Monte Carlo Sharm Resort & Spa 5*– Atsauksmes

159
Novērtējums 6.810
№87 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.1 Numurs
6.3 apkalpošana
5.5 Tīrība
6.2 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīcā ir liela zaļā zona, skaisti moderni numuri un lielisks serviss ar plašu a la carte restorānu klāstu. Aktīvās atpūtas cienītājus gaida animācijas programmas un neliels ūdens atrakciju parks. Atklāts 1999. gadā, pēdējais renovācija veikts 2018. gadā (laivas upes, 2 baseinu un ūdenskrituma atjaunošana). Viesnīcas komplekss sastāv no Monte Carlo Sharm Resort & Spa 5 * un izsmalcinātas viesnīcas daļas cienījamam atpūtai tikai pieaugušajiem - Royal Monte Carlo Sharm Resort & Spa (Adults Only) 5 *. Viesnīca atrodas blakus iepirkšanās pasāžai IL Merkato un Alf Leila Wa Leila kompleksam ar daudziem restorāniem, bāriem, ūdenspīpes un dāvanu veikaliem. Piemērots ģimenes, romantiskai, jauniešu atpūtai un intelektuālai atpūtai cilvēkiem no 55+.Vairāk →
аватар _76678
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca, zaļ a, ļ oti sakopta teritorija, pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls, ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. Ir labs koka mols, kas ir svarī gi, un ļ oti labi, ka uz mola ir brī vas maskas, spuras un vestes. Ē diens normā ls, brokastī s - svaigi spiestas sulas jebkurā daudzumā , nevis pusglā ze. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, zaļ a, ļ oti sakopta teritorija, pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls, ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. Ir labs koka mols, kas ir svarī gi, un ļ oti labi, ka uz mola ir brī vas maskas, spuras un vestes. Ē diens normā ls, brokastī s - svaigi spiestas sulas jebkurā daudzumā , nevis pusglā ze. Iesaku viesnī cu. Wi-Fi visā teritorijā .
аватар Sofia_Nata
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar milzī gu zaļ o zonu, no atvaļ inā juma man bija tikai pozitī vas emocijas. Jū s ierodaties un uzreiz tiek iegremdē ts "Oā zē tuksnesī ". Viesnī cā ir 5 peldbaseini, kas ir milzī gs pluss. Peldbaseini katrai gaumei, izmē ram un dziļ umam. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar milzī gu zaļ o zonu, no atvaļ inā juma man bija tikai pozitī vas emocijas. Jū s ierodaties un uzreiz tiek iegremdē ts "Oā zē tuksnesī ". Viesnī cā ir 5 peldbaseini, kas ir milzī gs pluss. Peldbaseini katrai gaumei, izmē ram un dziļ umam.

Animā cija dienas laikā nav intensī va, mū zika nav skaļ a. Jebkurā laikā varat atrast vietu sauļ oš anā s krē slā pie baseina vai jū ras. Ir sauļ oš anā s krē sli zem nojumē m, zem lietussargiem, gan plastmasas, gan koka, daž ā dos lī meņ os. Dvieļ i uz sauļ oš anā s krē sliem iepriekš netika mesti, tie ieradā s jebkurā diennakts laikā un atrada brī vus. Visur blakus sauļ oš anā s krē sliem ir mazi galdiņ i.

Jū ra – viesnī ca atrodas uz rifa, ieejai jū rā tika uzbū vē ts jauns pontons ar divā m platā m kā pnē m. Vecais pontons tika atstā ts banā nu laivu braucieniem un nirš anas klubam. Maskas un aizsargbrilles var iegā dā ties viesnī cā (cenas ir tā das paš as kā tirgū ) vai iznomā t vai iznomā t uz pontona bez maksas.
Ja dodaties nedaudz tā lā k, jū s varat atrast smilš ainu ieeju, bet tikai tad, ja atrodaties aplokos.

Ē diens ir ļ oti garš ī gs un vienmē r ir izvē le. Brokastī s - svaigi spiesta sula. Un maizī tes ir jā mirst. Pusdienas un vakariņ as: 3 veidu vistas gaļ a, 2 veidu cū kgaļ a/jē ra gaļ a, 3 veidu zivis, 3 veidi zupas. Vienmē r pieejami dā rzeņ i, garš augi, olī vas u. c. Augļ i: ā boli, banā ni, vī nogas, plū mes, granā tā boli, gvajaves un sezonas augļ i. Ē dienkartē vienmē r ir kā ds akcents – garneles, tuncis, sagriezti dā rzeņ i utt. Un pats labā kais, ka restorā nā ir ierā dī ta vieta, kur mierī gi paē st (tikai pieauguš ajiem). Pie baseina var uzkost no 12.00 lī dz 17.00 (iesaku burgerus) un iedzert (alkoholiskie/bezalkoholiskie dzē rieni, mango sula, kafija/tē ja).

Alkohols - alus, pussaldais vī ns, kokteiļ i, tekila utt. Un bā rmenis uz terases pagatavos jebkuru kokteili ar unikā lu ā trumu 24/7.

7 Ala-carte restorā ni, no kuriem 5 iekļ auti ekskursijas cenā . Pierakstī ties var dienu iepriekš un izvē lē ties sev piemē rotu laiku.
Visi iesaka libā nieš us, bet mums patika ķ ī nieš u (tur ir forš i) un indieš u (ļ oti pikanti).

Istaba ir liela un plaš a. Iesaku, apmaksā jot ceļ ojumu, norā dī t, kuru numuru vē laties: klusu/ar skatu uz jū ru/tuvu izklaidē m, ar divguļ amo gultu vai ar atseviš ķ ā m gultā m. Gaisa kondicionē tā js – rež ī mus var noregulē t no maksimā li jaudī ga un trokš ņ aina lī dz klusam. Halā ti, č ī bas, dvieļ i (4 veidu, arī pludmales), veļ as lupatas, š ampū ni, ž elejas, ziepes, zobu birste un pasta, apavu sū klis - viss ir.

Ekskursijas – nopirkā m viesnī cā . Braucā m ar kvadracikliem un braucā m pa tuksnesi (viesnī cā nopirkā m arafatki). Ekskursija tika rezervē ta no Aladdina +2.120 17.9360.

Nirš ana - viesnī cai ir savs daivinga klubs, izmē ģ inā jā m - iesaku! Aprī kojums ir pā rbaudī ts, pareizi apmā cī ts, un, ja kaut kas neizdodas, viņ i palī dzē s. Nokā pā m uz 15 minū tē m, bet ir arī.30 minū tes. Es atkal nokā pu, draugs - pirmo reizi.

Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, kulturā ls un atsaucī gs.
Mē s bijā m priecī gi un iesakā m š o viesnī cu mierī gā m un relaksē još ā m brī vdienā m.

Iepirkš anā s – “Mango Market”, 1.5 km no viesnī cas (var atrast jebkurā kartē ). Mē s gā jā m. Fiksē tas cenas, krievu konsultanti, laba izvē le. Aptiekas tuvumā.

Tiem, kuri nav lidojuš i uz Ē ģ ipti ļ oti ilgu laiku (vairā k nekā.5 gadus) vai lido pirmo reizi: Krievijas aviokompā nijas lidostā pā rbauda 7 reizes, pieklā jī gi un ļ oti rū pī gi (! ). Bet kā saka (Krievijas Federā cijas prasī ba), viņ i paš i prasī ja un paš i saņ ē ma)).



Ko ņ emt lī dzi: Saules aizsargkrē ms, aploki, maskas (daudz zivju), piepū š amais spilvens slinkajai upei.
аватар elenasiduk
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kumā š o viesnī cu ieteica visi un daž ā di, sā kot ar ceļ ojumu aģ entu un beidzot ar paziņ u draugiem. Nu labi, viesnī cu esam izvē lē juš ies, pē c bildē m skaista, pē c atsauksmē m laba, kas vē l vajadzī gs laimei? Izlidoš ana bija 12:10, nedē ļ u pirms izlidoš anas ziņ o, ka lidojuma pā rcelš ana uz 19:50, lieliski??? ? flyone, kam interesē palasī t atsauksmes pirms kaut kur doties, diemž ē l atsauksmes par visu lasā m nedaudz novē loti. … Tomēr ▾ Sā kumā š o viesnī cu ieteica visi un daž ā di, sā kot ar ceļ ojumu aģ entu un beidzot ar paziņ u draugiem. Nu labi, viesnī cu esam izvē lē juš ies, pē c bildē m skaista, pē c atsauksmē m laba, kas vē l vajadzī gs laimei? Izlidoš ana bija 12:10, nedē ļ u pirms izlidoš anas ziņ o, ka lidojuma pā rcelš ana uz 19:50, lieliski??? ? flyone, kam interesē palasī t atsauksmes pirms kaut kur doties, diemž ē l atsauksmes par visu lasā m nedaudz novē loti.
Lidojā m uz viesnī cu, bilde skaista un patiesa, bet no š ī s vietas sī kā k:
Viesnī cā ieradā mies 23:50, aizpildī jā m dokumentus un aizvedā m vakariņ ā s. No ē diena, ī sumā : cepta vista/zivs kā gribi un makaroni, tas arī viss. Tikai mirklis UAL jē dziens
Labi, nostū ma, ka apnika no ceļ a, rī t bū s labā k, ejam uz istabu. Viņ i iedeva labu istabu ar skatu uz jū ru, blakus restorā nam, ja to tā var nosaukt, vispā r istabiņ a ir super un š ī ir vienī gā super lieta, kas mū s iepriecinā ja visas uzturē š anā s laikā )
No rī ta devā mies uz galveno restorā nu un apstulbā m, ka visa kā pietiek, bet vai garš ī gi? Paņ ē mā m sviestmaizi ar sieru un kafiju))) tā pē c nonā cā m pie ultra viss iekļ auts; )
Apstulba no notiekoš ā un devā s uz pludmali. Jū ra protams ideā la, bet te ir ieeja tajā . . visi vienmē r drū zmē jas pa š ī m kā pnē m, caurejas nav, jā spiež cilvē ki lai ieietu ????
Tad devā mies uz baseinu, es pat netē rē š u laiku par to stā stot, pievienoš u foto. Vienī gais, ko teikš u, ka ā rā ir ļ oti karsts un baseinā ne mazā k karsts, vai nevar izdomā t kaut ko, lai bū tu nedaudz mazā k vē ss????
Pusdienā s bija zupas, makaroni, gaļ a, gatavota kā ala hač apuri. Ū dens ir viss atš ķ aidī ts, vai tā bū tu sula, vai smū tiji. Ietaupiet uz visu, absolū ti.
Vakariņ as ir tā das paš as. Es redzē ju, ka cilvē ki raksta par jū ras veltē m, reiz viņ i deva garneles, tas arī viss. Es neredzē ju nevienu zivi. Mī klā bija vista, tā pati zivs. Ir daudz saldumu, amatierim.
Izklaidei nebija nekā . Animā cija atstā j daudz ko vē lē ties. Vingroš ana tiek veikta, daž reiz dejo baseinā , un tad animatori dejo tā , it kā bū tu piespiesti, it ī paš i meitene tur ir balta, viņ a ļ oti cenš as
Kopumā izklaides nebija ne no rī ta, ne vakarā , lai gan pē c cilvē ku atsauksmē m tā s ir gandrī z 24/7.
Tie piedā vā arī burgeri, frī kartupeļ us un picas. Kā jū s varat atrast kaut ko ē damu, vienkā rš i ir ar ko salī dzinā t, un tas ir tā lu no 5 * un netā lu no UAL, un netā lu no š ī ir labā kā viesnī ca)
Varbū t mums paveicā s, varbū t tā tas ir un ir bijis.
Ir ļ oti karsts, nav kur pat atvē sinā ties, izņ emot telpu zem kondera.
Jebkurā gadī jumā atvaļ inā jums izturē ja normas, miecē tas, nopirktas)
Bet š ajā viesnī cā es iesaku jums doties - es to nedarī š u)))
аватар valeriisport65
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Telpas ir netī ras, personā ls izturas pret tū ristu kā pret maku. Pluss - skaista, kopta teritorija. … Tomēr ▾ Telpas ir netī ras, personā ls izturas pret tū ristu kā pret maku. Pluss - skaista, kopta teritorija.
аватар larisagoriounova
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies ī paš i, lai nosvinē tu mana vī ra jubileju, kurš bija š ajā viesnī cā pirms 15 gadiem, siltumā , klusumā un komfortā . Tad, kad tas bija patieš ā m premium, koraļ ļ u rifs bija bagā ts, un viesi tika cienī ti. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ī paš i, lai nosvinē tu mana vī ra jubileju, kurš bija š ajā viesnī cā pirms 15 gadiem, siltumā , klusumā un komfortā . Tad, kad tas bija patieš ā m premium, koraļ ļ u rifs bija bagā ts, un viesi tika cienī ti. Pegasus š obrī d pā rdod š o viesnī cu kā VIP Ultra All Inclusive viesnī cu. Ultra mums bija fundamentā ls.
Ierodoties reģ istratū rā , viņ a vē rsa administratores uzmanī bu uz sava vī ra jubileju DR un jautā ja, kā viesnī ca var apsveikt viņ as viesi. (Es ļ oti gribē ju iepriecinā t savu vī ru, lai gan, zinu, ir daudz veidu, bet viņ š meklē ja uz priekš u, lai atgrieztos Ritz) jautā jiet! Vecā kais menedž eris teica, ka saistī bā ar DR viņ š mums nodroš inā s greznu istabu. Apakš ē jā lī nija: visizplatī tā kais nedzī vais standarts, kas prasa renovā ciju. Jautā jums: kā pē c kaut ko solī t, neko nedarot? Vai viņ i rē ķ inā s ar viesu stulbumu, kuri nezina, kas ir pienā cī ga viesnī ca un elegants numurs?
Tā lā k vairā k. Sliktas pusdienas, brokastis un vakariņ as. Tieš i tā pat. Viņ i nevē las ne tikai ē st, bet pat apmeklē t. Es to sauktu par izskatu, ē diena mirā ž u. Apogejs ir salds neē dams galds. Pretī gi. Kā gan var, sabojā jot tik daudz ē diena, pū ļ u un laika, uztaisī t kalnus absolū ti bezgarš ī gu paralonu, sausu, bezgarš ī gu kū ku. Man ir salds zobs, es varē tu aizvē rt acis uz smalkumiem, bet...es nevarē ju.
Alkohols. Tas ir vienkā rš i kauns. Viena veida baltais un viena veida sarkanais nepudelē s iepildī ts nezinā mas izcelsmes vī ns, liets no kaut kurienes zem letes. Š ampanieš a nav. Nevienā bā rā . Piedā vā iegā dā ties par 40 €, uzmanī bu - ē ģ iptieš u š ampanietis! Vī rs paņ ē ma brendiju. Nogarš ojis gan vī nu, gan brendiju, viņ š teica – to nevar dzert, tas nav iespē jams un bī stami. Rezultā tā mē s izgā jā m cauri daž ā m atkritumu izgā ztuvē m un pamestiem bū vlaukumiem uz pussabrukuš u iepirkš anā s centru un tur nopirkā m alkoholu un š okolā des cepumus (dabā es tos nekad nepē rku). Viesnī cā lī dzi bija no istabas glā zes, jo katrs dzē ra kaut ko no 150 gramu plastmasas glā zē m, mē s no savē jā m.
Bet tas vē l nav viss. Vakar ar glā zē m un alkoholu klusi sē dē jā m vestibilā neko nejautā jot un negaidot. Un tad pie mums pienā ca apsargs un palū dza iet prom no š ejienes, jo š ī vieta ir CITIEM (tieš i to viņ š mums teica). Ievē rojiet, ka mē s nekā pā m pā ri ž ogam vai logam, mē s vienkā rš i sē dē jā m klusā vietā ar viesnī cas kā dreizē jā krā š ņ uma pē dā m, tā lu no rupjā personā la, un tagad...es lieliski saprotu, ka viesnī cā ir Royal klubu un viņ iem ir vē lmes, ka var un vajag pateikt tieš i, skaidri, bet eleganti, nepazemojot citus viesnī cas viesus. Joprojā m nož ē loju, ka piecē los un aizgā ju. Man vajadzē ja sē dē t un skatī ties, kas notiks tā lā k.
Vispā r viesnī ca ir kauns. Š odien manam vī ram ir DR. Dā vanā viņ i mums apsolī ja savu brī niš ķ ī go kū ku, tā ir laime))) Es teicu, lai patur to sev kopā ar svecē m. Un kaut kā mē s. . .
P. S. Kā bija iespē jams, iegā dā joties augstā kā s klases viesnī cu ar augstas kvalitā tes pakalpojumiem un pienā cī gu klientu loku, viņ u nogalinā t tik nepieklā jī gi?
аватар Pringlessssss
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien! 2022. gada janvā rī atpū tā mies viesnī cā Monte Carlo. Mū su iespaidi ir daž ā di. Viesnī ca sevi pozicionē kā super 5k. Pati viesnī ca nav slikta, iespē jams, vietā m vē l nevelk 5, teritorija liela, kopta, istabiņ u skaits neslikts, numuriņ i pamatī gi č etri. … Tomēr ▾ Labdien! 2022. gada janvā rī atpū tā mies viesnī cā Monte Carlo. Mū su iespaidi ir daž ā di. Viesnī ca sevi pozicionē kā super 5k. Pati viesnī ca nav slikta, iespē jams, vietā m vē l nevelk 5, teritorija liela, kopta, istabiņ u skaits neslikts, numuriņ i pamatī gi č etri.
Tī rī š ana istabā mū s pievī la. Un kā es saprotu, ne tikai š eit. Istabā m bija tī rī ta izskats, tika saklā tas tikai gultas un izkā rti dvieļ i, ne vienmē r tika nomainī ti tie, kas tika izmesti uz grī das. Mitrā tī rī š ana vispā r nebija no vā rda. Pirmā s pā ris dienas izgā ja no apkopē jas par dzeramnaudu, savā naudā , tad, redzot, ka tī rī š anas kvalitā te nav mainī jusies, pā rstā ja to atstā t vispā r. Mū su apkopē ja pat pā rtrauca mū s sveicinā t un izlikā s, ka mē s neesam tur, kad gā jā m viņ am garā m, un mē s redzē jā mies katru rī tu.
Kas attiecas uz pā rtiku. Uz č etriem, jū s nepaliksit izsalcis vista ar dā rzeņ iem vienmē r bū s. Viesnī cā ir daudz daž ā du a la carte sistē mas restorā nu, bet tas kaut kā nav ī paš i labs. Ē diens restorā nos nav ī paš i labs, apkalpoš ana ir C pakā pe, vispā r Montekarlo viss serviss ir C pakā pe, ne pā rā k draudzī gs personā ls, galda piederumi tiek mē tā ti uz galda, pē c lū guma likt galda piederumus, salvetes ierobež otā daudzumā , paradokss, visas septiņ as dienas cī nī jā mies par salvetē m, smieklī gi sanā ca, uz seš iem cilvē kiem uz galda, nolika tikai trī s salvetes, visu laiku bija jā ķ er viesmī ļ i, lai ziņ o par salvetē m un galda piederumiem. Kopumā serviss viesnī cā , kas sevi pozicionē kā piecas zvaigznes, knapi pavelk uz C pakā pi.
Ultra viss iekļ auts sistē ma ietver vietē ji raž otu alkoholu. Ultra bija tas, ka š is alkohols tika pā rdots stundas dienā .
Jū ra bija silta, viesnī cas rajons labs, kopts, kad atpū tā mies trī s dienas tī rī jā m baseinu, trī s dienas no septiņ ā m izlidojā m, nav patī kami.
Vispā r labi atpū tā mies, mums bija jautra kompā nija, labs garastā voklis, bet viesnī ca ir tā lu no pieci +, viņ u ultra un a la carte ir tā -tā godī gi sakot, apkalpoš ana vienkā rš i ne pā rā k laba.
Nevienu reizi septiņ ā s dienā s neesam redzē juš i sanitā ru, pasaulē ir pandē mija, viļ ņ i, nulle sanitā ri. Jā , galdi restorā nā ne vienmē r tika apstrā dā ti, uz ielas viņ i vispā r mē tā ja drupatas uz grī das, uzlika jaunas papī ra salvetes un pasniedza.
Ja viesnī cas administrā cija vē l lasa atsauksmes, lū dzu atrisinā t problē mu ar personā lu, viņ š nav nekā ds draudzī gs, cenu zī me š ai viesnī cai nav maza, es arī gribu padomdevē ja pakalpojumu, vismaz pasveicinā ties un likt salvetes.
No Anex tū res speciā listei sū tā m atseviš ķ u “sveiki”, meitenes arī no vā rda nemaz nav draudzī gas, cenš as pā rdot savas ekskursijas, kad runa ir par palī dzī bu tū ristiem, izliekas, ka tā s nav, un atrodas pasteidzies ar citā m svarī gā m lietā m, tā das attiecī bas, ka piedod, tu esi kaka un skaties uz tevi kā uz to, kas uzpeldē jis tualetē . Meitenes ir krievietes, bet liekas, ka no arā biem inficē juš ā s ar sū dī go attieksmi pret tū ristiem.
Vispā r arā bi tū ristus uztver kā maciņ us, tas ir saprotams, mē s braucam pie viņ iem atpū sties un tē rē t naudu, ja viņ i izturē tos pret tū ristiem kaut nedaudz draudzī gā k, un viņ i mē ģ inā ja noslē pt savu egoistisko interesi par pilienu, varbū t viņ i redzē tu vairā k naudas. Tas pats attiecas uz viesnī cu gidiem, ja viņ i neceltu tū ristus, ka tū res jā pē rk tikai pie viņ iem, ka tū kstoš arā bu tevi apzags ā rpus viesnī cas, vai labā kajā gadī jumā viņ us nogā dā tu policijā , lietas bū tu izdevies ā rā . Kā saka, tur, kur viņ i ē d, viņ i nemē dz.
Vai atkal dosimies uz Ē ģ ipti, varbū t, ja Covid apstā kļ os nebū s labā kas alternatī vas, brauksim vē lreiz uz Montekarlo, domā ju, ka nē .
аватар di.ok
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Č au! 1. Mē s lidojā m no Kijevas caur Anex-tū ri. Lidojums noritē ja labi, bet Anex-tour nepapū lē jā s izvilkt uz pā ris sviestmaizē m, pirms izlidoš anas lidostā iemarinē jas, lidojums 4h, ierodoties lī dz nokļ ū š anai - bū tu jauki koš ļ ā t, ņ emot vē rā cenas dutikā . … Tomēr ▾ Č au!
1. Mē s lidojā m no Kijevas caur Anex-tū ri. Lidojums noritē ja labi, bet Anex-tour nepapū lē jā s izvilkt uz pā ris sviestmaizē m, pirms izlidoš anas lidostā iemarinē jas, lidojums 4h, ierodoties lī dz nokļ ū š anai - bū tu jauki koš ļ ā t, ņ emot vē rā cenas dutikā . Atceļ ā tas pats (djutik Š armā riebjas no ē damiem tikai datelē m un saldumiem, kafejnī cā par kosmosa naudu ir pretī gs ē diens).
2. Viesnī cu nokā rtoja ā tri, ap 9-30 no rī ta, numuriņ i noguruš i, bet tī ri un lieli.
3. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba. Netā lu no El Mercato ielas ar veikaliem un kafejnī cā m, var iegā dā ties visu nepiecieš amo (sim kartes, saldumus Reihenā , augļ us).
4. Rifs ir normā ls, pontons nav ī paš i garš .
5. Ē diens ir normā ls, nav ļ oti daudzveidī gs, bet tieš i pietiekami.
6. Apkalpoš ana ir lieliska, personā ls cenš as visā di palī dzē t un runā krieviski (kas ir ļ oti jauki).
7. Gids no Anex-tū res ir atseviš ķ s gadī jums, uzvedas kā rū ķ is, 1.5h mū s marinē ja par to, ka ekskursijas un taksi jā ved tikai caur viņ u utt.
! ! ! Neuzķ erieties uz š ī m muļ ķ ī bā m. Pilsē tā ekskursijas maksā tieš i uz pusi lē tā k, viss droš i. Ar taksometru tas pats stā sts - izkā p no viesnī cas un brauc ar taksi, novē rtē pē c kilometriem (1 km - 2 USD) un kaulē jies, atdod naudu ierodoties vietā !
8. Istabā s kā rtī gs Wi-Fi vakaros skatī jā s video pa u-tube.
Lai visiem lieliskas brī vdienas.
аватар ivasjuk_ira
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: - bezmaksas wifi - liela istaba - jauka teritorija, ļ oti zaļ a - par papildus samaksu norē ķ inā s uzreiz - Ē ģ iptei tī ri - Tuvumā ir vietē jie veikali, kur var iegā dā ties mango un suvenī rus Mī nusi: - koraļ ļ u rifs, … Tomēr ▾ Plusi:
- bezmaksas wifi
- liela istaba
- jauka teritorija, ļ oti zaļ a
- par papildus samaksu norē ķ inā s uzreiz
- Ē ģ iptei tī ri
- Tuvumā ir vietē jie veikali, kur var iegā dā ties mango un suvenī rus
Mī nusi:
- koraļ ļ u rifs, vā jš
- monotons ē diens
- netī ra pludmale, izsmē ķ i un citi atkritumi, kas guļ uz smiltī m
- laivas pastā vī gi kuģ o uz Patonu
аватар agsemin
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, ļ oti skaista, sakopta teritorija, dī ķ i, peldbaseini, brī niš ķ ī gs parks ar ū denskritumu, laiska upe, interesantas ejas, grotas, nogā zes, patī kami pastaigā ties pa teritoriju. Reģ istratū rā vadī tā ji strā dā ja ā tri, ā tri atrisinā ja visas problē mas. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, ļ oti skaista, sakopta teritorija, dī ķ i, peldbaseini, brī niš ķ ī gs parks ar ū denskritumu, laiska upe, interesantas ejas, grotas, nogā zes, patī kami pastaigā ties pa teritoriju. Reģ istratū rā vadī tā ji strā dā ja ā tri, ā tri atrisinā ja visas problē mas. Bijā m Karaliskajā programmā , apkalpoš ana restorā nā bija lieliska, ī paš i Akhmet komanda. Viesmī ļ i ļ oti cenš as, zina vairā kas valodas, t. sk. Krievisks, uzmanī gs, atturī gs. Svaigas sulas, garš ī gi ē dieni, daudz augļ u, t. sk. vietē jais. Vairā ki a la carte restorā ni. Ievē rī bas cienī gi ir itā ļ i, ē ģ iptieš i un ķ ī nieš i, kur viņ i gatavo jū su acu priekš ā . Bija vispā rē jā restorā nā , daudz ē dienu, daudzveidī gs, visā m gaumē m.
Labi iztī rī ja istabu, istabas ē rtas, skats no visā m istabā m, vai jū ra vai dā rzs ir skaists, puisis mums no dvieļ iem veidoja figū riņ as, laicī gi nomainī ja pludmales dvieļ us. Baseina zona ir lieliska. Baseins liels, skaists, ir dziļ ā zona, apsildā mā zona, zona bē rniem. Parka augš ē jā daļ ā ir arī peldbaseins pieauguš ajiem, bē rniem ar akvaparku. Bet peldbaseini mū s neinteresē . Dodamies uz Ē ģ ipti, lai apbrī notu jū ras skaistumu. Rifs nav slikts, zivju pietiek, ir rajas, murē nas, bruņ urupuč i. Bet ir straumes, par kurā m tiek brī dinā ts un jā uzmanā s.
Es ieteiktu viesnī cai nomainī t pontonu. Tik lielam atpū tnieku skaitam tas ir par mazu, un tū ristiem uznā k laivas. Un tikai viens nobrauciens, ir rinda. Es gribē tu atzī mē t glā bē ja darbu š ajā laikā .
аватар hellochkin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies 9:00. Apmetā s pulksten divos, un tad pē c tam solī ja pateikties. Mē s bijā m divas 3 cilvē ku ģ imenes. Mē s rezervē jā m Family Deluxe Pool View numurus. Izrā dī jā s, ka ir divi baseini, viens centrā , tuvu jū rai, otrs tuvā k ieejai, tā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 9:00. Apmetā s pulksten divos, un tad pē c tam solī ja pateikties. Mē s bijā m divas 3 cilvē ku ģ imenes. Mē s rezervē jā m Family Deluxe Pool View numurus. Izrā dī jā s, ka ir divi baseini, viens centrā , tuvu jū rai, otrs tuvā k ieejai, tā lu no jū ras.
Mums piedā vā ja 443. un 447. istabiņ u, no terases var redzē t jū ru, vieta ļ oti laba.
Ē diens lielisks, daudz augļ u, konditorejas izstrā dā jumi. Viņ i man iedeva garneles divas reizes.
Gaļ a, vista, zivis. Vakariņ ā s pī le, tuncis, tī tars. . .
No rī ta izcilas dabī gā s mango sulas, gvajava, zemenes.
Ļ oti garš ī gi burgeri pie baseina.
Bā rā uz terases pie reģ istratū ras, dabī gā s sulas, kokteiļ i, vietē jais alkohols 24h.
Lielu vilš anos sagā dā ja rifs.
Animatori cenš as. Daž as izrā des katru vakaru.
Labi uzkopts, dvieļ i mainī ti katru dienu.
Kopumā ļ oti labs iespaids par viesnī cu.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель имеет большую зеленую территорию, красивые современные номера и отличный сервис с широким спектром a la carte ресторанов. Любителей активного времяпровождения ждут анимационные программы и небольшой аквапарк. Открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2018 году (реновация ленивой реки, 2-х бассейнов и водопада). Отельный комплекс состоит с Monte Carlo Sharm Resort & Spa 5* и изысканной части отеля для респектабельного отдыха только для взрослых — Royal Monte Carlo Sharm Resort & Spa (Adults Only) 5*. Отель находится рядом с торговыми рядами IL Merkato и комплексом Alf Leila Wa Leila со множеством ресторанов, баров, кальянных и сувенирных магазинов. Подойдет для семейного, романтического, молодежного отдыха и интеллигентного отдыха для людей 55+.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 7 км от Naama Bay и в 5 км от Старого города, в районе Hadaba, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы 20 м, длина 500 м. Пляж многоуровневый. Рядом кораллы. Вход в море с понтона (длина понтона 42 метра), также есть небольшой песчаный заход. 1 понтон (пластиковый), длина примерно 45-50 метров. По территории отеля и до пляжа курсируют мини-автобусы. На пляже есть тент для массажа, а также шатры для романтического ужина, гамаки. Есть уединенный пляж. По всей территории отеля протекает искусственная река (lazy river). Полотенца для бассейна/пляжа в номере.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, аркада магазинов, Wi-Fi — бесплатный (покрывает всю территорию отеля и номера), 3 конференц зала (макс. 500 чел., платно), TV room, 7 открытых бассейнов: 5 — для взрослых (главный бассейн с подогревом в зимний период), 2 — для детей (один с подогревом), 3 горки для взрослых в Pyramids Area (без подогрева в зимний период), 3 небольших горки-аттракциона для детей в детский бассейнах, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца для бассейна/пляжа (в номере — бесплатно), ленивая речка на территории комплекса Pool & Garden. Возможен ранний заезд для всех гостей бесплатно и поздний выезд за дополнительную плату.

В отеле 8 ресторанов: 1 основной ресторан Le Cafe, сервирующий шведский стол и 5 ресторанов a la carte.

1 основной ресторан Le Cafe — сервирует шведский стол на завтрак, обед и ужин | интернациональная кухня и тематические ужины.

5 ресторанов a la carte: китайской, индийской, ливанской, египетской кухонь и гриль-ресторан.

В ресторанах отеля подают также безглютеновые и безлактозные блюда.

В отеле 2 снэк-бара у бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), 3 небольших горки-аттракциона для детей в детский бассейнах, детский клуб (от 5 до 12 лет), малыши до 5 лет приглашаются в сопровождении взрослого, детская анимация, каждый вечер мини диско для детей с 20:00 до 20:45. Есть детское меню. Для детей 1-2 года готовятся индивидуальные блюда.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — анимационные ежедневные программы, вечерние развлекательные программы, амфитеатр, живая музыка, аквапарк без подогрева в зимний период (3 горки для взрослых, часы работы: 10:00-13:00, 15:00-17:00), водное поло, водный волейбол, пляжный волейбол, дартс, аквааэробика, гимнастика, бочча, 2 хороших любительских теннисных корта (аренда оборудования и освещение платно), оздоровительный центр (сауна, парная и джакузи — бесплатно). Платно — дайвинг центр, центр водных видов спорта, салон красоты, процедуры по уходу за телом и лицом, массаж, хамам,
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 261 номер. Состоит из основного 3-х этажного здания (только ресепшн) и двухэтажных жилых корпусов с видом на сад, бассейн, море, пляж и корпус Royal Monte Carlo Adults Only 16+.

Istabās

Сплит-кондиционер, Wi-Fi (платно), LCD телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон, мини-бар бесплатно (разовое пополнение безалкогольными напитками по приезду), набор для приготовления чая/ кофе и чайник (пополнение ежедневно), ванная комната с ванной и отдельной душевой зоной, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, косметическое зеркало, халаты и тапочки (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), полотенца для бассейна/пляжа, балкон или терраса. Уборка в номере: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Om El Seed Peninsula, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +2 069 366 19 19
Tīmekļa vietne: Monte Carlo Sharm Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.