Laba viesnīca ģimenes atpūtai

Rakstīts: 6 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 5 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
JŪ RA, SAULE UN Ū DENS.

Rezervē ts ceļ ojums Anex Tour, lidots caur AzurAir, izlidoš ana sā kotnē ji bija paredzē ta 29.08. 1.12:55, tad reiss tika pā rcelts uz 29.08. 19 plkst. 04:05, dienu pirms izlidoš anas atkal tika mainī ts izlidoš anas laiks uz 04:25, ierodoties lidostā izlidoš ana aizkavē jā s vē l 40 minū tes un izlidojā m 05:05.

Lidmaš ī na bija paredzē ta 300 cilvē kiem un bija gandrī z pilnī bā pilna.

8:00 pē c vietē jā laika ieradā s Š armā , bija ļ oti pā rsteigts par viņ u pasu kontroli:

pirmkā rt: pie tū roperatora kasē m visiem tika izsniegtas migrā cijas kartes. Vai viņ us nevarē ja palaist lidmaš ī nā?


Otrkā rt, kad izgā ji pasu kontroli, neviens nepā rbaudī ja un nesalī dzinā ja tavu migrā cijas karti ar pasi, bet uzreiz nolika malā.

Treš kā rt: visiem pasaž ieriem tika skenē ti pirkstu nospiedumi (izņ emot mazus bē rnus)

Pē c pasu kontroles jū su lietas tiek skenē tas vē lreiz, un operators, kurš uzliek lietas uz skenē š anas, tā s vienkā rš i izmet un nepā rtraukti kliedz, lai ā trā k noliek lietas.
Un ierodoties daudzi mū su lidojuma pasaž ieri atrada savu bagā ž u ar saplē stiem rokturiem.

Muitoš ana ilga apmē ram stundu.

Tagad viesnī cā:

Viesnī cā ieradā mies ap 10:00 pē c vietē jā laika, mū su grupa bija ap 30 tū ristu no viena lidojuma, sagaidī ja mū s ar slapjiem un vē siem dvieļ iem un uzreiz aizsū tī ja uz konferenč u zā li, kur mums visiem iedeva rokassprā dzes, bē rniem rokassprā dzes netika. , arī atnesa mums vē l ir forš a sula. Tika izsniegtas anketas, lai reģ istrē tos viesnī cā , pē c aizpildī š anas mū s visus aizveda vē lā s brokastī s uz bā ru pie galvenā baseina. Pē c brokastī m pastaigā jā m kā du pusstundu, stundu un tikā m izmitinā ti istabiņ ā.

Istaba mani iespaidoja, tā bija eleganta istaba ar diviem 52 kvadrā tmetriem, eleganta divas atseviš ķ as gultas, man tas bija ļ oti svarī gi, jo mē s ieradā mies ar diviem bē rniem. Pirmajā stā vā mū s pastiprinā ja ar terasi un skatu uz dā rzu ar baseinu.
Tī rī ta, mainī ta gultas veļ a, dvieļ i katru dienu. Iedevu Rumbai 5$, tā pē c uzreiz dabū ju peldmē teļ us un č ī bas, un viņ š uz ielas atnesa veļ as ž ā vē tā ju.

Masī vā m 5 * istabā m


Pirms doš anā s uz Ē ģ ipti lasī ju negatī vas atsauksmes par personā lu, viņ u teikto: nav uzmanī gs, č ali, katrā tikš anā s reizē gandrī z nespļ aujies. Es vē los jums apliecinā t, ka viņ i visi ir ļ oti draudzī gi un atsaucī gi uz jū su lū gumiem. Bā rmeņ i vienmē r tev smaida, un, ja tu sveicinā s un runā ar bā rmeni, viņ š vienmē r piepildī s tavu glā zi ar vē su dzē rienu zem vainagiem, un nevis kā mū su pirmajā dienā nedaudz vairā k par pusi, administratori ā tri izpilda tavus lū gumus.

Par 5* pakalpojumu

Bā ri un virtuve:
Viesnī cas teritorijā personī gi izmantoju 3 bā rus (varbū t vairā k, bet vairā k neesmu redzē jis), labā kais bā rs administratī vā s ē kas terasē , tur vienmē r tiek ieliets stikla traukos, pagatavo vē l daž ā dus kokteiļ us un var papļ ā pā t ar viņ iem. Vakaros bā rā ir pieejama arī dzī vā mū zika. Ē ģ iptes alkohols man nav ī paš i garš ī gs un ar savu specifisko garš u. Alus nav atš ķ aidī ts un nav slikts, man nedaudz atgā dina ukraiņ u gaiš os alus no Č erņ igovas un Obolonas alus darī tavā m. Un, ja palū dziet bā rmenim iepildī t alus glā zē Stella (vietē jais alus) no pudeles, man ļ oti patika.

Galvenajā restorā nā ir divas zonas, koplietoš anas zona un zona tikai pieauguš ajiem. Ē dienu klā sts ir liels, brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m var izdarī t pareizo un gardu izvē li. Bet visi š ie sestā s dienas ē dieni ir tik garlaicī gi, un es gribu borš č u)))
Vajag pierakstī ties uz Alya Card restorā niem uz dienu, mē s apmeklē jā m ķ ī nieš u restorā nu, š is restorā ns ir kaut kur 3, tas jau ir garš ī gā ks un ar asiem ē dieniem, tas ir indieš u restorā ns ciets 4. Un visgarš ī gā kais, mū su ģ imene ir lī bieš u restorā ns, ļ oti garš ī gi ē dieni, ciets 5.

Tā pē c virtuvei es ieliku 5 *

Jū ra un baseini:


Viesnī cai ir trī s ieejas jū rā , lai nokļ ū tu jū rā , bū s jā nokā pj daž i pakā pieni, tā du nav daudz, pludmalē tikai viens pontons 30-40 metru garumā , pontons nav ī paš i labā stā voklī un ir tikai viena visai viesnī cai, kas ir ļ oti maza. Peldoties no pontona redzē si skaistu rifu un daudz zivju, satiku pat murē nu. Zem pontona dzī vo daudzas ķ irurgu zivis, tā pē c esiet uzmanī gi. Pludmalē joprojā m ir betona ejas, tač u tā s ir pa pusei nopostī tas. Man personī gi pietika nopeldē ties vienu vai divas reizes dienā pa 15 minū tē m un viss, un tad devā mies uz baseiniem.
Jā , es aizmirsu pieminē t sauļ oš anā s krē slus, ir daudz, bet mū su slā vu daba aizņ em 4 sauļ oš anā s krē slus ar dvieli un tur neguļ , tā pē c ar tiem ne vienmē r bija pietiekami, lai gan varē ja atrast. Matrač i uz guļ amkrē sliem droš i vien ir redzē juš i Tutanhamonu. )))

Baseini ir ļ oti skaisti ar ļ oti siltu ū deni zem 35 grā diem, tajos ir patī kami un droš i peldē ties, ap baseiniem ir daudz sauļ oš anā s krē slu un to pietiek visiem. Ir 3 baseini, viens galvenais pie jū ras, sadalī ts vairā kā s zonā s. Tā lā k baseins ar slidkalniņ iem, treš ais ir bē rnu baseins ar maziem slī dkalniņ iem bē rniem.

Baseini ir tī ri, pie katra baseina sē ž glā bē js.

Un aizmirsu uzrakstī t par laisko upi, tā ir gara, bet sekla, lai nevar peldē t, ja ir piepū š amais matracis, vai liels aplis, straume nesī s un jū s vienkā rš i atpū tī sieties un izklaidē sities.

Jū rai un pontonam 4*, baseiniem 5*

Animā cija nav slikta, bet vienmuļ a.
Netā lu no galvenā restorā na atrodas bē rnu kinoteā tris, no pulksten 18:30 viņ i spē lē multfilmas bē rniem.

Un visbeidzot es vē los uzrakstī t par pielikuma tū res gidiem viesnī cā Ahmed un Nargis.


Kad bū si iekā rtojies, tev bū s tikš anā s ar viņ iem, viņ i pieprasī s, lai visi atnā kuš ie nā k uz š ejieni, tas viss, lai ietaupī tu dā rgā s, ļ oti dā rgā s ekskursijas, viņ i cenš as manipulē t ar viesiem un vietas viņ us pazemo. Š ajā sanā ksmē es pavadī ju divas atpū tas stundas. Ne pā rā k jauki cilvē ki. Ja jums ir nepiecieš amas ekskursijas, labā k apskatiet vietē jā s vietnes, kur cena par 40 procentiem atš ķ iras no Ahmeda cenā m.

Esmu ļ oti apmierinā ta ar viesnī cu, virtuvi, personā ls ļ oti labs. Es vē lē tos tur atgriezties vē lreiz.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu