Reef Oasis Beach Resort 5*– Atsauksmes

313
Novērtējums 7.410
№39 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.7 Numurs
7.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viena no labākajām viesnīcām Šarm eš Šeihā ar milzīgu zaļo zonu, daudziem baseiniem un džakuzi ar skatu uz jūru. Viesnīca pilnībā atbilst savam nosaukumam, jo ​​tai ir lieliska smilšaina pludmale ar skaistāko koraļļu rifu kūrortā. Komplekss sastāv no administratīvās ēkas un 48 divstāvu ēkām. Uzcelta 1998. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā (sabiedrisko zonu un 200 Superior numuru renovācija 3000. un 4000. ēkā). Viesnīca ir piemērota gan pāriem, gan ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Elena754913
 •  apceļots 1 mēnesis atpakaļ
Novērtējums 8.0
Marta vidū atpū tā mies vē jainajā sezonā , bet, pateicoties viesnī cas atraš anā s vietai bezvē ja lī cī pludmalē , jū rā nebija ne vē ja, ne viļ ņ u. Peldē jā mies, nirā m, sauļ ojā mies. Balstoties uz draugu atsauksmē m, mē s zinā m, ka š obrī d citā s viesnī cā s pludmalē s cilvē ki ir ģ ē rbuš ies aukstā vē ja dē ļ. … Tomēr ▾ Marta vidū atpū tā mies vē jainajā sezonā , bet, pateicoties viesnī cas atraš anā s vietai bezvē ja lī cī pludmalē , jū rā nebija ne vē ja, ne viļ ņ u. Peldē jā mies, nirā m, sauļ ojā mies. Balstoties uz draugu atsauksmē m, mē s zinā m, ka š obrī d citā s viesnī cā s pludmalē s cilvē ki ir ģ ē rbuš ies aukstā vē ja dē ļ.
Uzreiz uzrakstī š u to, kas man nepatika. Pirmkā rt, tā kā izrakstī š anā s bija agri 6:00, mē s pasū tī jā m pusdienas lī dzņ emš anai diviem, un tā s sastā vē ja no: 1 maza banā na, 1 mazas sulas, 3 kruasā niem (vidē ji) un 2 plastmasas karoš u, dakš iņ u un naž u komplektiem. Viss š is trakais pā rtikas daudzums bija firmas iepakojumā . (no attā luma izskatī jā s diezgan estē tiski), proti, ideja bija ļ oti pieklā jī ga.
Tā tad tū ristiem ar agru lidojumu ir jā parū pē jas par savā m brokastī m. Un otrkā rt, kad istabiņ a bija atbrī vota un bijā m jau transfē rā uz lidostu, sē dē jā m un gaidī jā m, kad pē c viesu aizbraukš anas tiks pā rbaudī tas telpas.
Viesi neko nenozaga un devā s uz lidostu (kā man, laba viesnī ca tā nenolaiž as).
Un tagad par labajā m lietā m.
Teritorija ir ļ oti kopta un tī ra, krā š ņ as palmas un ziedi.
Uzkopš anas un restorā na darbinieki dara lielisku darbu, visi darbinieki vienmē r sveicina un gandrī z visi smaida. Viesmī ļ i ir ļ oti ā tri, uzmanī gi pret visiem viesiem, ne tikai itā ļ i, bet itā ļ u tū risti bija pā rliecinoš s vairā kums no visiem pā rē jiem tū ristiem, 80 procenti.
Ī paš a cieņ a Mihailam (viņ š acī mredzot ir apkalpoš anas vadī tā js restorā nos, uzrauga viesmī ļ us, ā tri un ļ oti korekti risina visus apkalpoš anas jautā jumus). Pateicoties arī pavā rē m, ē diens ir garš ī gs. Ē dienkarte ir diezgan daudzveidī ga, protams makaroni daž ā dos veidos (Itā lija), vista, zivis, krabji, astoņ kā ji, zivju produktu maisī jumi. Brokastī s vienmē r bija medus š ū nā , vakariņ ā s halva, smalkmaizī tes un saldumi, kas bija diezgan daudzveidī gi un garš ī gi. Ir saldē jums. Dabiskā kafija.
Mē s ciemojā mies zemeņ u sezonā un katru dienu vakariņ ā s ē dā m zemenes. Papildus zemenē m - melone, mandarī ni, gvajava, greipfrū ti, kumkvats, ā boli. apelsī ni, banā ni.
Ē dienkarte galvenajā restorā nā un restorā nā pie pludmales ir vienā da, kas ir ļ oti ē rti tiem, kas pē c vakariņ ā m nesteidzas uz istabu, bet var atpū sties pludmalē zem lietussarga.
Telpas mums bija noguruš as, bet tī ras, viss darbojā s, ū dens tika piegā dā ts bez problē mā m. Ņ emot vē rā to, ka netaisī jā mies pavadī t laiku istabā , ar š o tē mu nemaz neuzbā zā mies, nefotografē jā m, kur bija skrā pē jumi (jā teic, ka remonts ē kā s ir pilnā apmē rā š ū poles). Treš ajā dienā atnesa aploksnes ar uzaicinā jumu dā vanā saņ emt dzē rienus skā rdenē s (Fanta, Coke, Sprite vai sulas pē c izvē les), neatceros cik, bet + - 10 skā rdenes katrai. Negaidī ti un patī kami.
Halā ti un č ī bas tiek nodroš inā ti pē c pieprasī juma (bez maksas).
Pludmale.
Lieliski. Ir pietiekami daudz vietas. Ieeja jū rā pē c vē lē š anā s gan no krasta, gan no pontona.
Sauļ oš anā s krē sli ir labi, kvalitatī vi. Pludmalē ir bā rs: dzē rieni, picas, burgeri. Animā cijas darbi. Ļ oti tī rs.
Apkā rtnē no akvaparka lī dz pludmalei kursē mikroautobuss. Bet patiesī bā attā lums nav liels, bet daž ā m cilvē ku kategorijā m tas ir ē rti.
Ir arī neliels akvaparks, tenisa galdi un korti.
40 minū š u gā jiens lī dz vecpilsē tai, 5 minū tes lī dz aptiekai un “lielveikalam”.
Mē s piedā vā jam š o viesnī cu kā.5 zvaigznes, patiesī bā tai ir 4 zvaigznes, iespē jams, tai nav nekā da servisa, kas tiek prasī ta 5 zvaigznē m, bet apkalpoš ana (izņ emot to, kas rakstī ts sā kumā ), atraš anā s vieta, pludmale, rifs, virtuve (ko tū rists sagaida no Ē ģ iptes) ir diezgan 5 zvaigznes.
аватар Pandr.742
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā palikā m februā ra sā kumā . No istabas ē dienam komentā rus neatstā ja. Tī rī š ana ir lieliska. Pastā vī gi nesa ū deni, š ampū nus. Restorā nam ļ oti patika Ā zijas karija stū rī tis. Restorā nos nedevā mies pē c iepriekš ē ja pieraksta – bijā m ļ oti apmierinā ti ar galveno restorā nu. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m februā ra sā kumā . No istabas ē dienam komentā rus neatstā ja.
Tī rī š ana ir lieliska. Pastā vī gi nesa ū deni, š ampū nus.
Restorā nam ļ oti patika Ā zijas karija stū rī tis.
Restorā nos nedevā mies pē c iepriekš ē ja pieraksta – bijā m ļ oti apmierinā ti ar galveno restorā nu.
Mē s noteikti atgriezī simies. Paldies visiem.
аватар 635122
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izbaudī ja uzturē š anos viesnī cā . Brī niš ķ ī gs, tī rs rajons. Labs ē diens, neviens nepaliks izsalcis. Personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs. Istabā s nedaudz nolietotas mē beles, bet pā rē jā s kvalitā ti tas neietekmē ja. … Tomēr ▾ Izbaudī ja uzturē š anos viesnī cā . Brī niš ķ ī gs, tī rs rajons. Labs ē diens, neviens nepaliks izsalcis. Personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs. Istabā s nedaudz nolietotas mē beles, bet pā rē jā s kvalitā ti tas neietekmē ja. Pludmale ir smilš aina un var peldē ties no mola, ļ oti skaists rifs. Noteikti atgriezī š os otrreiz.
аватар ValeriyB1709
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies rifu oā zē janvā ra vidū . Š ī nav pirmā reize, kad š ajā gadalaikā atpū š amies š armā , un ar pā rliecī bu varam teikt, ka jā – š is lī cis ir patieš ā m ē rts ziemas atpū tai, bezvē ja. … Tomēr ▾ Atpū tā mies rifu oā zē janvā ra vidū . Š ī nav pirmā reize, kad š ajā gadalaikā atpū š amies š armā , un ar pā rliecī bu varam teikt, ka jā – š is lī cis ir patieš ā m ē rts ziemas atpū tai, bezvē ja.
Viesnī cā ieradā mies 5 no rī ta, aizpildī jā m anketu, mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un devā mies uz bā ru. Bā rā ir brī niš ķ ī ga dabī gā kafija.
Mē s paš i zinā jā m par reģ istrē š anos pulksten 14, un mū su ceļ ojumu aģ ents mū s brī dinā ja. Bet 10:30 jau bijā m iekā rtojuš ies. Bez piemaksā m.
Puiš i, kas raksta, ka cipari ir veci. Ir numuriņ i ar jaunā ku remontu, bet tie ir dā rgā ki. Samaksā t var uz vietas. Mē s viņ us vē rojā m. Tiek saukts "superior" klases numurs, bet tas mums nav svarī gi - mē s palikā m tajā , ko sā kotnē ji rezervē jā m.
Tī rī š ana ir normā la. Vienā dienā . Reiz norā dī jā m savus komentā rus par tī rī š anu - pē c tam kļ uva izcili.
Ē diens ir izcils. Zivis, gaļ a, mā jputni, ē st diē tisku pā rtiku. Ir suš i stū rī tis, daudz saldumu katrai gaumei. Mū su brī vdienu laikā mazā tū ristu skaita dē ļ restorā ns pie jū ras bija slē gts. Tur bija ļ oti ē rti pusdienot, brī niš ķ ī gs skats.
Pā rmaiņ ai devā mies uz a la carte. Viņ i bija apmierinā ti. Grils ir ļ oti garš ī ga gaļ a. Vienī gais, kas mazliet traucē mū zikai no bē rnu animā cijas. Indijas - amatierim. Es biju pā rā k ass. Vī rs bija sajū smā . Uz maksas negā jā m - ar bufeti bijā m diezgan apmierinā ti.
Personā ls ir draudzī gs, visi priecā jas jū s redzē t. Viesmī ļ i ā tri atceras jū su pasū tī jumus un nā kamreiz atnes tos bez prasī š anas. Reģ istratū rā sadraudzē jā mies ar gastronomijas meitenē m. Vienmē r palī dziet un konsultē jiet
Devā mies uz akvaparku kaimiņ u viesnī cas sendido teritorijā . Bet vairā k nekā vienu reizi mums nebija pietiekami. Ū dens ir auksts.
Kopē jais svē tku iespaids ir brī niš ķ ī gs. Mē s noteikti nā ksim vē l.
аватар andrey_d
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
1.3 zvaigž ņ u viesnī cas numuriņ i (istabas nr. 8128.8150) mē beles vecas, viss vecs kā hostelī . Istabā nebija lampu, un tualetē nepā rtraukti skrē ja ū dens. Piecas reizes zvanī ja dienestam, neviens nenā ca un neko nedarī ja. Telpas ir vecas un nekoptas. … Tomēr ▾ 1.3 zvaigž ņ u viesnī cas numuriņ i (istabas nr. 8128.8150) mē beles vecas, viss vecs kā hostelī . Istabā nebija lampu, un tualetē nepā rtraukti skrē ja ū dens. Piecas reizes zvanī ja dienestam, neviens nenā ca un neko nedarī ja. Telpas ir vecas un nekoptas.
2. Virtuve ir laba.
3. Teritorija - laba un liela. Teritorija tiek dalī ta ar Sentido. Ja jū s apmetā ties Reef Oasis, tad nevarat izmantot Sentido baseinus (tiem ir citi zili dvieļ i).
5. Viss pā rē jais ir pieņ emams. Atkal – tur visnož ē lojamā kais – tie ir skaitļ i!
аватар Rinkawei
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir liela, ar skaistu teritoriju un skaistu rifu. Lieliska pludmale, tī ra. Telpas ir noguruš as, ī paš i skumji ar santehniku. Bet vispā r nekas nekrī t nost un tas ir labi, var dzī vot. Tī rī ts ik pē c divā m dienā m, gulta 10 dienas vē l nav mainī ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir liela, ar skaistu teritoriju un skaistu rifu. Lieliska pludmale, tī ra.
Telpas ir noguruš as, ī paš i skumji ar santehniku. Bet vispā r nekas nekrī t nost un tas ir labi, var dzī vot. Tī rī ts ik pē c divā m dienā m, gulta 10 dienas vē l nav mainī ta. Dvieļ i tiek nomainī ti, to ir daudz, tā pē c š eit viss ir ok.
Pā rdzī vojā m š eit 1. janvā ra plū dus, istabas bija applū duš as ar ū deni, mū s nesteidzā s glā bt, tā pē c glā bā s paš i, aizbā ž ot balkona un gaiteņ a spraugas ar dvieļ iem un peldmē teļ iem. Š eit nav kanalizā cijas, tā pē c daž as telpas nogrima apmē ram dienu. Nā kamajā dienā mū s nekavē joties nomainī ja ar peldmē teļ iem un dvieļ iem, kas gā ja bojā kaujā .
Ē diens vidē ji labs. Ir daudz, no kā izvē lē ties, bet negaidiet uz marinē tiem gurķ iem, jū s nevarat ē st daudz pā rtikas, bet jū s varat atrast sev vairā k vai mazā k pieklā jī gus variantus. Rindas pie pā rtikas ir kā pē c desas PSRS, un tas, ka pā rtiku dala, ir neē rti. Sagaidiet, ka, daudz ē dot, trī s reizes dienā izlū gsieties gabaliņ u))))) Bet pē c piecā m dienā m jū s aizrausī sities un lepni atgriezī sities pie galda, iegū stot otro vistas kā ju.
Kopumā ir skaista daba, lieliska jū ra, ir vakara programma, brī niš ķ ī gs rifs, un, ja jū s aizverat acis uz daž iem sī kumiem un vienkā rš i atpū š aties, tad jums bū s labi pavadī ts laiks.
Отель Отель Отель
аватар maumur135
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Ieteica ceļ ojumu aģ ents, reģ istrē š anā s bija ā tra. 2. Viesnī ca ar labu teritoriju, ar ļ oti skaistu koraļ ļ u rifu un ē rtu ieeju jū rā . 3. Istabā ir viss nepiecieš amais, telpas ir normā las. 4. Labs un daudzveidī gs ē diens. … Tomēr ▾ 1. Ieteica ceļ ojumu aģ ents, reģ istrē š anā s bija ā tra.
2. Viesnī ca ar labu teritoriju, ar ļ oti skaistu koraļ ļ u rifu un ē rtu ieeju jū rā .
3. Istabā ir viss nepiecieš amais, telpas ir normā las.
4. Labs un daudzveidī gs ē diens. Personā ls ir draudzī gs.
5. Mū su ģ imenei viss patika.
Балкон Номер Бассейн у моря Еда Бассейн
аватар Mary_knows
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies no 9. lī dz 16. oktobrim. Laiks ir pā rsteidzoš s. Gaisa temperatū ra bija ap +34 dienā un +27 vakarā . Lī cī , kurā atrodas viesnī ca, patiesī bā ir gandrī z bezvē ja. Viesnī cā un pludmalē pū ta neliels vē jiņ š , bet jū ra bija pavisam mierī ga. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies no 9. lī dz 16. oktobrim.
Laiks ir pā rsteidzoš s. Gaisa temperatū ra bija ap +34 dienā un +27 vakarā . Lī cī , kurā atrodas viesnī ca, patiesī bā ir gandrī z bezvē ja. Viesnī cā un pludmalē pū ta neliels vē jiņ š , bet jū ra bija pavisam mierī ga.
1. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s
Ieradā mies ap 8 no rī ta. Rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz pē c anketas aizpildī š anas un aicinā tas uz brokastī m.
Izrakstoties viņ i arī nenoņ ē ma aproces. Izskatī jā m istabu 12:00. Mū su transfē rs bija 16:00 un visu š o laiku varē jā m iet pusdienā s, izmantot bā rus, baseinus utt.
Ja vē laties paturē t istabu pē c 12:00, tad piemaksa lī dz 18:00 ir 40 eiro, lī dz 21:00 - 60 eiro, pē c 21:00 - tiek apmaksā ta pilna diena.
2. Skaitļ i
Tikā m reģ istrē ti 13:40. Mē s rezervē jā m vē lamo reklā mas numuru. Bet bija kaut kā da kļ ū da un mū s iekā rtoja nepareizajā istabiņ ā (bet ar skatu uz jū ru))) Istaba 7333. To, ka tā ir kļ ū da, uzzinā jā m vakarā , kad atnā ca viesnī cas darbiniece un teica, lai steidzami atbrauc uz reģ istratū rā un ka viņ i maina mū su numuru, un ka mums ir 15 minū tes, lai tos pā rbaudī tu.
Rezultā tā , atvainojot par sagā dā tajā m neē rtī bā m, mums tika pieš ķ irta istaba ar skatu uz baseinu. Numurs 7138. Patiesī bā tas bija gandrī z tā ds pats kā pirmais.
Gaisa kondicionieri strā dā labi. Mē beles ir normā las. Gultas ir ē rtas. Ir mini bā rs, bet nav uzkrā ts.
Nevienam netika dota nauda par ā tru reģ istrē š anos vai labā ku istabu.
3. Personā ls
Parasti sū dzī bu nav. Visi ir pozitī vi, smaidī gi, ne pā rā k uzbā zī gi (cik nu tas ē ģ iptieš iem tas ir iespē jams))) Vispā r man š ķ iet, ka ē ģ iptieš i ir sava veida spogulis)) Un kā tu izturies pret viņ iem, tā viņ i izturas pret tevi. Jebkuru jautā jumu var viegli atrisinā t ar smaidu, un risinā jums bū s 100 reizes ā trā ks un labā ks nekā skandā la rezultā tā ))
4. Jū ra un pludmale
Lieliska jū ra! Lielisks rifs! Ir daudz skaistu krā sainu zivju, kas peld pē c iespē jas tuvā k)) Mē s esam redzē juš i: daž ā dus papagaiļ us, tauriņ us, klaunus, ķ irurgus, pikaso rynekant, aboudefduf, adatu zivis, stintes, murē nas un daudz ko citu.
Pats galvenais, ka jū rā var peldē ties gan no pontona, gan no pludmales (koraļ ļ os). No pludmales jū s varat staigā t lī dz pienā cī gam dziļ umam. Š ur tur ir zivis.
5. Uzturs
Ļ oti labi. Brokastis un pusdienas varē tu bū t galvenajā restorā nā (Tsibum) un ar skatu uz pludmali (La Citadel). Vakariņ as tikai Tsibumā . Ir 3 A la carte restorā ni: 2 no tiem bija iespē ja pieteikties uz bezmaksas vakariņ ā m, bet mums nebija laika. Viņ i ieradā s ierakstī t 11. oktobrī vakarā un nā kamais ieraksts bija jau 17. oktobrī (un mē s izlidojā m 16. )
Ē dieni restorā nā vienmuļ i, bet izvē le ļ oti liela. Ja vē laties, visu nedē ļ u varat ē st kaut ko jaunu. Liela dā rzeņ u izvē le, kas gatavoti visdaž ā dā kajos veidos (grilē ti, sautē ti, tvaicē ti, salā ti utt. ). Visi pagatavo ļ oti garš ī gi. Gaļ a daž reiz bija skarba, bet tas ir man personī gi, manam vī ram patika)).
Noslē gumā …
Atvaļ inā jums pagā ja lieliski. Animatori nav pā rā k uzmā cī gi, bet groovy. Vakara animā cija ir pieejama gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Viesnī cas teritorijā ir arī “akvaparks”, bet objektī vi tur nav ko darī t)) Varbū t tikai bē rniem.
Pie baseina ir pieejams galda teniss un futbols.
Manuprā t, viesnī ca ir ļ oti cienī ga. Jā , varbū t tur nav luksusa numuru, bet galu galā brī vdienas Ē ģ iptē galvenokā rt ir jū ra, bet š eit tas ir vienkā rš i neticami!
Аквапарк (детские горки)
аватар Vera_M
Mums ar vī ru nepatī k atkal atpū sties vienā vietā , bet mē s atgriezā mies š ajā viesnī cā jau treš o reizi, un lī dzi paņ ē mā m arī draugus. Un viss, pateicoties lī cim un attieksmei pret atpū tniekiem. Vē los tikai izteikt pateicī bu viesnī cas personā lam par vē rī go attieksmi pret viesiem! Aizbraucot aizmirsu istabā paciņ u ar dokumentiem un dzī vokļ a atslē gā m. … Tomēr ▾ Mums ar vī ru nepatī k atkal atpū sties vienā vietā , bet mē s atgriezā mies š ajā viesnī cā jau treš o reizi, un lī dzi paņ ē mā m arī draugus. Un viss, pateicoties lī cim un attieksmei pret atpū tniekiem. Vē los tikai izteikt pateicī bu viesnī cas personā lam par vē rī go attieksmi pret viesiem! Aizbraucot aizmirsu istabā paciņ u ar dokumentiem un dzī vokļ a atslē gā m. Tas viss tika atvests autobusā . Liels paldies!! !
Tagad detaļ as.
Atpū tā mies Reef Oasis Beach Resort 5 * viesnī cā no 2021. gada 23. septembra lī dz 30. septembrim 8 cilvē ku grupā .
1. Ierados agri no rī ta, ā tri saņ ē mu rokassprā dzes un devos brokastī s. 2 numuri saņ emti ap pulksten 10, pā rē jie 2 - ap pulksten 14-00. Apmeties istabiņ ā s 8162.8164, 8167.8169, netā lu no neliela baseina, ļ oti tuvu pludmalei. Tī rī š ana bija katru otro dienu, tajā paš ā laikā salika 2 pusotra litra ū dens pudeles, tē jas un kafijas maisiņ us un visu pā rē jo. Dvieļ u gulbju nebija. Numuros bija 2 vienvietī gas gultas. Visas elektroierī ces darbojā s pareizi. Karsts ū dens visas dienas garumā . Ir bidē , nav duš as, bet duš as zona ir atdalī ta ar starpsienu.
2. Ē diens bez volā niem, bet daudzveidī gs. Ir jauns galvenais restorā ns ar gaisa kondicionē tā ju. Liellopu gaļ a, vista, zivis daž ā dā s variā cijā s. Ē dieni no š efpavā ra vakariņ ā m. Ē dienus uzspiež restorā nu darbinieki, tie nemaz nav mantkā rī gi, pat jā aptur. Pē dē jā s dienā s virs pludmales ir atvē rts restorā ns brokastī m un pusdienā m. Bā rbekjū restorā ns un indieš u maharadž a - pē c iepriekš ē ja pieraksta, var apmeklē t vienu reizi. Esam bijuš i abā s un ļ oti patika! Lieliska kafija no bā ra automā ta. No augļ iem tika rupji sasmalcinā ti - apelsī ni, granā tā boli, greipfrū ti, gvajava, melone. Konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi, ī paš i kruasā ni. No alkoholiskajiem dzē rieniem - vietē jais alus, rums, viskijs, baltvī ns un sarkanvī ns. Alu pludmales bā rā no 11-00 lej no mucā m plastmasas 100g krū zē s. Bijā m tam gatavi, tā pē c paņ ē mā m lī dzi lielā kas glā zes. Esam alus cienī tā ji ar naš ķ i, paņ ē mā m arī no mā jā m.
3. Teritorija - liela, skaista, zaļ a, kopta, ar daudziem kaktusiem un visā diem eksotiskiem augiem. Uz pludmali brauc autobuss, bet tas ir vienī gais, mazliet jā pagaida.
4. Pludmale liela, bet brī vas vietas atraš ana pē c 10-00 ir problemā tiska. Mē s ieradā mies pirms brokastī m, un sauļ oš anā s krē sli vienmē r tika atrasti. Pontons nav ļ oti garš . Bezmaksas nirš ana 5 minū tes ir katru dienu 10-30 no pontona. Jums jā sazinā s ar nirš anas klubu. Rifs joprojā m ir krā š ņ s, tač u parā dā s arvien vairā k miruš o vietu. Vē los sniegt ieteikumus vadī bai mainī t apkopē ju darba grafiku pludmalē . Ir ļ oti nepatī kami no rī ta atnā kt uz pludmali, izņ emt sauļ oš anā s krē slus (ī paš i pē c uguns š ova), iztī rī t atkritumus un noslaucī t galdus.
5. Iepirkš anā s. Nelielas pastaigas attā lumā aiz 1001 nakts atrodas neliels tirgus. Viņ i tur uz stū ra nopirka augļ us no Miš as, kurš nav skopulis. Atvē ries Mango tirgus, veikals ar fiksē tā m cenā m, serviss pretī gs, attieksme š vaka.
6. Ekskursijas tika ņ emtas no viesnī cas gida. Apskates tū re sagā dā ja vilš anos, solī to vakariņ u vietā Faresā mū s atveda uz kā du itā ļ u restorā nu Phanar ragā . No ē damā bija tikai zupa un kalmā ri. Man patika ekskursija uz Dahabu, rifs tika noķ erts dzī vs, ļ oti skaisti!
7. Internets tikai reģ istratū rā , ļ oti vā jš . Lidostā nopirkā m vietē jo karti 18 Gig par 10$.
Ja kā dam ir kā di jautā jumi, atbildē š u.
Kopumā viesnī ca joprojā m ir laba, jauki atpū tā mies, un novē lu visiem to! ! !
Вид из номера Территория отеля
аватар mari10.08.80
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s esam 2. gads š ajā viesnī cā . Ļ oti forš s rifs. Ir gan nolaiš anā s no pludmales, gan no pontona. Un rifs ir ne tikai piekrastē , bet arī jū rā ! No retajā m zivī m redzē ju skates un murē nas. No iepriekš ē jā m atsauksmē m, piemē ram, noguruš ā m istabā m)) Vai esat atnā cis sē dē t pie jū ras istabā s? Diezgan cienī gi. … Tomēr ▾ Mē s esam 2. gads š ajā viesnī cā . Ļ oti forš s rifs. Ir gan nolaiš anā s no pludmales, gan no pontona. Un rifs ir ne tikai piekrastē , bet arī jū rā ! No retajā m zivī m redzē ju skates un murē nas. No iepriekš ē jā m atsauksmē m, piemē ram, noguruš ā m istabā m)) Vai esat atnā cis sē dē t pie jū ras istabā s? Diezgan cienī gi. Tī rī š ana notiek tieš i ik pē c 2 dienā m. Dzeramnauda kalpone (ir tikai vī rieš i) neprasiet un neizspiediet! No puse pā rē jā m brokastī m un pusdienā m tika atvē rti 2 restorā ni. Ļ oti ē rti!! ! Ē diens diezgan labs. Gaļ a, zivis, mā jputni. Sieri. Mī ļ otā jiem ir visa veida zā le. 2 bezmaksas ala carte grils un indieš u. Grils ir lielisks. Indijas virtuves cienī tā jiem. Jū ra maksā ja 20 zaļ o. Sievai ļ oti patika.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Один из лучших отелей Шарм-эль-Шейха с огромной зеленой территорией, большим количеством бассейнов и джакузи с видом на море. Отель полностью отвечает своему названию, так как имеет отличный песчаный пляж с самым красивым коралловым рифом на курорте. Комплекс состоит из административного здания и 48 двухэтажных корпусов. Построен в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2017 году (реновация общественных мест и 200 номеров категории Superior Room в здании 3000 и 4000). Отель подходит как для пар, так и для семей с детьми.

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, 8 км от Наама Бей, в Хадабе.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 450 метров, шириной 100 м. Вход в море с понтона (длина 150 метров), рядом кораллы — рекомендуется специальная обувь, также есть небольшая расчищенная зона с песчаным заходом. Курсирует бесплатный автобус с 9:00-21:00. Пляжные полотенца (бесплатно) — бесплатно. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service (платно), магазины, 7 ресторанов (2 A la Carte), 8 баров, 2 конференц-зала (до 150 персон), 11 открытых бассейнов с пресной водой, работают с 8 до заката: Zill Pool, Rama Pool, Diving Pool (подогревается в зимний период), Coral Pool, Colombo Pool, у бассейна: зонтики, матрасы, шезлонги и полотенца — бесплатно. По территории отеля курсирует шатл-бас.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (один с подогревом в зимний период), детский клуб для детей от 4 до 12 лет (часы работы 10:00-12:30 и 15:00-17:00), 8 водных горок без подогрева — бесплатно (в Sentido Reef Oasis Senses Resorts), детская дискотека, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 18 водных горок, без подогрева — 10 для взрослых, 8 для детей (в Sentido Reef Oasis Senses Resort — бесплатно), 3 джакузи под открытым небом — бесплатно (дети до 16 лет не допускаются), 2 теннисных корта (грунтовое покрытие) освещение в вечернее время, теннисные мячи, ракетки, уроки тенниса — платно, игровая комната платно (бильярд и игровые автоматы), тренажерный зал в Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*, массаж, джакузи, сауна, хамам и процедуры по уходу за телом и лицом (платно) в Reef Oasis Spa Collection, интернациональная анимационная группа (ежедневные программы), водное поло (бесплатно), бочче (бесплатно), дартс (бесплатно), водные виды спорта (платно), футбол (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно). Анимация — soft. Невдалеке от отеля расположен развлекательный центр Alf Leila Wa Leila и дискотека Taj Mahal.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 670 номеров.

Istabās

Индивидуальный кондиционер (бесплатно), телевизор, спутниковое телевидение, сейф (бесплатно), телефон (платно), мини-бар — пополнение мини-бара один раз при заселении All Inclusive (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), ванная комната с ванной с душем, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, терраса/ балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Marine Sports Club Street, Hadaba Um El S ied, Sharm El Sheikh, South-Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 (69) 366 2111
Tīmekļa vietne: Reef Oasis Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.