Miskaste, neļaujiet sevi apmānīt ar skaistām dārza fotogrāfijām, tikai viņš ir kopts

Rakstīts: 30 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 8 — 15 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Maksā ja 2850 par 7 naktī m ar 3 bē rniem lī dz 10 gadiem. Turklā t speciā li tika rakstī tas vē stules ar tū risma aģ entū ru, kas ir kaut kā neloģ iski, kad viņ i prasī ja 3500. Vienojā mies, ka ģ imenes istabas nebū s, samazinā s lī dz 2800. Š ajos randiņ os bija ļ oti nepiecieš ams nokļ ū t š eit, mē ģ inā jā m atpū sties ar draugiem. Ierodoties un nogā dā jot viesnī cā.6 no rī ta, "viesmī lī ba" gan apskā va, gan neatlaida lī dz galam. Bija ļ oti patī kami apcerē t ar grī das lupatā m nomazgā tā s stikla fasā des uzlecoš ā s saules staros. Vai ir jā apraksta, cik jauki ir nā kt ar stulbiem bē rniem un mainī t autiņ biksī tes uz ceļ iem, neskatoties uz to, ka viņ i iesaldē.15 USD no personas par agro reģ istrē š anos, kopā.75 no mums, tā da pati summa tika paziņ ota izbraucot pagarinot istabu uz 3 stundā m! Plus vē l bija zema temperatū ra, kaut kas ap 13 grā diem tajā rī tā bija neparasti skatī ties uz bē rniem š ajā vietā ziemas drē bē s.
Pirmo reizi nokā rtojies, ej 7 minū tes lejā pa nogā zi. . . teica, brauc, saka, kā dam ir sirdsapziņ a? Nekavē joties bez problē mā m atrada pie jū ras. . . tā lā k veļ u atklepo, apgrieza spilvenu, divi patī kami melni mati. Iedevu apkopē jai 5 dolā rus, atgriezos, it kā matu nebija, bet veļ u tik un tā nesapratu, mainī ja vai arī jaunais bija noplucis. Tā viņ i palika lī dz galam ar š aubā m, ka tas ir vienkā rš i saspiests un nogludinā ts. Tī rī š ana ir tī ri formā la, jau ieskatī jos, jo mazie visur kā pj. Tā lā k nishtyaki - internets ir maksas visur, pat reģ istratū rā! ! ! Neticami viss iekļ auts! Es nekad neko tā du neesmu redzē jis, 3 USD dienā par ierī ci! Viesabonē š anā bija vieglā k palikt. Un arī , kā jums patī k cena (cenas zī me reģ istratū rā ir pareiza) kustī bā , ja no balkona var redzē t jū ru, par katru dienu plus 15 USD no personas dienā , no manas ģ imenes USD 75 par diena iznā k. Tajā paš ā laikā gandrī z 70 procenti telpu ir tukš as.
Papildinā š u stā stī jumu ar vispā rē jo nekoptī bu vestibilā , ē damistabā , istabā s. . . dā rzs varbū t iekopts. Apkalpoš ana virtuvē parasti ir miskaste, daž i netī ri santehniķ i izbrauc no virtuves un klī st pa gaiteni kaut ko tamburī nu, š efpavā rs netī rā s kurpē s var pieiet pie traukiem, iebā zt resno pirkstu ceptajā zivtiņ ā dziļ ā k un sā kt bļ austī ties uz pavā ru, ka tā ir nepietiekami pagatavots. Pavā ru starpā pā ris reizes tika atzī mē ta bļ austī š anā s tieš i apmeklē tā ju acu priekš ā , tas ir nepatī kami. Kopumā radā s iespaids, ka puiš i uztraucā s, kā pē dē jā lē cienā trā pī t vairā k. Domā ju, ka problē ma ir vadoš ajos kolektī vos, kuriem principā nekas nerū p.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu