Nav slikti

Rakstīts: 13 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 9 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 4.0
Ī sumā :
1. Izskats.
Viesnī ca tika atvē rta pē c 4 gadu dī kstā ves. Redzams, ka kosmē tiskais remonts, marafets atvests, bet ja atrod vainu, var pamanī t daudz sī kumu, piemē ram, traipus uz sienā m, stū ris izsists, baseina bā ra brilles visas nolietotas, substrā ti uz sauļ oš anā s krē sliem ir visi, dvieļ i pludmalei / baseinam nav pirmais svaigums (maigi runā jot) utt.
Teritorija nav liela, bet iekopta. Baseini ir tī ri un iztī rī ti.
Restorā ns ir viens, bet plaš s. Viens bā rs pie restorā na, viens pie baseina. pie baseina ir arī vieta uzkodu izsniegš anai pa dienu, bet es tur nekad neko neņ ē mu, jo pietika ar brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m
2. Ē diens

Viņ i lieliski barojā s. Ē dienu daudzveidī ba nemitī gi mainī jā s. Katru dienu bija vista, liellopa gaļ a, zivis. Plus vē l kaudze ē dienu no viņ u virtuves, kas bija diezgan ē dami. Kas attiecas uz bā ru-restorā nu un baseina bā ru, tas nepā rprotami ir zemā ks par virtuvi. Gan serviss, gan klā sts. Pastā vī gi kaut kas beidzas, nav izvē les, alkohols tiek atš ķ aidī ts, un tas ir fakts. Bā rmeņ i ir tik un tā , garastā vokļ a cilvē ki. Ī sumā par bā ru, tad izvē lies citu viesnī cu, ja vē lies kvalitatī vu dzē rienu (nav runa par piedzerš anos, bet vienkā rš i iedzert kā du normā lu kokteili vai alu nederē s. Bā rmeņ i uz tevi skatā s kā uz ubagu, atš ķ irī bā no virtuves darbiniekiem, apkopē jā m, viesnī cas vadī tā ji utt. )
3. Izklaide
Mē s bijā m ceļ ojumā ar bē rnu, tā pē c mū s vadī ja apraksts un atsauksmes pa veidiem - "visu dienu strā dā animatori, konkursi utt. ). Bet patiesī bā viss izrā dī jā s ne tik raibi. Animatorus neredzē jā m Bija divas meitenes, kuras vakarā pavadī ja apmē ram stundu, spē lē jā s, dejoja ar bē rniem, krā soja sejas utt. . Bet tas bija no 20:00 lī dz 21:00 Pa dienu tiek organizē tas daž as dejas, aerobika utt. visi, kas ik pa laikam ir pie baseina. , bet visiem - gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Ja ir cerī ba, ka kā ds pa dienu ar bē rnu kaut ko izdarī s, lai varē tu sauļ oties, tad diemž ē l tas neizdosies.
Vairā k izklaides pieauguš ajiem. No rī ta lī dz vē lam vakaram dī dž ejs, dž eks un tā s paš as divas meitenes nemitī gi rī ko kaut kā dus konkursus, vingrinā jumus, aerobiku utt. Pieauguš ajiem tas bū s interesanti (bet ne fakts)))
4. Serviss.

Reģ istratū rā ir viena persona, kas var atrisinā t visus jū su jautā jumus - Mukhamed (mazs, plikpaurs). Pā rē jie var tikai izdomā t cenas daž ā diem papildpakalpojumiem, bet tad tomē r saskaņ ot ar Mukhamedu. Krievu valoda zina tikai Muhamedu. Normā li tī rī š anas lī dzekļ i. Smaidī gs, pieklā jī gs un pareizi tī rs. Virtuve - labi padarī ta. Bā rs - rakstī ju augstā k (uz bā ra noliktu pā ris cilvē kus no virtuves). Starp citu, pie bā ra pā ris reizes bija jauns praktikants, tik labi darī ts - pasmaidī ja, prasī ja kā du kokteili, ar ko utt. Un divi "profi" zinā ja divus kokteiļ us - tekilu, sprite un kaut kā du sī rupu (galvenais ir citā krā sā , lai jū t daž ā dī bu))))) un otru tekilu, sulu un kaut kā du sī rupu.
5. Pludmale
Brauciet 20 minū tes. Pirmā s dienas bija normā las, kad viesnī cā nebija daudz tū ristu, bet ceturtajā jau bija pikapi, gan turp, gan atpakaļ . Bija pat gadī jumi. ka kā dam nederē ja. Nezinu kā vē lā k tur nokļ uvuš i. . . Pludmale pati par sevi atbilst daudzā m atsauksmē m - ir stā vlaukums jahtā m kas smē ķ ē , kur var normā li nirt, tad vajag uz sveš u molu, tur jau bija pē dē jo dienu sauļ oš anā s krē sli. Bet tie, kas grib tikai sauļ oties un vienu vai divas reizes nopeldē t 20m, var tā dā m lietā m nepievē rst uzmanī bu.
6. Apakš ē jā lī nija
Otro reizi es uz š o viesnī cu nebrauktu, ī paš i par tā m cenā m, kā das tā s tagad karā jas. Kas attiecas uz pirmo reizi Ē ģ iptē , tad nav slikti, tač u, uzklausot draugu un paziņ u, kā arī citu tū ristu atsauksmes no citā m viesnī cā m, otrreiz uz š o viesnī cu noteikti nebrauktu. Ir daudzas viesnī cas par vienā dā m cenā m, bet ar daudz vairā k priekš rocī bā m.
P. S. Ja vē laties ietaupī t naudu, labā k no ceļ vež a neko nepirkt. Varat arī doties bezmaksas ekskursijā , BET nekā dā gadī jumā nepē rciet neko eļ ļ as veikalā un tirgū š ī s ekskursijas laikā - pā rmaksā jiet 2-3 reizes.
Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu