Viesnīca, kurā atgriezties!

Rakstīts: 18 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 15 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
VIESNĪ CA - AUGUMU PASAKA! KĻ Ū STI PAR OTRO MĀ JU!
Sā kumā man ļ oti patika, ka pē c ieraš anā s visi jaunie tū risti tika uzaicinā ti vispirms vakariņ ā s un pē c tam reģ istrē ties. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, ir arī daudz veģ etā ro ē dienu. Viss ir ļ oti garš ī gi. Tad man patika telpu dizains - austrumniecisks stils, ar visā m š ī m lampā m, lampā m, un augstie griesti rada atmosfē ru. Pozitī vā puse ir ļ oti draudzī gs personā ls. Viņ i man atnesa fē nu, tiklī dz es to lū dzu. Numurā ir seifs un ledusskapis.
Nā kamais pluss ir tas, ka viesnī cas pludmalē (Sharks Bay) ir skaisti visu krā su rifi: zili, violeti, dzelteni ar jū ras gliemež vā kiem un krā sainiem zivju bariem! Neticams skaistums! Noteikti ņ emiet lī dzi masku ar snorkeli un, protams, akvakurpes, jo ar kā jā m nevar pieķ erties koraļ ļ iem (varat savainoties un apdedzinā ties). Pat ja jū s snorkelē jat, tad ņ emiet peldē š anas apavus, ieieš ana ū denī pludmalē arī ir akmeņ aina. Pludmalē ir arī laba visa ķ ermeņ a masā ž a (to veic Mahmoud Sunshine Beach).

Nevajag viņ u meklē t, viņ š tevi atradī s pats : ) Man patika kvalitā te un cena. Esmu tieva, man iedeva stundu masā ž u par 10$, visam ķ ermenim, ieskaitot vē deru, kaklu, galvu, pē das. Ī paš i labi uzklā t saules aizsargkrē mu, ja ā da ir balta : ) un ī paš i, ja lido aprī lī vai maijā , š ajā laikā biež i ir alerģ ija pret sauli (fotodermatī ts). Papildus plusiem uzkopš ana viesnī cā teicama, saved kā rtī bā , taisa gulbjus : ) arī pē c tam atstā j istabā ū deni. Veikali uz vietas par zemā m cenā m, daudz lē tā k nekā Vecajā tirgū .
Iesaku apmeklē t: ir daudz lietu un apģ ē rbu, un pā rtika (bojā ti, turku gardumi, zemenes, mango, dateles) un kosmē tika, eļ ļ as un hibiskus, katrs var atrast kaut ko pē c savas gaumes. Pluss vē l ir tas, ka viesnī ca atrodas minū tes gā jiena attā lumā no pieturas, kur KATRU MINŪ TI kursē zili vietē jie mikroautobusi, ar kuriem par pusdolā ru (10 Ē ģ iptes pē dā m) var nokļ ū t pat vecajā tirgū , kur atrodas skaista Sahabas moš eja. , vismaz kur gribi. Galvenais ir paņ emt lī dzi lapiņ u ar tā s vietas nosaukumu, uz kuru vē lies doties angliski un katram gadī jumam arī arā bu valodā un arī atgrieš anā s adresi ar viesnī cas nosaukumu. Ja zini angļ u valodu tad problē mu nebū s, daudzi arā bi runā arī krieviski.
Brauciens ar vietē jo transportu ir kā mini-ekskursija ar citas valsts garš as sajū tu un par tik mazu naudu to uzskata par bezmaksas. Moš eja man ļ oti patika gan no ā rpuses, gan no iekš puses, bija redzamas visas zā les visos stā vos, skaisti raksti, altā ris, paklā ji, lustras. Vecais tirgus ir arī laba vieta, kur var kaulē ties un nopirkt kaut ko par labu cenu: piemē ram, bikses par 5 USD, kleitu par 10 USD. Starp citu, maskas un tū biņ as un apavus koraļ ļ iem labā k pirkt Ē ģ iptē jo izvē le ir daudz lielā ka un cena 4x lē tā ka.
Veikalos pludmalē ir arī labas cenas, aquashoes par 3 USD, maskas ar snorkeliem no 250 lī dz 400 mā rciņ ā m. Ē ģ iptes mā rciņ as maiņ as kurss: 17.3 mā rciņ as ir vienā ds ar 1 dolā ru (2019.  gada aprī ļ a laikā ). Jū s varat veikt pirkumus dolā ros, bet visā diem sī kumiem, piemē ram, ceļ ojumiem, labā k ir samainī t ū deni pret vietē jo valū tu, tā pē c taupiet. Tagad par mī nusiem: tajos ietilpst tas, ka viesnī cas pludmale nav pastaigas attā lumā , bet jā brauc ar autobusu, kā du kaitina, kā du nē , paskatieties paš i. Bet pluss ir tas, ka š ajā pludmalē ir skaists koraļ ļ u rifs.

Tā pat skatu uz lagū nu bojā kuģ i, kas tur no rī ta tiek iekrauti un dodas ceļ ā . Bet jū s varat pā rvietoties nedaudz tā lā k uz nirš anas molu un nepievē rst tam uzmanī bu, tas atkal ir jū su attieksmes jautā jums. Piecu minū š u attā lumā no pludmales atrodas skatu tornis-lifts, kā pjot pa kā pnē m, paveras skaists skats uz visu lī ci! Kā arī , ja esi no tiem, kas atrod vainu istabā ar zirnekļ u tī kliem stū rī un rū su uz caurulē m zem izlietnes, tad š ī viesnī ca var nebū t tev un labā k paņ em pieci, lai neapgrū tinā tu sevi.
Tiem, kas vairā k koncentrē jas uz profesionā ļ iem, viesnī ca patiks. Man pavē rā s skaists skats no baseina balkona, un pat tas, ka tur pastā vī gi bija trokš ņ ains, mū zika un animā cija mani netraucē ja. Redzē ju, ka cilvē ki labi pavada laiku pie baseina, spē lē š autriņ as, bē rni dejo, izklaidē jas, visi peld un izklaidē jas.
Par ekskursijā m: ja negribi mocī ties, ņ em no viesnī cas, ja tev nav grū ti, tad caur viber vari sazinā ties ar daudzā m vietē jā m tū risma aģ entū rā m un paņ emt no tā m tieš i 4 reizes lē tā k. Piemē ram, safari ar dž ipu no viesnī cas vienai personai ir 40 USD, no vietē jā s tū risma aģ entū ras – 10 USD.
Kopumā viesnī cai dodu pelnī tu č etrinieku. Man patika viesnī ca, ī paš i personā ls, rifi un ē diens, es labprā t atgrieztos vē lreiz!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu