Pieklājīgi 4*

Rakstīts: 2 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 26 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies ar lielu kompā niju 2019. gada novembra otrajā pusē (4 pieauguš ie, 2 bē rni), paņ ē mā m 3 istabas.
Pa numuriem: ar piemaksu 20$ saņ ē mā m lielisku istabiņ u ar izeju uz baseinu (# 1154), 2 gultā m + dī vā nu, kur pietika vietas (2 pieauguš ie + 1 bē rns). Viss darbojā s, mini ledusskapis, duš a, fē ns, lampas. Mē s nekad neizmantojam seifu. Otrā istabiņ a (#307) , ar piemaksu tikai 5$, izrā dī jā s smacī ga un maza, ar 1. divguļ amo gultu, kurā mitinā jā s 1 pieauguš ais. + 1 bē rns Un treš ā istabiņ a, bez maksas, bet iepriekš rezervē ta (#1156) , ļ oti laba, ar izeju uz baseinu un divā m gultā m. Pē c cipariem mans vē rtē jums ir 5- (sienas bija netī ras vai š ķ irtas, nav skaidrs).
Uztura un batoniņ a ziņ ā...Ja ē diens kopumā ir diezgan normā ls, izņ emot gaļ u (baidī gi vistas gabaliņ i, it kā tie bū tu izdilis, izdilis, turklā t izsniedz pa porcijā m). Bija pietiekami daudz zivju, parasti pangasijas vai sausā s tunzivis, lī dzī gas mū su zivī m. Reizi 10 dienā s iedeva liellopu gaļ u, och. garš ī gs pat) un ne porcijā s. Daudz dā rzeņ u jebkurā formā , tvaicē ti, vā rī ti, sautē ti, grilē ti, salā tu veidā un visi ar garš vielā m. Un, protams, visā di saldumi. Viņ i nelutinā ja ar augļ iem, tie ir melone, dateles, apelsī ns, daž reiz augļ u salā ti.

Bā rs nevarē tu bū t sliktā ks! Bā rmenis uzreiz teica, ja gribi labus kokteiļ us - maksā ! Kā ar viss iekļ auts? Vispā r rums-kola un š ņ abis ar sī rupu un viss! Un tad viens kokteilis vienā s rokā s. Vī rs sievai kokteili nenesī s, bā rmene rupji pajautā s, bet kur tad otrā ? ! Kopē jais vē rtē jums ē dienam un bā ram 4-.
Tomē r animā cija darbojas labi, pateicoties Yulechka (sirsnī ga meitene, starp citu, no Baltkrievijas) un Mimo (pulksteņ a vī rs) katru dienu izklaidē jā s, veda viņ us uz ballī tē m, aicinā ja uz diskotē kā m un veica vingrinā jumus. Š eit 5+
Pludmale pieticī ga, bet normā la, smilš aina, un, ja peld ar masku, ir pat skaists rifs ar zivī m.
Kopē jais viesnī cas vē rtē jums ir 4.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu