Jaz Mirabel Beach 5*– Atsauksmes

135
Novērtējums 7.610
№33 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.3 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihas Nabq līča rajonā. Atvērts 2006. gadā un renovēts 2013. gadā. Piemērots jauniešu, romantiskām vai ģimenes brīvdienām. Viesnīca ir daļa no trīs viesnīcu kompleksa Jaz Mirabel Club, Jaz Mirabel Beach, Jaz Mirabel Park. Šo trīs viesnīcu viesi var brīvi pārvietoties pa kompleksa teritoriju un izmantot kompleksa infrastruktūru. Viesi var saņemt maltītes un dzērienus tikai savas viesnīcas bāros un restorānos saskaņā ar sistēmu All Inclusive.Vairāk →
аватар napostolcom
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku klases viesnī cu - Rixos Super viesnī ca! Viss bija ļ oti labi!!! Ē diens - astoņ kā ji, krabji, garneles un kalmā ri!!! Super tī rs! Visi laipni aicinā ti!!! Visi jautā vai viss kā rtī bā!!!! Viesnī ca 100%!!!! ! … Tomēr ▾ Iesaku klases viesnī cu - Rixos

Super viesnī ca! Viss bija ļ oti labi!!!

Ē diens - astoņ kā ji, krabji, garneles un kalmā ri!!!

Super tī rs! Visi laipni aicinā ti!!!

Visi jautā vai viss kā rtī bā!!!!

Viesnī ca 100%!!!! !
аватар _561537
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien, wt. Dā mas un kungi. Nu nolē mā m atstā t atsauksmi par atpū tu š ogad (9 naktis 20.10-29.10)! Ē ģ iptē ar bē rniem 9 un 15 gadi atpū tā mies ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t. PLUSI: Teritorija ļ oti tī ra, kopta, daudz apstā dī jumu. … Tomēr ▾ Labdien, wt. Dā mas un kungi.

Nu nolē mā m atstā t atsauksmi par atpū tu š ogad (9 naktis 20.10-29.10)!

Ē ģ iptē ar bē rniem 9 un 15 gadi atpū tā mies ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t.

PLUSI: Teritorija ļ oti tī ra, kopta, daudz apstā dī jumu. Lieliska lagū na, liela pludmale, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, galvenais restorā ns ir paredzē ts ne tikai apmeklē jumam ar bē rniem, bet arī bez tiem. Otrajā nekad nav rindu, ir kluss un mierī gs. Sulas no iepakojumiem, citi dzē rieni neatš ķ aidī ti, ir smū tiji, saldē jums. Ē diens labs, katru otro dienu jū ras veltes, viesmī lis atnes dzē rienus restorā nā , mazliet jā pagaida.
Mī nusi:
Reģ istrē š anā s 14.00, varē ja vienoties 12.00, gribē jā s protams agrā k.
No 4:00 mē ģ inā ju gulē t vestibilā . Istabas parastas, vecas, gaisa kondicionē š anas iekā rta atrodas gaitenī zem piekaramiem griestiem, rada lielu troksni. Pā ris dienas nebija auksti. Kartes no numura tiek pastā vī gi demagnetizē tas. Reģ istratū rā gā ja daž reiz 2 reizes dienā magnetizē t.
GALVENAIS MINUSS: Pontons pie viesnī cas nestrā dā , var redzē t nogrimuš o kuģ i uz koraļ ļ u lī nijas. Viņ i nedrī kstē ja doties uz rifu uz kaimiņ u pontona, jo mū su viesnī ca netiek apkalpota. Pontons, no kura var nokā pt uz rifu caur viesnī cu (dž eza viesnī cu ķ ē des viesnī cas pontons, staigā t ap 30 min, deklarē tais transports uz pontonu nebija redzē ts.
MEGA MINUSS, neko tā du nekur neesi redzē jis: nepaspē ji ierasties vakariņ ā s pirms 18:30 stā vē si rindā.40-50 minū tes un pē c vietas atbrī voš anas tiksi pavadī ts lī dz galdiņ am. , pē c 19:30 uz galveno restorā nu var doties bez rindas, bet sē dvietas ir svaigs gaiss - ja paveiksies.
Parasti viņ i centā s ierasties tī rī t 17:30-18:00, kad pirts procedū ras pē c jū ras. Pludmales dvieļ u nomaiņ a istabā s pē c plkst. 18.00. Nekad nav nomainī ts. Mū su ē kas apkalpojoš ais personā ls tika noķ erts un nomainī ts manuā li.
Rezultā ts:
Izmitinā š ana: 7.8
Jauda: 8.2
Jū ra: lagū na 9.5, pontons 5
Vidē jais vē rtē jums: 7.6
аватар Finikkk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Devā mies uz Jaz mirabel beach, jo izvē lē jā mies pē dē jā brī dī , un pazī stamā s viesnī cas vairs nebija pā rdoš anā . Visā pasaulē jums jā zina 2 lietas: 1) Š is ir Nabh apgabals, kur vienmē r ir vē jains. … Tomēr ▾ Devā mies uz Jaz mirabel beach, jo izvē lē jā mies pē dē jā brī dī , un pazī stamā s viesnī cas vairs nebija pā rdoš anā .
Visā pasaulē jums jā zina 2 lietas:
1) Š is ir Nabh apgabals, kur vienmē r ir vē jains. Oktobrī mums bija ē rti, karstums + vē jš , bet ziemā noteikti nav vē rts š eit braukt
2) š ai viesnī cai nav tilta, lai iebrauktu jū rā , un tā ir reā la problē ma. Ī paš i, kad plū dmaiņ as ir ā rā , peldē ties ir gandrī z neiespē jami, jū ras dziļ ums ir lī dz viduklim.
Citā di tipiskas ē ģ iptieš u 5 zvaigznes. Plaš as istabas, 2 baseini, daudz vienmuļ a ē diena, baigais alkohols, slikts wi-fi.
Tajā paš ā laikā ir skaidrs, ka viņ i cenš as viesu labā darī t visu, ko var.
Brī niš ķ ī gas brī vdienas, ja esat pazī stams ar Ē ģ iptes specifiku)
Панорама отеля
аватар Markusha50
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, skaista teritorija, lieliska virtuve (cieņ a š efpavā ram), rū pī ga telpas un teritorijas uzkopš ana. Skaists interjers, parka dizains, tī ri baseini, milzī ga tukš a pludmale. Lieliski bā ri, lieliska kafija. Vakara mū zika un priekš nesumi – pā ri visam uzslavas. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, skaista teritorija, lieliska virtuve (cieņ a š efpavā ram), rū pī ga telpas un teritorijas uzkopš ana. Skaists interjers, parka dizains, tī ri baseini, milzī ga tukš a pludmale. Lieliski bā ri, lieliska kafija. Vakara mū zika un priekš nesumi – pā ri visam uzslavas. Bet mē s braucā m pā ri jū rai. Un jū ra viesnī cā ir bē rniem. Vislielā kais dziļ ums ir lī dz jostasvietai. Peldē t nemā ki, sit kā ju. Vē jš pū š no rī ta un stundā m lī dz 16:00. Elektriskā automaš ī na dodas uz rifu, kad nav stipra vē ja. Bet jū ra ir auksta un ļ oti vē jaina. Grā di 22-23. Vilnis un vē jš . Vispā r mums paveicā s ar viesnī cu, bet ne ar jū ru. Tas nebija tas, par ko viņ i sapņ oja.
аватар elenastf
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies ap 6 no rī ta. Par 50 $ mū s nokā rtoja agrā k, burtiski uzreiz. Par istabu: istabu skaits, kā jau viss apkā rt, jau noguris, nobruž ā ts. Mums bija ģ imenes istaba pirmajā stā vā – mums patika. Skats no "balkona" (tas vairā k atgā dina nelielu terasi ar galdu un diviem krē sliem un bez margā m) - bija diezgan normā ls: novē rojā m skrieš anas oduds un zaļ ā s zonas. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 6 no rī ta. Par 50 $ mū s nokā rtoja agrā k, burtiski uzreiz.
Par istabu: istabu skaits, kā jau viss apkā rt, jau noguris, nobruž ā ts. Mums bija ģ imenes istaba pirmajā stā vā – mums patika. Skats no "balkona" (tas vairā k atgā dina nelielu terasi ar galdu un diviem krē sliem un bez margā m) - bija diezgan normā ls: novē rojā m skrieš anas oduds un zaļ ā s zonas.
Pats numurs sastā v no:
1. koridors kurā ir skapis - č ī kst, ir seifs, bez maksas;
2. vannasistaba (vannasistabā ņ em vē rā nestrā dā još u fē nu - kam vajag, ņ em savu, zobu birstes, pastas, veļ as lupatas - nē (lai gan treš ajā vai ceturtajā dienā vē l atnesa duš as ž eleju atseviš ķ ā traukā ). Duš as ž eleja un viņ š š ampū nu ielej dozatorā , kas karā jas duš ā ). No vannas piederumiem: ķ ermeņ a losjons, matu balzams, duš as vā ciņ š , 1 ziepju tā felī te un maisiņ š.
Mē s bijā m trī s (divi pieauguš ie un bē rns), bet divas dienas mums cī tī gi tika izdalī ti tikai divi dvieļ i - viņ i sā ka atstā t trī s, tikai pē c darbinieces lū guma, kas reā li sakā rtoja istabu un mainī ja dvieļ us. . Ū dens duš ā ar vā ju spiedienu, ī paš i vakarā (biež i vien bija gandrī z neiespē jami noregulē t ū dens temperatū ru: vai nu verdoš s ū dens, vai auksts plū st, bet ne silts).
3. istabas ar diviem dī vā niem. Visā istabā ir izklā tas flī zes un dī vā ni ir diezgan augsti - liekam spilvenus gadī jumam, ja bē rns aiz ieraduma izripinā s no gultas.
4. istabas ar lielu gultu: ir televizors, kuram nestrā dā ja pults. Rozetes ir atseviš ķ s jautā jums - vannasistabā lā dē jā m visas ierī ces - tur tas bija visdroš ā kais pē c izskata. No tā s paš as telpas izeja uz balkonu pa bī dā mā m durvī m – vienmē r vē lreiz pā rbaudiet, vai tie ir precī zi aizvē rti, kad izejat.
Interjers ir sava veida bē š a-brū ns neuzbā zī gs dizains. Telpas smarž a vai nu rada mitrumu, vai "smarž o pē c vecmā miņ ā m".
Mums liels mī nuss ir centrā lais kondicionieris - ļ oti trokš ņ ains un tikpat kā nav regulē jams.
Tī rī bas ziņ ā : telpu uzkopš ana ir viduvē ja, bī dā mo durvju vadotnē s bija atkritumi, un, kad atbraucā m un visu laiku, kad tur atradā mies, grī da - varbū t kā ds vilka slotu. Aizkars daž os traipos un traipi, gultas veļ a it kā tī ra, bet kaut kā nolietota, vai kā . Teritorijā ir daudz putnu - tā pē c balkons ir nedaudz pastā vī gi piesā rņ ots.
Jū ra un pludmale: paisumā dziļ ā kajā vietā ar 165 cm augstumu biju kaut kur lī dz krū tī m, bē guma laikā - lī dz viduklim. Tas ir, jū ra š eit ir tikai bē rnu iespē ja, ja vē laties, lai bē rns iemā cā s peldē t - nav viļ ņ u, salī dzinoš i nav dziļ š , sā ļ š ū dens.
Š eit nav rifa (ir vieta, kur burtiski peld 10-15 mazas zivtiņ as, un tas arī viss, bet č aumalā s ir murē nas un daudz molusku - neiesaku tos aiztikt). Dibens nokaisī ts ar beigtu koraļ ļ u lauskas, basā m kā jā m pā rvietoties nav ī paš i patī kami, vietā m varbū t pat traumē još i.
Pati pludmale ir milzī ga - jū s varat pilnī bā izvē lē ties sev vietu un 5 metru rā diusā nebū s cilvē ku - tas ir plus, bet tajā paš ā laikā tas nav ī paš i nepiecieš ams, jo ir ļ oti karsts un mē s burtiski sē dē jā m ū denī no rī ta lī dz pē cpusdienai.
Iesaku ņ emt lī dzi koraļ ļ us (mums nebija, pirkā m tur. Pasā ž ā (tie ir veikali viesnī cas iekš ienē ) cena ir 4$ par pā ris, bet, ja stipri kaulē jas, var paņ emt lī dzi trī s pā rus. 10. Viņ u kvalitā te ir viduvē ja, bet viņ i dara savu darbu).
Pludmalē ir divi bā ri (viens ir tikai ar sulā m un alkoholu, otrs ir uzkodu bā rs) Uzkodu bā ros, ja esi kā rtī gs cilvē ks un pajautā vai vari paņ emt lī dzi š ķ ī vi uz istabu paē st nedrī kst pieļ aut, bet tie, kas ir nekaunī gā ki, vienkā rš i ņ ē ma un nesa kur vajag.
Viesnī cas teritorija: diezgan liela, zaļ a, daudz skaistu ziedoš u augu. Teritorijā divi bē rnu baseini ar dziļ umu 45 cm (viens iekš telpu ar slī dkalniņ u), 4 baseini ar dziļ umu ap 140 cm, ar maigu ieeju, baseins atvē rts no 8 lī dz, š ķ iet, 18. vai 19:00 (noteikumos norā dī ts: lī dz saulrietam) . Teritorija tiek apstrā dā ta no odiem ar kaut kā du dū mu aizsegu (maš ī na brauc un kū p) un kaut kas tiek uzpū sts laistī š anas lū kā s. Mū s sakoda tikai vienu reizi, un tad ne daudz.
Ir ū dens slī dkalniņ i, bet tajos ir atļ auti tikai bē rni no 10 gadu vecuma!
Animā cija mū s ī sti netraucē ja – vai tā pastā v vai nav, mums bū tī bā ir vienalga. Mū su bē rnam vakaros patika dzī vā mū zika.
Ē diens: uz 7 uzturē š anā s dienā m 2 reizes deva garneles, jo bija kalmā ri, zivis gandrī z katru dienu. Ē diens nav kulinā rijas prasmju virsotne, bet principā ir garš ī gs. Vai tas ir daudzveidī gs? Es neteiktu. Man ļ oti patika deserti, lai gan es nemaz neesmu saldummī le.
Mē s vienmē r ē dā m pie viena galda un mū su rokas nemitī gi pieķ ē rā s pie tā beigā s - tie galdi tika noslaucī ti ļ oti viduvē ji. Starp citu, ieeja un uzturē š anā s restorā nā un visā garumā bez maskas.
Tagad par izbraukš anas dienu: mums bija agrā izrakstī š anā s, transfē rs tika norā dī ts 1:10 naktī , pē c personā la jautā š anas vai viņ i piegā dā s mū su bagā ž u - viņ i teica, ka darbinieki to paņ ems 20 minū tes pirms plkst. transfē rs, beigā s gaidī jā m gandrī z stundu un paš i braucā m (kaut kā mest mantas zem numura nav ī sti doma). 1:10 transfē ra autobuss nepiebrauca, pajautā jā m reģ istratū rā - teica, ka jā rē ķ inā s, ka, piemē ram, kavē ties š eit ir gandrī z norma.
Nu, ok, nogaidī jā m 15 minū tes (tas ir laiks, kas norā dī ts Join UP izbraukš anas informā cijas lapā ) un sā kā m zvanī t uzņ ē muma pā rstā vim (š eit vē los minē t mū su CEĻ VEDI - no kura, kā izrā dī jā s, nebija nekā das nozī mes plkst. viss - viņ š nebrī dinā ja, ka mū su reiss aizkavē jā s par stundu un lī dz ar to arī pā rsē š anā s).
Rezultā tā transfē rs ieradā s pulksten 2 naktī . Visu š o laiku mē s sē dē jā m zā lē , kur atrodas reģ istratū ra. Un ne tikai konders tur nostrā dā ja tā , ka gribē jā s uzvilkt jaku, arī dū maka, ka nebija ko elpot. Starp citu, man tas bija kultū rš oks, ka cilvē ki tur smē ķ ē pludmalē , uz restorā na terases un, kā izrā dī jā s, iekš telpā s - tas ir vienkā rš i š ausmī gi.
Pa ceļ am viesnī ca mums iedeva "brokastis": pudeli ū dens, sulas un pā ris sviestmaizes - paldies, protams, bet kā da jē ga, ja š ķ idrumu tā dā traukā nevar aiznest uz lidostu, un to ē st. pusstundas laikā ejot uz lidostu nakts vidū joprojā m ir azarts .
Rezumē jot par viesnī cu: personā ls ir diezgan draudzī gs, kontaktē jas un cenš as atrisinā t sev uzdotos jautā jumus, istabu skaits atstā j ko vē lē ties, ē diens pamatā garš ī gs. Neko fantastisku no š ī s viesnī cas apmeklē juma negaidī jā m un principā ar viesnī cu bijā m apmierinā ti.
Un tagad iesaku izlasī t tiem, kas nav bijuš i Ē ģ iptē un domā , vai ir vē rts tur lidot:
Lidojums: Š armā ieradā mies ap 3 no rī ta un muitu izgā jā m lī dz 5 no rī ta!! ! Viens logs!! ! 2 stundas! Uzreiz lidoja 3 vai 4 reisi, gandrī z 200 cilvē ki katrā , un viss š is bars ar maziem bē rniem stā vē ja (tur nav paredzē ts sē dē t) DIVAS stundas (bijā m daudzviet un nekur nebija tā das š izofrē nijas).
Š ajā laikā jā uzrā da PCR tests (vispā r skatā s pat nepā rbaudot, kas tur rakstī ts, vienkā rš i cilvē ks skatā s, lai tev ir papī rs), tad aizpildi migrā cijas karti, tad tu ej uz rindu, kura tikpat kā nekustas, jo visi ir nofotografē ti , skenē pases un pirkstus, ja nepareizi aizpildī ji migrā cijas karti, tad stā vi un pā rraksti. Un pē c 2 stundā m jū s joprojā m varat izkļ ū t no turienes.
Bet pats interesantā kais ir tad, kad tu paceļ as! Tas vispā r ir niecī gi: lai tiktu pie reģ istrā cijas galda, jā uzrā da biļ etes vai iekā pš anas kartes, pases, jā iziet cauri rā mim, jā paspodina bagā ž a, tiek taustī ts (nav svarī gi, vai rā mis č ī kst vai nē ), pat mū su 5 gadus vecais bē rns tika maldinā ts.
Tā lā k reģ istrā cijas galds, kur tas ir tikai kaut kā ds tirgus un farss (vī rietis aiz letes izsniedza biļ etes, tad piecē lā s, aizgā ja pie cita, kas izsniedza biļ etes - viņ š apjucis un sā ka kopā smieties - tas ilga apmē ram 5 minū tes - tikai miskaste). Pē c tam jums jā aizpilda izceļ oš anas migrā cijas karte, pē c tam jā stā v pasu kontroles rindā un vē lreiz jā skenē pirksti.
Tā lā k vē l interesantā k: rindu virtene pē c "rā mja", kur (burtiski 10 metrus no pasu kontroles) atkal ir cilvē ks, kurš tikai skatā s pasē , tad rinda pē c rā mja un (!!! ) sievietē m atseviš ķ i. vī rieš iem atseviš ķ i. Š eit viss, kā parasti, novilkts un visiem APAVI!
Pē c rā mja (nav svarī gi č ī kstē t vai nē ) tie atkal tiek aplaudē ti no galvas lī dz kā jā m, starp citu, š ajā brī dī vī ram tika atņ emta 50 gramu minzurka viskija (var nest š itas visā s lidostā s - redz, te nevar), ja nē sā portatī vo datoru, tad atvē rs, ieslē gs , ap to tiek brauktas kaut kā das stulbas, tad vajag aizpildī t vā rdu un pasi numurs kaut kā dā nobruž ā tā , nobruž ā tā ž urnā lā (higiē nas un pretepidemioloģ iskie standarti, protams, tiek "ievē roti" vienas pildspalvas veidā visiem! ) un tikai pē c Š IS ir viss viens un tas pats var nolaisties un gaidī t nosē š anos.
Teikš u godī gi, ka pē c š ā dā m ielidoš anas un izbraukš anas procedū rā m vairs nav vē lē š anā s apmeklē t š o valsti.
Mē s esam bijuš i daudzā s vietā s un to redzē juš i un piedzī vojuš i pirmo reizi.
аватар denz8212
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmkā rt, paldies tū risma aģ entū rai "Amerigo Vespucci" par viesnī cas izvē li un lielisko cenu! Un personī gi vadī tā jai Tatjanai!! ! Sī kā k aprakstī š u mū su atvaļ inā jumu. Mē s ar ģ imeni Š armā esam treš o reizi, un izvē lē jā mies jaunu viesnī cu Nabq rajonā . … Tomēr ▾ Pirmkā rt, paldies tū risma aģ entū rai "Amerigo Vespucci" par viesnī cas izvē li un lielisko cenu! Un personī gi vadī tā jai Tatjanai!! !
Sī kā k aprakstī š u mū su atvaļ inā jumu. Mē s ar ģ imeni Š armā esam treš o reizi, un izvē lē jā mies jaunu viesnī cu Nabq rajonā . Kas zina un kas nē , š ajā rajonā ir ļ oti grū ti atrast normā lu pludmali, kur varē tu peldē ties, tikai cieti koraļ ļ i, sekls ū dens un gari pontoni.
Bet ir izņ ē mumi:
1) Barcelo viesnī ca, kas atrodas vistā lā k no visā m, ir dabiska lagū na ar maigu ieeju
2) viesnī ca Jaz Mirabel, kurā ir mā kslī gā peldē š anas lagū na. Paisuma laikā jū ras dziļ ums ir 1.5 m (plū dmaiņ as ir divas reizes dienā ). Pludmale ir plaš a, no istabā m lī dz pludmalei PLAIN, nav jā lec pa kā pnē m. Atš ķ irī bā no Barcelo sauļ oš anā s krē sli ir vairā k nekā pietiekami ikvienam. Jā teic, ka Jaz tī kls labi paveica Ē ģ iptes viesnī cu ierasto trū kumu pā rvarē š anu, apkalpoš ana un ē dinā š ana bija pirmajā pieciniekā atbilstoš ā lī menī .
Tā tad plusi:
1) jū ra. Pludmale ar iespē ju peldē ties ne tikai no pontona.
2) Teritorija. Zaļ a, kopta, skaista.
3) Restorā ns. Lieliska viesmī ļ u apkalpoš ana, garš ī gs(! ) ē diens, vidē ja daž ā dī ba. Covid ierobež ojumi tiek ievē roti un tas ir pat pluss, ja pats nevari paķ epā t to, ko kā ds vē las.
4) Dzī vā mū zika vakaros.
5) Ideā ls bē rnu klubs un labā kā animatore Maš a no Ukrainas!
6) Akvaparks - klase.
7) Neuztraucieties pirkt ziloni
8) Kvalitatī va animā cijas komanda - uguns!
9) Ir ē rti atpū sties kopā ar bē rnu, pie baseiniem vienmē r ir brī vs sauļ oš anā s krē sls zem nojumes
10) Š iki bā ri un ē dinā š anas laukumi, lielisks alus un dzē rieni.
11) Mums BEZMAKSAS tika pieš ķ irts skaitlis straujā k nekā mū su standartam.
12) Nekā du problē mu ar bagā ž u, check-in/check-out, viss ir ē rti.
13) Wi-Fi (bezmaksas) ir pā rsteidzoš i pieļ aujams, pat pabeigts pludmalē !
14) Varam turpinā t bezgalī gi, labā kā viesnī ca, kā dā esam bijuš i š ajā klasē .
Mī nusi:
1) Skaņ as kvalitā te varē tu bū t labā ka. Nepiecieš ams skaņ u inž enieris dzī vajai mū zikai un amfiteā trim!
2) Ē dienu, lai dotos uz lidostu, varē ja likt labā k!
Это я))
аватар tina255
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā ties atpū tai pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Man ļ oti patika viesnī ca: liela teritorija, labi numuriņ i, apkalpoš ana, ē dinā š ana. Ieradā mies 05.00 no rī ta, iekā rtojā mies 10. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā ties atpū tai pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Man ļ oti patika viesnī ca: liela teritorija, labi numuriņ i, apkalpoš ana, ē dinā š ana. Ieradā mies 05.00 no rī ta, iekā rtojā mies 10.00, kas ir ļ oti labi. Istaba plaš a, istabā viss nepiecieš amais.
Laba animā cija, vienmē r ir kā das aktivitā tes (vingroš ana, ū dens aerobika, dejas, volejbols utt. ), kas ir slikti - tas viss pē c 10.00 un zem saules. Bē rniem ir bē rnu istaba (arī š ajā periodā tā darbojā s), vakarā ir diskotē ka.
Vienī gais mī nuss ir seklā jū ra, pontons pie viesnī cas nestrā dā , bet paš a pontona garums ir ap 1 km, kas nav ī paš i labi. Tā pē c viesnī ca vairā k paredzē ta tiem, kam ir bē rni vai kuriem nepatī k peldē ties.
аватар Karpetsa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca lieliska, ē diens ļ oti labs, jū ra debeš ķ ī ga, un rifa nav tikai blakus viesnī cā un tas ir minimā li, bet tas viss kompensē silto jū ru caurspī dī gu! ! ! ! ! Ar bē rniem š eit pludmale ir vislabā kā ! ! … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, ē diens ļ oti labs, jū ra debeš ķ ī ga, un rifa nav tikai blakus viesnī cā un tas ir minimā li, bet tas viss kompensē silto jū ru caurspī dī gu! ! ! ! ! Ar bē rniem š eit pludmale ir vislabā kā ! ! ! ! ! Draudzī gais personā ls, ī paš s sveiks El Saidy pie baseina mazulis bija sajū smā ! ! ! ! ! Teritorija ir tikai oā ze! ! ! ! ! ES IESAKU! ! ! ! !
аватар Geo1975
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Marta beigā s palikā m pie ģ imenes. Meitā m 16 un 8 gadi. Iespaidi ir daž ā di, bet kopumā pozitī vi. Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem. Ļ oti laba teritorija, daudz zaļ umu, puķ u. Viss ir glī ti un skaisti. Izcils akvaparks - manai jaunā kajai meitai ļ oti patika, praktiski nav vē ja un silts ū dens. … Tomēr ▾ Marta beigā s palikā m pie ģ imenes. Meitā m 16 un 8 gadi. Iespaidi ir daž ā di, bet kopumā pozitī vi. Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem. Ļ oti laba teritorija, daudz zaļ umu, puķ u. Viss ir glī ti un skaisti. Izcils akvaparks - manai jaunā kajai meitai ļ oti patika, praktiski nav vē ja un silts ū dens. Labs daudzveidī gs ē diens, vairā kas reizes bija zemenes, melones, garneles. Liela gaļ as un zivju ē dienu izvē le. Lieliska vakara animā cija bē rniem.
Mē s dzī vojā m ģ imenes istabā . Remonts nav jauns, bet viss ir tī rs un kā rtī gs. 2 istabas, viena no tā m ir caurstaigā jama. Mē s dzī vojā m 1 stā vā . Terase ar skatu uz baseinu, galds un krē sli.
Internets daž reiz ķ er istabā , daž reiz nē , ja nepiecieš ams uzticams savienojums, jums jā iet vai nu uz reģ istratū ru, vai uz kā du no bā riem. Starp citu, tā du ir ļ oti daudz. 2 pludmalē , 3 pie baseiniem. Tur jū s varat ieturē t brokastis un pusdienas ar skatu uz jū ru. Galvenā restorā na terasei piekļ aujas dī ķ is, ap kuru staigā baltie gā rņ i, tos ir interesanti vē rot. Pludmale ir ļ oti liela. Daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Ieeja jū rā ir maigas, rupjas smiltis. Ļ oti sī ks. Zivju ir maz, tiem, kam patī k vē rot Sarkanā s jū ras zemū dens pasauli, bū s garlaicī gi. Maksimā lais metra dziļ ums ir 1.5.
Pludmalē ir klubs vindsē rfinga nomai un apmā cī bai. Ļ oti labi instruktori, pirmo reizi izmē ģ inā ju - iemā cī ja 30 minū tē s)!
Mī nusi. Rifs atrodas tā lu no krasta. Metri 500-600. Lai uz to nokļ ū tu, jā iet pa garu pontonu. Viesnī cas pontons ir slē gts remontdarbu dē ļ . Jā iet pa krastmalu lī dz blakus esoš ā s viesnī cas pontonam. Apmē ram 1 km. Elektriskā s automaš ī nas brauc bez maksas. Pontons tiek atvē rts peldē š anai pulksten 9. Par vē lu. Slē gs 17.
Acī mredzot viesnī ca atrodas ļ oti vē jainā vietā . Gandrī z visu laiku stiprs vē jš . Pontons ir slē gts. Sarkans karogs. No 8 dienā m vienu dienu nebija vē ja. Viņ š man pā ris reizes atļ ā va nopeldē t no pontona. Rifs ir tik un tā .
Pingponga galds stā v saulē un vē jā . Kad saule noriet un vē jš nedaudz norimst, tā aizveras. Vai tieš ā m nav iespē jams izdomā t kaut kā du paviljonu, kas ar apgaismojumu pasargā no vē ja?
Es vē los izteikt visdziļ ā ko pateicī bu Mr. viesnī cas direktors Emad kungs. Pē c mū su lū guma, ņ emot vē rā vē jaino laiku, tika organizē ti vairā ki braucieni uz lielisku bezvē ja pludmali ar izcilu koraļ ļ u rifu un bagā tī gu zemū dens pasauli! Paldies )!
Отель Отель Море с понтона
аватар 3500055
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c aģ entū ras ieteikuma. Un mē s nekļ ū dī jā mies, kad ieradā mies viesnī cā . Ā tri iekā rtojā s, uz vietas sī ki izstā stī ja, kam un kur bū t, veica nelielu ekskursiju. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c aģ entū ras ieteikuma. Un mē s nekļ ū dī jā mies, kad ieradā mies viesnī cā .
Ā tri iekā rtojā s, uz vietas sī ki izstā stī ja, kam un kur bū t, veica nelielu ekskursiju. Pret mums izturē jā s nevis kā pret klientiem, bet kā pret viesiem. Piemē ram, kad vienkā rš s strā dnieks gā ja garā m un jautā ja, kā iet, viņ š gaidī ja atbildi, nevis prasī ja tikai pieklā jī bu. Kad viņ i teica, ka viss ir kā rtī bā , viņ š devā s tā lā k.
Daudzā s viesnī cā s sulas - atš ķ aidī jumi. Gan Turcija, gan Ē ģ ipte. Bet š eit sula ir kvalitatī va. Un kafija. . . Atseviš ķ s jautā jums. Š eit tas nebija izgatavots no spiedpogas ierī ces. Ir profesionā las iekā rtas, uz kurā m tiek pagatavota kafija un putots piens.
Ē diens - treš o daļ u nevarē jā m pat izmē ģ inā t. Viss ir ļ oti garš ī gi. Saldumi nav tā das garš as kā daudzā s viesnī cā s. Š eit var just pavā ra roku. Teritorija ir sakopta. No istabas bija skats uz jū ru - pā rsteidzoš s. Draugiem bija skats uz baseinu - lieliski. Š eit no katras istabas paveras skaists skats.
Es vienmē r domā ju, ka viesnī cas Turcijā ir labā kas gan ē diena kvalitā tes, gan apkalpoš anas ziņ ā . Bet es kļ ū dī jos. Redzams, ka viesnī cas direktors rū pē jas par apkalpoš anas un ē dinā š anas kvalitā ti. Š eit katra detaļ a parā da, ka viņ i vē las jū s apkalpot visaugstā kajā kvalitā tē .
Visi pasā kumi viesnī cā karantī nā ir veikti.
Bija mū su kompā nija - lū dzā m, lai mū s izmitina tuvumā - citā s viesnī cā s viņ i tam nepievē rsa uzmanī bu. Š eit viņ i apmetā s vienā ē kā un vē lā k nemitī gi jautā ja, vai mums viss patī k, vai vē lamies kaut ko servisā uzlabot. Viesnī ca visu dara viesu labā . Ir ļ oti svarī gi, lai viesnī cā tu justos nevis kā klients, bet kā viesis.
Internets visā viesnī cā ir bezmaksas - pat pludmalē nozvejas. Ā trums labs.
Teritorija ir liela un zaļ a. Siltie baseini.
Jū rā ir pontons un no pludmales ir vieta, kur ir sekls un bē rni var peldē ties. Lai gan mē s arī peldē jā m, kur sekls))) Zivis, koraļ ļ i, ir ko redzē t.
Ja jū s apmeklē jat a la carte - itā ļ u virtuve ir brī niš ķ ī ga.
Patī kami, ka š efpavā rs bija pie ē dienu sadales, jokoja, smaidī ja, runā ja. Personā ls parū pē jā s par mū su komfortu. Ir slidkalniņ i bē rnu slaukš anai.
Ir trenaž ieru zā le un tenisa korts. Viss ir bez maksas. Viņ i spē lē ja volejbolu pludmalē un spē lē ja futbolu baseinā .
Iesaku viesnī cu.
Вид с окна Вид с окна номера Номер Вид с окна номера друзей Вид с ресторана Зона отдыха возле бара Вид с террасы где обедали Возле одного из многих басейнов
Parādīt vairāk »


iemiesojums kolya.ganenko.98
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums RDMMIRABEL
‹ Viesnīca Jaz Mirabel Beach 5*
1 atbildi
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в районе Набк-Бэй курорта Шарм-эль-Шейх. Открыт в 2006 году, а отреставрирован в 2013 г. Подойдет для молодежного, романтического или семейного отдыха. Отель входит в комплекс из трех отелей Jaz Mirabel Club, Jaz Mirabel Beach, Jaz Mirabel Park. Гости этих трех отелей могут свободно перемещаться по территории комплекса и пользоваться инфраструктурой комплекса. Питание и напитки гости могут получать только в барах и ресторанах своего отеля, согласно системе «Все Включено».

Atrašanās vieta Отель расположен в 26 км от центра г. Шарм-эль-Шейх и в 11 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх.
Pludmales apraksts Кораллы. Необходима специальная обувь. Мелководье (500 – 600 метров), есть участок примерно 50 метров, расчищенный от кораллов (глубина 1,5). Длина пляжа – 200 м. Своего понтона нет. Гости могут пользоваться понтоном отеля Royal Albatros Moderna за дополнительную плату.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 главных ресторана:

Al Zaytoun (семейный) (07:00 – 10:00, 12:30 – 15:00, 18:30 – 21:30)

Al Nakheel (для взрослых, дресс-код) (07:00 – 10:00, 12:30 – 15:00, 19:00 – 22:00)

поздние закуски (00:00 – 04:00)

Рестораны A la Carte (платно, предварительный резерв через терминал):

Tarboush – ливанская кухня

Zen – азиатская кухня

La Piazza – итальянская кухня

Moonlight Dinner – стейк-хаус (в летний сезон)

Снек-бар Coral (09:00 – 17:00)

Снек-бар Reef (09:00 – 17:00)

Лобби-бар Oriental Flair (круглосуточно)

Лобби-бар Shurouk (09:00 – 00:00)

Диско-бар Glow Disco (00:00 – 02:00)

Бары у бассейна и на пляже:

Blue Bar (09:00 – 21:00)

Las Palmas (09:00 – 17:00)

Sand Beach (09:00 – 17:00)

Wi-Fi (в лобби, 150 MB – бесплатно, свыше – за доп. плату), 4 открытых бассейна с пресной водой (два из них подогреваются в зимний период), магазины, аптечный пункт, автобус в Нааба Бэй (платно), инвалидные кресла, открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, места для курения.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых детских бассейна с подогревом в зимний период. Мини-клуб для детей с 4 – 12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк без подогрева в зимний период (3 горки для взрослых и 2 мини горки для детей, часы работы: 10:00-12:00/14:00-16:00), 5 горок, расположенных в отеле Jaz Mirabel Park (бассейн с горками без подогрева). 2 теннисных корта (освещение кортов платно, аренда ракеток бесплатно). Мини-футбол (платно), стрельба из лука, сноркелинг (за доп. плату можно арендовать оборудование в дайвинг-центре), аквааэробика, дартс. Spa-центр Jaz Mirabel Spa: (бесплатно, 09:00 – 21:00, женский час: 19:00 – 21:00, дети до 16 лет не допускаются).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 645 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (индивидуальный), телевизор, телефон (платно), мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Nabq Bay, P.O. Box 377, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +2 069 3710 371
Tīmekļa vietne: Jaz Mirabel Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.