Lieliska viesnīca bez sūdzībām

Rakstīts: 15 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 14 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cu ieteica tū risma operators. Sagadī jā s, ka atsauksmes tika izlasī tas pē c ekskursijas apmaksas. Un paldies Dievam. Izlasot atsauksmes, viņ i bija nedaudz satraukti, bet ne ī paš i nobijuš ies ...Nez kā pē c labas atsauksmes tiek rakstī tas reti, bet atstā j mū su cilvē kiem sliktas atsauksmes - nebarojiet maizi)

Sā kš u ar izmitinā š anu. Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta. Viņ i uzreiz uzlika rokassprā dzes, salika lietas noliktavas telpā un sū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m gaidī jā m vestibilā.10-15 minū tes un mū s aizveda uz istabu. Numurs bija Deluxe Garden View. Viņ i iedeva 1. Tā kā teritoriju vē l nezinā jā m, domā jā m, ka tā atrodas netā lu no ceļ a un tā lu no reģ istratū ras. (Patiesī bā tur nav nekā da ceļ a, kā tā da! Ieeju viesnī cā atdala barjera un nekā du troksni nedzirdē s. Skats no terases mums ī sti nepatika, atgriezā mies reģ istratū rā un Izvē lē jos istabiņ u ar skatu uz kalniem un laisko upi. (Tika piedā vā ja vairā kas istabas, bet man vajadzē ja tikai pirmo stā vu un 2 divguļ amā s gultas, kā mums ar bē rniem 3 un 9 gadi).

Kamē r mū su istaba tika gatavota, mū s lū dza pagaidī t tajā , kas bija iepriekš sagatavots. Viņ i nevienu neatstā ja uz dī vā niem vestibilā (kā tas biež i notiek Ē ģ iptē ! ) Reģ istratū ras darbinieki runā krieviski. Uz reģ istratū ru no mū su istabiņ as iet nesteidzī gā solī ar ratiem un bē rniem apmē ram 4 minū tes. Bija iespē ja pā rvā kties tuvā k jū rai, oficiā lā piemaksa 10$ dienā par istabiņ u pa vidu un 35$ ar a. skats uz jū ru. Nekā di 15 $ jū su rokā s jums nepalī dzē s, kā visi ir pieraduš i Ē ģ iptē ). Mē s nepiemaksā jā m, skats no istabas bija skaists, un tas, ka mums bija nedaudz jā pastaigā , bija tikai laime, es paskaidroš u vē lā k.
Par kā pnē m! Izlasī ju atsauksmi no meitenes ar ratiem, ka viņ š nekur nevar tikt cauri, ka viesnī ca ir kaskā des un rati visur jā jauc. Tā s ir pilnī gas muļ ķ ī bas, piedodiet. VISUR ir izejas, kas apiet kā pnes, un rampas, kur nav izeju! Pē c š ī apskata vē lē jos neņ emt lī dzi ratiņ us, bet beigu beigā s nenož ē loju, ka paņ ē mu. Meitai jau 3.
5 gadi, bet iemidzinā t ratos ir daudz vieglā k atvaļ inā jumā nekā aizvest uz istabu un noguldī t gultā . Jā , un vakarā palī dzē ju pastaigā s - meitai bija ē rtā k sē dē t ratiņ os, ar kā jā m devā mies uz vecpilsē tu, vakarā pastaigā jā mies pa Il Mercato (paņ ē mā m lī dzi desiņ as un paē dinā jā m izsalkuš us). kaķ i).
Ar ē dienu.
Ē damistaba vairā k atgā dina ī stu restorā nu - skan maiga mū zika, kas apslā pē ē doš o tū ristu dā rdoņ u)), galdauti, salvetes, viesmī ļ i. Galdiņ u vienmē r ir pietiekami daudz, viesmī ļ i vienmē r nā k palī gā galdiņ a izvē lē . Daudz ē diena! Lasī ju, ka nepietika daudzveidī bas...- vista, zivis un teļ a gaļ a katru dienu...Un kā du š ķ irni vajag? ? Garneles otrdienā s. Izdoti 2 vienai personai. BET jū s varat iet tik reiž u, cik vē laties. Un tas nav slikti! Tā kā , ja tie bū tu publiskajā ī paš umā , ir viegli saprast, ka mū su tū risti tos ieliktu trī s š ķ ī vjos un dotos dzert alu))) Tā pē c tas ir pluss - pietiek visiem.

Ē diens vienmē r tiek ziņ ots, kad tas beidzas. Vienmē r divu, trī s veidu zivis. Kalmā ri. Aknas. Sasmalcinā ta teļ a gaļ a. Teļ a gaļ as medaljoni. Grilē ta vista. Vistas KFC. Vistas gaļ a uz iesmiem. Sasmalcinā ta vistas gaļ a. Cepta maltā gaļ a ar dā rzeņ iem. Rī si, makaroni, spageti, kartupeļ u biezeni. Zupas. Veseli augļ i - mandarī ni, ā boli, apelsī ni, dateles, granā tā boli. Konservē ti persiki uz pusē m, sagriezta melone, granā tā boli, banā ni. Cepš ana - kā visur citur. Reiz (visticamā k piektdienā s) tikā m pie austrumu saldumiem - garš ī gā ki nekā parasti) No rī ta ir spainis ar Nutellas. Viņ as bē rni ē da ar pankū kā m un vafelē m, un mē s arī . Lī dz ar to staigā š ana viesnī cā noder – izmē ģ inā jā m pē c iespē jas vairā k, 20 – 25 tū kstoš us soļ u. Izstaigā jā m ā rā un pa teritoriju, jo viss ir ļ oti garš ī gs. Mē ģ inā jā m ē st tikai dā rzeņ us un gaļ u un zivis, bet tomē r gribas izmē ģ inā t visu, viss ir garš ī gi) Grilē ta vista - mū su vistas iesmi. Vī rs dabū ja sev alu. Arī kebabu desiņ as ir ē damas!
Uzkodā m bā ros - frī kartupeļ i, mini-shawarma, pica, burgeri. Kas attiecas uz dzē rieniem, varbū t kā da nianse, jā - bez sulā m - atš ķ aidī ts UPI. Kokteiļ i ir standarta. Vestibilā viņ i gatavo gardu pina collada. Bū tī bā - visi taisa "mohito". Bet š eit viss ir skaidrs, kurš vē las dzert - viņ š to ņ em lī dzi)) Forš s saldē jums! Visu dienu! Pa dienu pie baseina, vakarā restorā nā pie grila. Daž ā das garš as + piedevas. Vafeļ u (svaigi) konusi vai plastmasas krū zes. Garš ī gi. Alu lej glā zē s 300 g, 200 g katrā ) Mans vī rs mī l alu - viņ š paņ ē ma 2 glā zes uzreiz. Es nedzē ru, tā pē c neko nevaru pateikt. Mans vī rs saka, ka parastais alus ir viegls.
Baseini. Viens sekla baseins - bē rnu klasei, 2 slidkalniņ i. Pat vecā kais tajā spē lē ja 9 gadus. Blakus apsildā mā liela. Kas attiecas uz apkuri, tas ir knapi silts, bet ē rts. Bē rnu sildī tā js. Peldē jā mies viesnī cā ar tieš ā m siltu baseinu - protams, bū tu siltā k - bū tu labā k).
Baseins ar slidkalniņ iem nav apsildā ms, bet pā ris reizes nokā pā m - kad bija ļ oti karsts (pā ris dienas).

Telpas ir tī ras. Tie labi notī ra, tur ir visi ž elejas, š ampū ni, losjoni, ziepes. Meitenes, paņ emiet gaisa kondicionieri, tā š eit nav. Telpu apskatus var atrast vietnē youtube. Vanna, duš a, bidē - viss ir. Matrač i ir labi. Viņ i izgatavoja daž ā dus skaitļ us par dolā riem. Ja istabā nav peldmē teļ u, zvaniet uz reģ istratū ru vai pastā stiet apkopē jai. No rī ta uzrakstī jā m zī mī ti, vakariņ ā s atnesā m halā tus. Ierodoties, starp citu, istabā ledusskapī atradī si sprite, kolu un fantu 0.5. Izdots vienu reizi. Un augļ u grozs) Sī kums, bet jauki).
Tikš anā s ar gidu. Ikviens jau sen zina, ka tikš anā s ar gidu ir nepiecieš ama tikai, lai pā rdotu jums ekskursijas (par pā rmē rī gā m cenā m). Un mē s zinā jā m, un sā kotnē ji negribē jā m iet. BET autobusā mū s pā rliecinā ja, ka noteikumi ir mainī ti, un, ja mē s neieradī simies, mē s varam pazust izbraukš anas sarakstos un var rasties problē mas. Un ka ir jā iet ar bē rniem ...
Ī sā k sakot, es nezinu, kā pē c mē s par to iekritā m, bet mē s atnā cā m. Rezultā tā mē s zaudē jā m stundu laika. Pusstundu bija informā cija par tē mu - reģ istrē š anā s, viesnī cas noteikumi, izbraukš ana. . Un pusstundu - lekcija par ekskursijā m un atlaidē m "tikai š oreiz un tikai mums". Ikviens jau sen zina, ka ekskursijas ar gidiem ir 2 reizes dā rgā kas, es pie tā nekavē š os. Gids no piebū ves ekskursijas ir jauks jauneklis, teica, ka, ja viņ am radī sies jautā jumi, viņ š visu atrisinā s. Mē s pludmalē pazaudē jā m dvieli - apkopē jai pateica, viņ š teica "Nav svarī gi, es atnesī š u vē l. " Bē rni salauza krū zī ti - atkal nekā du problē mu. Gan jau par zaudē jumiem un bojā jumiem, gids teica, ka uzreiz viņ am un ja viesnī cā maksā naudu, tad caur viņ u mono piekritī s par velti vai lē tā k. Kopumā es nezinu, bet mē s iztikā m bez tā . Mē s devā mies uz reģ istratū ru ar jautā jumiem un runā jā m ar zē nu, kurš uzkopa istabu! Lai gan, ja vē laties iegā dā ties ekskursiju pie gida, tad domā ju, ka viss bū s ok, Viņ š izraisa tikai pozitī vas emocijas).
Nu, pie vissvarī gā kā s lietas, kā pē c mē s visi braucam uz Ē ģ ipti. JŪ RA. Pludmale ir liela, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Bet ir sauļ oš anā s krē sli "mini lī cī š os", un ir kalnā . Un, ja siltajā sezonā , iespē jams, ne tik liela nozī me ir vietai, tad ziemā - augš ā vē jš ir stiprā ks! Vienreiz apgū los - sauļ ojos zem dvieļ a. Paņ emiet sauļ oš anā s krē slus zemā k! Mē s nonā cā m lī dz 10, un mums vienmē r bija 2-3 sauļ oš anā s krē sli. Sauļ oš anā s krē sli ir veci, bet nav ī paš u diskomfortu, ir ē rti gulē t, viss ir novietots daž ā dā s pozī cijā s. Pā rklā ts ar dvieli - un sauļ oties. Galdi, lietussargi, palmas, pludmales bā rs. Ieeja pieauguš ajiem no plastmasas pontona. Bē rniem var peldē t no krasta, pieauguš ie tur ir lī dz viduklim. Manē jie jū rā nepeld, tie tikai slapina kā jas. Pontons š ū pojas uz viļ ņ iem nevis kā bē rns)) Bet jū s varat iet paskriet vai iet turoties pie virves) No pontona jū s varat vē rot zivis, ja paņ emat maizes gabalu (es zinu, es zinu, ka tas ir neiespē jami, bet mē s esam mazliet, lai parā dī tu bē rniem) - visi izpeld, kurš ir).

Rifs, es neteiktu, ka lieliski. Bet zivju ir daudz, it ī paš i, ja peldat pa kreisi vai pa labi no pontona prom. Es baidī jos peldē t ne tā lā k par 15 metriem uz sā niem, bet man ar to pietika. Silta jū ra. Nirst normā li, bez diskomforta. Iesaku pirkt spuras, vieglā k visus redzē t. Ī paš i tā diem gļ ē vuliem kā es) Ir kaut kā da iekš ē ja droš ī bas sajū ta, kad var ā tri aizpeldē t prom no biedē još as lielas zivs))
Mazliet par laikapstā kļ iem. 4. -14. februā ris. Pirmā s divas dienas bija karstas un bezvē jš . Vakarā viņ i valkā ja T-kreklus. Tad 2 dienas apmā cies un pusi dienas lija! Jā , 1% nokriš ņ u gadā un visi mū sē jie) Bet mū sē jie ne no kā nebaidā s - peldē ja tā , it kā nekas nebū tu noticis zem lietus, un lietusgā ze bija pē cpusdienā , tā pē c noskaņ ojumu ī sti nebojā ja. vai nu) Lietus un karstums, mani bē rni skrē ja zem lietus peldkostī mos) Pē c nedaudz vē sā ka, karsta zem saules, vē jiņ š ē nā . Vakarā , izejot pilsē tā , pā ris reizes tika uzvilktas vē jjakas.
Kopumā laiks bija ē rts, varbū t nepietika siltuma, lai peldē tos aukstajos baseinos un nirt no slidkalniņ iem (tikai pirmajā s 2 dienā s pā ris reizes nirā m). Lai gan ī paš i pieredzē juš ie tur peldē jā s katru dienu) Domā ju, ka tuvā k sezonai bū s jautrā k.
Izbraukš ana. 12 viņ i nodeva numuru, viņ i to atstā ja. Mantas tika atstā tas noliktavas telpā . Rokassprā dzes nebija nogrieztas! (lasī ju, ka cilvē ki pē c izlikš anas ir spiesti maksā t par ē dinā š anu) Viņ i mums neko neprasī ja. Un viņ i bā ros ņ ē ma kartupeļ us un ē da kokteiļ us, kopumā viss bija kā parasti, izņ emot to, ka lietas bija noliktavas telpā . Pirms izbraukš anas mū s aizsū tī ja uz spa - iegā jā m duš ā , nož ā vē jā mies, pā rģ ē rbā mies. Reģ istratū rā gribē ja iedot numuru, bet vī rs kaut ko teica, ka ejam uz spa. Velti. Tomē r labā k ir ņ emt ģ ē rbtuvi. Viņ iem ar to nav nekā du problē mu. Vienmē r ejiet uz priekš u!

Padoms – atpū tieties labā garastā voklī . Saprotiet, ka arī viesnī cu darbinieki ir cilvē ki, un nevienam nepatī k rupjī bas!
Un, kad viņ i ir rupji pret mū sē jiem - labi, tas nozī mē , ka biznesā , iespē jams. Es vienmē r smaidu un pat bargā kais bā rmenis pie baseina atsmaidī ja (ar cieņ u! to vienmē r var redzē t). Viesmī ļ i vispā r forš i, visi smaida, spē lē jas ar bē rniem!
Un, starp citu, 4 restorā nus var apmeklē t vienu reizi pē c iepriekš ē ja pieraksta. Neaizmirstiet padomu! ) Principā viņ i tiek baroti gandrī z tā pat kā ē damistabā (es tikai nezinu, ko viņ i citā di varē tu izdomā t))), bet pati vide ir klusums, skaistums, apkalpoš ana. Jums vajadzē tu patikt. Spa ir iespē jams arī vienu reizi atvaļ inā juma laikā . Bet bē rnus tur nelaiž , tā pē c arī negā jā m.
Bē rnu animā cija - bē rni katru dienu gaidī ja Mini Disco. Ž eņ a un Kiro - labi darī ts! Jaunā kā no visā m lellē m sauc Ž eņ u, viņ a ir gudra) Kiro ir jautrs - bē rni viņ u spī dzinā ja, kā gribē ja, un vecā ki arī )
Beidzot. Nekad neesmu neko pircis viesnī cā s - saprotu, ka ir dā rgā k, un var atrast lē tā k. Bet! Eļ ļ as veikals ir jā redz. Man ir no cita (ļ oti slavena veikala) eļ ļ as. . jā tā s ir 5$.

Š eit es nopirku par 10. BET! Izsmē rē ju plaukstas locī tavu, un rokas smarž o vē l 2 dienas, neskatoties uz to, ka baseins, jū ra un obligā tā vanna vakarā ! Pā rdevē ja (ļ oti nož ē loju, ka nepajautā ju vā rdu) ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs cilvē ks. Uzdā vinā ja mazas dā vanas. Noteikti apstā jieties, ja plā nojat iegā dā ties smarž u eļ ļ as. Atš ķ irī ba bū tī bā ir neliela 5 USD, tač u kvalitā te noteikti bū s labā ka.
Kopumā mums visiem patika mū su svē tki. Es vispā r neko sliktu nevaru pateikt.
Jā , viņ i ir remontē juš i! Lilijai jaunas baltas pē das, veco nobruž ā to sarkano vietā (pieš ķ ir forš u izskatu). Ziema nav sezona – patiesī bā laiks atjaunotnei un sagatavoties sezonai. Viņ i izveidoja nelielas zonas, lai pē c iespē jas mazā k radī tu diskomfortu atpū tniekiem. Vispā r labi darī ts.
Ī sā k sakot apskats izrā dī jā s garš , bet izlasi, bū s jautā jumi bez problē mā m atbildē š u. Wi-fi, starp citu, ir maksas! Mē s paņ ē mā m vodafone Il Mercato.
Iesaku pirkt lidostā , jo veikalā mums visiem pagā ja 2 stundas, nu viss bija ļ oti lē ni un bija rinda.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu