Viesnīca laba, bet ir arī mīnusi!

Rakstīts: 11 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 23 maijā — 4 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Ē ģ iptē esam ceturto reizi, un pirmo reizi atpū tā mies Š arm eš Š eihā . Nolē mu uzrakstī t atsauksmi par Island View viesnī cu, jo. Ne viss aprakstā atbilst realitā tei! Lidojā m uz Š armu 23.05 tuvā k vakariņ ā m, ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a nebija slikta, ar skatu uz jū ru, 277, bez papildus maksas ! ! ! Balkona durvī m tika nolauzts fiksators - viss tika salabots daž u minū š u laikā ! Tī rī š ana notika katru dienu! Par paš u istabu sū dzī bu nav - bijā m tur tikai naktī un pā ris stundas pirms vakariņ ā m), tā pē c pat nekoncentrē jā mies uz mē belē m un citiem trū kumiem ! ! ! Viesnī cas personā ls labs, katrs savu darbu paveica kvalitatī vi un ā tri! Ē diens ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, saldumi neslavē jami! Par uzturu nav sū dzī bu, arī dzerš ana ir normā la, ja neatrod vainu))) Katru dienu istabā tika vests ū dens un bā rā bija neierobež ots daudzums!
Viesnī cas mī nusi: Animā cija! ! ! Ļ oti slikts wi-fi! Milzī gs mulsinoš s rajons! Pludmalē nav restorā na, tā pē c neejiet uz reģ istratū ru pusdienot! Ieejot jū rā ! Viesnī cas ceļ vedis-Ali!! !
Par mī nusiem sī kā k: Animā cija! ! ! Mums ir ļ oti vā ja animatoru maiņ a! Maš a, Jū lija, Andrejs un citi biedri! ! ! Atvainojiet, nekas personisks, bet jū s izvē lē jā ties nepareizu darbī bas jomu! Dī dž ejs saprot mū ziku kā cū ka apelsī nos, pludmalē uztaisa baigo repu un ieslē dz uz pilnu klapi! Ja saki, pā rslē gsies un padarī s klusā ku, bet katra stunda nā kt klajā un atgā dinā t, manuprā t, ir par daudz! Atskaņ oš anas saraksts ir labs, lai radī tu viņ iem lielu problē mu – viņ i saka: atnes mums savu atskaņ oš anas sarakstu – mē s to ieslē gsim! Atvainojiet puiš i, tas ir jū su darbs, nevis mans! ! ! Es atpū š os un gribu klausī ties jauku mū ziku! Google palī dzē s, ja ar prā tu nepietiek!

Vakara programma ir atseviš ķ a sarunu tē ma! ! ! Viņ as vienkā rš i nebija! Ne vienu vakaru! ! ! Ak nē , piedodiet. . . bē rnu diskotē ka no 5 dziesmā m un dejā m aplī , kas atkā rtojā s katru dienu! ! ! Viss! ! ! Pieauguš ajiem nekas! Ja vien, protams, paš i pieauguš ie nesanā k un negrib runā t! ! ! Š ī ir pirmā reize, kad mē s ar to saskaramies! ! ! Animatori uzliek savu mū ziku, dejo un dodas uz diskotē ku! Tad viņ i guļ lī dz 11.00!! ! ! Un viņ i pusi dienas staigā kā komā , negrib neko darī t, peld, izklaidē jas. Likā m viņ iem spē lē t volejbolu! ! ! Mums paš iem bija jā noskaidro kā da programma vakaram un viss pā rē jais! Tikai pē c daž ā m atvaļ inā juma dienā m uzzinā jā m, ka animatori ved atpū tniekus (pareizā k sakot paš i) uz pilsē tu uz diskotē ku!
Bija ļ oti nepatī kami sazinā ties ar meiteni Maš u: š ķ iet, ka viņ a smaida acī s, bet viņ as sejā jū s lasā t, bā c ! ! ! Manuprā t animā cijai pietrū kst laba pendaļ a! ! ! Un pats galvenais, neviens tos nekontrolē ! Viņ i dara ko grib! ! ! Viņ i ī sti neko nedara! Nekā das izklaides atpū tniekiem. Uz visā m pretenzijā m tiek atbildē ts: "cilvē ku nav (tas ir, mē s neesam cilvē ki! ), Viesnī ca nav pilna, vai, ja nepatī k, dodieties uz citu viesnī cu! " Kaimiņ viesnī cā vienmē r skanē ja mū zika un vakaros bija patī kami iet garā m, nemitī gs kustinā tā js! Un mums ir sapuvis! Kā pansionā tā , godī gi! Ceru, ka š os puiš us nomainī s atbildī gā ki un dzī vespriecī gā ki animatori, kuri prot savas lietas!! !
Vē l viens mī nuss ir viesnī cas ceļ vedis Ali ! ! ! Tik nepatī kams tips, vienkā rš i š ausmī gs! Pirmajā sapulces dienā viņ š meloja par trim kastē m par ekskursijā m, un galvenais, ka naudu neatdod! Es neieteiktu pirkt no viņ a ekskursijas. Rupji un rupji!
Vē l viens mī nuss ir pludmale, smiltis ir raupjas, jū rā nav ieejas, pat bē rniem plunč ā ties, ja paisums ir zems, vietas ir ļ oti maz. Mums, ne pā rā k labiem peldē tā jiem, tas bija lielā kais mī nuss! ! ! Divi mī ksti pantoni, no kuriem darbojā s tikai viens, bija bail pa tiem staigā t), it ī paš i, ja bija viļ ņ i)

Un tā...Mē s redzē jā m delfī nu, kas piepeldē ja lī dz pat bojā m, bet ā tri aizbiedē ja. Arī š ajā lī cī ir bruņ urupucis, Napoleons un daudzas citas skaistas zivis! Jū ra, protams, ir neparasta, tā s dē ļ lidojam uz Ē ģ ipti!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu