Saņēmām lieliskas brīvdienas par ļoti labu cenu! ES iesaku!

Rakstīts: 11 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 1 janvārī 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c neliela budž eta, bet ne mazā k par 8 vē rtē jumiem. Tieš i š ai viesnī cai vairā kas dienas bija akcija no Join Up un tajā paš ā laikā iekrita jaunais gads, kas arī bija svarī gs nosacī jums.
Tū lī t spoileris: Jaungada vakariņ ā m nebija nekā du piemaksu, un par š o cenu viņ i piedā vā ja zemā kas cenas viesnī cas + svē tku vakariņ u piemaksu, kas uzreiz palielinā ja kopē jā s izmaksas.
Es izlasī ju pē dē jo atsauksmi no cilvē ka, kurš bija kopā ar mums aptuveni tajā paš ā laikā , esmu pā rliecinā ts, ka varē ju viņ u atpazī t pat pē c sejas, jo cilvē ku nebija pā rā k daudz. Pā rsvarā tajā laikā bija slā vu tū risti (Ukraina, Krievija, Baltkrievija nedaudz). Nepiekrī tu apskatam, pareizā k sakot uz daž ā m aprakstī tajā m lietā m skatos no pavisam cita rakursa. Par visu kā rtī bā :

- Citā ts: "Reģ istrē š anā s viesnī cā : reģ istratū rā viņ i izspieda 20 USD par reģ istrē š anos istabā ar skatu uz pagalmu, viņ i paņ ē ma 10 USD. "
- tieš ā m ierodoties piekrita mū s ieč ekot agrā k nekā bija paredzē ts (rakstī tpratē ji zina, ka š is ir 14-00 +/-) ar augstā kminē to piemaksu, bet, ja tieš ā m jautā , tad piemaksu varē tu samazinā t. Tikā m samierinā juš ies ar "paldies" un no sirds tika atnesta š okolā des tā felī te. Bet MĒ S IEKĀ RTĒ JA UN BARĪ JĀ M PUSDIENAS Agri, kas tieš ā m ir ļ oti forš i, ņ emot vē rā , ka mums bija nakts lidojums un viesnī cā bijā m ap 7 no rī ta. Un mē s varē jā m atpū sties un ē st, un es esmu ļ oti pateicī gs par to, tā pē c es uzskatu to par plusu (un, starp citu, par istabas cenu varu teikt, ka viņ i varē tu iekasē t daudz augstā ku maksu par agro reģ istrē š anos caur kasieri). No darbiniekiem tikai š veicars kaitinā ja tas, ka viņ š nekaunī gi pieprasī ja dzeramnaudu.
- mums arī bija istabiņ a iekš pagalmā , nav skata uz jū ru, varbū t 3. lī nija (ja nemaldos), bet skats uz baseinu ne vienmē r ir labs, vakarā ir trokš ņ ains, paldies tū ristiem. Un mums ir bē rni, un mē s gribē jā m gulē t. Istaba bija pietiekami plaš a, ne ideā la, bet tī ra ar ē rtā m gultā m (ne jaunā kajā m, bet zinā ju, ka viesnī ca nav renovē ta) un tomē r pietiekami labs, varu salī dzinā t ar 5* nebija labā ki numuriņ i. Man viss izdevā s!
- ierodoties tieš ā m bija maz cilvē ku, bet ieradā s katru dienu un lī dz jaunajam gadam tū ristu skaits, iespē jams, bija pieaudzis 15 reizes. lai gan joprojā m nebija pā rpildī ts, kas man patika, restorā nā visi galdiņ i jaunajam gadam bija aizņ emti, bet vietas pietika visiem.

- Citē ju: "Tad ē diens ir pretī gs, ē da makaronus, olu kulteni, maizi un svaigus dā rzeņ us, pā rē jais bija bezgarš ī gs un slikti smarž oja. "
- mū su pirmajā s brokastī s man arī likā s, ka bija maz ē diena, bet mē s tikā m lī dz brokastu beigā m un tū ristu tajā dienā nebija ļ oti daudz, bet jau no pusdienā m biju pilnī gi apmierinā ta ar ē diena izvē li , Ē ģ ipti apmeklē jam biež i, varu teikt, ka diē ta tika pielā gota Eiropas virtuvei. Bija daudz svaigu dā rzeņ u, kuriem mums vispā r nav sezonas, tā pē c tas mū s varē ja neiepriecinā t. Plus katru dienu bija zivis! ! ! un nevis kaut kā du, bet skumbriju vai kā du citu, nosaukumu neatceros, tā ds ļ oti mī ksts balts. Makaroni (Makaroni) Ē ģ iptei ir obligā ti, un arī š ī viesnī ca nav izņ ē mums, bet tik un tā ir diezgan labi pagatavots, bija arī vistas, pī les (vai tī tara) un liellopa gaļ a (kotletes) savā veidā pagatavota, bet diezgan garš ī ga, pat bē rni ē da. Jaungada vakariņ ā s viņ i uzdā vinā ja GARNELES! Un vē lreiz aicinu atzī mē t "nav piemaksas par vakariņ ā m"!
un tā tā lā k: kartupeļ i, salā ti un saldumi, pā rsvarā cepumi, no augļ iem: sezonā ls (mandarī ni, apelsī ni, nedaudz zaļ gana melone, un gvajava, ja nemaldos nosaukumā ), zemenes pirktas vietē jā veikalā par $ 1
Viesmī ļ i ir ī paš a sadaļ a, ļ oti uzmanī gi un pieklā jī gi, tajā paš ā laikā neuzbā zī gi un neprasī ja dzeramnaudu. Pats labā kais no personā la.

- Nā kamais citā ts: "Izklaidē tā ji ir aizņ emti ar sevi. Aukstā ū dens baseini 1 pē dē jo 3 dienu laikā ieslē dza apkuri. 1 slidkalniņ š darbojā s 3 reizes pa 15 minū tē m. "
- Animatori - mē ģ inā ja, un nebija ī paš i uzmā cī gi, izņ emot vienu meiteni, kas pastā vī gi vilka uz klubu. Bija bē rnu diskotē ka, standarta dienas izklaides, kuras mē s izlaidā m, ejot uz pludmali, un katru dienu pē c mini diskotē kas bija š ovs un diskotē ka pieauguš o bā rā ! KATRU DIENU un diezgan normā li, esmu redzē jis diskotē kas citā s viesnī cā s, ticiet man, ļ oti labi!
Baseini ir auksti (sasodī tā ziema galu galā ), bet, kad ieradā s tū risti, viņ i sā ka vienu sildī t, mē s tur peldē jā mies biež ā k, bet vienmē r tur peldē jā s piedzē ruš ies vī rieš i, tā pē c viņ i pā rsvarā baudī ja jū ru. Teritorijā ir 4 baseini (1 no tiem ar 2 slidkalniņ iem un viens bē rniem) no 4 strā dā ja 2 (acī mredzot nepietiek tū ristu). Tī rī ts katru dienu. Godī gi sakot, slaidi patieš ā m darbojā s ļ oti maz: es nekad pat neuzkā pu uz strā dā još a slaida. Pē crakstu "Akvaparks" uzskatu par nepelnī tu. Iespē jams, viens bū tisks viesnī cas mī nuss.
- Citā ts: "Istabas visas netī ras un beigtas, uzkopš ana bija: saklā ja gultu un ielika 2 pudeles ū dens uz 0.5. "
- Mū su istaba tika aprakstī ta augstā k, ja atradī š u foto, noteikti pievienoš u apskatam, bet uz uzkopš anas rē ķ ina kategoriski nepiekrī tu autorei: tī rī š ana BIJA IKTIENA! ! ! viss pē c tī rī š anas bija tī rs, dvieļ i salocī ti, gulbji ietī ti (vienalga 1$ vai nē ) un vienmē r tika piegā dā tas 2 pudeles ū dens. Tas ir tikai pluss!

Un principā visa viesnī cas teritorija bija kopta, daž i augi mū su klā tbū tnē tika nocirpti un nograuzti, bet viņ i to darī ja diezgan nemanā mi, un viss bija tī rs, sakopts, teritorija bija maza un slē gta, vai nu nebija vē jš , vai tas bija slē gts ar ē kā m, tikai mē ģ inā š u atrast fotoattē lu.
Pirmajā s dienā s bija grū ti ar transportu uz pludmali, acī mredzot viņ i negaidī ja tū ristu ieraš anos un bija tikai viens autobuss, tad viņ i iegā ja ierakstā , bet ne visi bija pieraduš i ierakstī t un nebija pietiekami daudz autobusa, es nā cā s sastrī dē ties ar cilvē ku grupu, varē ju to likt kā treknu mī nusu, bet Situā cija tika ā tri izlabota un garastā voklis uzlabojā s. Pati pludmale ir ļ oti laba Sharks Bay, ir maiga ieeja, koraļ ļ i un pontons lī dz 10 metriem.
Dzirdē ju, ka cilvē ki tieš ā m sū dzē jā s par odiem, bet 1. stā vā mums to nebija, un, manuprā t, 2. stā vā mū su draugiem kā ds lidoja garā m. Dezinfekcijas nebija. Bet tas mani nemaz netraucē ja.
Un pē dē jā lieta, kuras labad mē s devā mies: Jaungada vakariņ as bija daudz koš ā kas nekā parastā s vakariņ as, mū s sagaidī ja pie ieejas ar kokteiļ iem un tuneli no personā la un personī gi viesnī cas ī paš nieks (pē dē jais). , starp citu, vienmē r bija viesu vidū un ne tikai vakariņ u laikā un biež i interesē ja, vai viss ir labi) vakariņ ā s bija: SUŠ I (lai gan bū tu nedaudz iemā cī t to darī t))) bet viņ i bija un Priecā jos par to, Garneles, vī nā cepta gaļ a, vairā ku veidu sā lī tas un kū pinā tas zivis, vispā r visiem daudz, bet pateicī gi viesi iebrauca viesuļ vē trā restorā nā un nojauca visu, kas pirmajā s 20 minū tē s redzē ts, atstā jot pazī stamā ku ē dienu. Vakariņ u laikā spē lē ja vijolniece (starp citu, 2 reizes nedē ļ ā vakariņ as pavadī ja vijolnieks un ģ itā rists) un lī dz vakariņ u beigā m bija bē rnu diskotē ka, pē c kuras bija pieauguš o diskotē ka ar svinī gu 12 stundu atpakaļ skaitī š anu un joprojā m ilga apmē ram 2 stundas. Es nesen pirmo reizi dejoju Vecgada vakariņ ā s. visu laiku tusē jā m ar maziem bē rniem, tā pē c personī gi mana ģ imene bija sajū smā par š ā diem svē tkiem! Varu teikt, ka tā s bija vienas no labā kajā m Jaungada brī vdienā m pē dē jos gados. . . daudz ))

secinā jums: viss ir atkarī gs no tevis un tavas attieksmes pret atpū tu, kā arī atbilstī bas starp gaidī to un faktisko, manā gadī jumā otrais pā rspē ja pirmo.
P. S. Wi-Fi š eit VISPĀ R nav! ! ! Tikai pē rkot SIM karti veikalā (viesnī cā ), tā pē c parū pē jieties par SIM karti iepriekš .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu