TĀTAD SEVI

Rakstīts: 14 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 5 — 9 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī ca
Otrā krasta lī nija. Nobruž ā ta viesnī ca. Teritorija principā saglabā visu attē lu. Skaisti, glī ti, ļ oti zaļ i.

Pludmale
Tā lu tā lu prom. Transfē rs uz bezmaksas Porto Sharm pludmali. Reģ istratū rā jums ir jā saņ em kupons. Transfē rs 9:30 no viesnī cas un atpakaļ.13:30. Pati pludmale ir draiska. Ir pieejami sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Iztece ir 100 metri, un tad ir dziļ ums, bet bojas nevar peldē t. Nav smilš ains pasā kums. Nav pontona. Tikai tuvē jā pludmalē . bet tas pa labi, ka pa kreisi ir tā lu. Bā rs pludmalē ir maksas. Ir mū zika. Nulle animā cijas.

Ē diens

Tieš ā m kā uz Ē ģ ipti ļ oti alkatī gi. Patiesī bā viņ i gā ja pie tiem viesmī ļ iem un lū dza, lai viņ iem iedod karoti vai tasi kafijas. Bet mē s nebijā m rupji un nekliedzā m, it kā viss bija joks un atnesa normā li un ā tri.
Varē ja ē st, lai nepaliktu badā . Un nemaz. Ja esi ar bē rnu, tad ī sti nav ko dot kā liesos rī sus. Augļ u gandrī z nebija. Zupa ir pretī ga!
Saglabā jā s saldais, un bija diezgan daudz un garš ī gs un kafijas š ķ ī dums, kas 4dien man ļ oti garš oja.
No dzē rieniem ....ū dens dzesē tā jā , apļ i, fanta tiek bē rta 100 gramu plastmasas glā zē s. 5 pudeles alus izkrā na visai viesnī cai, bez vī na un vairā k! ! ! !!

Skaitļ u fonds
Istabu dabū jā m ē kā.25, numur 22. principā . balti dvieļ i, balti palagi, pretalerģ ijas spilveni, plazmas TV ar vienu arā bu kanā lu, gaisa kondicionieris nav trokš ņ ains, darbojas, seifs nedarbojā s (palū dza darī t, atnā ca un nospieda un tad teica nedarī t, un mē s pā rtraucā m staigā t un jautā jot).
Pē c pirmā s nakts atstā jā m dolā ru par dzeramnaudu, viņ š mums to iztī rī ja, nomainī ja dvieļ us, gultas veļ u, ļ oti labi salocī ja manu kosmē tiku. Gulbis peldē ja pa gultu. Lū dza iztī rī t kanalizā ciju vannas istabā (nav duš as, un vanna ar duš u) un pē c tam netī rī ja. Bija cienī gi ieiet duš ā , un pē c 10 minū tē m ū dens ir lī dz ceļ iem!
Nā kamajā rī tā neatstā ja dzeramnaudu, bija skaidrs, ka viņ š neslaucī ja un tā pa virsu noņ ē ma, un apvainojā s, jo gulbis nesalocī jā s (kurš nesaprata tas ir sarkasms!
Ir ledusskapis, kas darbojas, bet bez bā ra.

Ir apsildā ms baseins.
Baseina bā rs ir bezmaksas, tač u nav nekā , izņ emot laiku un vī ģ u viskiju!


Ja jū su ceļ ojums maksā s 7 naktis diviem ne vairā k kā.500 USD, varat, ja dā rgā k, tad NEAAAAAAA. Ar bē rniem vispā r visā di. nav jū ras, nav ē diena, nav animā cijas. viņ i tur bū s ļ auni!

Mū s izglā ba tas, ka gandrī z katru dienu devā mies ekskursijā s, kurā s bija pusdienas vai vakariņ as.
Vakar vakarā ar mikroautobusu braucā m uz vecpilsē tu un par diviem samaksā jā m 20 mā rciņ as. Viens dolā rs vienam vī rietim ir dā rgs
1 dolā rs ir aptuveni 15-16 mā rciņ as.
Visur kaulē ties.
Kam patī k jū ras veltes, iesaku Fares (Fares) ir ļ oti garš ī gs un kvalitatī vs.
Bet pasū tiet fiksē tas cenas no ē dienkartes, nevis kaut ko, kas atkarī gs no svara. Viņ i var apmā nī t.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu