Super svētki, visi priecīgi

Rakstīts: 12 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 25 janvārī — 1 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
1. Viesnī cas izvē le bija pē c drauga ieteikuma.
2. Viesnī ca laba, istabiņ a teicama, viss blakus, teritorija sakopta, zaļ a, katru dienu tī ra, laista utt.
3. Viņ i aizmirsa mums iedot karti no gaisa kondicioniera un kaut kā mē s arī nepieteicā mies, tā pē c mums nā cā s nedaudz salstē t naktī (nu, es neuzskatu to par problē mu). Ļ oti labi, ka gandrī z visi darbinieki runā krieviski. Ā rzemnieku ir daudz, un tas jau saka, ka viesnī cas lī menis ir augsts.

4. Ē diens super, katru dienu daž ā dī ba: zivis, gaļ a katru dienu, bija arī lielas garneles uz grila, saldē jums (plkst. 15:0.2. stā vā , kur ir reģ istratū ra), nevajag ej pusdienot, frī kartupeļ i pludmalē , grils- spā rniņ i, pica utt. . Apkalpoš ana super, visi smaida, joko, vispā r patī kami redzē t tā du personā lu. Izgā jā m no viesnī cas 4 no rī ta, atvē rā m restorā nu, paē dā m un devā mies ceļ ā , kas bija ļ oti patī kams pā rsteigums.
5. Vienī gais, kas man nepatika bija viesnī cas gids Ismail no Coral Travel, neatlaidī gs, nervozs, ja viņ am neko neņ emsi (ekskursijas), tad viņ am vienkā rš i bū si liels 0!
Liels paldies par komfortu un viesmī lī bu, labprā t atgrieztos pie jums vē lreiz! ! ! =)*
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu