Jautājums par viesnīca Reef Oasis Beach Resort 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
288 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kā nokļūt līdz viesnīcas rifam?
Reef Oasis Beach Resort ir foršs rifs, pat Kusto par to runāja. Tātad, es gribu tur nirt (es nodarbojos ar amatieru brīvo niršanu), bet nezinu, kā tur nokļūt. Man ir viesnīca netālu no Reef Oasis Beach Resort (precīzāk sakot, Albatross). Vai kāds zina, kā tur tikt tuvāk? Padomā pati viesnīca, uzpurni ar ķieģeli un ej cauri viesnīcai, bet pāri grēdai droši vien var tikt. Atbildes stilā: vajadzēja ņemt pašu Reef Oasis Beach Resort, viņus nepieņem, nebija manos randiņos, pārbaudīju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2019-12-034 gadā atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар vedrogvozdey
Vai jūs domājat, ka joprojām ir tik skaists rifs, kas tur bija Kusto dzīves laikā? Viņš nomira 1997. gadā, kopš tā laika ir pagājuši vairāk nekā 20 gadi, Šarmas rifi šajā laikā ir pilnībā izmiruši (((
аватар sviat002
Biju tur pagājušogad, kuģojām ar laivu un rifs tur ir ļoti skaists. Es nezinu, kādi tie bija agrāk, bet es zinu, ka Ēģiptes varas iestādes ļoti aizsargā rifu dabu, un es neesmu dzirdējis, cik tie ir iznīcināti.
аватар Natasha59
sviat002, tāpēc, ja bijāt tur, jūs pats to zināt. Pirmo atbildi uz tavu jautājumu sniedza paši 1. UZ LAIVĀS. 2. Peldēt. 3. Izduroties pa pludmali vai bakstoties pa viesnīcas teritoriju))
аватар Slav_na
sviat002, jūs sasniedzat Farsha kafejnīcu un caur to nokļūstat Faraan viesnīcas pludmalē. "paņemt" pa labi, uz molu - un peldēt uz veselību gar rifu))). Un, starp citu, pa labi ir interesantāk nekā uz rifu oāzi. bet ir straumes, tāpēc labāk ar spurām
Es teikšu uzreiz: jā, viņi var apstāties un pajautāt, no kuras viesnīcas jūs esat. un ja izrādīsies, ka tavējā nav pludmales Ras Um El Sid līcī, par vizīti būs jāmaksā... bet tās var arī neapstādināt. Es, atpūšoties Sentido, nekad nenēsāju rokassprādzi uz rokas - ne Farānā, ne tālāk viņi vienreiz viņus neapturēja)))
аватар Slav_na
ejiet no Albatross līdz Farsha ļoti tuvu, starp citu
аватар lana_181
Es nesaprotu, vai jūsu viesnīcas ir tuvumā? Šķiet, ka tas ir tālu, tāpēc peldēšana gar krastu nav izvēle. Protams, var mēģināt iekļūt teritorijā, bet visas šīs nepatikšanas nav tā vērtas.. Nezinu, kāpēc tu tik ļoti gribi tikt uz šīs viesnīcas rifu, bet tik un tā netiki. Bez loģikas). Bet ja nopietni, dodieties uz ekskursiju vai nebrauciet un dodieties uz Ras El Um Sid vai Dahab. Dahabā straumes ir patiesas,baigi auksts,labāk trāpīt hidrikā.Un dziļums pieklājīgs un sienas koraļļi,it īpaši ja nodarbojies ar frīdivingu.Visa veida jūras niršanai ir visvairāk vietu . Un, ja jūs jau to darāt, tad jums vajadzētu zināt, kā šis vārds tiek rakstīts, labi, tas tā ir, novirze).
аватар Slav_na
lana_181, Albatrosi pāri ielai no Sentido
аватар alex45
Aizej uz kafejnīcu Farsha, un tad uzkāp pa kāpnēm uz laipām.Šīs laipas tiek izmantotas arī no Faraanas, jo. viņiem nav savu pontonu un tiltu.Nu un tur "valoda vedīs uz Kijevu!"
Kad biju atvaļinājumā Farānā, peldēju pāri rifam no Faraanas pludmales, ekstrēms gadījums - pāris mārciņas, Farsha kafejnīcas apmeklētājs.
аватар lana_181
YaSlavnaYa un kāds sakars Sentido?) Autors jautā par Oāzes rifu!)
аватар Slav_na
lana_181, Sentido ir kā viesnīcas Reef Oasis Beach otrā līnija. Cik saprotu, tad rifs nozīmē RUESovski
Vai jūs runājat par Blue Bay?
аватар Vika284
Ja atpūšaties Albatros Aqua Blue + Albatros akvaparkā, dodieties uz viņu jauno pludmali un pagriezieties pa kreisi un dodieties uz pašu klints galu (foto ir klints galējais punkts labajā pusē), tur ir rifs.
аватар Vika284
Nevis viesnīcas Reef Oasis Beach rifs, bet savvaļas pludmales rifs
аватар alexfili
Es lūdzu jūs iepazīties ar Hadabas maksas un bezmaksas pludmaļu karti.
No ielas ir bezmaksas ieeja savvaļas pludmalē starp Albatrosu un valdības kvartālu.
Ienāciet un snorkelējiet uz rifu, kur riņķo akvaskopi, un pēc tam pāri zemesragam uz RUES līci. Tur jūs nirstiet līcī un dodaties krastā ROB.
Jūs atgriežaties Albatros patstāvīgi vai apsarga pavadībā.
Apmēram 2 stundas apmēram visam peldējumam.
Viņiem nav atļauts ieiet molā no jūras puses. Tas ir LIKUMS!
аватар vella_vella
Nez kāpēc neviens nerakstīja par El Fanar pludmali. Jā, tas ir maksas, bet var peldēt uz Jazz Phanara pludmali, bet tālāk - uz rifu oāzes pludmali. Šovasar ieeja maksāja 6 USD.
аватар alexfili
Ā, un vēl, atvainojos, gribu paskaidrot - snorkelējam ar mugursomu ar dzeramo ūdeni, drēbes un mobilie telefoni ūdensizturīgos maisos. Iebraucam un izbraucam jebkurās vietās, uz jebkuriem moliem, bez rokassprādzēm. Reizēm mēs nedaudz maksājam, lai viesnīcā tiktu lejā uz mola - ar 20 mārciņām vienmēr pietiek, lai nokāptu līdz jūrai, lai tiktu ārā no ūdens - tas vienmēr ir bez maksas.
Sarkanie karogi nav problēma, ja apsardze pie mola redz normālu snorkelēšanas aprīkojumu - vienmēr laiž cauri, it īpaši, ja tūrists nav no viņu viesnīcas))))
аватар alexfili
Bezmaksas ūdenskritumos un maksas Palmbīčā ne vienmēr ir skaidrs, kur šobrīd ir straume.
Ja jūs dodaties uz Phanar ragu, tad tas ir lieliski - vienmēr ir "lielās zivis"))), tad, ja nav apmācies, jūs priecāsities par RUES rifu.
Ja straume ir uz ziemeļiem, brauciet uz Montekarlo, tur ir silts baseins, var sasildīties un iedzert alu ar tūristiem no Ukrainas, viņi grib parunāties un pacienāt ar Ollinka izlejamo alu)))
аватар siniy555
Ja no Albatrosa nogriežaties pa kreisi un tur starp dakšām dodieties uz kāpnēm, nobrauciet mežonīgajā pludmalē, kur ir parasts rifs un nevienam nekas nav jāmaksā, varat mēģināt caur slēgto Albatross viesnīcu arī augšā pa kāpnēm, un tad pa kreisi, bet tagad es nezinu, vai ir iespējams iziet cauri viņam.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
Ir vairākas iespējas, kā nokļūt Reef Oasis Beach Resort pludmalē:
1) oficiāli (maksājot par ikdienas lietošanu viesnīcā) - nedaudz dārgi
2) neoficiāli (kā jau puiši rakstīja augstāk, mēģiniet piespēlēt, padarot "seju par ķieģeli" - iespēja veiksmīgi tikt garām ir maza
3) burāšana no citu viesnīcu pludmalēm - tālu
Iesaku apskatīt rifu, kas atrodas netālu no viesnīcas Albatros - Ras Kati pludmales rifu. Manuprāt, šis ir Hadabas skaistākais rifs (ne sliktāks par Reef Oasis Beach Resort rifu). Tas ir ļoti garš. Labāk ieiet koraļļu čībās (piestātnes nav).
Ieeja pludmalē ir bez maksas. Tas parasti tiek atvērts pulksten 8:00 un tiek slēgts saulrieta laikā.
Kur tas atrodas - redzams pievienotajā attēlā.
Jauku atpūtu.
аватар Slav_na
sviat002,
tas ir vienkārši:
ieiet pa kafejnīcas Farsha vārtiem,
pagrieziet rokassprādzi uz balto pusi,
pa kreisi uz viesnīcas Faraan kāpnēm,
ej lejā - un uzreiz ej tālu pa labi, uz mola pusi.
parasti uz mola tusē atpūtnieki no 8-10 viesnīcām, tāpēc domāju, ka pret tevi pretenziju nebūs.
ja tas joprojām neizdodas bez maksas, maksājuma summa nebūs milzīga, ticiet man
un jebkurā gadījumā rifs ir tavs! un viņš ir tā vērts...
аватар Slav_na
ak, es jau atbildēju ... nu, chouz
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Reef Oasis Beach Resort 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl