Labi

Rakstīts: 16 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 18 aprīlis 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Ekonomiskais variants! Netā lu no lidostas. Istabas uz 3, ja iedod naudu recepcijai, tad par 4 izpū tī s istabu.
Teritorija ir maza un mā jī ga.
Personā ls ir atsaucī gs.
Ē diens garš ī gs, ē dams, izvē le nav liela.
Pludmale ir viesnī cas mī nuss, pludmales nav. Autobuss kursē trī s reizes un aizņ em 1 minū ti. Staigā t 20-25 minū tes karstumā . Porto pludmales nosaukums. Koraļ ļ u nav, uz pontona prasa samaksu, saka, ka no El Hayat viesnī cas nevar peldē t, lai gan nav kur iet, ū dens lī dz viduklim, zivju nav. Lai peldē tu, jā iet jū ras dzī lē s 500 metrus. Skaļ i "pludmalē " bļ auj kolonna, tur daudz bē rnu un musulmaņ u. Pludmalē nav ē diena, pusdienā s bulciņ a ar kotleti, Ū dens. ! Nav kur nopirkt svaigu, kafiju, saldē jumu utt.

Pie baseina pie viesnī cas ē diens - bulciņ a un kotlete ar gurķ i, kolu, spritu, ū deni, alu (ja nedzeru roņ us, kas no rī ta lī dz vakaram neiziet no baseina)
Istabā pē c ieraš anā s Ū dens, pē c tam par maksu. Wi-Fi - nopirka karti lidostā , vietē jais Wi-Fi š ķ iet par samaksu un bezmaksas vestibilā .
Labā kais zivju restorā ns vecajā zivju tirdzniecī bas centrā - tā s var atrast insta (20 ye - 10 lielas garneles, Colmar 300 grami, divi svaigi mango, baklaž ā ni ar ķ iploku, un viņ i jums atnesī s daž us papildinā jumus, plā tsmaizes un mē rces) restik virtuvē . Bet daudz cilvē ku! Viesmī ļ i ļ oti cenš as un daudz ko aizmirst, labā k par sevi atgā dinā t)) Maksas Farsha beach taxi 18 ye abos virzienos, ieeja pludmalē.4 ye no personas. Iekļ auts dvielis un sauļ oš anā s krē sls, daudz zivju un gandrī z miris koraļ ļ u rifs. Pati pludmale ir neparasta ē ģ iptieš u stilā . Kuram š ajā vietā ir vajadzī ga spilgta tava fotogrā fija. Lī cis ir silts un skaists!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu