Laba uzturēšanās, bet ir nianses

Rakstīts: 4 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 29 aprīlis — 6 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 6.0
Pirms ceļ ojuma izlasī ju daudz atsauksmju par viesnī cu. Un piekrī tu, ka negatī vie punkti ir atzī mē ti pareizi. Bet. . . kā rtī bā .
Viesnī cā ieradā mies 7:00, izmitinā jā m mū s stundas laikā . Numurs tika iegā dā ts ar skatu uz baseinu. Istaba atrodas pietiekami tā lu no jū ras un reģ istratū ras. Bet tā nav problē ma. Pastaiga pa apkā rtni ir prieks. Ieejot istabā , bijā m vī luš ies. Dū maka, mitra, vannasistaba smird, virs gultas vietā m izbira ā das galvgalis. Kopumā skumjš skats. Devos atpakaļ uz reģ istratū ru un lū dza mainī t istabu. Mums piedā vā ja pludmales priekš ē jo istabu, pirmajā rindā no pludmales ar krā š ņ u skatu. Viņ am par to bija jā maksā papildus. Mums tika parā dī tas divas istabas, no kurā m izvē lē ties. Un, protams, telpas š ajā s ē kā s ir daudz labā kas un jaunā kas. Nebija nekā du š aubu. Viņ i samaksā ja papildus un laimī gi pā rcē lā s uz dzī vi. Vē los izteikt atzinī bu reģ istratū ras darbiniekiem. Atsaucī gs un ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem, un nelika gaidī t lī dz 13, lai reģ istrē tos, kā tas biež i notiek viesnī cā s.
Uzturs. Ē diens izcils! ! ! Vienmē r ir vairā ki zivju veidi (tuncis, telapija, skumbrija un kaut kā das lielas zivis) un gaļ a (vista, tī tars, teļ a gaļ a). Neskaitot š avarmu un visu veidu gaļ as un dā rzeņ u mē rces.

Jū ra. Man ļ oti patika pludmale. Tā ir liela, plaš a, sauļ oš anā s krē sli atrodas tā lu viens no otra. Bet pulksten 7 no rī ta vairs nav vietu zem lietussargiem. Tikai atklā ta saule. Rifs ir vidē js. Zivju nav ļ oti daudz. Mē s redzē jā m dzeloņ raju. Atpū tnieki ieraudzī ja lielu murē nu.
Mī nusi: 1) bā rmeņ i ir garī gi,
2) uz stieņ iem biež i nav briļ ļ u,
3) veca gultasveļ a. Viss spolē s un pelē kdzeltens. Nav patī kami gulē t š ā dā gultā .
4) arī dvieļ i istabā ir notraipī ti.
5) brilles pludmalē un pie baseina ir netī ras. Tos skalo, nevis mazgā .
6) pontons ir ļ oti ļ odzī gs.
Secinā jums: kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Jo viņ i ieradā s baudī t jū ru, nevis meklē t mī nusus. Tač u skaidri norā dī tie trū kumi var ļ oti nomā kt prasī gus tū ristus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu