Ideāli piemērots relaksējošām brīvdienām un pensionāriem

Rakstīts: 6 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 27 novembris — 4 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Pieklā jī ga viesnī ca ar lielisku smilš u pludmali 15 minū š u attā lumā no Š arm lidostas. Apkalpoš anas, tī rī bas un ē dienkartes ziņ ā viesnī ca atgā dina turku. Ļ oti tī rs. Visa teritorija gaiš ā s flī zē s, celiņ i un laukumi dzirkstī saulē un laternu gaismā . Apgaismojums naktī ir lielisks.
Sporta zonu no galvenā s zonas atdala ļ oti noslogots ceļ š , kas nav ī paš i ē rti (lai gan viesi uz restorā nu tika vesti ar elektromobiļ iem). Palmu rajons arī ir atdalī ts, bet tur ceļ š kluss, tū ristu autobusiem. Priekš roka ir visē rtā kā , ar lielu aleju no reģ istratū ras lī dz jū rai.
Lielas ē kas vietā no pludmales lī dz ceļ am stiepjas vienstā vu un divstā vu sniegbaltas villas 4-16 istabā m. Tuvā k pludmalei un Naama Bay dē ļ u takai atrodas restorā ni, bā ri un galvenais baseins, kur vakaros notiek animā cija. Pā rē jā teritorijā valda klusums, palmas, strū klakas un ziedi. Skaistums. Vakaros cilvē ki staigā pa promenā di vai dodas uz iepirkš anā s ielā m - tā s ir piecu minū š u gā jiena attā lumā . Soho tika nogā dā ti ar autobusu no viesnī cas.

Pludmale ir ideā li piemē rota veciem cilvē kiem un bē rniem - mī kstas smiltis, visi peld bez koraļ ļ iem. Plaš s, pilns ar palmā m, ziedoš iem krū miem un platiem lietussargiem. Sauļ oš anā s krē sli ir ē rti, tī klveida, vienmē r var atrast brī vus. Pastā vī gi tī rī ja, izlī dzinā ja smiltis. Pie krasta ir vairā ki glā bē ji. Pa kreisi ir aktivitā š u zona ar volejbola laukumu, š autriņ ā m, mū ziku. Plkst. 10.30 stiepš anā s, plkst. 11.30 pilnvē rtī ga, 40-50 minū š u ū dens aerobika pludmalē . Pa labi atrodas kluss, mierī gs rajons, tuvā k pludmales bā ram.
Ir pontonu piestā tne, pie mums ierodoties visi skrē ja apskatī t sardī ņ u baru. Zem mola dzī vo lauvu un ķ irurgu zivis, cita bī stama jū ras dzī vī ba netika novē rota. Ir nirš anas centrs un ū dens izklaides centrs - no kajakiem lī dz paraseilingam un laivu braucieniem.
Blī vi apdzī votu dzī vo rifu cienī tā ju te nav, pludmalē nav kam ī paš i skatī ties, maksimums 10 zivju sugas. Bet peldē ties tī rā ū denī , neriskē jot iecirst sevi akmenī , ir neticami patī kami.
Numuri ir plaš i, tī ri, ar balkoniem. Duš ā ir duš as vā ciņ š un roku ž eleja. Karsts ū dens jebkurā diennakts vai nakts laikā . Skaņ as izolā cija ir pienā cī ga, mē s nedzirdē jā m kaimiņ us. Ieradā mies uzreiz pē c mammas dzimš anas dienas, istabiņ ā ierodoties bija kompliments no viesnī cas - augļ u š ķ ī vis, un nā kamajā dienā ienesa istabā svaigā ko kū ku. Ikdienā ielieciet 2 pudeles 1.5 litru dzeramā ū dens. Ledusskapis mazs, var ielikt pā ris pudeles ū dens un sulas pakas.
Par godu jubilejai pē c ieraš anā s mums piedā vā ja istabu Preference zonā tuvā k baseinam: mammai bija viegli aiziet uz pludmali. Š ā da aprū pe ir ļ oti patī kama. Mums iedeva divas kartes - istabas atslē gu un dvieļ u maiņ as karti, iekrā va elektromaš ī nā un ar vē jiņ u aizveda uz villu. Administratori un darbinieki labi runā krieviski, ar komunikā ciju problē mu nebija. Ļ oti patika attieksme pret viesiem: vienmē r ar smaidu, jokiem, gatava palī dzē t it visā .

Galvenais restorā ns gandrī z tiek galā ar maksimā lo slodzi. Ē dieni tiek papildinā ti uzreiz, izvē le nav slikta, ē dienkarte mainā s katru dienu. Ar ē dienu nebija nekā du problē mu, nekas saindē ts, viss bija ļ oti garš ī gi. Man patika rī si daž ā dā s kombinā cijā s, humuss, zivis, liellopa stroganovs, vista, sā lī tais biezpiens, omletes. No rī ta uz flī zē m silda pagatavoto kafiju. Konditori lutina saldummī ļ us ar krē juma kū kā m, baklavu un saldajiem konditorejas izstrā dā jumiem. Augļ i restorā nā tiek sagriezti gabalos, lai tos neaizņ emtu cipari. Bija granā tā boli, apelsī ni, greipfrū ti.
Ir patī kami pusdienot pludmalē vē smā : viņ i atved ē dienus no galvenā restorā na, laba izvē le, alus pudelē s. Bā rā ir klasisks saldā s sodas komplekts un kafijas automā ts. Pē c 12.00 uz bā ru nā k alus un alkohola izslā puš ie.
Viesnī ca relaksē još u pludmales brī vdienu cienī tā jiem: pludmale atrodas akmens metiena attā lumā , teritorija ir ļ oti klusa un mierī ga. Visas ieejas un izejas ar apsargiem, visur video kameras. Elektriskā s automaš ī nas palī dz ģ imenē m ar bē rniem un pensionā riem. Auto tiek apkalpots pē c pieprasī juma - ierodoties istabā , izbraucot, ja nepiecieš ams nokļ ū t no restorā na uz reģ istratū ru.
Noteikti iesaku viesnī cu, tā s bija brī niš ķ ī gas relaksē još as un bez problē mā m brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu