajā restorā nā . Mans vī rs nopirka SIM karti un iedeva man Wi-Fi. . . numura cena ir 12 USD. . .
Neparasti garš ī gi apelsī ni! Svaigi datumi - mmmm!
Granā tā boli, gvajave un melone ī sti nepatika...vienkā rš i nav sarakstā !
Pludmale ir lieliska ģ imenē m ar bē rniem - ieeja ir maiga, smilš aina. Peldē ju gan no krasta, gan no pontona. Jā , rifa nav, bet man personī gi bija pietiekami daudz "lauvu zivju" zem pontona un visā das biedē još as zivis))
Bā ri pie visiem baseiniem, pludmale, dvieļ i tiek mainī ti arī pludmalē un akvaparkā - viss ir padomā ts, manuprā t! Labprā t te atgrieztos! ! ! Ja ir kā di jautā jumi - jautā jiet es atbildē š u)
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gr.Regency
11 atbildes
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен у самого пляжа залива Nabq Bay. Отель открыт круглый год. Особенностью отеля является его большая зеленая территория. Гости отеля могут заняться различными водными видами спорта. Подходит для семейного и молодежного отдыха. Дата открытия: июль 2006. Реновация: 2022.

Atrašanās vieta 10 минут до международного аэропорта Шарм-эль-Шейха, 25 минут до Наама Бэй, 5 минут пешком до ближайшего торгового центра.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан Floret шведский стол, главный ресторан Ivory шведский стол. Рестораны с обслуживанием по меню (по предварительному заказу через систему бронирования): ресторан восточной кухни — бесплатно; итальянский ресторан — бесплатно; ресторан Fish Market — бесплатно. Закусочные рестораны включены в концепцию «Все включено»: Sunrise Restaurant, Pizza and Pasta Restaurant, Aqua Park Restaurant. Бары: Lobby Bar “24 H”, Aqua Pool Bar. В баре Terrace бесплатный WI-FI, бассейны с подогревом зимой, банк, зона шопинга; Wi-Fi: ограниченный бесплатный доступ и безлимитный за дополнительную плату. За дополнительную плату: лимузин-сервис, медицинская служба 24 часа, аптека, услуги прачечной, салон красоты, обслуживание номеров. Гости отеля могут пользоваться бассейнами отеля-партнера, включающими 2 бассейна для взрослых и 2 бассейна для детей.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • bankomāts
Bērniem 6 водных горок для детей, детская дискотека, мини-клуб работает с 10.00 до 12.30 и с 15.00 до 16.30, детская кроватка по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквапарк (5 горок для взрослых и 6 для детей), кайтсерфинг платно, водные игры, амфитеатр для ежедневных шоу и дискотеки, живая музыка и ежедневное вечернее шоу, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

595 номеров. Типы номеров: Standard rooms Garden view, Deluxe rooms Pool view, Family Bunk Bed Rooms, Family Partition Rooms, Family 2 bed rooms, Family Apartments.

Istabās

Кондиционер с индивидуальным управлением, спутниковое ТВ, туалет, ванная комната, чайник, бесплатные принадлежности для чая/кофе, сейф, фен, пустой мини-бар, балкон или терраса, телефон, утюг по запросу в течение 1 часа (заказ на стойке регистрации), ежедневно одна бутылка минеральной воды, обслуживание номеров платно 24 часа по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Nabq Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20693710248 +2 0693710250
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).