Laba viesnīca, cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 12 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 9 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es nekad nerakstī ju atsauksmes pē c atvaļ inā juma, bet tagad nolē mu rakstī t, jo zemā k redzamajā s atsauksmē s ir pilnī gas muļ ķ ī bas, proti "Š ī ir Zatoka, BE HUNRY! " utt. Rodas iespaids, ka tauta maksā ja 2 tū kstoš us dolā ru par cilvē ku un attiecī gi pieprasa, lai viņ us ievieto telpā s ar zelta tualetē m un pabaro ar gardā m jū ras veltē m! ! ! Vai esat kā dreiz bijis Zatokā ? Kā š ī s divas jū ras var salī dzinā t?
Š armā esmu bijis ne reizi vien un redzē jis daž ā da lī meņ a viesnī cas, tā pē c š ī viesnī ca (par spī ti karantī nai) ir labas atpū tas cienī ga, ē diens ļ oti garš ī gs, varbū t ne pā rā k liela izvē le, bet tā ir daž ā dā m vē lmē m un, galvenais, Ļ OTI GARŠ Ī GI! Jā , telpas nav jaunas, bet tī ras un kā rtī gas! Personā ls ir draudzī gs un cenš as visiem izpatikt. Pludmale blakus, jū ra brī niš ķ ī ga, ko vē l vajag kā rtī gai atpū tai! ? Man patika viss, un es vē los atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu