Pārējais bija veiksmīgs mūsu 10 cilvēku kompānijai!

Rakstīts: 8 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 17 — 30 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Sā kumā rakstī š u, ka mums patika pā rē jais, bijā m 10 (vecums no 25 lī dz 35) un bez bē rniem!
Es rakstu atsauksmi no visa uzņ ē muma vienatnē ! ! ! Iesaku viesnī cu, BET cilvē kiem, kuri nav izvē lī gi pret Ē ģ ipti! Mū su ceļ vedis ir Coral Travel.
NORĒ Ķ INĀ JUMS. Viesnī cā ieradā mies 11:00. No lidostas lī dz viesnī cai paiet apmē ram 10-15 minū tes, ja pa ceļ am neapstā jaties citā s viesnī cā s! Kopā ar mums š ajā viesnī cā bija apmetuš ies uzreiz ap 25 cilvē kiem un tas neizdevā s ā trā k par 14.00, jo viesnī ca noteikti bija par 80% pilna! Reģ istratū rā , kā jau katrā viesnī cā , strā dā ē ģ iptieš i, kuri vē las nopelnī t (kuri labi runā krieviski)! Uzreiz rakstu, ka man istabiņ a ir galvenā atvaļ inā juma daļ a Ē ģ iptē , tā pē c mans vī rs pirmais reģ istratū rā runā ja par labu istabiņ u (protams par papildus samaksu)! Un, protams, ir tā di skaitļ i! Tā kā mē s esam 10 cilvē ki, tad š ī s ir 5 istabas un, protams, mē s visi esam draugi un vē lamies telpas tuvumā , tā pē c bijā m apmetuš ies! Mū su numuriņ i bija: 4213.4214, 4215 - š is ir pirmais stā vs ar skatu uz jū ru (jū ra ir tā lu) un ar piemaksu 20 USD par istabu uz visu brī vdienu (summa uzreiz tika paziņ ota reģ istratū rā un mē s pat nekaulē jā mies pē c to parā dī š anas! )

4221 un 4222 ir numuri otrajā stā vā ar skatu uz galveno ē ku (š ajā vietā atrodas galvenais restorā ns un reģ istratū ra) - numuri bez papildu maksas!
IZMITINĀ Š ANA 5+!
CIPARI. Par istabā m ī sumā uzrakstī š u, ka pirms izvē rtē ju telpas veidu, pirmais, ko atceros, ka esmu Ē ģ iptē , nevis Eiropā ! Š ī s viesnī cas numuri ir vienkā rš i, tač u ne pā rā k labi! Vienī gais, kas man nepatika š ajā istabā , bija ziepes un š ampū ns dozatorā pie sienas, nevis vienreizē jā s burciņ as, bet es vienalga vienmē r mazgā jos ar saviem š ampū niem un duš as ž elejā m, un zeķ es vai apakš veļ u mazgā t bija labi. arī dozators! Fē ns, gaisa kondicionieris un ledusskapis darbojā s bez problē mā m! Duš ā ū dens vienmē r bija karsts, tikai spiediens nebija labs, bet tas nav svarī gi! Droš s katrā istabā - lieliski strā dā ja visā s 5 istabā s un bez starpgadī jumiem! Istabas visas vienā das, normā las (nav izcilas), tikai kv. m atš ķ iras, bet ne par daudz! Mums bija viena istaba trī s cilvē ku ģ imenei, tajā bija 3 pilnas gultas (nevis saliekamā s gultas kā daž ā s viesnī cā s)! Mū su numuriņ i atradā s ļ oti tuvu galvenajai ē kai (0.5 minū tes) un blakus jū rai (2-3 minū tes)! Tī rī š ana, kā vienmē r Ē ģ iptē , š ķ iet, ir, bet š ķ iet, ka nav, mū su apkopē ja bez problē mā m izpildī ja visus mū su lū gumus par dolā ru! Vietnē YouTube ir daudz video par skaitļ iem! Istabas 4 personā m!
Teritorija ir lieliska! Kopts, skaists, zaļ š (puķ u maz, zaļ umu vairā k), kompakts (viss atrodas blakus istabā m, lai kur arī tu bū tu apmetusies! ) Mums ļ oti patika, ka nav jā vē dina gari kilometri apkā rt teritorija, lai dotos paē st un pē c tam atgrieztos pludmalē vai uz istabu un tad uz pludmali utt! Viss atrodas netā lu, jo teritorija nav liela un tas mums bija pluss! Mē s vecpilsē tā un Naama Bay lieliski nobraucā m kilometrus! Bijā m kā zu fotosesija teritorijā ar vī ru, bildes sanā ca forš as, ļ oti skaistas! Teritorija 5 personā m!

PLUDMA. Pludmalē vienmē r visiem pietika vietas un sauļ oš anā s krē slu! Nevajadzē ja no rī ta ieņ emt vietas vai doties pusdienā s, baidoties, ka tā s bū s aizņ emtas! Uz mū su pludmali, cik saprotu, devā s arī no citā m Shores 5* un 3* viesnī cā m. Ieeja jū rā no pantones uzreiz dziļ umā , kur ar masku var paskatī ties uz skaisto zemū dens pasauli vai vienkā rš i nopeldē ties, un no krasta var staigā t tikai lī dz ceļ iem, tur viņ i parasti devā s ar bē rniem un arī no krasta var redzē t daudz zivju, tā s peld tuvumā ! Tā kā man ir bail peldē t un man ļ oti nepatī k skatī ties uz to, kas ir zem ū dens, TAD MAN Š AJĀ VIESNĪ CĀ NAV JĀ PELD! Tikai varē ja nedaudz saslapinā t kā jas vai nostā vē t kaut kur lī dz ceļ iem, lai vilnis gā ztos pā r mani, un vilnis bija ļ oti biež i! Visā mū su 12 nakš u uzturē š anā s laikā es neredzē ju zaļ o karogu! Bija vai nu dzeltens vai sarkans karogs! Bet cilvē ki vienmē r peldē ja vai nu no krasta lī dz ceļ iem, kad bija sarkans karogs, vai no pontona, kad tas bija dzeltens!
Sauļ oš anā s krē sli atrodas virs jū ras, nedaudz jā nolaiž as lī dz jū rai, ir arī daž i sauļ oš anā s krē sli, bet to ir ļ oti maz, un š im, man likā s, ir jā ceļ as 6. no rī ta ņ emt tos un gulē t paš ā jū ras krastā ! Pludmalē lī dz 12.00 jau var uzkost (frī kartupeļ i, desiņ as, bulciņ as, dā rzeņ i) Neko vairā k neredzē ju, bet paņ ē mā m tikai frī ar keč upu un tad devā mies pusdienā s uz galveno restorā nu! Tē ja, š ķ ī stoš ā kafija ar krē jumu un sulā m (tas ir atš ķ aidī ts yuppie) ar dzē rieniem (ierī ces ar kolu, fantu un spritu) no rī tiem vienmē r bija pludmalē un ap baseinu! Teritorijā ir tikai viens baseins, tas ir sadalī ts 2 daļ ā s, mazā kā daļ a tiek apsildī ta ziemā , ū dens tajā bija diezgan silts, kā mums likā s! Pludmalē vienmē r bija vē jains! Decembrī tas ļ oti traucē , lai labi nopeldē ties un pē c tam sauļ oties, likā s ļ oti auksts, bet no vē ja nebija ekrā nu, taisī jā m kā visus citus no tukš iem sauļ oš anā s krē sliem, tikai nolikā m sā nis un bija daudz ē rtā k! Straume, š ai jū ras pusei, ir normā la, mē s par to uzreiz zinā jā m, lai gan mū su kompā nija vienmē r peldē ja un tas viņ iem netraucē ja! Tu nevari aizpeldē t tā lu, viņ i tevi tū lī t izsvilps! Kopumā jū rā teritorija, kur var peldē ties, ir norobež ota ar bojā m, un aiz tā m peldē ties nedrī kst!
Š ajā viesnī cā var paskatī ties uz zemū dens pasauli, bet mū su vī rieš i, kuri jau ir daudz redzē juš i, ne par ko nepā rsteidza, bet teica, ka tik un tā bija interesanti! Bijā m uz maksas pludmali, pie mums izč ekojā s El Fanar, kur var redzē t daudz vairā k zem ū dens un kur var peldē t no krasta tiem, kas neprot peldē t vai baidā s no dziļ uma kā es! Vienmē r ir tukš i sauļ oš anā s krē sli un bez vē ja, kas mums decembrī bija pats svarī gā kais! Ieeja maksā $6 no cilvē ka uz visu dienu! Un no viesnī cas uz š o pludmali par vienas automaš ī nas taksometru mē s maksā jā m 2 USD vienā virzienā ! Un neklausies, ko taksisti MAZ saka, apgriezies un aizbrauc it kā meklē t citu maš ī nu, viņ i paš i skries tev pakaļ sakot Labi, ejam!
Tur El Fanar pludmalē nopirkā m vienu ekskursiju 3 jū ras, 25 USD no cilvē ka, no gida maksā ja 45 USD no cilvē ka! Mums patika š ī ekskursija! Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, atbildē š u! Ko lai vispā r raksta par š ī s Viesnī cas pludmali, ka tā nav domā ta tiem, kas neprot peldē t vai baidā s no ū dens!

Beach put 4 ar mī nusu!
Animā cija - tā ir, bet ne aktī vai jaunatnei, bet klusam vakaram! No rī ta vingroš ana, dejas, volejbols un futbols pē cpusdienā , notika vairā kas sacensī bas komandā m! Vakarā pie baseina ir bā rs, 21.30 vai 22.00 bija: karaoke, puiš a priekš nesumi, kurš dziedā ja daž ā das skaistas dziesmas, dejoja vai vienkā rš i spē lē ja mū ziku! Bija amfiteā tra konkursā Miss Hotel un Mrs Hotel! Un 23.00 piedā vā ja doties uz diskotē ku ar animatoriem! Tas ir viss, ko atceramies!
Kad reģ istrē jaties, atcerieties, ka telpas pie baseina ir sliktas, jo jū s nevarē sit aizmigt, kamē r mū zika netiks izslē gta! Mē s paš i izklaidē jā mies, bijā m 10 cilvē ki un mums nebija jā garlaikojas! Galvenā s ē kas bā rā spē lē jā m kā rtis un dzē rā m tekilas bumu, ko mums uztaisī ja labs bā rmenis (zemā k ir foto), bet mē s paš i pateicā mies viņ am (c. u. ) pē c saviem ieskatiem, kā arī viņ i. to baseina bā rā tikai par cu! Aizbraucā m uz Vecrī gu par 2 c. u. vienā virzienā un uz Naama Bay par 5 c. u. Atbrauca jau vē lu! Bā rs galvenajā ē kā strā dā lī dz 00.00, kā arī pie baseina!
4. animā cija, tā ir, bet ne tā , kā daž iem varē tu patikt!

Ē diens š ajā viesnī cā ir cits stā sts! Lasot atsauksmes, nesapratā m tos, kuri rakstī ja: Izsalcis nepaliksi! Bet, esot tur 3 dienas, sapratā m, ko tas nozī mē ! Gaļ a ir, bet izsniedz tikai vienā gabalā ! Ja prasī si vairā k, tad varbū t iedos, bet ja tam, kas izdala, ir noskaņ ojums! Mums bija tik nepatī kami, kad pusdienā s un vakariņ ā s vairā kas reizes bija jā iet pē c gaļ as un ubagot! Mū su vī rieš i nav mazi, un vī rietim vajag vairā k gaļ as nekā meitenei, un viņ i liek uz š ķ ī vja - ja vistas, tad vienu kā ju vai vienu spā rnu, vai pat muguras kaulu, kur nav ko ē st, ja gulaš s tad ē damkaroti no tā , kur ir tikai viens gaļ as gabals var iekļ ū t, bet pā rē jais š ajā karotē Dā rzeņ i! Ī sā k sakot, mū su vī ri 4 reizes gā ja vakariņ ā s vai pusdienā s pē c gaļ as, bet viņ i nevis vienkā rš i nā ca klā t un paņ ē ma to, bet gan lū dza, un ar lī ku, neapmierinā tu seju, kaut ko rupju sev zem deguna nomurminot, Arā bs, kas to izplata, deva! Izskatī jā s ļ oti pretī gi, jū ties kā ubags!
Gaļ u pie sevis š ajā viesnī cā neņ emsi, to tikai izsniedz! Bija zivs, ņ em cik gribi, baidī jā mies ņ emt, tā kā bija vā rī ta, nebija skaidrs, kas tas ir! Daudz dā rzeņ u un salā tu no tā , kas bija brokastī s, ja bija pusdienas, vai no tā , kas bija pusdienā s, ja tā s bija vakariņ as! Garnī rs ir rī si vai kartupeļ i! Viņ i arī vā rī ja spageti jū su priekš ā , tā pē c tie bija garš ī gi, un tas, kurš tos gatavoja (vienmē r bija viens un tas pats pavā rs), bija varavī ksnes vī rs, ē d cik gribi!
Augļ i: dateles, cidonijas, apelsī ni vai mandarī ni un banā ni, pā ris reizes zemenes katram iedeva pa 3 gab! Saldie - tie ir cepumi ar krē mu ar daž ā diem dekorā cijā m no augļ iem vai krē juma! 2 nedē ļ as tikai 2 reizes bija austrumu saldumi, un tad tie tika izslaucī ti uzreiz! Un viņ i ne vienmē r atnesa kaut ko patieš ā m garš ī gu! Brokastis ir kā visur citur Ē ģ iptes viesnī cā s! Katru dienu mainī jā s tikai izdalī tā gaļ a, un pā rē jais ir tas pats katru dienu! Pirmā s 3 dienas ē du kaut ko jaunu sev, un tad jau viss bija pa vecam! Trauki nemainā s! Gaļ u cep arī uz grila! Viss bija garš ī gi, bet nepietiekami! Zivju diena ir piektdiena, kur dod 3 garneles un 1 karsti kū pinā tu zivi, kas ir ļ oti garš ī gi!
Ē dienreizes 4 ar mī nusu, rupjiem arā biem, kas stā v uz gaļ as sadali!

Maksas restorā nu nav, ir tikai viens galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as! Galvenajā ē kā ir maksas bā rs, mē s tur nekad nebijā m! Teica, ka ir kafija no automā tiem un alkohols, no kā izvē lē ties (ne vietē jais)! Galvenā s ē kas otrajā stā vā ir maksas veļ as mazgā tava, labs spa (maksas) un arī pludmalē veic masā ž as! Mums patika! Bezmaksas trenaž ieru zā le, tur nav ko daudz darī t!
Secinā jums. . . Mē s atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz, tikai tad, ja cena bū tu pievilcī ga! Mē s iedevā m 1100 USD. uz 12 naktī m no Kijevas diviem! Š ī viesnī ca ir lieliska cena!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu