Veiksmīga nomaiņa vai šeit jums nav krymnYash (c) ))

Rakstīts: 27 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Ē ģ iptes varas iestā des savos kū rortos ir atraduš as diezgan veiksmī gu Ryutsk tagil aizstā jē ju - savu pilsoņ u personā ; )...un tas ir pareizi = attī stī t vietē jo tirgu kopumā un jo ī paš i vietē jo tū rismu ir ļ oti labi. ideja...un bez orkiem esam mierī gā ki un patī kamā ki ; )
Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta (gandrī z 30 cilvē ki no lidojuma), visi uzreiz tika paē dinā ti un sasē dinā ti, bez nekā diem bakš ī š iem dabū jā m izcilu skatu uz jū ru otrajā stā vā . Istabas lielas, bet nedaudz nolietotas (nav kritiskas).
Ē dinā š ana notiek 3 restorā nos, vakariņ ā s iesaku iet uz centrā lo, lai gan tur ir pilns alah akbar)) bet ē dienu izvē le ir daudz lielā ka nekā pludmalē (kā eiropieš iem)

Ē dienu izvē le ir diezgan slikta, bet par summu, ko samaksā jā m par ekskursiju, tā ir diezgan pieņ emama. Maz augļ u un gaļ as un zivju š ķ irņ u, garš ī gas kū kas - kaudzē m; )
Pludmale/koraļ ļ i: vietu ir daudz, bet ir tikai viens pantons un vairā ki bū vē ti pē c dibiles (c) - š aura, vienmē r ir rindas, lai iebrauktu/izkā ptu ū denī...nez kā pē c ū dens spiediens duš ā s vienmē r ir zems.
Koraļ ļ i ir ļ oti labi, it ī paš i, ja kuģ ojat uz dienvidiem (uz ū denskritumiem), uz pantones (un viņ i staigā pa pludmali) vienmē r ir nirē ju komanda ar cilindriem un kompensatoriem un aicina visus veikt nirš anu tieš i no ū denskritumiem. pantone.
Kopumā laiska roņ u atpū ta pamī š us ar nirš anas safari uz Tirā nu / uz Ras Mo / vietē jo (katru otro dienu) atkal bija veiksmī ga...un joprojā m Charm - nyash (s)! ; )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu