Nubian Village 5*– Atsauksmes

247
Novērtējums 6.910
№74 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.4 Numurs
6.7 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.8 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Nubian Village Hotel ir pirmā viesnīca, kas uzcelta Nabq Bay rajonā, no kuras sākas tuksneša teritorijas attīstības un inženiertehniskās labiekārtošanas vēsture. Viesnīcai ir liela teritorija, burtiski iegremdēta zaļumos. Daudz garu līkumotu taciņu nesteidzīgām pastaigām. Papildus ēku kompleksam viesnīcā ir daudzi labiekārtoti bungalo, kas stilizēti kā nūbiešu arhitektūra. Atvērts 1997. gadā. 2019. gadā tika pabeigts galvenās ēkas telpu remonts, kas sāka atšķirties ar mūsdienīgu dizainu, jaunām mēbelēm un atjauninātu vannas istabu. Renovācijas laikā vairākas telpas tika pārbūvētas un parādījās jaunas telpu kategorijas. 2020. gadā tika pabeigta telpas daļas renovācija ēkā pie akvaparka, galvenā restorāna, kā arī 2 baseiniem un to apkārtnes teritorijām.Vairāk →
аватар Marshako
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies vē lu, pulksten 10. Mums bija 2 bungalo numuriņ i. Bet par 20 dolā riem (par 2 istabā m) tikā m izmitinā ti milzī gos istabiņ ā s ar skatu uz jū ru un ar 24h izcilu Wi-Fi. Bet puisis reģ istratū rā bija ļ oti nepatī kams. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies vē lu, pulksten 10. Mums bija 2 bungalo numuriņ i. Bet par 20 dolā riem (par 2 istabā m) tikā m izmitinā ti milzī gos istabiņ ā s ar skatu uz jū ru un ar 24h izcilu Wi-Fi. Bet puisis reģ istratū rā bija ļ oti nepatī kams.
Un tā teritorija: lieliska, liela, zaļ a.
Jū ra: pludmale laba, piebraucamais no krasta izcils, proti, bē rniem ir kur peldē ties, rifs man vienkā rš i tā ds (tajā paš ā Ē ģ iptē redzē jā m daudz greznā kus), bet daudzi cilvē ki bija sajū smā
Vienmē r bija pieejami sauļ oš anā s krē sli
Peldbaseins: normā ls, tī rs, vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, ja viss bija aizņ emts, tad prasī ja strā dniekiem, viņ i visu piegā dā ja.
Ē diens: garš ī gs, daudzveidī gs. Neviens nav saindē ts (tas jau ir rā dī tā js Ē ģ iptei). Ikvienam bija ko ē st pē c garš as vē lmē m, neviens nekad nebija izsalcis.
Animā cija: Es neko neteikš u, jo nepiedalī jos.
Vienreiz bijā m uz mini diskotē ku, tā bija salas teritorijā , iekš telpā s, bija ļ oti trokš ņ ains un smacī gs, bē rni gribē ja doties prom pē c 5 minū tē m. Mē s negā jā m uz vakara izrā dē m.
Odi bija, bet paš i istabā izglā bā mies ar aerosoliem, krē miem, smirdī giem odu atbaidī š anas lī dzekļ iem. Nokodinā tas pasakas
Kopumā man viss patika. Vai es brauktu vē lreiz - Jā , ieteiktu - Jā.
Atņ emu 2 zvaigznes par nepatī kamo pirmo iespaidu no augstprā tī gā , nepatī kamā puiš a reģ istratū rā . Š ī bija seja, kas sveic viesus, un tā no viesnī cas atņ ē ma š ī s zvaigznes
аватар Kseniya94rovnova
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ģ imenes atpū tā s Ieradā mies 12:00, pati reģ istrē š anā s 14:00, teica gaidī t. Bijā m noguruš i ar bē rniem, principā kā jau visi ierodoties lū dza ieč ekot agrā k, teica, ka vē l nav brī vu, bet piedā vā ja par maksu un uzreiz reģ istrē sies, kā to darī ja mū su draugi. … Tomēr ▾ Ģ imenes atpū tā s
Ieradā mies 12:00, pati reģ istrē š anā s 14:00, teica gaidī t. Bijā m noguruš i ar bē rniem, principā kā jau visi ierodoties lū dza ieč ekot agrā k, teica, ka vē l nav brī vu, bet piedā vā ja par maksu un uzreiz reģ istrē sies, kā to darī ja mū su draugi. un uzreiz iekā rtojā s istabā . Mē s gaidī jā m bungalo.
Bungalo izskatā s labi, iekš ā bija mī nusi - rozetes, baigais ledusskapis. Tā kā mums ar bē rnu bija 2 gultas, vienvietī ga gulta un (divguļ amā gulta, mī nus, ka 2 gultas ir savienotas), kas bija diezgan neē rti.
Kopumā bungalo kaut ko atjauninā t nenā ktu par ļ aunu.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, viss ir tī rs un kā rtī gs, un pat gultas dekors vienmē r tika jautā ts, vai mums tas patī k.
Teritorija milzī ga, tī ra, kopta
Jū ras pludmale laba, tī ra, atradā m krabjus, gliemež vā kos arī jū ras ež us.
Animatores meitenes ir lieliskas, ī paš i pieeja bē rniem, meita ir sajū smā.
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs
Vakara diskotē kas,
Devos uz putu ballī ti

Milzī gs mī nuss ir tas, ka wi / fi ir tikai tur, kur ir reģ istratū ra, kas mū s ļ oti sarū gtinā ja, mums bija jā ņ em vietē jā SIM karte.
Milzī gs mī nuss ir tas, ka odi tos daudz aprij, neskatoties uz telpā esoš ajiem aerosoliem, krē miem un funigatoriem.
Es domā ju, ka jū s varat kaut kā no tiem atbrī voties.
Bija pagā juš ajā gadā citā viesnī cā bija ī paš i atbaidī š anas gabali. Un te mē s esam gluž i kā gaļ a, kas staigā odiem.
Es atgrieztos š ajā viesnī cā , iespē jams, ja viņ i noņ emtu š os trū kumus, kurus es rakstī ju iepriekš , tad jā .
аватар newborn2203
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nubian Village un Nubian Island ir 2 viesnī cas blakus, var staigā t kur gribi, apgulties un sauļ oties. . . kā arī peldē ties. Atš ķ irī ba nebū t nav liela: ciematā lielā kā daļ a itā ļ u, jo itā lis nesen nopirka galveno paku, salā ir vairā k baltkrievu, Ukrainas, Krievijas. … Tomēr ▾ Nubian Village un Nubian Island ir 2 viesnī cas blakus, var staigā t kur gribi, apgulties un sauļ oties. . . kā arī peldē ties. Atš ķ irī ba nebū t nav liela: ciematā lielā kā daļ a itā ļ u, jo itā lis nesen nopirka galveno paku, salā ir vairā k baltkrievu, Ukrainas, Krievijas. Un, iespē jams, salā ietilps vairā k cilvē ku, jo bungalo ir lielā ks skaits.
Ē diens: garš ī gs, daudz tvaicē tu un svaigu dā rzeņ u, vienmē r zivis, daž reiz viņ i gatavo jū ras veltes, bet viņ i nezina, kā to izdarī t, un vienmē r to sabojā ))) Man ir vairā k nekā pietiekami. Augļ i pusdienā s un vakariņ ā s, pā rē jais ar galvu.
Pludmale: ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet grū ti noslē pties no vē ja. Ļ oti vē jains.
Tī rī ba: daudzi rakstī ja par netī rumiem, es personī gi nepamanī ju, viņ i vienmē r visu notī ra, noslauka un noberzē brilles lī dz spī dumam. Arī trauki vienmē r ir tī ri un veseli.
Dvieļ i tiek mainī ti, ja tos atstā jat uz krē sliem pie bungalo, tas ir ļ oti ē rti.
Animā cija: viss itā ļ u valodā , bet salā krievu valodā .
Personā ls labs un numuriņ u iedeva labu bez papildus maksas un citā m lietā m.
Galvenā problē ma ir laikapstā kļ i, mums nepaveicā s!
Kopumā laba viesnī ca, iesaku, bet rudens periodam!
аватар ksiuta85
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lasot atsauksmi par viesnī cu, radā s dubults iespaids. Tač u pē c gandrī z divu nedē ļ u atpū tas radā s iespaids, ka apmetamies daž ā dā s viesnī cā s. Izlasot noraidoš o atbildi, ka viss ir slikti, rodas iespaids, ka ar ko cilvē ks ir pilns, ar to viņ š dalā s. … Tomēr ▾ Lasot atsauksmi par viesnī cu, radā s dubults iespaids. Tač u pē c gandrī z divu nedē ļ u atpū tas radā s iespaids, ka apmetamies daž ā dā s viesnī cā s.
Izlasot noraidoš o atbildi, ka viss ir slikti, rodas iespaids, ka ar ko cilvē ks ir pilns, ar to viņ š dalā s.
Es sā kš u pirmais. Ieradā mies 7.00 ar bē rniem 3 un 8 gadus veciem. Kontrole pagā ja ā tri. Mums pateica autobusa numuru un mē s devā mies uz to. Mū s pirmos atveda uz viesnī cu, braucā m kā das 10 minū tes. Viesnī cā mū s sagaidī ja smaidī gs menedž eris (foto pievienots).
Mums uzreiz uzlika rokassprā dzes, un mē s devā mies brokastī s. Brokastī s bē rni ē da pankū kas ar nutellu. Vī rietis paņ ē ma omleti. Sanā ca garš ī gi virtuļ i un bulciņ as, var uzkrā ties pā ris kg.
Ē diens kopumā ir daudzveidī gs, katrs var izvē lē ties sev tī kamo. Man patī k krabji un zivis, vī rieš u gaļ a, frī kartupeļ i bē rniem un daudz kas cits.
10:00 mums iedeva istabas atslē gas. Lai gan nokā rtots pē c 14.00. Bet, ja ir brī vas telpas, tā s tiek aizņ emtas ā trā k.
Es pateicos par š okolā di, viņ iem ļ oti patī k piena š okolā de
Apmetā mies pie baseina ar skatu uz jū ru. Ja jums ir mazi bē rni, kuriem patī k klusums. Mans bē rns arī gulē ja istabā , kad pludmalē skanē ja mū zika. Labā k ir ņ emt bungalo vai istabu netā lu no reģ istratū ras. Mū zika no 10:00 lī dz 17:00 skan diezgan skaļ i un visa animā cija itā ļ u valodā . Jū s varat mā cī ties itā ļ u valodu.
Man bija viena piebilde, ka gribu ukraiņ u mū ziku un ukraiņ u animā ciju.
Istaba bija laba, tī ra katru dienu. Mē s atstā jā m 1 USD, tie bija gulbji un ziloņ i un krokodils, bē rni bija ļ oti priecī gi. Istaba ir veca, bet tī ra. Viss man derē ja. Personā ls draudzī gs, paprasī jā m mazulim mazu spilventiņ u, atvedā m divus. Zvanī ja no reģ istratū ras, ja viss ir kā rtī bā . Pā rvaldnieki devā s uz pludmali un jautā ja, vai viss ir kā rtī bā.
Jā , kurš raksta, ka joprojā m nemelo !!!
Animā cija mū su viesnī cā bija tikai itā ļ u valoda. Devā mies uz Salu, kur animā cija bija krievu valodā.
Un pie viņ u baseina pludmalē bija arī meitenes, kas rī koja daž ā dus pasā kumus krievu un ukraiņ u valodā.
Visi smaidī gi un draudzī gi.
Katru vakaru gā jā m ar bē rniem uz mini diskotē ku. Tā pē c visas viņ u dejas dejo mā jā s.
Tiem, kam patī k smarž as un eļ ļ as, es nopirku veikalus Village Hotel reģ istratū rā . Un es tur nopirku suvenī rus.
Man ļ oti patika svē tki. Mē s plā nojam apmeklē t š o viesnī cu vairā k nekā vienu reizi.
Paldies personā lam par labu atpū tu.
аватар murena87
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nesen atgriezā mies no Nubian Village un ļ oti gribē jā m atstā t atsauksmi, pirmo reizi nokļ ū stot Ē ģ iptē , saprotu, ka nekad vairs tur neatgriezī š os. Daudzas reizes atpū ties citu valstu viesnī cā s, ar pā rliecī bu varu teikt, ka š ī ir sliktā kā atpū ta un viesnī ca. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no Nubian Village un ļ oti gribē jā m atstā t atsauksmi, pirmo reizi nokļ ū stot Ē ģ iptē , saprotu, ka nekad vairs tur neatgriezī š os. Daudzas reizes atpū ties citu valstu viesnī cā s, ar pā rliecī bu varu teikt, ka š ī ir sliktā kā atpū ta un viesnī ca. Nubian Village ieradā mies pē c draugu, ceļ ojumu aģ enta un atsauksmju ieteikuma, nez vai cilvē ki, kas raksta pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu, pirmo reizi atpū š as ā rzemē s? Ar ko viņ i to salī dzina, rakstot, ka š ī ir lieliska viesnī ca? Istabas, tā pat kā viesnī ca, vecas, jā remontē , netī ras, visur viss notraipī ts. Ē diens vienmuļ š , pē c kura ir slikta dū š a, daž iem atpū tniekiem bija vemš ana, vienkā rš i nevar lietot alkoholu, smarž o pē c mē nessē rgas, vienī gais normā lais dzē riens ir vī ns, pusdienā s un vakariņ ā s nav tē jas un kafijas. Teritorijā pastā vī gi pū š vē jš , peldē t nevar jo gandrī z visu laiku karā jas sarkanais karogs, pē cpusdienā vē jš uz ī su brī di pazū d, pē c kā veidojas liela rinda uz mola, pē c kuras vairs nav. vē lme peldē t. Animā cija vispā r ir kaut kas ar kaut ko, pieauguš ajiem tā vienkā rš i neeksistē , piecu minū š u nesaprotami konkursi un viss, bē rniem tā s ir atkā rtotas ikdienas dejas mū zikas pavadī bā .
аватар sicholka
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Wi-Fi tikai reģ istratū rā , un tas nedarbojas normā li. Ē diens š ausmī gs, auzu pā rslā s bija mazi tā rpi, pangasijas zivs un skumbrija, augļ u dateles, banā ni, apelsī ni un 1 reizi uz cilvē ku bija mango gabals. Vē jš š ausmī gs katru dienu, pē cpusdienā bē gums un nelielas lagū nas jū rā saglabā jas. … Tomēr ▾ Wi-Fi tikai reģ istratū rā , un tas nedarbojas normā li.
Ē diens š ausmī gs, auzu pā rslā s bija mazi tā rpi, pangasijas zivs un skumbrija, augļ u dateles, banā ni, apelsī ni un 1 reizi uz cilvē ku bija mango gabals. Vē jš š ausmī gs katru dienu, pē cpusdienā bē gums un nelielas lagū nas jū rā saglabā jas.
Ja biji Š armā ar labiem 5*, tad š is tevi ļ oti pievils ! ! !
аватар _807155
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija 2 pieauguš ie un 4 gadus vecs bē rns. Mē s tik tikko sagaidī jā m savu 2 nedē ļ u beigas un pā rcē lā mies uz citu viesnī cu, jo viņ i nemaz nebaudī ja jū ru. Pludmale ir akmeņ aina. Netī rs - staigā t ir grū ti - jū s sagriež at kā jas. … Tomēr ▾ Bija 2 pieauguš ie un 4 gadus vecs bē rns. Mē s tik tikko sagaidī jā m savu 2 nedē ļ u beigas un pā rcē lā mies uz citu viesnī cu, jo viņ i nemaz nebaudī ja jū ru. Pludmale ir akmeņ aina. Netī rs - staigā t ir grū ti - jū s sagriež at kā jas. Visur akmeņ i. Bē rnu baseins, par kuru tika runā ts - ar dubļ ainu ū deni. Ir kaut kā das smiltis ar sē ru, bet tā s gandrī z vienmē r ir dubļ ainas. Rifs - atseviš ķ i par viņ u. Viņ š ir miris. Uzreiz 20-30 metru klints un pat man, pieredzē juš am ū denslī dē jam, tur nebija ē rti - viss gaidī ja haizivi no dziļ uma. Un nav ko redzē t, zivju tikpat kā nav. Un sarkanais karogs pastā vī gi karā jā s 2 nedē ļ as. Ir konkrē ta vieta ar vē jiem. Pludmalē katru minū ti notiek masā ž as un pinumi. Ļ oti uzmā cī gi.
Tagad par viesnī cu – teritoriju pie kaimiņ u salas. Daudz smukā ka. Lai gan tā ir praktiski viena un tā pati viesnī ca. Apgalvota par superanimā ciju – tā nav.
Drī zā k tur ir labi profesionā li kubieš u dejotā ji - tas ir vienī gais, kas man tur patika - puiš i ir patieš ā m profesionā ļ i savā jomā . Liliana ir absolū ti pā rsteidzoš a. Maikla Dž eksona izrā de bija lieliska.
Bet krievu animā cija ir vienkā rš i š ausmī ga. Man liekas, ka meitenes nav izvē lē juš ā s pareizo darba vietu - izklaidē tikai vī rieš us...Apmainā s ar telefoniem ar precē tiem vī rieš iem - bet ieraugot sievas nez kā pē c atkā pjas, un uzreiz aiziet (es konkrē ti esmu rakstot par Saš u) ļ oti dī vainu cilvē ku. Tā tad, ja vē laties, lai jū su vī rs bū tu apbē dinā ts, š ī ir ī stā vieta jums.
Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir tas pats. Salā tu nav vispā r. Tikko sagriezti zaļ umi un izturē ti gurķ i. Bē rnu animā cija - katru dienu viens un tas pats, tikai dejojot mū zikas pavadī bā - pat meita bija š ausmī gi nogurusi. Par mani nemaz nerunā jot. Un ar vienkā rš ā m krā sā m krā so arī bē rnu sejas kā body art - jē ga nav reā la, un pat viņ i to sā k darī t 22.30! Bē rni iet gulē t vē lu.
Š o prieku ir grū ti nomazgā t un izrā dā s tikai krā sots - jā nomazgā - kā pē c netika izvē lē ts tik stulbs laiks, nav skaidrs.

Par uzņ emš anu - dod vienu karti visai ģ imenei. Š ausmī gi neē rti. Ja jū s zaudē jat, viņ i kliedz gandrī z nepieklā jī gi. Un viņ i saka, ja jū s atkal zaudē sit - jū s vispā r nedosit. Lai gan citā s viesnī cā s tas tiek atrisinā ts ar smaidu un vienkā rš i. Tukš os plauktus ē damistabā izņ emt nav iespē jams – tie uzreiz skrien un lamā jas.
Dzī voja galvenajā ē kā - ļ oti skaļ i. Galvenā baseina mū zika skan kā diskotē ka. Dienas laikā atpū sties ī sti nav iespē jams. Un pa nakti dzē rā ji kauc.
No ieguvumiem - pā ris reizes nedē ļ ā putu ballī te. Smieklī gi.
Nu, lū k, secinā jums – ja dodaties uz ā rzemē m, pavadā t relaksē još as brī vdienas, garš ī gi paē dat – jū s noteikti š eit nenā kat.
Ja jū s ejat uz ballī tē m, pastā vī gi piedzē ruš ies purni riņ ķ ī un animatoriem, kas izklaidē tikai vī rieš us, tad jū s esat š eit.
аватар mivina82
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī s ir godī gas 4 zvaigznes. Viesnī cu varē tu labā k uzturē t, ir sī kumi, kas jā labo. Viesnī ca ir veca, bet panesama, veic rekonstrukciju. Uzņ emš ana ir kā motelī , pat puķ es vā zē izdevā s ielikt pretī gi. … Tomēr ▾ Š ī s ir godī gas 4 zvaigznes.
Viesnī cu varē tu labā k uzturē t, ir sī kumi, kas jā labo.
Viesnī ca ir veca, bet panesama, veic rekonstrukciju.
Uzņ emš ana ir kā motelī , pat puķ es vā zē izdevā s ielikt pretī gi. Un reģ istratū ras darbinieki nav draudzī gi. Dodiet mums 10 dolā rus un uzreiz bū siet norē ķ inā juš ies, pat nemē ģ iniet dedzinā t bez dibena.
Visi bungalo ir vienā di, bet ar citu skatu – uz dā rzu vai zaļ o sē tu.
Bungalo ir standarta numurs, istabiņ a maza, bet laikam ar to pietiek.
Kondicionieris bungalo pū š tieš i uz gultu! ! Ir jā pielā go durvis. Un tas pilnī bā izslē dzas, izslē gš anas rež ī mā tikai tad, ja izņ emat atslē gu no istabas.
Istabas pie jū ras neiesakā m!
viņ i ieslē dza maksas diskotē ku pulksten 23:00 par 10 USD, un jū s sapņ ojā t par mieru tikai lī dz pulksten 2:00, un tā pē c ik pē c divā m dienā m mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ.
ir arī ļ oti ļ oti svilpo logi, kad vē jš.
Ir "luksusa" bungalo, kurā izremontē ta tikai duš as telpa! Mē s zinā m tikai par 518, viņ i tajā apmetā s par 15 USD.
Informā cija par viesnī cu netika sniegta. Nav ē dinā š anas grafiku, nav animā cijas, nav kur atrasties, nav kā nomainī t pludmales dvieļ us, viņ i atklā ja no atpū tniekiem un mū su ceļ ojumu aģ enta, starp citu, labi darī ts - Artems izbauda ceļ oš anu. Viņ š parū pē jā s par mū su pā rvietoš anu.

Bē rnu klubiņ š - kā paveicies ar animatoru un iekš ā smird pē c drē gnuma. Bē rni reiz gatavoja picu. tur vairs negā ja.
Personā ls nav draudzī gs, vai nu noguris, vai...
Wifi tikai reģ istratū rā.
Jū rā nepā rtraukta nelieš u straume. Lī dz atvaļ inā juma vidum viņ i tevi atceras un vairs neder. Pē rciet ekskursiju, masā ž as, bizes utt. Kuriem arī ir ko teikt, ja jū s tos ignorē jat.
Bungalo nav pietiekami daudz kontaktligzdu! Sasodī ts, pē rciet jums pagarinā tā jus. Lai ieslē gtu tē jkannu, ledusskapis ir jā atvieno no kontaktligzdas, turklā t lampiņ a arī nav pievienota kontaktligzdai, jo tā das nav. Viena ligzda tē jkannai/ledusskapim un lampai. TV š ovi ir slikti (istabā s pie jū ras) un ne visiem ir ukraiņ u kanā li.
Telpā s nav matu balzama, ķ ermeņ a krē ma, zobu birstes un pastas arī nav, bet to visu var lē ti nopirkt aptiekā . Č ī bas un peldmē teļ i pē c pieprasī juma.
Ē diens visparastā kais, normā ls, nekas ī paš s.
Gala vakariņ as ir pilnī ga katastrofa, kauns. Viena veida ruļ ļ i, pā rē jais nav iespē jams. Viņ i aizvē ra ieeju restorā nā , nofotografē ja kokteiļ us visu ē dienu, saksofonists spē lē ja zā lē , karstums bija cilvē ku pū lis, un tad viņ i svinī gi atvē ra durvis un visi metā s barā . Kā ds tur saksofonists, tur bija pā rtikas krā mu tirgus. Briesmī gi! Un jū ras veltes bija garš ī gas. Regulā ras vakariņ as ir daudz labā kas.
Jū ra ir lieliska!
Ieeja jū rā ir ē rta, sauļ oš anā s krē slu pietiek, bet vē jains - lī dz pusdienā m 6 dienas karā jā s sarkans karogs.
Lagū nas ir forš as, labi ar bē rniem. Rifs ir skaists, kad nav viļ ņ u, daudz zivju. Neņ emiet maskas no Ukrainas, š eit ir lē tā k.
Paš ā viesnī cā ir aptieka, cenas tā das paš as kā aptiekā pā ri ielai. Dž ordž s Klū nijs atrodas pastaigas attā lumā.
Animā cija amatieriem.
Viesnī ca klusa, super ģ imenes atpū tai, izņ emot diskotē ku. Bet bungalo to nevar dzirdē t.
Normu slaidi, strā dā visu dienu, rindu nav. Vienai rievai bē rniem tika dots popkorns un kokvilna. Saldē jums vienmē r ir pieejams.
Viesnī ca netā lu no Nū bijas salas ir tieš i tā da pati, tur nav ko darī t.
Teritorija ir tikai caurstaigā jams dā rzs, skaista. vietas, kur atpū sties vakarā – pie baseina un pludmales bā rā.
Pie baseiniem nav mū zikas. Tā ir, tā nav, un repertuā rs ir ļ oti neviennozī mī gs.
Telpā ir trī s papī ra krū zes dzē rieniem, kuras maina apkopē ja.
Secinā jums: rifs un lagū nas ir lieliski! Jū s varat un vajadzē tu iet par viņ u cenu.
аватар vikadrella
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Super brī vdienas, ļ oti laipns personā ls, numuriņ i tī ri, teritorijā daudz zaļ umu, tī ra, ē rta, milzī ga platī ba. Pā rē jais paskrē ja ļ oti ā tri, ē diens restorā nā ļ oti garš ī gs, liela izvē le katrai gaumei, kas vē l domā , iesaku visiem))). … Tomēr ▾ Super brī vdienas, ļ oti laipns personā ls, numuriņ i tī ri, teritorijā daudz zaļ umu, tī ra, ē rta, milzī ga platī ba. Pā rē jais paskrē ja ļ oti ā tri, ē diens restorā nā ļ oti garš ī gs, liela izvē le katrai gaumei, kas vē l domā , iesaku visiem)))
аватар _ed_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atsauksmes par viņ u ir lī dzī gas pirktajā m, patiesī bā viss ir daudz sliktā ks. Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Bet ar to pozitī vais beidzas. Š ī viesnī ca ir atjaunota un visi standarta numuri tiek saukti par superior, ir mazā ki bungalo. … Tomēr ▾ Atsauksmes par viņ u ir lī dzī gas pirktajā m, patiesī bā viss ir daudz sliktā ks.
Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Bet ar to pozitī vais beidzas. Š ī viesnī ca ir atjaunota un visi standarta numuri tiek saukti par superior, ir mazā ki bungalo. Bungalo ir novietots kā standarts, tas ir izgatavots š ū nveida formā (gandrī z apaļ š ), faktiski tā ir neliela vienvietī ga istaba ar trim naktsgaldiņ iem, kas vienkā rš i aizņ em gandrī z visu telpas telpu. Eju platums ir pusmetrs. Viņ i mū s ievietoja istabā ar ē diena gabaliņ iem uz grī das. Mums ir bē rns 3 gadi, viņ ai vē l par agru gulē t atseviš ķ ā gultā , var nokrist. Palū dzu administratorei piedā vā t droš u gultu, uz ko viņ i atbildē ja, ka nekā di nevar palī dzē t, š is ir tā ds bungalo. Viņ i piedā vā ja maksā t papildu USD 10 no personas dienā , lai pieņ emtu priekš nieku. Mē s esam trī s.
Administrators atteicā s mainī t numuru, sakot, ka viņ i visi ir vienā di un situā ciju mainī s tikai priekš nieks. Palū dzu uzaicinā t vecā ko administratori, kad viņ a atnā ca, uzreiz parā dī jā s variants ar spilveniem vai sē tiņ u, palū dzu nomainī t gultu pret manē ž u, bet beigā s atveda stundas laikā . Administrators pie letes Mahmuds ir pieklā jī gs, bet, kad sarunā atteicos no piemaksas priekš niekam, viņ š sā ka uz mani pacelt balsi un sā ka kliegt, pat vecā kā administratore viņ am aizrā dī ja. Tas ir, viņ i vienkā rš i kliedza uz mani š eit par manu naudu.
Telpā viss ir neē rti, seifs ir gandrī z zem griestiem, maza auguma cilvē ks tajā var iekļ ū t tikai no krē sla, un tas, kas atrodas seifā , nav redzams pat pie vidē ja auguma. Telpā ir nepatī kama smaka. Uz mē belē m ir daž i traipi. Reģ istrē joties prasī ju tī rī š anu, jo uz grī das bija ē diens, uz galdiem bija kaut kas nož uvis, apļ i no glā zē m vai š ķ ī vjiem. Atnā ca vī rietis ar pudeli, nokaisī ja to uz grī das un divas reizes paberzē ja grī du ar mopu un aizgā ja. Mē beles bija tikpat netī ras, cik tā s bija atstā tas. Es nedomā ju staigā t un bakstī t ar pirkstu netī rumos, domā ju, ka viņ iem paš iem vajadzē tu tī rī t. Tualete ir š edevrs. Uz poda jā sē ž sā niski, citā di ienā koš ais var trā pī t pa kā jā m ar durvī m, te guļ tieš i uz poda. Tas ir, jums ir jā sē ž sā nis.
Laba viesnī ca, š eit tu bū si rupjš un bļ ausi uz tevi, un apmetī sies netī rā istabā . Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu - laipni lū dzam!
Грязный стол Хотите сберечь ноги - сидите боком Фото все сделаны хитро, на деле номер жутко тесный, это одноместный номер в который поставили три кровати
Parādīt vairāk »


iemiesojums _Marina1
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель Nubian Village – первый отель, построенный в районе Набк Бей, с которого и начинается история застройки и инженерного благоустройства пустынного района. У отеля большая территория, буквально утопающая в зелени. Много длинных извилистых дорожек для неспешных прогулок. Кроме комплекса корпусов отель располагает множеством ухоженных бунгало, стилизованных под нубийскую архитектуру.

Открыт в 1997 году. В 2019 году закончена реновация номеров в главном здании, которые стали отличаться современным дизайном, новой мебелью и обновленной ванной комнатой. В ходе реновации ряд номерного фонда был перестроен и появились новые категории номеров. В 2020 году закончена реновация части номерного фонда в корпусе у аквапарка, главного ресторана, а также 2-х бассейнов и прилегающие к ним территории.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от аэропорта Шарм-эль-Шейх, в 20 км от бухты Naama Bay и в 28 км от Старого города, в районе Набк, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный пляж с мягким песком протяжённостью 250 м. У отеля прекрасный живой коралловый риф, вход с понтона (100 м). Есть естественные лагуны с песчаным дном для купания с детьми. Вход в море пологий, дно песчано-каменистое. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан Atmosphere (завтрак, обед и ужин – шведский стол)

Ресторан Corallo (обед – шведский стол, ужин – а ля карт ресторан итальянской кухни, бесплатно)

Ресторан Seaway (ужин – а ля карт ресторан с морепродуктами, платно)

4 Бара (бесплатно)

Кальянная (платно)

2 бассейна (1 с подогревом в зимний период)

Конференц-зал (Nubian Island, макс. 250 человек)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (1 с подогревом в зимний период) Детская анимация Мини-дискотека
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: Аквапарк с 3-мя водными горками для взрослых и 3-мя для детей (с подогревом в зимний период). Тренажерный зал (Nubian Island). Теннисный корт (днём). Аренда теннисного оборудования. Мини-футбольное поле (днём). Волейбол на пляже. Бочче. Настольный мини-футбол. Вечерние шоу-программы и живая музыка. Пенные вечеринки в бассейне. Дискотека. Спа-центр (Nubian Island). Массаж (Nubian Island). Сауна (Nubian Island). Парная (Nubian Island). Джакузи (Nubian Island). Активная анимация для взрослых и детей.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из основного 3-этажного здания, трех 2-,3 –этажных корпусов и 26 одноэтажных бунгало.

Всего 292 номера, из них:

157 Bungalow Room (вид на сад/бассейн, макс. 2+1/3 чел., душ, терраса,30 м2), расположены в бунгало.

112 Superior Room (вид на сад/бассейн, макс. 3+1 чел, 1 комната с двуспальной кроватью и диван-кроватью для сна двух человек, балкон/терраса, ванна, 35-45 м2), расположены в главном здании/корпусе.

12 Family Large Room (вид на сад/бассейн, однокомнатный номер с двуспальной кроватью и диван-кроватью для сна двух человек, макс. 3+2 / 2+3 чел., ванна, балкон/терраса, 50-55 м2), расположены в главном корпусе.

5 Executive Suite (вид на бассейн, макс 2+2 / 3+1 чел., однокомнатный номер с двуспальной кроватью, зона гостиной (разделена перегородкой), балкон/терраса, ванна, 45-50 м2), расположены в главном корпусе.

4 Family 2 bedrooms (бассейн, макс 3+2 чел., 2 спальни (одна с двуспальной кроватью, другая (без окна, с дверью, с раздельными кроватями), балкон, 60 м2), расположены в главном корпусе.

Есть номера connected rooms и номера для некурящих (по запросу).

Istabās

Ванная комната (душ/ванна), балкон/терраса, индивидуальный кондиционер, сейф, набор для чая, бутилированная вода, мини-бар (пустой), банные принадлежности, ежедневная уборка номера (по запросу), смена белья (простыни и наволочки– каждый день, пододеяльник – раз в неделю), фен & зеркало для макияжа, утюг & гладильная доска (по запросу, бесплатно), прямая телефонная линия (платно), ЖК-телевизор, спутниковое телевидение (есть русские и украинские каналы), круглосуточный room-service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 2 24320005
Tīmekļa vietne: Nubian Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.