Montekarlo viesnīca ir laba!

Rakstīts: 14 decembris 2017
Ceļošanas laiks: 2 — 12 decembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmais brauciens uz Ē ģ ipti, atpū tā s ar ģ imeni Atvaļ inā jums bija 100% veiksmī gs.
Monte Carlo ir lieliska viesnī ca. Liela un ļ oti skaista teritorija, liela ē dienu izvē le katrai gaumei, ē diens ļ oti garš ī gs. Lieli plaš i baseini, daudzi bā ri, satriecoš i skaista jū ra, savs koraļ ļ u rifs. Mums ir paveicies ar ģ imeni
Jū ra bija silta) Rifs, kas atrodas abā s mola pusē s, ietvē ra visas zivis no multfilmas "Nemo" un daudzas citas. Pie mums atveda ū denslī dē jus nirt))) Ja meklē jat zivis, tad esat š eit!
Apkalpoš ana augstumā , daudz krievvalodī go. Numurs tiek uzkopts katru dienu, un tajā tiek atstā ti pā rsteidzoš i dvieļ u darbi.

Ī paš u paldies vē los pateikt arī privā tajam gidam, kurš organizē ja mū su braucienu uz Kairu un Ras Mohamed dabas rezervā tu, viņ u sauc Maleks Karī ms, telefonu atradu atsauksmē s par citu viesnī cu, bet tas joprojā m darbojas visā s viesnī cā s. pilsē tā + 201060885517, viņ a mā jaslapā visa informā cija par ekskursijā m un ļ oti lē tā m cenā m. Varu pateikt vienu, ka NO VIŅ A CEĻ OJUMA PALIKUSI LABĀ KĀ S ATMIŅ AS! ! daudz vairā k. Viņ i uzņ ems nodarbī bas visiem un nevienu neatstā s bez uzraudzī bas. Visi ir ļ oti atvē rti, interesanti un smieklī gi.
Vakarā uz karaoke terases uzmini melodiju, un neviens neaizmirst par bē rniem - viņ i sarī ko viņ iem mini diskotē ku un daudz ko citu. Un dienas beigā s š ovs katru reizi ir interesanti un aizraujoš i priekš nesumi (uguns š ovs, fakī ru š ovs, vē derdejas, vienkā rš i dejas (paš i animatori dejo daž ā dus stilus) un daudz kas cits). Paldies Monte Carlo viesnī cai un animā cijas komandai par lieliskā m brī vdienā m. Mē s saņ ē mā m visu no pā rē jiem!! !
Viens niecī gs mī nuss: wifi ir slikts, bet pat š eit mē s izgā jā m no situā cijas, nopirkā m viņ u interneta karti un nodroš inā jā m sevi ar saziņ u visam pā rē jam)
Nā kamgad domā ju to darī t vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu