New La Perla Hotel 3*– Atsauksmes

34
Novērtējums 5.010
№183 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.2 Numurs
5.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.7 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ras Umm el Sid līcī, kas atrodas trīs kilometru attālumā no Šarm eš Šeihas centra, 800 metru attālumā no jūras krasta. No šejienes jūs varat viegli sasniegt galvenās reģiona apskates vietas. Viesnīca ir piemērota ģimenes, jauniešu vai romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар simon_saz
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jā mies kā vistuvā k vecpilsē tas centram un lai lī dz jū rai var aiziet ar kā jā m. 30 minū tes lī dz koraļ ļ u pludmalei zem saulessarga. Lē ti par cenu. Ē diens ir labs. Ir odi, tā pē c ņ emiet lī dzi savus. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies kā vistuvā k vecpilsē tas centram un lai lī dz jū rai var aiziet ar kā jā m. 30 minū tes lī dz koraļ ļ u pludmalei zem saulessarga. Lē ti par cenu. Ē diens ir labs. Ir odi, tā pē c ņ emiet lī dzi savus. Ē diens ir pieļ aujams. Divas pludmales, viens koraļ lis El Fanar otrs smilš ainais Marhaba smilš ains atgā dinā ja Odesas pludmales, bet uz koraļ ļ iem bija pat interesantas zivis. Vispā r laba trī s rubļ u banknote tiem, kas vainu neatrod.
внутренний дворик бассейн №1 вид из номера пляж Мархаба песчаный коралловый пляж Ель Фанар бассейн №2
аватар ikma88
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kā gū t labumu no atpū tas? Atbilde ir š eit! Skaties, komentē , liec "patī k"! Jū su atsauksmes mums ir ļ oti svarī gas! https://www.youtube.com/watch? v=_1RKHjFI4K0 … Tomēr ▾ Kā gū t labumu no atpū tas? Atbilde ir š eit! Skaties, komentē , liec "patī k"! Jū su atsauksmes mums ir ļ oti svarī gas!
https://www.youtube.com/watch? v=_1RKHjFI4K0
аватар rus6ka1983
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū ta bū tu veiksmī ga, bet ne š ajā viesnī cā . - Istaba, kurā viss darbojas, maksā s 20 USD (it kā viesnī cas noteikumi), un mē s tur nebijā m vienī gie. - Gribē ju to puiku, kurš viņ u pavadī ja ar koferi, uzreiz sū tī t uz istabu "peldē ties", viņ am pieklā jī bas pē c par "piegā di" iedeva 2$, tā pē c tas izkusa kā das trī s minū tes - viņ š gribē ja redzē t 5$. … Tomēr ▾ Atpū ta bū tu veiksmī ga, bet ne š ajā viesnī cā .
- Istaba, kurā viss darbojas, maksā s 20 USD (it kā viesnī cas noteikumi), un mē s tur nebijā m vienī gie.
- Gribē ju to puiku, kurš viņ u pavadī ja ar koferi, uzreiz sū tī t uz istabu "peldē ties", viņ am pieklā jī bas pē c par "piegā di" iedeva 2$, tā pē c tas izkusa kā das trī s minū tes - viņ š gribē ja redzē t 5$.....
- Tad parā dī jā s istabas apkopē ja (nā kamajā dienā ), bez ceremonijā m iekā pa ledusskapī , izņ ē ma degvī na pudeli. . . "-degvī ns? š ņ abja pudele, 5t. r. , iegā dā tā tē ja tika izlieta pē c svara....un tas viss gulē ja slē gtā koferī...Protams, neviens par tā du nelikumī bu nedomā ja un kods bija standarta - 000. Š o atradā m ierodoties mā jā s. (č emodā ns savā kts iepriekš ē jā dienā , brokastī s atstā ts viens, lidostā ietī ts plē vē ). Tā pē c, dodoties uz š o viesnī cu, neaizmirstiet par š ķ ū ņ a slē dzeni.
Nu nevajag tur gaidī t izklaidi vakaram. . . nav animatora !! !
Viņ i pacietī gi barojas.
Labs bā rmenis un masā ž as terapeits.
аватар GennadievnaD
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pati viesnī ca ir maza, no visā m istabā m paveras skats uz baseinu un ir kondicionieris, ir TV (bet tur rā da tikai ziņ as, un daž reiz tas vispā r nedarbojā s), vecas rozetes, balkons, ko labā k ne. atvē rts vakarā , jo ir daudz odu un pat vakarā viesnī cā saindē daž us kukaiņ us. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir maza, no visā m istabā m paveras skats uz baseinu un ir kondicionieris, ir TV (bet tur rā da tikai ziņ as, un daž reiz tas vispā r nedarbojā s), vecas rozetes, balkons, ko labā k ne. atvē rts vakarā , jo ir daudz odu un pat vakarā viesnī cā saindē daž us kukaiņ us...procedū ra ir ļ oti skaļ a un ar lielu dū mu. (noteikti ņ emiet lī dzi odu aerosolu). Pludmalei izdala vecus dvieļ us. Nu istabas, kā saka, ripos ar alu. . . ī paš i lielā ko daļ u laika pavada pludmalē .
Ē damzā le. . . murgs. . . nebija ko ē st (nu, protams, izņ emot rī sus), mū ž ī gi nostā vē jusies maize un novecojuš i dā rzeņ i, bet ļ oti garš ī ga melone))) Nemaz nedomā jiet ņ emt to svaigā s sulas ē damistabā (fu fu fu)))
Un arī viesnī cas kontingents, atpū š as visi kam pā ri 50))
Liels pluss, ka viesnī ca atrodas Dahabas rajonā...netā lu no Nama lī č a (tur var nopirkt svaigas sulas), vecpilsē ta, kur ļ oti lē ti var nopirkt garš ī gus augļ us, izklaides komplekss 1000 un 1 nakts. viesnī cai ir paveicies ar labā m pludmalē m.
Un tā , rezumē jot: pirmā s 2 dienas man gribas raudā t viesnī cas dē ļ , un tad pierod. . . )))
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ieradā mies 4: mē s ar vī ru un mū su draugi (pā ris) 9. martā ap 21.00. Mums ir 25 gadi. rē ķ inā jā s ar labu atpū tu, jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m š ajā viesnī cā saņ ē mā m nervu sabrukumu. … Tomēr ▾ Ieradā mies 4: mē s ar vī ru un mū su draugi (pā ris) 9. martā ap 21.00. Mums ir 25 gadi. rē ķ inā jā s ar labu atpū tu, jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m š ajā viesnī cā saņ ē mā m nervu sabrukumu. Rezervē tas 2 istabas. ceļ ojā m pa pā riem, saprata, ka katrā istabā ir 2-vietī gas, dabū jā m 2 atseviš ķ as saplā kš ņ a gultas, matrač i netī ri un putekļ aini, veļ a tā dā paš ā stā voklī , dzeramais ū dens bija samaksā ts, dvieļ u nebija. istaba, aizkari bija netī ri, duš ā bija sē nī te, notekas aizsē rē juš as, pē c peldes ū dens izplatī jā s pa visu istabu, ledusskapis nedarbojā s, dē ļ i no griestiem uzkrita uz galvas, vī rs bija gandrī z nogalinā ja elektriskā strā va. Es nejokoju! ! ! Tā du DURU savā mū ž ā nebiju redzē jusi! ! ! Mē s devā mies lejā uz ē dnī cu, tur bija tumš s tā , ka nevarē ja redzē t netī rumus un traukus, kas tika pasniegti, iespē jams. tas bija tikai murgs. No mana vī ra un mana istabas bija skats uz pagalmu. n. greznī ba, lai tas bū tu nepareizi. mū su draugiem bija logi ar skatu uz ceļ u un netī ra, piegruž ota nojume. to visu redzot, draugi piedā vā ja nakš ņ ot 4. vienā istabā , ko arī izdarī jā m, jo. k) tajā paš ā vakarā nebija iespē jams izbraukt. mē ģ inā ja sazinā ties ar viesnī cas menedž eri, bet viņ a darba diena jau bija beigusies pa š o laiku, gribē ju iedot naudu, lai mani pā rvā c uz citu istabiņ u, bet viņ i mums paskaidroja, ka mū sē jo labā k atrast bū s grū ti. ar lielā m grū tī bā m pavadī jā m to nakti, no rī ta Dievs uzklausī ja mū su lū gš anas un mū su gids no Odeon Tours pā rveda mū s uz citu viesnī cu (protams ar papildus samaksu), kur pavadī jā m pilnu atpū tu Ē ģ iptē . un viesnī cu La Perla joprojā m atceras ar š ausmā m! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар s.slast
Uzreiz pē c ieraš anā s viesnī cā , pulkstenis bija 2220 pē c vietē jā laika, mē s atklā jā m, ka viesnī ca bija piepildī ta ar arā bu ģ imenē m kaut kur ap 80%. Ierodoties istabā , ū deni un glā zes istabā neatradā m, jautā jā m reģ istratū rā , kā iespē jams dabū t ū deni, izmantojot ALL sistē mu, pē c kā mū s novirzī ja uz tuvā ko lielveikalu, kur š o ū deni vajadzē tu iegā dā ties. … Tomēr ▾ Uzreiz pē c ieraš anā s viesnī cā , pulkstenis bija 2220 pē c vietē jā laika, mē s atklā jā m, ka viesnī ca bija piepildī ta ar arā bu ģ imenē m kaut kur ap 80%.
Ierodoties istabā , ū deni un glā zes istabā neatradā m, jautā jā m reģ istratū rā , kā iespē jams dabū t ū deni, izmantojot ALL sistē mu, pē c kā mū s novirzī ja uz tuvā ko lielveikalu, kur š o ū deni vajadzē tu iegā dā ties. Attiecī bā uz glā zē m viņ i paskaidroja, ka visi bā ri un restorā ni ir slē gti, un iespē ja atrast glā zes tiek piedā vā ta tikai no rī ta. Glā zes bija jā ņ em no restorā na, bet apkopē ja tā s atņ ē ma nā kamajā rī tā . Tas turpinā jā s 3 dienas un beidzā s tikai pē c sarunas ar viesnī cas ģ enerā lmenedž eri.
Vē los atzī mē t, ka mums ar sievu bija kā zu tū re, uz jautā jumu par divguļ amā s gultas pieejamī bu ekskursijas piedā vā jumā norā dī tajā numurā , tika pā rliecinā ts, ka š ajā viesnī cā nav divguļ amo gultu.
Viesnī cas LA Perla aprakstā pievienoju fotogrā fiju no TA "Versa" mā jas lapas
Nā kamajā rī tā , pā rsteigts par brokastu trū kumu, kas sastā vē ja tikai no nacionā lā s virtuves 4 veidu pupiņ u un vakardienas salā tu veidā , viņ š mē ģ inā ja dabū t ū deni no dzesē tā ja tukš ā pudelē , kas viņ am bija lī dzi. tika apturē ta, saņ emot paskaidrojumu, ka ū deni drī kst uzņ emt tikai glā zē s .
Doš anā s uz atpū tas zonu baseina priekš ā . Redzē jā m, ka visu telpu aizņ em arā bu atpū tnieki, kas peldas tautas tē rpos, gan sievietes, gan vī rieš i treniņ biksē s un T-kreklos.

Arā bi nekaunī gi staigā ja apkā rt un fotografē ja Eiropas tū ristus sauļ ojoties, un pē c mana mē ģ inā juma ar kameru nofotografē t viņ us peldam baseinā , viņ i kļ uva ļ oti saš utuš i. Pē c mē ģ inā juma peldē t baseinā manas acis kļ uva ļ oti iekaisuš as un nā cā s vē rsties pie farmaceita pē c padoma un iegā dā ties acu pilienus, jo š ī viesnī ca bija pilnī gi antisanitā ra.
Pievē rš oties reģ istratū rā noskaidroja. ka viesnī cai ir 2 pludmales, viena bezmaksas pilsē tas pludmalē un viena par maksu viesnī cā - Fanara Beach (koraļ ļ i). Apmeklē juma maksa ir 2 USD vienai personai dienā Jautā jot, kur atrodas bezmaksas pludmale Royal Paradise Hotel smilš u pludmale atrodas 500 metru attā lumā no viesnī cas. Tika paskaidrots, ka viņ i to nav lietojuš i ilgu laiku.
Galvenā ē ka - divas 2 stā vu ē kas
Royal Paradise viesnī cas smilš u pludmale atrodas 500 m attā lumā no viesnī cas.
Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, matrač i, pludmales dvieļ i – bez maksas.
Starp viesnī cu un pludmali ir ceļ š .
Pieejami pludmales pakalpojumi
Pludmales garums - 250 m
Gids parā dī jā s viesnī cā.2. dienā.21. 00! !
Pamatojoties uz uzturē š anā s rezultā tiem š ajā viesnī cā , gidam tika izteikta pretenzija, ka š ī viesnī ca nepā rprotami neatbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam (fasā dē.4 zvaigznes) un naudai, kas tika samaksā ta par š o ekskursiju. Lū dzu, pā rsē dieties uz citu viesnī cu. Tū risti, kas ieradā s pirms mums no Sanktpē terburgas, tika nekavē joties droš i pā rvietoti uz citu viesnī cu.
Uz ko gids Jasera kungs uzreiz pateica, ka varot, ja vē lē sieties, tū lī t iesim un apskatī sim tuvē jo viesnī cu Marmara. Aizgā juš i viņ am lī dzi un redzot atš ķ irī bu, devā m piekriš anu, solot ierasties nā kamajā dienā lī dz 12.00 un nokā rtot visas viņ a atstā tā s formalitā tes.
Nā kamajā dienā uz pludmali nedevā mies, jo autobusi kursē tikai 930 un 1430
Pē c nogaidī š anas lī dz pulksten 14.00 viņ i piezvanī ja Gidam, viņ š paskaidroja, ka risina mū su problē mas un tiklī dz bū s informā cija par mū su pā rcelš anā s koordinē š anu, viņ š nā ks. Tajā dienā mē s viņ u vairs nedzirdē jā m un neredzē jā m.
Zvanot viņ am nā kamajā rī tā , dzirdē jā m, ka viņ š varē s ierasties pē c pusdienā m. 14:00 viņ š ieradā s un piedā vā ja samaksā t 275 USD par pā rcelš anos uz citu viesnī cu, pē c tam viņ š ar mums runā ja apmē ram 4 stundas. Mē ģ ina pierunā t palikt š ajā viesnī cā . No viņ a vā rdiem mē s dzirdē jā m, ka š ī viesnī ca patieš ā m ir ļ oti slikta jona, viņ š pats nekad nebū tu tajā apmetinā jis savus draugus. Rezultā tā viņ š lū dza sazinā ties ar ceļ ojumu aģ entu, kas mū s nosū tī ja uz Ē ģ ipti, jo. pē c viņ a teiktā , Versai ar to nav nekā da sakara, jo. Viņ a neredzē ja mums acī s un neko nesolī ja.
Saprotot, ka no š ī uzņ emoš ā s kompā nijas darbinieka neko nevar dabū t, lū dzā m Versa pilnvarotajam pā rstā vim ierasties Š armelš eihā .
Nā kamajā dienā ieradā s Mukhameds Samirs, kurš iepazī stinā ja ar sevi kā Krievijas virziena "Versa" vadī tā ju. Vē l 4 stundas viņ š stā stī ja, kā viņ š risina mū su problē mas un piedā vā ja samaksā t jau 50 ASV dolā rus, lai pā rskaitī tu mū s uz cita viesnī ca. Saņ emot atteikumu, viņ š arī aizgā ja. Diemž ē l arī telefoniska aicinā jums Labas atpū tas formulas direktoram nedeva rezultā tu.
Pretenzija.
Samaksā juš i par tū ri 4.500 rubļ u, nokļ uvā m 2 zvaigž ņ u viesnī cā . Lai gan pā rē jie mū su lidmaš ī nu tū risti par tā du paš u summu atpū tā s labā s 4. zvaigž ņ u viesnī cā s. Un tū risti no citā m pilsē tā m š ajā viesnī cā maksā ja krietni mazā k nekā mū sē jā . Piemē rs: Jekterinburga, 10 dienas viens viss iekļ auts maksā ja 23000, Maskava maksā ja 16 tū kstoš us par 10 dienā m.
Kā liecina informā cija, kas saņ emta, pē rkot š o ekskursiju no atklā tajiem avotiem, Tū risma aģ entū ras "Formula for a Good Vacation" vadī tā ji (viņ u mā jaslapa neļ auj iepazī ties ar ekskursiju) un TO "VERSA" mā jaslapā .
Š ī ceļ ojumu pakete neatbilst norā dī tajā m iespē jā m.
1.  Viss iekļ auts sistē mā nav ū dens,
2. Istabā s nav divguļ amā s gultas
3. Nav nevienas brī vas deklarē tas pludmales
4. Nav a la carte restorā na
5. Bā ri piedā vā dzē rienus vienreizē jā s lietoš anas papī ra glā zē s, un pē c tam tā s tiek mazgā tas un izmantotas atkā rtoti.
6. Starp galvenajā m ē dienreizē m bā ros nedrī kst ē st.
7. Vietnes TO "Versa" fotogrā fijā s redzama CITA VIESNĪ CA!!! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca ir nozagta!! ! ! pietiek iziet brokastī s uz 10 min, nauda un telefons pazuda! ! ! … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir nozagta!! ! ! pietiek iziet brokastī s uz 10 min, nauda un telefons pazuda! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар magnit-tour
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam ģ imene kopš.22/03/2012. lī dz 01.04. 2012 atpū tā mies Š arm eš Š eihā LA PERLA HOTEL Izvē lē jā s, pamatojoties uz atsauksmē m, un nebiju vī luš ies. 1. Trijotnei - cienī ga, ī paš i laba atraš anā s vieta (5 minū š u gā jienā ir naktsdzī ves koncentrā cija - El Mirkato, daudzi veikali, kā arī komplekss "1001 un viena nakts" un netā lu no VECĀ tirgus (mū suprā t - tirgus) 2. … Tomēr ▾ Esam ģ imene kopš.22/03/2012. lī dz 01.04. 2012 atpū tā mies Š arm eš Š eihā LA PERLA HOTEL
Izvē lē jā s, pamatojoties uz atsauksmē m, un nebiju vī luš ies.
1. Trijotnei - cienī ga, ī paš i laba atraš anā s vieta (5 minū š u gā jienā ir naktsdzī ves koncentrā cija -
El Mirkato, daudzi veikali, kā arī komplekss "1001 un viena nakts" un netā lu no VECĀ tirgus (mū suprā t - tirgus)
2. Teritorija - maza, kopta.
3. Lielā kā daļ a darbinieku runā krieviski vai vismaz saprot to. Ja ir vairā k pozitī va un smaida, tad attieksme pret tū ristiem ir adekvā ta!
4. Ē diens - izsalkuš i nebijā m, vakariņ as bija ī paš i daudzveidī gas (divu veidu buljoni, zivs, vista, č etru veidu piedevas, seš u veidu salā ti un kū kas, apelsī ni un dateles).
5. Ekskursijas tika ņ emtas no vietē jā tū risma operatora PLAZATRAVEL (atrodas pretī amfiteā trim Elmir Kato)
Uzmanī bu:
TIEM, KAS VĒ LAS NObaudī t IZRAĒ LU NO Ē Ģ IPTES:
Izraē la neņ em vē rā Ukrainas bē rnu ceļ oš anas dokumentu (bē rni obligā ti ir ielī mē ti viņ u vecā ku pasē s !! ! )
СФИНКС НА НААМА БЭЙ, ВМЕСТЕ С РЫБКАМИ: ТУНЕЦ И ГУБАН ХОЛЛ ОТЕЛЯ
аватар aviktorr63
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kad pirmajā dienā draugi mani aizvilka uz citas viesnī cas pludmali - bija stiprs vē jš , tur nebija iespē jams ne sauļ oties, ne peldē ties. viļ ņ i - viss kā pasakā!! ! Jā , sauļ oš anā s krē sli guļ kopā , bet neko ī paš i sliktu š ajā nesaskatu. … Tomēr ▾ Kad pirmajā dienā draugi mani aizvilka uz citas viesnī cas pludmali - bija stiprs vē jš , tur nebija iespē jams ne sauļ oties, ne peldē ties. viļ ņ i - viss kā pasakā!! ! Jā , sauļ oš anā s krē sli guļ kopā , bet neko ī paš i sliktu š ajā nesaskatu. Noskaņ ojieties uz pozitī vo ! ! Pati viesnī ca diezgan normā la, viss ir uzlabojies, ļ oti patika personā la darbs.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
vakar atlidojā m no atvaļ inā juma, iespaids par valsti un jū ru bija labs, bet š ī viesnī ca, maigi izsakoties, "pievilka"! mē s sā kotnē ji netiecā mies pē c greznī bas un mums bija svarī gi, lai bū tu kur gulē t un paē st, bet nedomā jā m, ka viss bū s TIK slikti! atbraucā m naktī , mū s iesē dinā ja 252. … Tomēr ▾ vakar atlidojā m no atvaļ inā juma, iespaids par valsti un jū ru bija labs, bet š ī viesnī ca, maigi izsakoties, "pievilka"! mē s sā kotnē ji netiecā mies pē c greznī bas un mums bija svarī gi, lai bū tu kur gulē t un paē st, bet nedomā jā m, ka viss bū s TIK slikti! atbraucā m naktī , mū s iesē dinā ja 252. istabā , gā jā m tur, gribē jā s raudā t! istabiņ ā nav karstā ū dens, nav brilles, vispā r klusē ju par fē nu un modinā tā ju (fē nu nopratinā ju tikai 4dien), gulta piepildī ta ar nesaprotami ko, vecā s nobruž ā tā s mē beles , un skats pa logu nemaz nav iespaidī gs! tie, kas Ē ģ iptē ierodas pirmo reizi, tiek iekā rtoti š ajā istabā , lai vē lā k par samaksu jū s pā rceltu uz "labu" istabu. Tā pē c mē s iekritā m par š o ē smu. , nā kamajā mū s ielika citā istabā , kur bija gultas pā rklā js, balkons un stikli, bet dī vainā veidā pā rvalks pazuda 3dien un vairs neparā dī jā s! Kas attiecas uz pā rtiku, tad katra diena ir vienā da, bildes un bildes tī klā , kurā s redzami grezni galdiņ i ar garš ī giem ē dieniem š ajā viesnī cā ir muļ ķ ī bas! brokastī s katru dienu - olu kultenis un pankū kas, piena zupa no piena pulvera, marķ ē jumi, kā posti, gurķ i no aizmirstā yuppie dzē riena dzerš anas, kafejnī ca un tē ja! pusdienā s un vakariņ ā s bija vismaz nedaudz daž ā dī bas, bet tomē r kaut kā pietrū ka! kad viņ i nā ca ē st sā kumā viņ i nevarē ja saprast, kā pē c vienreizē jā s lietoš anas papī ra krū zes dī vaini smarž o, tad viņ i saprata, ka viņ i tā s MAZGĀ!! ! ! un tiktā l, ka glā zes apakš ā dibens viss ir izš ķ irts un brilles kļ ū st mī kstas! mē s bijā m vienkā rš i š okē ti! gultas veļ a un dvieļ i ir caurredzami un spolē s! mums saplī sa dvielis un bijā m spiesti maksā t 15 dolā rus, tas nebija ī paš i patī kami! Personā ls diezgan draudzī gs, nebija ne rupji, ne rupji. Baseins tika solī ts ar apkuri, bet visu brī vdienu laikā nevarē jā m tur iekļ ū t - bija ļ oti auksts, apkure nebija ieslē gta. Turklā t viesnī ca ir tā s atraš anā s vieta, netā lu no 1001 nakts, veikali, kur var staigā t, 10 minū š u gā jiens lī dz koraļ ļ u pludmalei. Š ī viesnī ca ir paredzē ta relaksē još ā kā m un ģ imenes brī vdienā m, tur ir ļ oti maz jaunieš u. Mans personī gais vē rtē jums ir 2+, vairā k tur nebrauktu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums aviktorr63
Viņi saka, ka viesnīcā ir slikts ēdiens, un es gribētu katru dienu kaut kur paēst jūras veltes, kas nav ļoti dārgas.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vickkiev
No atsauksmēm es saprotu, ka Laperlai tagad ir 2 pludmales: maksas El Fanar (2 mārciņas) un brīvs kaut kur tālāk līcī. Es zinu El Fanar pludmali, bet kāda ir šī bezmaksas pludmale? Vai tur ir koraļļi un zivis? Vai varbūt tuvumā ir kaut kas, kur var peldēties vai pastaigāties?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ilika15
Pastāstiet man, lūdzu, kā pārvietoties šīs viesnīcas teritorijā, kur staigāt un kur nopirkt pārtiku un augļus?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
iemiesojums ilika15
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kur viņi peldas šajā viesnīcā? rakstiet par dažādām pludmalēm
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 29 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в бухте Рас-Умм-эль-Сид, что в трех километрах от центра Шарм-эль-Шейха, в 800 м от морского берега. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей региона. Отель подойдет для семейного, молодежного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta В 22 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Пляж находится в 800 м от отеля. Бесплатный автобус до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 ресторан, 3 бара, 2 взрослых бассейна, платный Wi-Fi, магазин, открытая терраса, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 106 номеров (с видом на бассейн и горы).

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese El-Fourosya St. Om El-Seed plateau, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: Tel.: +2 069 366 3110/11/12/ Fax: +2 069 3663119
Tīmekļa vietne: New La Perla Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.