Jautājums par viesnīca Melton Beach Resort (otel zakryt) 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
178 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Kurš pēdējā laikā ir bijis Džordža Klūnija veikalā? Kā iet ar pašu veikalu, vai ir vērts iet? Un kā nokļūt no Melton Beach Hotel līdz tai?
Daudz dzirdēts par veikalu Džordžs Klūnijs, taču jaunākās atsauksmes ir diametrāli pretējas. Kas bija nesen un ko jūs ieteiktu: iet vai nē? Ja nē, kādu alternatīvu jūs ieteiktu? Interesē pašreizējā situācija, nevis tas, kas bija agrāk. Mani arī interesē, kā ar Blue busu nokļūt no Meltonbīčas viesnīcas rajona un cik tas maksās? Dzirdēju, ka ir bezmaksas pārskaitījums, bet atpakaļ ved tikai tad, ja esi skops, vai tā ir taisnība?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2018-12-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар ignorik
Bijām oktobra beigās.
аватар Oleksii64
Kas attiecas uz nodošanu - runājiet ar animatoriem - viņi ir informēti. Turp un atpakaļ bez maksas. Braukt vai nē? Labāki veikali ir Nīderlandē un Sanktpēterburgā. Nolikt malā pāris stundas pēc pusdienām - jābrauc. Godīgi sakot, es nezinu, ko tur nopirkt. Bet katram ir sava gaume.
аватар nadin65
Sazinieties ar Viber, nolaišanās izsaukuma signāls "kartupelis"
аватар ignorik
Kāpēc animatori??? Zvaniet +201090161408 Džordžs Klūnijs, viņš paņems transfēru netālu no viesnīcas un atvedīs atpakaļ, pilnīgi bez maksas (t.i. bez maksas) Var iegādāties: dvieļus, somas, maskas, koraļļus, pīpes, suvenīrus, magnētus, saldumus, augļi utt....(Atkarībā no tā, ko vajag) Varu ieteikt arī Daria veikalu, pārsūtīšana arī turp un atpakaļ ir bez maksas.Atrodas netālu no Cluny, Nabq.Tālr. +201285625069.
аватар ignorik
Un mums bija nosēšanās izsaukuma signāls – burkāns
аватар nicknick
Interesē galvenokārt augļi (mango) un varbūt kādas dāvanas? Kas notiek ar mango, magnētu, arafatku utt cenām?
аватар ttiana
Pastāsti man, lūdzu, kur Old Market vai Džordžā Klūnijā ir lētāks mango? Mēs vēlamies iegādāties divas kastes mājām..!
аватар _727615
Man tā bija gandrīz tāda pati cena. Lai gan, ja ir divas kastes, vecpilsētā var veikt atlaidi (dažas no tām būs sabojātas). Neaizmirstiet par bagāžas un rokas bagāžas lieko svaru (parasti paņemam no mājām kaudzi mantu (nezinu kā sapakot mazās somas). Ieraugot ģimeni, un pat ar bērniem ar mazo bagāžu, es Man vienkārši trūkst runas un es ļoti gribu uz viņiem paskatīties, kas tie ir (Tas ir atkāpšanās). Redzu, ka jūs interesēja Melton. Bija veca viesnīca, daudz kazahu, pārtikas ir maz 4 * ir lielāka dažādība, netīrumi redzēti ne reizi vien, slidkalniņi, kaudzes baseinu, nē, tagad tūri pārdod operators TRG (ir aizkavēšanās un cilvēki no 7 naktīm faktiski saņem 5 ar pusi dienas atpūtu). Bet par garšu un krāsu nav biedru.Vakar es izlasīju vienu atsauksmi par rezervāciju, tāpēc tur ekscentriķis uzrakstīja pusi palaga, kā viņam nebija pietiekami daudz alus un kokteilis bija slikts (ar visām detaļām) un nevis vārds par istabu, teritoriju, jūru..... Labs garastāvoklis - un ceļā, un viņš atpūšas teltī uz upes ir atpūta !!!
аватар nicknick
_727615 mēs šovakar lidojam uz Meltonu. Mēs jau pagājušajā gadā tajā pašā laikā bijām viesnīcās un mans personīgais viedoklis ir tāds, ka viesnīca ir normāla. Zinu, ka istabas ir nogurušas, bet es nelidoju istabas dēļ un tikai nakšņošu tajā. Viesnīcas lielā priekšrocība ir vieta (netālu no SOHO, + nav vētrains no vēja) un rifs. Pēdējais tikai bombardē (jūrā nira, tad tur ir daudz sliktāk nekā uz rifa pie viesnīcas). Sākotnēji lidojumiem bija paredzēts izlidot 08.12 plkst.13.00, bet tie pārcēla tos uz 08.12 00:55, tātad, ja UIA mūs nepievils, tad tieši otrādi mēs uzvarēsim dienu. Ļoti ceru, ka nebūs kavēšanās) Uztura ziņā neteikšu, ka tas ir slikti. Ja, protams, ir cerība ēst omārus, tad tas ir vajadzīgs Rixos vai Baronā, bet es neteikšu, ka ēdiens ir slikts. Gaļa vienmēr ir vairākās variācijās, dod zivis, daudz augļus, salātus, ņem cik gribi. Vispār mani pagājušajā gadā ēdiens neapvainojos. Es ceru, ka rīt no rīta es visu vēlreiz apstiprināšu personīgajā pieredzē))
аватар _727615
Nu, ja rifs ir prioritāte, tad jā. Uz rifiem - es esmu nulle Man patīk viesnīcas Naama Bay. Ēdienu ziņā esmu izvēlīga un ar Egi ne pārāk labi padodas, kā arī vajā doma “tomēr nesaindēšos”. Pēc UIA teiktā, nevajag pārāk priecāties: vakar paziņas sastrīdējās par kavēšanos Ierodoties viesnīcā, atrakstiet, kā ir.
аватар malish_nata
Mango decembra sākumā bija veikalā par 3$, sabojāti par 1$. Tāda pati cena vecpilsētā. Tikai vecos tādu rindu nav.
Cluny visi saldumi ir lētāki, bet ne augļi
аватар nicknick
Varu uzrakstīt datus pirms 3 dienām: 1. Par augļu cenām: Džordžs ir nedaudz lētāks nekā Vecajā tirgū. Mango cena 3 dolāri (Old 3-4, Soho 4-4,30), zemenes 1 dolārs. (Sarunāju par 50 eiro centiem no Džordža, pie Oldas 1-1,5 dolāri), bet nav īpaši zaļgans, vīģes par 1 dolāru. par kg, granātābols 1 USD. Kilograms. Suvenīriem: magnēti 1 dolārs, 2 paņemsi par 2 dolāriem. un 3 par brīvu, bet īstenībā gandrīz visur ir tāda cena, bet tie maksā santīmu, tāpēc šeit pelna. Saldumiem: paņēmu nugu par 4 dolāriem. (sver gandrīz 1 kg, 12 tāfelītes, es redzēju, ka tās pārdod par 1 USD par batoniņu), daudzkrāsainu konfekšu kastes 2 USD. iepakošanai. Es paņēmu melnās ķimenes par 12 dolāriem par eļļām, un Soho tas bija 80 dolāri, es redzēju 40 uz Olda. Pārējo par cenām nezinu, visu neapskatīju. Biju tur 2 reizes, transfērs bez maksas gan turp, gan atpakaļ. Var būt problēmas atpakaļ, jo tie piepilda mikroautobusu līdz tilpumam, nav īpaši ērti braukt. Vienreiz atveda uz viesnīcu, otru uz kaimiņu viesnīcu un nācās nedaudz pastaigāties.
аватар marinazap2929
Iesaku aiziet pirms pusdienām, vakarā daudz cilvēku un tas ir kaitinoši, neskopojies. Cenas lieliskas, var nopirkt visu, sākot no svaigām sulām un augļiem līdz ūdenspīpēm, eļļām, gultas piederumiem un makiem.
аватар tet20
Pilnīgas muļķības! Rupjš saimnieks Džordžs. Pūlis .
аватар tet20
Šarmdarijā ir lielisks veikals, īpašnieks Miša! Tādas pašas cenas kā Klūnijam, bet mazāk cilvēku. Saimnieks šiks, iedeva tēju, uzpīpēja ūdenspīpi, pacienāja ar gardiem saldumiem. Ir pieejami bezmaksas transporta pakalpojumi.
аватар Turyst02
KIDALOVO! Pat Ramadānā viņi ir rupji un blēdīgi. Vairākas reizes pirkts pie viņiem ar draugiem. Šodien mūs atveda 9 cilvēki, nopirka kaudzi visu un lika mums pašiem atgriezties un ņurdēja kā zirgi.
Ļoti nepatīkami.
аватар Rusinkkaa
Lielisks veikals, vispār pārsteidz atsauksmes, kurās viņi raksta, ka ir tikai luts, atcerieties - mēs izturamies pret cilvēkiem tā, kā jūs vēlaties, lai izturas pret jums, un viss būs ok)
Kas attiecas uz transfēru, tad paņem un ved atpakaļ, neatkarīgi no tā, ko un cik tu nopirki, vai atstāja tukšām rokām, un viņi arī dzēra tēju uz balles un pīpēja šišu!
Runājot par precēm, arafatka $ 1-2, saldumi no $ 0,50 - $ 5, jūs varat izvēlēties visu, kas jums patīk, maskas, čības (3 USD katra), ir daudz lietu, bet augļus labāk ņemt līdzi. Vecpilsēta, cena ir tāda pati, preču kvalitāte vecajā ir labāka.
Ēdiet karstumā, vismaz pastaigājiet)
аватар Turyst02
Akmeņots būris
Nenesīs atpakaļ
Ja tu ēd vakarā
Viņi visi tur ir ieskrūvēti.
Ja tu ēd, pirms sešiem, vēlāk es neiesaku
Viņi iemeta mūs un daudzus
Pēc pirkuma par ne mazām summām
Noķer automašīnu uz ceļa
Viņi sūta par santīmiem
Nekonfliktējieties, labāk pamest sevi, ja viņi netiek ņemti
Un tad neadekvātā stāvoklī viņi parāda savu būtību
Viņi ienīst mūs visus
аватар anastasiia88
Biju ciemos ar vīru 08.10.19. Pārsūtīšana netika maldināta. Zvanījām uz veikalu ar reģistratūru. Mums tika dota izvēle 4 reizes, kad mašīna var būt pie mums. Autobuss ieradās mūsu viesnīcā norādītajā laikā (lai dotos uz veikalu 30-40 minūtes). Džordžam Klūnijam ir viss, kas tūristam vajadzīgs :) viņi tika pacienāti ar svaigu mango. Nopirkām 10 kg mango un pistācijas. Visu glīti salikām kastē. Ļoti ērti pārvadāt kā rokas bagāžu.
Mums bija jāgaida 30 minūtes līdz transfēram atpakaļ uz viesnīcu, taču mēs ietaupījām naudu (10 USD taksometra cena vienā virzienā).
Es iesaku šo veikalu, jo cenas ir labas un nodrošina transfēra pakalpojumu.
PS Personāls zina krievu valodu, bet nerāda. Tāpēc esi uzmanīgs, ko saki ;)
аватар Anna986374
Bijām veikalā februāra sākumā, neredzēju jēgu tur iet. Viss ir kā visos veikalos, tikai kaulēties vajag, bet lēnajos sanāk lētāk.Savākt maisā par 6$ vispār ir lētākais zefīrs. Dvieļus un apavus Naama Bay var iegādāties lētāk. Zemenes paņēma pirms izbraukšanas 5 pakas uz 4. Viņi ietriecās kastē, it kā mēs jums izdarām pakalpojumu. Un svars ir 700 grami, un citos veikalos no 850 līdz kilogramam. Arī pēc pusdienām rinda divas stundas. Izlemiet braukt vai nebraukt, bet mums bija žēl par tur pavadīto laiku, kopumā pagāja 4 stundas (citu taksi gaidījām turp un atpakaļ uz 40 minūtēm).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Melton Beach Resort (otel zakryt) 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl