Viesnīca par 15 USD par nakti bija diezgan laba!

Rakstīts: 2 marta 2020
Ceļošanas laiks: 13 — 14 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Negaidī ti labi! Izņ emot rā pojoš o ē dnī cu!
Norē ķ ins
Mē s speciā li nesteidzā mies doties uz viesnī cu. recenzijā s lasī ja, ka agrā k samierinā jā s tikai ar bakš ī š iem. Ierodoties viesnī cā , par to daļ ē ji pā rliecinā ts! Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka viņ i negribē ja apmesties agrā k, bet gan tā pē c naudu nedevā m, tad nevarē ja pā rbaudī t vai agrā k norē ķ inā s par naudu. Jautā jā m cilvē kiem zā lē ar č emodā niem - viņ i sē ž jau no 8 no rī ta (reģ istrē š anā s no 15:00).

Taisnī bas labad teikš u, ka viņ i ā tri uzliek rokassprā dzes, es nezinu, kā brokastī s, bet viņ i tā s ielaida pusdienā s. Rezultā tā mē s izgā jā m pusdienā s (ja to tā var nosaukt), atgriezā mies un mums iedeva istabiņ u, pirms 15:00 teica (gandrī z slepus man ausī ) "tas ir labs cipars", iespē jams, dodot mā jienu. "pateicī bā ").
Atkal staigā ju apkā rt un speciā li apspī dinā ju kameru, filmē ju visu, lai viņ i redz - tas jums ir life hack, daž ā s viesnī cā s tas darbojas! Nu, + protams, ka filmē ju pilnai video reportā ž ai YouTube!
Numurs
Skaitlis sasniedza 2241. Iespē jams, life hack ar kameru nostrā dā ja, un mē s patieš ā m ieguvā m labā ko skaitli. Pietiekami svaigs, mē beles svaigas, televizors plakans un liels. Ziepju trauku nebija, tē jkanna viena pati stā vē ja uz plaukta stū rī . Ir seifs, mazs.
Kā pē c ir labā kais iespē jamais? ) Kad es staigā ju pa teritoriju, man izdevā s ieskatī ties sveš ā s istabā s un gandrī z nekur nebija plakanā ekrā na TV, 90 procentos istabu bija televizori ar vē deru. Un otrkā rt, uz mū su balkona (ar skatu uz galveno baseinu) bija liels apaļ š galds (ar metra diametru), atkal ejot speciā li paskatī jos uz balkoniem - tā du galdu ne pie viena neatradu, turklā t puse balkonu laikam nemaz nebija galda! Kopumā istaba patika, gandrī z viss izskatī jā s svaigs (izņ emot ieejas grupu - tur ir kaut kā di nobruž ā ti 20 gadus veci dē ļ i).
Teritorija

Atkal ejot pamanī ju, ka ir daudz uzkopē ju! Mums likā s, ka teritorija tieš ā m ir tī ra, cik vien iespē jams š ī s viesnī cas kontingenta dē ļ , t. i. baseins ir tī rs, bet krū zes var viegli peldē t). Otrajā baseinā ar slidkalniņ iem nesapratu, kā pē c nevar uztaisī t ž ogu no kaimiņ u bū vlaukuma! ? Pā rā k zinā tkā ri bē rni var viegli nokrist no kalna uz kaimiņ u bū vlaukumu un gū t smagus savainojumus! Citā di tī ri labi, vietas pie baseiniem pietiek, neviens neņ em iepriekš (kas atkal dī vaini š ai viesnī cai), varbū t visiem pietiek, varbū t viesnī ca nebija pilnī bā pilna un nebija jē gas aizņ emš anā s.
Uzturs
Š eit ir visinteresantā kā lieta) Fakts, ka nav sortimenta, parasti ir sī kumi) Ņ emot vē rā , ka š ī viesnī ca mū su uzturē š anā s laikā maksā ja 30 USD dienā par divvietī gu, tad “ko gribē jā t”. Ē st ir, bet izstiept vismaz kā du daž ā dī bu visam atvaļ inā jumam noteikti nevarē s! Lielā kā daļ a darbinieku strā dā bez cimdiem! Salā tu vī rs (es viņ u tā saucu) - pavā rs, kurš piegā dā salā tus, salā tos tos nē sā ar vienu pirkstu! )) Pē c tam, kad es galvenajam pavā ram teicu, ka personā lam ē damzā lē (pie sadales) jā strā dā ar cimdiem, viņ š sā ka uz mani kliegt, aizliedza š aut un sā ka spā rdī t mani no ē damistabas! Viņ š draudē ja izsaukt policiju, es teicu, lai izsauc tū ristu! ) Viņ š nebeidza kliegt, satvē ra aiz rokā m...Vispā r neadekvā ts biedrs! BET pē c š ī m izrē ķ inā š anā s cimdiem visi uzvelk! Tā s bija pusdienas.
Pie ieejas ē damzā lē vakariņ ā s visi atkal bija bez cimdiem, ieraugot mani zem galda, viņ i sā ka uzvilkt cimdus! )) Atkal š aut bija gandrī z neiespē jami - tas ielido un sā k kliegt uz visu vakariņ u. istaba! Vispā r - ir ē diens, nepietiek (daž ā dī ba), bet par 15 $ no cilvē ka dienā ir diezgan problemā tiski pabarot un dot naktsmā jas un ieliet alkoholu un izklaidē t (ir arī kā da animā cija) un arī nest / paņ emt uz pludmali! Vispā r man ir maza nojausma, ko viņ i tur pelna, ņ emot vē rā , ka pusdienā s dod arī normā lu saldē jumu uzkodam ar č ipsiem un picu!

BET ar to visu tas nepavisam nav iemesls izturē ties pret cilvē kiem kā pret cū kā m! Un, ja katrs tū rists pievē rstu tam pavā ru uzmanī bu, viņ i vismaz nebū tu spiesti “vannot” pirkstus salā tos!
Pludmale
Š ī pludmale ir ņ emta no vairā kā m viesnī cā m. Pludmale maza, beigta, prieka maz. Jū ra ir diezgan
Vispā r viss ir uz video - nofilmē ju apskatu par istabu, brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m, teritorijas un pludmales apskatu! Neticiet vā rdiem, skatieties video "ar savā m acī m" un izdariet savus secinā jumus, vai tas jums der vai nē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu