Objektīva atgriezeniskā saite

Rakstīts: 6 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 26 novembris — 5 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Centī š os bū t objektī vs. Pirms brauciena daudz lasī ju, bet tagad redzē ju savā m acī m.
Nakts lidojums 25.11. 2018 bija iespaidī gs. Ar vilcienu ieradā mies Kijevā.23:00 un ar taksi braucā m uz Ž uliany. Tū lī t piezvanī ja meitene no tū risma aģ entū ras un teica, ka jā brauc uz Ž uliany, bet lidojums bū s no Borispiļ as laikapstā kļ u dē ļ un mū s turp nogā dā s bez maksas. Laiks nemainā s. Migla bija tā da, ka lidmaš ī nas nevarē ja redzē t. Tieš i tā arī notika. Pievienoš anā s darbojā s lieliski! Nav nekā du problē mu. Lidojums izdevā s lieliski, neskatoties uz š ausmī go miglu pacelš anā s laikā . Uz kuģ a viņ i barojas par naudu, un dzē rieni, sulas, tē ja un kafija ir bez maksas. Lidojums 3 stundas 40 minū tes.
Uz kuģ a cilvē ki sā ka pā rģ ē rbties flip flops : ) Š armā no rī ta ir +23. Viesnī cā ieradā mies ap 9iem, mums uzvilka rokassprā dzes un piedā vā ja pabrokastot, un tad nā kt augš ā un, ja numuriņ i bū s gatavi, tiksim izmitinā ti. 11:00 bijā m istabā .

Mū su numuri bija standarta Nr. 5148 un 5149. Viesnī cā ir tikai divas ē kas ar standarta numuriem. Mū su numurs 5.
Ko lai saka. . . Paveicā s, ka nav vasara. Ē rti un tajā paš ā laikā š ausmī gi, ka viņ i iet ā rā uz iekš ē jo ceļ u. Ē rti, jo nož ogots ar krū miem, tur neviens nestaigā un tevi neredz, bet ir atzveltnes krē sli un galdi, tas ir briesmī gi, jo 50 metru attā lumā strā dā visu diennakti kaut kā ģ eneratori. Pastā vī ga dū koņ a. Labais. No rī ta atvē rt logu elpot - š ausmī gi neē rti. Viņ i gribē ja mainī ties, bet bija pā rā k slinki, lai vilktu lietas. Uzņ emš anā viņ i paš i muļ ķ ojā s, pirmo reizi, saka, dzirdam. Tas jau ir apspriests š eit sniegtajos pā rskatos. Vasarā , karstumā , kad bez atvē rtiem logiem nevar iztikt, tā bū s reā la problē ma.
Numuri ir ļ oti vidē ji. Gandrī z nekā das mā jas uzkopš anas. Bet š ī ir Ē ģ ipte. To zinot, paņ ē mu no mā jas lupatu, mitrā s salvetes Domol tī rī š anai un noslaucī ju visas virsmas, rokturus, plauktus, tualetes podu. Esiet gatavi tam, ka duš ā ir nedaudz pelē jums, izlietne ir nedaudz aizsē rē jusi, ū dens slikti iziet, aicinā jums apkopē jā m izpaudā s tikai ar to, ka viņ š ar pirkstu iedū ra kanalizā ciju, mē ģ inā ja to iztī rī t: ) .
Televī zijā rā da 1+1 un vairā kus krievu kanā lus. Reģ istratū rā uzrakstī jā m paziņ ojumu, lai iekļ auj vē l vairā k ukraiņ u – reakcijas nebija. Jā raksta visiem, lai viņ i kustas.

Katru dienu tika doti 1.5 litri ū dens uz istabu, tika pievienota tē ja, piens un cukurs. Bez dolā ra viņ i negrieza dvieļ u ķ ē mus, viņ i lū dza naudu. Bet tas ir visur Ē ģ iptē , viņ i dzī vo no tā .
Nu ko tur ar istabu mocī t!...Galvenais ir vasara decembrī , vistī rā kā siltā jū ra, bezvē jš pludmalē , gaiss, labs laiks. . . Starp citu, koraļ ļ u č ī bas š ajā viesnī cā NAV VAJADZĪ GAS. Smiltis.
Baroja normā li, kā dreiz bija krabji, paipalas, zivis, pī le, jē ra gaļ a. . . jā , ar pā rtiku viss kā rtī bā . Kā pasū tī t restorā nu, gide pastā stī ja pirmajā tikš anā s reizē . Rezervē ts tajā paš ā dienā bez problē mā m. Mē s tur nosē dē jā m pusstundu, tur vairs nebija ko darī t. Ē diens nav labā ks kā galvenajā restorā nā .
Vecpilsē ta (vecais tirgus) un Soho laukums ir divas bezmaksas ekskursijas. Mē s gā jā m un viss patika. Viņ i arī veica visas dienas ekskursiju ar nosaukumu "Bumba" - 75 USD vienai personai. Bija kuģ is, nirš ana ar akvalangu, pusdienas ar jū ras veltē m uz kuģ a (krabju zupa un divas garneles), tad safari ar kvadracikliem, tad brauciens ar kamieļ iem un 50 grami beduī nu tē jas. Vienā dienā atš ā va : ) Arafatus vajag. Jū s varat iegā dā ties viesnī cā par cenu lī dz 3-5 dolā riem - tas ir dā rgi. Vecrī gā var, pa ceļ am uz ekskursiju var atvest uz nelielu tirdziņ u.
Paņ emiet dvieļ us kuģ im. Pludmales apavus labā k neī rē t un ņ emt lī dzi, jo jū rā vē jains, Mans vī rs pat saslima.
Kas vē l. . Viens no baseiniem pie lifta uz pludmali ir apsildā ms un ū dens jū rā kā sakarsē ts : ) citos baseinos auksts.
Jautā jiet, ja jums ir kā di jautā jumi.

Vai jū s joprojā m dotos uz š o viesnī cu? Jā , es ietu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu