Albatros Laguna Vista Hotel 5*– Atsauksmes

110
Novērtējums 7.610
№31 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.2 Numurs
8.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nabq līča centrā. Viesnīcas īpašā iezīme ir terakotas bungalo ar smailiem salmu jumtiem. No viesnīcas paveras skats uz Tirānas salu un Sarkanās jūras ūdeņiem. Netālu no viesnīcas atrodas promenāde ar suvenīru veikaliem, kafejnīcām un naktsklubu. Celtniecības gads: 1999. Viesnīca tiks atvērta pēc pilnīgas renovācijas 2021. gadā. Tas sastāv no galvenās trīsstāvu ēkas, trīsstāvu ēkām viesnīcas teritorijā un vienstāvu bungalo-vasarnīcu kompleksa. Galvenajā ēkā ir lifts. Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар tusan2009
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko š odien atbraucu no atvaļ inā juma viesnī cā . Viesnī ca laba, liela teritorija, kopta. Mē s apmetā mies bungalo. Trī svietī ga istaba ir liela, katru dienu tiek uzkopta un ļ oti tī ra. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viņ i runā krieviski. … Tomēr ▾ Tikko š odien atbraucu no atvaļ inā juma viesnī cā . Viesnī ca laba, liela teritorija, kopta. Mē s apmetā mies bungalo. Trī svietī ga istaba ir liela, katru dienu tiek uzkopta un ļ oti tī ra. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viņ i runā krieviski. Animā cija ir laba, ī paš i zē niem. Tikai uguns. Mē s bijā m 100% atpū tuš ies. Trū kumi:
1) Istabā s un pie baseina praktiski nav interneta pieslē guma. Mē s devā mies uz reģ istratū ru, viņ š tur strā dā.
2) Mē s devā mies uz restorā nu gar A Ia Kard. Tas bija grū ti. Liellopu gaļ as medaljonus nevarē jā m sakoš ļ ā t – tie cieta. Vistas kebabs ir sauss un bezgarš ī gs. Tas pats
sausa lula - kebabs un cepti kalmā ri. Kopumā ē da č etras garneles. Ī sā k sakot – neejiet tur, labā k paē diet ē damistabā.
3) jū rā nav koraļ ļ u. bet tas nav atkarī gs no viesnī cas. Viņ i to kompensē ja, braucot ekskursijā s.
Ā , vispā r. lieliski atpū tā s. PALDIES!!!! !
аватар messakh
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visa viesnī ca ir skaisti atjaunota, teritorija ir ļ oti labi izstrā dā ta un skaisti apgaismota naktī . Personā ls vienmē r un visur ir draudzī gs un ļ oti izpalī dzī gs. Mē s bijā m š ajā viesnī cā otro reizi un atkal jutā mies kā mā jā s, pateicoties Magdy H. … Tomēr ▾ Visa viesnī ca ir skaisti atjaunota, teritorija ir ļ oti labi izstrā dā ta un skaisti apgaismota naktī . Personā ls vienmē r un visur ir draudzī gs un ļ oti izpalī dzī gs. Mē s bijā m š ajā viesnī cā otro reizi un atkal jutā mies kā mā jā s, pateicoties Magdy H. Un Omr, viņ š vienmē r ir blakus savas viesnī cas viesiem un rū pē jas par katru pieprasī jumu, Magdijas kungs arī ir iemesls, kā pē c mē s atkal izvē lē jā s š o viesnī cu. Paldies Magdy kungam par lielo atbalstu!
аватар mlukashevich97
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā pirmajā piekrastē salī dzinoš i tuvu lidostai. Tomē r lidosta ir absolū ti nedzirdama. Viesnī cas teritorijā ir daudz baseinu, atradā m divus siltus. Viesnī cā ir trī s galvenie restorā ni: itā ļ u, indieš u un zivju restorā ni. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ē rtā vietā pirmajā piekrastē salī dzinoš i tuvu lidostai. Tomē r lidosta ir absolū ti nedzirdama. Viesnī cas teritorijā ir daudz baseinu, atradā m divus siltus. Viesnī cā ir trī s galvenie restorā ni: itā ļ u, indieš u un zivju restorā ni. Esam izmē ģ inā juš i visu, visur garš ī gi! )) Vienmē r ir ē dienu izvē le: jū ras veltes, liellopu gaļ a, vistas gaļ a, dā rzeņ i un sautē jumi, un grilē ti, un svaigi. Esmu izvē lī ga vē dera ziņ ā , š ajā viesnī cā varē ju viegli atrast sev labu diē tu! ir diē tiskas maltī tes. Dienas laikā uz vietas ir arī bā ri, kur varat ieturē t maltī ti. Par istabu: neticami tī rs, uzkopju katru dienu. Istaba ir ļ oti silta! Pats galvenais ir personā ls) puiš i ir ļ oti atsaucī gi, gandrī z visi darbinieki tā vai citā di runā krieviski) ja nā k klajā ar pakalpojumu piedā vā jumiem, tad tas absolū ti nav uzmā cī gi. Pietiek pateikt, ka jū s tas neinteresē un neviens neko nespiež.
Sā kotnē ji ieradā mies uz 3 naktī m, lai atpū stos no trokš ņ ainā s Kairas, bet mums viss tik ļ oti patī k, ka pagarinā m savu uzturē š anos š ajā viesnī cā jau treš o reizi))
аватар AsyaI
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Saņ ē ma labas atsauksmes un augstus vē rtē jumus. 3 dienas atpū tā mies standarta numurā ar skatu uz jū ru, pē c tam pā rvā cā mies uz bungalo ar skatu uz dā rzu. No labajiem punktiem: Viesnī ca tika atjaunota š ī gada martā . … Tomēr ▾ Saņ ē ma labas atsauksmes un augstus vē rtē jumus. 3 dienas atpū tā mies standarta numurā ar skatu uz jū ru, pē c tam pā rvā cā mies uz bungalo ar skatu uz dā rzu.
No labajiem punktiem:
Viesnī ca tika atjaunota š ī gada martā . Lielas skaistas istabas, laba santehnika, jaunas mē beles. Skaists skats pa logu uz sakoptu teritoriju.
Man patika baseini, š eit ir 3 dienas peldē ties. 1 bē rns 40 cm un 2 pieauguš ie 120 cm.
Pludmalē ir ē rti koka sauļ oš anā s krē sli, pie tiem ir aizslietņ i, kas no sā niem pasargā no saules.
Personā ls ir draudzī gs, ī paš i viesmī ļ i un animatori.
Pā rsteidza alkohols. Labs Heineken stikla alus. Bā ri gatavo gardus kokteiļ us.
No mī nusiem:
Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, nokā rtojā m mū s 1430, viss it kā bija pē c noteikumiem, bet citā s viesnī cā s bijā m iekā rtojuš ies krietni agrā k, bija jā gaida maksimums 2 stundas.
Mē s reģ istratū rā tikā m pie tā da cilvē ka kā Omā rs, ļ oti nepatī kams cilvē ks. Viņ am nav iespē jams piekrist, it kā viņ š tī š ā m mū s spī dzinā tu 7 stundas. Mē s runā jā m ar citiem cilvē kiem viesnī cā , daudziem no viņ iem ir lī dzī gi stā sti, kas saistī ti ar Omaru. Pā rē jiem puiš iem reģ istratū rā jautā jumu nav. Tas atstā ja nepatī kamu pē cgarš u.
Visos standarta numuros virs gultas ir gaisa kondicionē tā js. Pū š tieš i pa gultu, tiklī dz nesagriezu un neaiztaisī ju aizkarus, tas nepalī dzē ja. Darbinieki pacē la rokas. Gaisa kondicionieris pū š ļ oti spē cī gi pat pie mazā kā ā truma.
Bungalo kondicionieris jau atrodas pareizi un nepū š pa gultu.
Ē diens nepatika. Tas pats. Grils vienmē r ir apdedzis. Tikai lula kebabs ir garš ī gs.
No jū ras veltē m, zivī m, daž reiz kalmā riem, 2 reizes nedē ļ ā tiek atvē rts zivju restorā ns, kurā var izmē ģ inā t garneles, bet rinda vienmē r ir milzī ga. Ir maz augļ u, vī nogas, ā boli, bumbieri, apelsī ni, melones, daž reiz parā dī jā s banā ni.
Ja ņ emat bungalo, esiet gatavi tam, ka jū su tualetē var dzī vot milzī gas skudras, kuru izmē rs ir pusotrs centimetrs.
Darbinieki ā tri tos saindē ja, tač u produkta smaka vannas istabā saglabā jā s vairā kas dienas.
Lielā kais mī nuss man bija jū ra. Pontons apmē ram 500 metri. Tu nokā p lī dz jū rai, un tur ir pusotra metra dziļ ums un smiltis. Ja jums ir nepiecieš ams dziļ ums un koraļ ļ i ar zivī m, tad š ī viesnī ca noteikti nav domā ta jums! Te nekā tā da nav!
Personā ls uz pieprasī jumiem atbild ļ oti ilgi no 3-5 reizē m vai neatbild vispā r. Ja jums beidzas tualetes papī rs, tad esiet gatavs doties uz reģ istratū ru pē c tā .
аватар olya_kushnarenko97
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s ar vī ru no 13. -23.06. 21, gribu sū dzē ties. Esam jaunlaulā tie, š o faktu norā dī ja tū roperators un apliecī bas kopiju paņ ē mā m lī dzi, lai parā dī tu reģ istratū rā . Viesnī cas mā jaslapā bija norā dī ts, ka jaunlaulā tajiem, apsveicam, vai nu istaba ir labā ka, vai augļ u grozs un vē l kaut kas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru no 13. -23.06. 21, gribu sū dzē ties.
Esam jaunlaulā tie, š o faktu norā dī ja tū roperators un apliecī bas kopiju paņ ē mā m lī dzi, lai parā dī tu reģ istratū rā . Viesnī cas mā jaslapā bija norā dī ts, ka jaunlaulā tajiem, apsveicam, vai nu istaba ir labā ka, vai augļ u grozs un vē l kaut kas.
Atbraucā m, reģ istratū rā teica, ka ir jaunlaulā tie. Mū su vā rdi tika ignorē ti. Viņ i man iedeva atslē gas un atsū tī ja. Mē s paš i gā jā m meklē t numuru, neviens mums nerā dī ja. Viņ i atnā ca, un istaba bija pilnī ga vilš anā s, nu, noteikti ne jaunlaulā tajiem. Gulta savienota no diviem, logi uz bū vlaukumu.
Ej, pā rģ ē rbies.
Durvju slē dzene vienmē r č ī kstē ja minū ti vai vairā k, nevē rā s vaļ ā , solī ja salabot, bet nelaboja.
19.06 esam pē c nakts ekskursijas, noguruš i un gribas gulē t, bet pienā k pie mums un saka, ka izvā camies. Viņ i parā dī ja daž us papī rus un apgalvoja, ka mū s izliek. Reģ istratū rā viņ i noskaidroja, ka tā ir viņ u kļ ū da un tad kā atvainoš anos atnesa 2 banā nus, 2 ā bolus un litru Pepsi.
20.06 mums bija paredzē ta kā zu fotosesija. Atnā cā m 10 no rī ta, lai lī dz 15.30 (UZ 5ARPUSTURU) palū gtu mazo maš ī nu uz istabu, lai kā zu kleitā to aiznes uz barjeru (ilgi pagā ja, lai no plkst. istaba cauri visai viesnī cai un negribē ju iet cauri baseiniem, restorā niem un reģ istratū rai). Mums lika piezvanī t 5-10 minū tes pirms izbraukš anas. Rezultā tā viņ i nekad neieradā s pie mums, viņ i zvanī ja uz reģ istratū ru 2 reizes. Vienreiz pagaidiet 15 minū tes, tad otro reizi. Un cilvē ki mū s jau gaidī ja. Rezultā tā mē s nobijā s un devā mies kā jā m. Jo mū su nauda un laiks beidzā s (tur agri satumst un tas ir ļ oti svarī gi fotosesijai).
Tā dē jā di: mē s, kā jaunlaulā tie, netika apsveikti, uzņ emš anas darbs atstā j daudz vē lamo.
Par pā rē jo personā lu, kā arī par paš u viesnī cu sū dzī bu nav. Viesnī ca ir jauna, tī ra un labi uzturē ta.
Smilš aina pludmale, bet sekla. Nav slaidu. Dvieļ i tiek izsniegti uz kartē m tikai vienuviet, paš ā sā kumā .
Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
аватар _905407
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i))) saskaņ ā ar atsauksmē m. Apmetos stundu pē c ieraš anā s š ikā istabiņ ā ar skatu uz baseinu - 2108. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, bet mī ļ otā jiem - ar jū ras veltē m nepietiek, bet gaļ as ē dā jiem tas arī viss! Teritorija tī ra, kopta, daudz skaistu baseinu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i))) saskaņ ā ar atsauksmē m. Apmetos stundu pē c ieraš anā s š ikā istabiņ ā ar skatu uz baseinu - 2108. Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, bet mī ļ otā jiem - ar jū ras veltē m nepietiek, bet gaļ as ē dā jiem tas arī viss! Teritorija tī ra, kopta, daudz skaistu baseinu. Tuvu jū ra, bet tā ir sekla. Izklaides programma ir super: un animatori, un dzī vā mū zika, un vē derdejas, un latino š ovi, un diskotē kas. Personā ls ir izpalī dzī gs, smaidī gs, it ī paš i restorā nā pirmajā stā vā . Super š efpavā rs, kurš personī gi nobauda produktus. Pā rē jie bija apmierinā ti. Mē s vē lamies vairā k! ! !
аватар cirki
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca skaista, mā jī ga, viss jauns, istabā viss ir skaisti, viss darbojas. Ir tē jkanna, tē ja un kafija, vienmē r bija 4 pudeles ū dens. Biju patī kami pā rsteigts, ka internets ir bezmaksas un istabā , ne tajā labā kajā kvalitā tē , bet var pat piezvanī t. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, mā jī ga, viss jauns, istabā viss ir skaisti, viss darbojas. Ir tē jkanna, tē ja un kafija, vienmē r bija 4 pudeles ū dens. Biju patī kami pā rsteigts, ka internets ir bezmaksas un istabā , ne tajā labā kajā kvalitā tē , bet var pat piezvanī t.
Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs. Gandrī z katru vakaru bija ceptas garneles vai kalmā ri.
Nav patī kami pā rsteigts par personā lu reģ istratū rā . Karstumā ierodoties viesnī cā , iedeva atslē gu un ar roku norā dī ja, kur jā iet un jā reģ istrē jas. Teritorija liela, ē ka 3 stā vu, norā des, bet paš am atrast numuru bija izaicinā jums. Atradā m, ieejam iekš ā , un paveras skats uz sienu. Neskatoties uz to, ka viesnī ca bija par 40% pilna, viņ i speciā li iedeva š o numuru, kā izrā dī jā s, mē s nebijā m vienī gie, kas dabū ja numuriņ u ar lī dzī gu skatu, kuri recepcijā uzreiz neiedeva naudu. Tad gaidī jā m savu bagā ž u 40 minū tes, pē c tā s bija jā atgriež as pie administratores un tad atkal jā gaida.
Vidē jais personā ls ir diezgan uzmā cī gs, atnesa mū su koferus un saka "dod man lielu š okolā des tā felī ti. " Principā gulbji tika izgatavoti š okolā des tā felī tei, kas bija acij tī kami)
Bā rmeņ i ir uz sava viļ ņ a, viņ i ne vienmē r redz klientu deguna priekš ā un stingri ignorē . Meitenes un puiš i animatori, patī kami, sabiedriski.
Teritorijā ir daudz baseinu, patī kami teikt, ka no balinā tā ja nebija ne smakas un ū dens bija lielisks.
Tā lā k jau pludmale: pilna ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, visur ir miskastes, atvē rts bā rs, kopumā viss kā rtī bā .
Jū ra: un tas ir vissvarī gā kais)) tā vienkā rš i neeksistē ) nav koraļ ļ u rifu un neceriet! Pat miris! Jū ra aizgā ja no rī ta - jū ras vietā bija zeme, un tad ū dens lī dz kauliem un apakš stilba vidū.100 metri, tad jū ra bija lī dz viduklim un tas ir maksimums. Un pē cpusdienā jū ra atgriezā s un tad netā lu no krasta tā bija 100 metrus lī dz ceļ iem, un tad lī dz krū tī m vai ne garš cilvē ks lī dz kaklam. Bet dibens vienmē r bija jū tams. Pati jū ra tī ra, caurspī dī ga, daž as mazas zivtiņ as peld, bet tā s nav tā s, kas atrodas pie koraļ ļ iem. Koraļ ļ u kurpes nevar ņ emt, apakš ā ir tī ras smiltis un aļ ģ es.
Ir pontons, dziļ ā kā vieta, kur no tā nirst, ir lī dz krū tī m.
Ja esat ar maziem bē rniem, tad nav tik slikti, varat plunč ā ties, bet, ja dodaties uz Š armu, lai apskatī tu zemū dens skatus, tad š ī nav ī stā viesnī ca.
Netā lu no viesnī cas nav nekā ds lielais tirgus, maksimums 10 punkti, nekas ī paš s nav nopē rkams, pā rdevē jas rupjas un dullas. Bet ir divas aptiekas, no kurā m viena ir valsts.
Viesnī cā nav slikta animā cija un diskotē ka lī dz pulksten 12.
Lī dz vecpilsē tai tā ls ceļ š ejams.
Mani ļ oti pā rsteidza un sarū gtinā ja viesnī cas gida un Anex kompā nijas attapī ba. Sanā ksmē gids neko nestā sta par lietu, izņ emot runā jot par ekskursijā m, viņ i pat sā ka pā rdot savulaik bezmaksas ekskursijas uz veikalu, pievienojot tā m nekvalitatī vu zivju restorā nu. Tas ir, tū risti paš ā.42 grā du karstumā cepā s saulē vispirms, lai nofotografē tos pie "miers visai pasaulei" balles, tad eļ ļ as veikals, parfimē rijas veikals, primitī vs suvenī ru veikals, tad nobruž ā ts atrakciju parks. kur nekas neizdevā s un nebija kur apsē sties un tad Aliluya ! , kafejnī ca ar zupu no kalmā ru gabaliņ iem un 5 garnelē m, kas garnē tas ar gurķ i un pē tersī ļ iem +0.5 ū dens. Tas viss par 15 dolā riem. Neļ aujiet sevi apmā nī t!
Rezumē jot, man patika viesnī ca, bet ne jū ra. Droš i vien vairs tur neatgrieztos. Labā k mazliet novecojis cipars, nekā vā ļ ā ties peļ ķ ē , nevis jū rā .
аватар olegyanyshyn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viss, izņ emot kaitinoš o brī di. Izbraukš ana no rī ta bez brokastī m, lai gan gids solī ja citā di un reģ istratū rā teica, ka gids nav iepriekš pasū tī jis no Anex Tour. Smieklī gi) 40 cilvē ki, daudzi ar maziem bē rniem no autobusa, rī ta beigā s palika izsalkuš i. … Tomēr ▾ Man patika viss, izņ emot kaitinoš o brī di.
Izbraukš ana no rī ta bez brokastī m, lai gan gids solī ja citā di un reģ istratū rā teica, ka gids nav iepriekš pasū tī jis no Anex Tour. Smieklī gi) 40 cilvē ki, daudzi ar maziem bē rniem no autobusa, rī ta beigā s palika izsalkuš i. Zemā kas klases viesnī cā s tas nav atļ auts. Tā pē c uzkrā jiet vakariņ as paš i! Uz takas. rī ts, ja agra izbraukš ana. Paņ ē ma no viesnī cas 4 stundas pirms izlidoš anas 3.50, lai gan tas varē ja bū t daudz vē lā k. Neviens nepamodā s, lai gan atkal gide no Aneksas teica pretē jo.
Secinā jums: viesnī ca ir laba, bet, kā redzat, ir trū kumi, ī paš i izbraucot. Man nepatika situā cija aizejot!
Басейн
аватар 1000pro
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar ē dienu ē dam lī dz sā tai, kaut kas garš ī gs, kaut kas ne pā rā k. . . bet kopumā ir viss. Un jū ra silta, kuģ ots ar jahtu - man ļ oti patika. Mums mī nuss ir jū ra pie viesnī cas. . . sekls, nav kur peldē t, ir pontons un vē l bū vē , bet pa pontonu tā ls ceļ š ejams un vī ram vē l sekls (viņ š ir garš ). … Tomēr ▾ Ar ē dienu ē dam lī dz sā tai, kaut kas garš ī gs, kaut kas ne pā rā k. . . bet kopumā ir viss. Un jū ra silta, kuģ ots ar jahtu - man ļ oti patika.
Mums mī nuss ir jū ra pie viesnī cas. . . sekls, nav kur peldē t, ir pontons un vē l bū vē , bet pa pontonu tā ls ceļ š ejams un vī ram vē l sekls (viņ š ir garš ). ).
Ē diens ir sliktā ks nekā pilī , bet varbū t tas ir karantī nas dē ļ .
Pirmā s dienas bija garneles. Cā ļ i, kas tur bijuš i kopš atklā š anas, stā sta, ka, kamē r cilvē ku nebija daudz, katru dienu bija garneles un kalmā ri.
Viņ i man iedeva zemenes.
Brokastī s vienmē r bija gvajava, ā boli, apelsī ns, greipfrū ts un melone.
Brokastis vienmuļ as – pankū kas, nutella, olu kultenis, salā ti, auzu pā rslas, pā rslas.
Pusdienas ir vā jas, bet pusdienā s vienmē r bija grils, atš ķ irī bā no vakariņ ā m.
Vakariņ as izcilas – vairā ku veidu gaļ a, makaroni, salā ti, deserti, zupas.
Vā rdu sakot, izvē le ir maza un ne pā rā k bagā ta, bet tieš ā m viss ir garš ī gi.
Man nepatika tikai tas, ka daudzas lietas vē l nestrā dā ja, piemē ram, ja tā s jau ir atvē ruš ā s, brī diniet - pludmalē nav dvē seles, uzskata, ka nav pontona, nebija silta baseina, nebija bē rnu istaba - lai gan viss ir viesnī cas aprakstā .
Tas, ka viss ir tī rs un viņ i to visu patieš ā m cildina katru dienu, ir ī sts pluss, uz kuru jums ir jā dodas tagad. Kamē r no tā netiek vienkā rš i atsū knē ta nauda, ​ ​ bet kaut kas tiek darī ts, starp citu, tuvumā tika uzceltas jaunas ē kas, iestā dī ta zā le.
аватар pmvrdv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kamē r cilvē ku ir maz. Teritorija sakopta. Pā rtikas ziņ ā viss ir kā rtī bā . Peldvieta ir iež ogota un neliela. Animā cija pamazā m uzņ em apgriezienus. Pē c pā ris nedē ļ ā m pē c tū ristu sajū tas, kad viesnī ca bū s pilna, vispā r bū s super! Bufetes ē dinā š ana, Wi-Fi numuros. … Tomēr ▾ Kamē r cilvē ku ir maz.
Teritorija sakopta.
Pā rtikas ziņ ā viss ir kā rtī bā .
Peldvieta ir iež ogota un neliela.
Animā cija pamazā m uzņ em apgriezienus.
Pē c pā ris nedē ļ ā m pē c tū ristu sajū tas, kad viesnī ca bū s pilna, vispā r bū s super!
Bufetes ē dinā š ana, Wi-Fi numuros.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mellori11.07
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Tanya.rock_
Labdien, jo Es drīz došos apmeklēt viesnīcu. Vai varat, lūdzu, pastāstīt, cik tuvu ir Soho un Naama Bay no tās?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lagunavista123
‹ Viesnīca Albatros Laguna Vista Hotel 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в центре Nabq Bay. Визитной карточкой отеля является его терракотовый бунгало с заостренными соломенными крышами. С территории отеля открывается вид на остров Тиран, воды Красного моря. Возле отеля — променад с сувенирными магазинами, кафе и ночным клубом. Год строительства: 1999. Отель открыт после полной реконструкции в 2021 году. Состоит из основного трехэтажного здания, трехэтажных корпусов на территории отеля и комплекса одноэтажных бунгало-шале. В основном здании есть лифт. Подойдет для семейного, молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 12 км от Международного аэропорта Шарм-эль-Шейх в заливе Nabq Bay. Расстояние до Naama Bay: 24 км. Расстояние до Old Market (Старый Город): 30 км. Расстояние до Soho Square: 12 км.
Pludmales apraksts От рецепции до пляжной зоны около 650 м, пляжные полотенца бесплатно, рекомендованная специальная обувь, длина пляжной зоны около 400 м, широкая песчаная отмель. Стационарный пирс протяженностью около 250 м, до конца коралловой мели не доходит. С пирса есть два спуска в неглубокие песчаные лагуны. Кораллов нет.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 открытых бассейнов для взрослых. 3 бассейна с детскими секциями с подогревом в зимний период. Дата начала и окончания подогрева не фиксирована (зависит от погодных условий и загрузки отеля). Закрытый бассейн в спа-центре (только для взрослых) с подогревом в зимний период. WI-FI бесплатно в публичных зонах отеля (базовый доступ), в номерах и в зоне пляжа нет. Утюг/гладильная доска бесплатно (по запросу).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem 2 детских бассейна, без обогрева в зимний период. Детский мини клуб с 4 до 12 лет, работает по графику, дети до 4 лет только под наблюдением родителей. Детская дискотека, детская площадка в зоне пляжа, детская башня с 6 водными горками.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Анимация (ежедневные спортивно-развлекательные программы), вечерние шоу бесплатно, тренажерный зал бесплатно (с 16 лет в спортивной обуви), пляжный волейбол бесплатно, центр водных видов спорта платно, кайт бординг платно, 2 паддл корта, Spa центр с 16 лет; процедуры по уходу за лицом и телом, массаж: за дополнительную плату.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 542 номера разных категорий.

Istabās

Кондиционер, Wi-Fi, телевизор, сейф в номере, минибар, телефон, набор для кофе и чая, терраса/балкон, душ, тапочки, халат, фен, туалетные средства.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Nabq Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20-69-3710121
Tīmekļa vietne: Albatros Laguna Vista Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.