Krāpnieki viesnīcas personālā nogalina dārgu projektu

Rakstīts: 10 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 9 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Ko lai saka - rifs maksā simtiem tū kstoš u dolā ru, milzī ga teritorija ar simtiem darbinieku. Un uz visa tā fona daž i darbinieki no personā la sabojā visus ieguldī jumus. Mū su gadī jumā bija bariņ š Anastasijas, norē ķ inu vadī tā jas, Amrs, vecā kais menedž eris un istabu apkopē ja.
Pasū tī jā m un apmaksā jā m vauč erus uz 5 mē neš iem 6 personā m. Ģ imene, 2 vecā ki, 2 vecmā miņ as un 2 bē rni 12 un 15 gadus veci. Ieradā mies 5 no rī ta, bet marinē jā mies lī dz 16.00. Reģ istrē joties Amra virzienā , Anastasija pā rdeva 5305. istabu, kuras stū rī bija izsists stikls, 71 gadu vecai vecmā miņ ai ar 12 gadus vecu bē rnu. Pā rē jiem tika pieš ķ irtas telpas pē c 1.5 stundas 6 un 7 korpusā . Tas ir, padomā jiet: iziet 200 istabas, un š ī...pē c nejauš ī bas principa pieš ķ ir ģ imenei ar VIENU uzvā rdu visas istabas daž ā dā s milzī gas viesnī cas daļ as. Vai bē rns aizmirsa karti? Tu viņ u neatradī si. Sanā k kopā , ej uz bē rnu istabu? Ejiet 10 minū tes.
Paldies Dievam, kā ds no arā bu apmetņ u darbiniekiem iejaucā s un pā rcē la mū s uz 5. korpusa istabā m. Lai arī netī rī tas, un ar saplī suš u vannas istabu - vienalga. Ticiet man, milzī gā viesnī cā , ja jums ir bē rni, tas ir svarī gā k.

Mikromenedž menta alkatī ba ir neaptverama. KĀ PĒ C tu raksti, ka tev ir 5*, un neliec istabā č ī bas un halā tus. Tas ir smieklī gi? Jū s tē rē jat vairā k par vienu baseinu dienā nekā visas č ī bas visiem tū ristiem visa gada garumā .
Sē tnieks 5. korpusā ir galī gi pā rņ emts - atstā jiet viņ am dolā ru vai neatstā jiet viņ u - viņ š aizmirst š ampū nus vai ū deni vai tī ru telpas daļ u.
Neveiksmī gajā.5305. istabā , kurā dzī voja vecmā miņ a kopā ar mazdē lu, viņ š , gluž i pretē ji, ievietoja kartonu, nevis kartī ti, ieslē dza gaisa kondicionieri aukstumam un atvē ra balkonu un aizkarus. Tas tika darī ts, lai kamerā , kas atrodas pretī telpai, ierakstī tu vecmā miņ as vai bē rna balkona aizvē rš anu.
Pā rē jais ir standarta, ē diens nav nekas ī paš s.
No plusiem - uz rifa ir daudz lielu zivju, napoleoni, murē nas un stintes un lieliskas vietas uzkodā m un dzē rieniem pie baseiniem.
Kopumā lī dz izlikš anas brī dim viss bija diezgan pozitī vi.
Izlikš anas brī dī Amra kombinā cija darbojā s ļ oti smalki. Kad autobuss jau bija atbraucis, atskrē ja konsjerž s un teica, ka jā nā k pie menedž era ar numuru 5305. Mū s gaidī ja Amrs, kurš parā dī ja pirms nedē ļ as foto ar izsistu stiklu. Pē c viņ a teiktā , vecmā miņ a un bē rns varē tu izsist stikla pakeš u logu. Jau gaidī jā m rē ķ inu par 100 dolā riem un Amra vā rdus par to, ja nesamaksā sim, autobusu nelaidī s un nekur nebrauksim. Dž oinas Apas pā rstā vis kaut kur pazuda un guva vā rtus un pazuda. Tā kā ķ ī lniekos bija divi bē rni un pensionā ri, es biju spiests atdot naudu krā pniekam.
Secinā jums: ja vē laties ierasties ar ģ imeni, viņ i uz jū su rē ķ ina atjaunos miruš o istabu krā jumus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu