Laba viesnīca, iesaku. Es gribu nākt vēlreiz

Rakstīts: 8 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 30 janvārī — 6 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmo reizi devos ar draugu uz Ē ģ ipti. Paldies vietnei "Turpravda" un cilvē ku atsauksmē m. Izvē loties viesnī cu no visa, ko piedā vā ja ceļ ojumu aģ entū ra, izvē le krita uz š o viesnī cu. Kopumā atpū ta un uzturē š anā s viesnī cā ir ļ oti apmierinā ti. Izlasī ju iepriekš ē jo atsauksmi. . . pasmaidī ju. Cilvē ki vē las iegū t super nosacī jumus par smieklī gu naudu. Maksā jiet tū kstoš iem dolā ru un iegū stiet to, ko vē laties. Un par 350-400 dolā riem nedē ļ ā š ajā viesnī cā ir brī niš ķ ī gi apstā kļ i.
Tā tad kā rtī bā .
1) Mē s lidojā m no Minskas. Tū risma operators CORAL TRAVEL. Lidostā mani sagaidī ja Ē ģ iptes uzņ ē muma pā rstā vis (gaida pie izejas ar zī mi...garā m nepaies). Viņ š man uzreiz pateica, kur jā iet. Viņ i iekā pa autobusā . Mē s gaidī jā m pā rē jos pasaž ierus. Lī dz viesnī cai bija vajadzī gas kā das 15 minū tes. Ļ oti tuvu. Par kā diem 18 km un divā m braukš anas stundā m bija rakstī ts iepriekš ē jā apskatā , es nesaprotu)).

2) Ierados viesnī cā no rī ta ap 9.00. Mū s uzreiz piereģ istrē ja, uzlika rokassprā dzes un piedā vā ja iet brokastī s. Brokastis bija lieliskas. Biju pā rsteigta par milzī go ē diena daudzumu katrai gaumei. . . UN JĀ! ! ! Nebija austeres un omā ri)) pichalka)). Bet bija brī niš ķ ī gas pankū kas no karstuma, no karstuma), gaisī ga omlete, daudz uzkodu, dā rzeņ i. Kas mani ļ oti iepriecinā ja.
3) Norē ķ ins. Man bija mazliet jā pagaida. BET! ! ! Saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem reģ istrē š anā s laiks ir no 14:00. Tā pē c bū t saš utumam (kā es š eit lasī ju atsauksmē s), ka viņ i nav nokā rtojuš i uzreiz, ir stulbi. Jū s jau iepriekš brī dinā ja. Mū s iekā rtoja 3 stundā s. Š ajā laikā veiksmī gi pieslē dzā m internetu, devā mies pastaigā pa teritoriju, pē tī jā m baseina, bā ru un pludmales atraš anā s vietu. Viss ir pastaigas attā lumā , labi uzturē ts un ē rts.
4.1114. telpa blakus restorā nam. Pirmais stā vs ar piekļ uvi nelielai kompaktai terasei. Jā , cipars noteikti nevelk uz ierasto Eiropas 4 *. Bet tur bija viss nepiecieš amais. Tī ra gulta, seifs, ledusskapis, skapis, galds, naktsgaldiņ i. Lai gan, ja atrod vainu, tad, protams, ir mī nusi: flī zes un santehnika, kas jau ir redzē juš i tipus, gaismas trū kums paš ā duš as kabī nē , paklā ju trū kums pie gultas (nepatī kami piecelties no gultas ar plikā m pē das uz flī ž u grī das). Pieskrē ja draudzī gs puika un teica, ka uzkops mū su istabu un jautā ja vai viss kā rtī bā . Mē s prasī jā m papildus vē l 2 pudeles ū dens. Atnesa bez problē mā m.
5) Apkalpoš ana numurā . Bijā m ar draugu. Iepriekš vienojā mies, ka atdosim puikam pa dolā ru (katram) par tī rī š anu. Un vē l viena lieta. . . Es paņ ē mu lī dzi 10 mazas š okolā des konfektes un bez dolā riem viņ i atstā ja arī š okolā des tā felī ti. Nu, dievs, nekļ uvā m nabagā ki par š iem 6 dolā riem nedē ļ ā , bet plusu bija daudzkā rt vairā k: prasī ja papildus glā zes - dabū ja uzreiz, 2 pudeles ū dens mums neatstā ja, bet 4, bija pā rtraukumi karstajā ū denī - viņ i sū dzē jā s un puika pats atveda kaut kā du atslē dznieku un problē ma bija pazudusi. Katru dienu mainī jā m gultu, dvieļ us un pat gulbji "skulpē ja" uz gultas un likā m svaigus ziedus. Tā pē c neesiet mantkā rī gs, un jums viss bū s labi.

6) Pludmale. Bū tī bā jauka smilš u pludmale. Tiek nodroš inā ts daudz sauļ oš anā s krē slu un dvieļ u. Pludmales bā rs ar bezmaksas vietē jiem dzē rieniem. Godī gi sakot, viņ u vietē jais alkohols ir ī sts atkritums)). No visa, ko mē ģ inā jā m, piestā jā m tikai pie baltvī na (to tikai restorā nā deva par brī vu) un brendiju (tas bija visur un pludmalē ). Bet mē s devā mies atpū sties, nevis dzert alkoholu. Lai gan daudzus redzē jā m tikai lakojam. Dienas laikā bā rā varē ja uzkost: frī kartupeļ i, tvaicē ti dā rzeņ i, svaigi dā rzeņ i, augļ i, pica. Tā tad jū s noteikti nebū sit izsalcis.
7) jū ra. Tas ir brī niš ķ ī gi! Pati jū ra. Bet izeja uz pontona ir neē rta. Un peldē š anai vietas acī mredzami nepietiek. Tas bija cieš i. Bet es neesmu ī paš i labs peldē tā js, tā pē c, valkā jot koraļ ļ us, es peldē jos seklā ū denī . Paisumā ir ū dens lī dz viduklim. Ū dens ir ā rstniecisks.
8) Atpū ties pati. Ļ oti apmierinā ts. Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Vakaros devā mies uz Soho (rajons vecpilsē tā (vai vecajā tirgū )). Taksometrs turp un atpakaļ par diviem 6 USD. Ir kafejnī cas, veikali, veikali. Jū s varat kaulē ties un nopirkt kaudzi visu par santī mu. Halva, austrumu saldumi, augļ i. . . tur tika paņ emts viss.
Novē lu visiem pozitī vā k un nemeklē t par ko sū dzē ties. Jū ra, saule, pozitī vas emocijas - kas gan baltkrieviem vē l vajadzī gs ziemā pē c ziemas slā ņ u?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu