Jautājums par viesnīca Melton Beach Resort (otel zakryt) 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
178 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Kur atrodas Meltonbīčas viesnīcai tuvākais bankomāts un vai es varu izņemt mārciņas no kartes, lai veiktu maksājumus no privātpersonām?
Gribu izmantot mārciņas norēķiniem tirgū un Blue busiņā, jo dolāros tas ir 1,5-2 reizes dārgāks. Vai ir iespējams izņemt mārciņas no maksājumu kartes vai kredītkartes no privātas/monobankas (grivnas kartes) un kur atrodas Meltonbīčai tuvākais bankomāts?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-12-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар AllOverTheWorld
Par kartēm ir daudz jautājumu un atbilžu...var izņemt mārciņas (ja ir grivnas karte būs dubultā konvertācija, bet tomēr izdevīgāk nekā Ukrainā nopirkt dolāru un nomainīt pret Egi pret mārciņām ) viss ir atkarīgs no pašas kartes, jebkurā privātajā filiālē, kuru ir simtiem, jebkurš darbinieks pateiks, vai ar jūsu karti ir iespējams veikt valūtas maiņas darījumus Yegi.
аватар Oleksii64
Kapēc mocīties ar mārciņām, vienkāršāk ir nolaist preču cenu dolāros.Vai arī jūs domājat, ka ēģiptieši nemāk skaitīt?
Un, ja jums joprojām ir mārciņas rokās - kur tās piestiprināt?
аватар nicknick
No daudziem dzirdu (lai gan pats uz Šarmu braucu jau 2.reizi, bet agrāk maksāju tikai dolāros), ka tur izdevīgāk ir maksāt mārciņās, jo tās sanāk daudz. Piemēram, mango maksā 20 mārciņas ar likmi 1 dolārs. līdz 17 mārciņām, un tās noapaļo līdz 2 dolāriem. vai 1,5 dolāri. un mango arī iznāk 2. dārgāk. Togo vēlos novilkt nedaudz mārciņas, lai nosegtu parastos izdevumus par augļiem, Blue busu utt. Es vienmēr kaulējos
аватар Morkovkin
Uz vietas ir bankomāts, kurā var mainīt skaidru naudu USD. Ņemiet vērā, ka bankomāts izdod 0 un 5 reizinājumus. Likme tagad ir £ 17,71 par USD. Iespēja izņemt līdzekļus no grivnas kartes ir dubultā aploksne + risks "bankomāts apēda karti".
аватар ros1981
un nav vieglāk samainīt valūtas maiņas punktos un nemeklējot bankomātus
valūtas kurss nav pārāk izdevīgs vai kā
аватар vic21
Šarmā apmaiņu praktiski nav. Vasarā Naamā netika atrasts neviens, tikai bankomāti. Vecajā tirgū bija viens siltummainis, bet arī tas bija slēgts.
аватар nicknick
Maiņas padara valūtas kursu nelabvēlīgu. Pat ņemot vērā konvertāciju, viņi raksta, ka mārciņas ir izdevīgāk izņemt no bankomāta. Bet katram gadījumam jautāju, jo kurss nemitīgi mainās un bija jātiek skaidrībā ar pašreizējo lietu stāvokli.
аватар nicknick
Starp citu, šodien privāti noskaidroju: notiek 2.konvertēšana un ja izņem no savas naudas, tad 2%, ja no kredīta 4%. Jūs varat izņemt no valūtas kartes, un tad notiks konvertācija no USD uz mārciņu.
аватар ros1981
konvertācija ir tāda pati kā maksājot tieši ar karti, ja karte ir norēķiniem, ja karte ir universāla, tad vēl 0,5 procenti naudas izņemšanai no kartes bankomātā, nu kā parasti.
Naamabejā maksāju UAH ar karti - viss skaidrs, lētāk nekā skaidras naudas maiņa.
аватар nicknick
No savas pieredzes: atlidoju no Meltonas 17. decembrī un varu teikt, ka vestibilā ir bankomāts, bet tas dod naudu no 100 mārciņām un vairāk. Varat to mainīt Vecajā tirgū vai Soho veikalos. Vestibils nemainās. Virziens ir apmēram 18, apgabalā ir 17.85 vai kaut kas cits. Mainīts dod mazāk. Bet es aicinu visus: jums ir mārciņas, mārciņās viss ir lētāks, un stulbums ir stulbums, joprojām dolāros. neatkarīgi no tā, cik daudz jūs kaulējat, jūs maksāsit vairāk nekā mārciņās. Es devos uz vietējo kafejnīcu un, tā kā mārciņu vairs nebija, samaksāju 2 dolārus, lai gan rēķins bija 25 mārciņas u003d 1,2-1,3 dolāri. Es vienojos par autobusu par 15 mārciņām diviem no Old Market uz Melton rajonu), bet tur tas pats stāsts maksāja 1 dolāru = 18 mārciņas. Lai gan autobuss tur tiešām maksā 10 mārciņas, bet tā kā draudzene nervozēja, ka mēs nemaz nebrauksim, nācās piekrist 15. Tātad pārmaksa faktiski ir 8 mārciņas, jeb uz pusi rēķināties ar to, ka bačos. Lai jūs saprastu dīzeļdegvielas cena ir 1 dolārs. par 3 litriem. Tātad vairāk nekā 10 mārciņas no Old līdz Nabq nav vērts maksāt.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Melton Beach Resort (otel zakryt) 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl