Es neiesaku

Rakstīts: 29 marta 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 23 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Pirms karantī nas un tā s laikā atpū tā mies viesnī cā , tā nu sagadī jā s, ka mums ar vī ru bija dzimš anas diena, tā pē c nolē mā m apvienot atpū tu un nosvinē t. Tas, ka sā kā s karantī na, nebija mū su plā nos, divas dienas nesaņ ē mā m, mū s izveda bez atlī dzī bas.
Ieraš anā s dienā mū s iekā rtoja pirmā s rindas 722. istabā . Parastais nogalinā to skaits nav tā lu no jū ras, mē s bijā m tam gatavi. Bet ļ oti, ļ oti putekļ ains un netī rs. Vannas istabā santehnika bija beigta, pastā vī gi aizmirsa ielikt tualetes papī ru. Sē ne ir visur vannas istabā . Istabas uzkopš ana ir veļ as maiņ a un grī das slaucī š ana, gruž i un aizmirsa tos savā kt. Daudz odi, fumigatori nepalī dz. Teritorija parasta, nekā dus eksotiskus augus neredzē si. Slaidi darbojas laikā . Baseini nav apsildā mi. Galvenajā baseinā , kā arī pludmalē , kliedzoš i skaļ ruņ i. Animā cija ir ļ oti aktī va un darbojā s lī dz pē dē jai dienai.
Sauļ oš anā s krē sli ir beigti, bet viss ir pacieš ams, pludmalē ir daudz vietu. Koraļ ļ u rifs nav slikts, zivju pietiek, redzē jā m Napoleonu. Bā ri pie baseiniem un pludmalē , no 15-17 burgeru un frī kartupeļ u dalī š ana (karantī nas laikā vienu bā ru atstā ja pludmalē , visi pā rē jie bija slē gti, tā pat kā baseini, nebija uzkodu). Paldies par baroš anu. Sā kumā viņ i barojā s diezgan labi, bet ar katru dienu izvē le paliek arvien mazā ka un pati kvalitā te atstā ja daudz vē lamo. Pati ē damzā le, nu, tas noteikti nav restorā ns, tas ir diezgan liels, bet netī rs (galdus sā ka slaucī t, kad tika ieviesta karantī na). Daž i no ā ra galdiņ iem ir ā rā , kas nav slikti, bet tur jū s gaida zvirbuļ i, balož i un vā rnas! ! ! Viņ u ir pā rā k daudz, mē s to neesam redzē juš i nevienā viesnī cā . Kā ds var pateikt, ko tu gribē ji karantī nas laikā , bet par visu bija samaksā ts. Strā dā ja kaimiņ u viesnī cas un Savoy un Concord un Hilton un bija arī atpū tnieki.

Karstais ū dens pazuda, salaboja, vienkā rš i nokrita krā ni. Ū dens no krā na bija sarū sē jis, tad tas viss tecē ja kā kafijas š okolā de. Mū s pā rcē la uz citu istabu, bet tā nebija labā ka) vienā di netī rumi uz visā m horizontā lajā m virsmā m, netī ri spoguļ i. Istabas spilgtā kais punkts - tualete tecē ja ((((mē s vairs nekustē jā mies.

Esmu pā rliecinā ts, ka karantī nas laikā neviens telpā s ģ enerā ltī rī š anu neveiks. Pirms ieieš anas ē kā apsmidzinā ja ar hloru, tā ir visa dezinfekcija. Uz visu var pievē rt acis, bet mū su atvaļ inā jumam punktu pielika karantī na. Ar viesnī cas personā lu ir cits stā sts, viņ i neko nezina un neko nevar un negrib darī t. Pieci, divi resni! Jū s nebaidā ties no odiem, tarakā niem (skraidot pa balkonu), putniem ē damistabā , salauztu santehniku, sē nī tē m vannas istabā , netī rumiem un putekļ iem, tad laipni lū gti Island View Resort! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu