Island Garden Resort 4*– Atsauksmes

135
Novērtējums 6.610
№101 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.9 Numurs
6.8 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.2 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie Sharks Bay, 50 metru attālumā no Soho laukuma ar restorāniem, bāriem un kafejnīcām un 15 minūšu brauciena attālumā no Nāmas līča. Atvērts 2002. gadā. Pēdējā renovācija notika 2012. gadā. Orientēts uz jauniešu un ģimenes atpūtu.Vairāk →
аватар natusiia
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls! Organizatoriskie mirkļ i topā ! Viņ i ā tri norē ķ inā s, naudu par istabu nelū dz, bet pateicī bā atstā ja 5 USD. Infrastruktū ra apvienota ar 5 *: restorā ni, bā ri, peldbaseini. … Tomēr ▾ Ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls! Organizatoriskie mirkļ i topā ! Viņ i ā tri norē ķ inā s, naudu par istabu nelū dz, bet pateicī bā atstā ja 5 USD. Infrastruktū ra apvienota ar 5 *: restorā ni, bā ri, peldbaseini. Ē diens izcils, ē dieni visdaž ā dā kie, viss ē diens ļ oti kvalitatī vs (kā mā jā s), daudz gaļ as, zivis, dā rzeņ i, augļ i, fetas siers, protams ir sojas desa, bet mē s ne. ē d to. Alus negarš o, rums ir kā rtī bā , un sausais sarkanvī ns ir vairā k vai mazā k. Sprite, kola, fanta no pudelē m. Arī ananā su sula ir piemē rota.
Tā kā tas ir 4* un atrodas 2. pludmales lī nijā , tad lī dz pludmalei vajag nedaudz aiziet ar kā jā m vai braukt ar atvē rtu autobusu, bet tas ir absolū ti vienkā rš i un ā tri. Vienī gais relatī vais š ī s viesnī cas mī nuss ir numuriņ i (nepiecieš ams remonts), bet gultas veļ a un dvieļ i ir jauni un darbinieki cenš as uzturē t telpas tī ras. Pludmale liela, 3 lī meņ u, tī ra, divi ē rti pontoni iebraukš anai jū rā , ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmales dvieļ us var paņ emt pa 4*, un ī rē t pa 5* vai otrā di - nekā du problē mu. Lī cis ir aizsargā ts no vē jiem, jū ra ir skaista: rifs, zivis. Animā cijas komanda cenš as, izklaides ir pietiekami.
Es atstā ju savas dā rgā s brilles pludmalē . Nā kamajā dienā es devos uz reģ istratū ru, un viņ i man tā s atdeva (pludmales uzkopē ja atrada brilles). Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Atpū tnieki stā stī ja, ka meitene pazaudē ja savu iPhone, un viesnī cas darbinieki to arī atdeva. Esam apmierinā ti ar mū su atvaļ inā jumu! Mē s iesakā m š o viesnī cu un atgriezī simies vē lreiz!
Вид с балкончика номера на бассейн.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m ar visu apmierinā ti, un ī paš i patika apkalpoš ana. Es noteikti iesaku š o viesnī cu visos veidos. Piegā de pa jū ru ir nevainojama. … Tomēr ▾ Bijā m ar visu apmierinā ti, un ī paš i patika apkalpoš ana. Es noteikti iesaku š o viesnī cu visos veidos. Piegā de pa jū ru ir nevainojama.
аватар boogimen689
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū s atveda ar autobusu uz viesnī cu 9.00, pienā ca meitene un piedā vā ja samaksā t 5$ no cilvē ka par brokastī m un teica, ka tū lī t mū s izmitinā s ar bonusu, un tā arī notika - uzreiz mū s nokā rtoja un atsū tī ja. … Tomēr ▾ Mū s atveda ar autobusu uz viesnī cu 9.00, pienā ca meitene un piedā vā ja samaksā t 5$ no cilvē ka par brokastī m un teica, ka tū lī t mū s izmitinā s ar bonusu, un tā arī notika - uzreiz mū s nokā rtoja un atsū tī ja. ē st brokastis.
Kas attiecas uz ē dienu - viss bija ļ oti garš ī gs, garš ī gā ks nekā.5-ke.
Istabas parastas kā visā Ē ģ iptē .
Ar uzkopš anu viss kā rtī bā - van dolā rs un tev ir tī rī ba istabā un ū dens.
Visi bā rmeņ i ir draudzī gi, dodiet kā du dolā ru, viņ i jū s visu laiku sagaidī s, bet es iesaku jums iegā dā ties pā rtikas atkritumus dutikā . Paš ā Ē ģ iptē normā la dzē riena nav, pā rbaudī jā m un nogarš ojā m, bet ja negribas tē rē t, tad iesaku viņ u alu vai baltvī nu. Jā , es gandrī z aizmirsu: ir viens bā rmenis - nedod viņ am dolā ru, viņ š nav bā rmenis, bet velns, vai nu Ahmeds vai Mahmeds - viņ š ir nedaudz vē ders, pē c tam, kad tu viņ am iedod dolā ru, viņ š prasa vairā k un neizpilda jū su pieprasī jumu.
Jā , gids no Anex tū res izrā dī jā s draudzī gs un neuzbā zī gs, palī dzē ja it visā .
Jā , ir pluss - lai nestaigā tu lī dz jū rai, brauc autobuss, un es teikš u, biež i brauc. Man ļ oti patika jū ra, bija tī ra, pludmale pā rsteidzoš i tī ra, ziemā gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti, kopumā lieliski atpū tā mies! Liels paldies Christinai no Travel Tour, pateicoties viņ ai, ceļ ojums bija ļ oti lē ts.
аватар Alla558856
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s š eit bijā m otro reizi. Attiecī bā uz to, ka š is ir 4, es vē rtē ju 7+. Viss ir vecs un nav atjaunots. Viņ i teica, ka ir apsildā ms baseins, bet tas nekad nav izrā dī jies. Teritorija nav slikta, personā la attieksme ir laba, bet telpas ir izmiruš as, un principā tas ir labi. … Tomēr ▾ Mē s š eit bijā m otro reizi. Attiecī bā uz to, ka š is ir 4, es vē rtē ju 7+. Viss ir vecs un nav atjaunots. Viņ i teica, ka ir apsildā ms baseins, bet tas nekad nav izrā dī jies. Teritorija nav slikta, personā la attieksme ir laba, bet telpas ir izmiruš as, un principā tas ir labi. Jū s varat ē st vai nu pie viņ iem, vai Island View 5*. Rokassprā dzes nē sā no 5*. Man patika pludmale, skaista jū ra, kluss lī cis, dzī vi koraļ ļ i, blakus Soho. Viss ir pie rokas, teiksim. Bet februā rī š eit ir nedaudz forš i doties.
аватар Kristina658341
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m Island Garden Resort 4*, mū s sagaidī ja diezgan viesmī lī gi, ilgi negaidī jā m, jo ​ ​ ieradā mies vakarā , mū s aizveda uz istabu, bija kaut kā ds garš ceļ š uz atseviš ķ u ē ku, kur istaba bija ļ oti skumja gan remontā , gan visā . … Tomēr ▾ Bijā m Island Garden Resort 4*, mū s sagaidī ja diezgan viesmī lī gi, ilgi negaidī jā m, jo ​ ​ ieradā mies vakarā , mū s aizveda uz istabu, bija kaut kā ds garš ceļ š uz atseviš ķ u ē ku, kur istaba bija ļ oti skumja gan remontā , gan visā . Vē lā k, protams, nomainī jā m š o numuru par ī paš u pateicī bu. Budž eta brī vdienā m viesnī ca ir lieliska, mums nebija trakas cerī bas. Istabā viss darbojā s, bija fē ns. Kas attiecas uz č etrinieku, tad viss ir piemē rots, gan teritorija, gan pludmale (viņ š bija pieciniekā ). Ē dā m pieciniekā , atš ķ irī ba bija redzama ē dienu skaitā . Man nevajadzē ja ar nevienu strī dē ties, visi bija izpalī dzī gi, lū dza saindē t odus - viņ i mani uzreiz saindē ja. Pastā stī jā m gidam, ka braucam vē lā k, viņ š mums sarī koja pusdienas, kā dā vanu iesaiņ oja koferus. Katru vakaru jū s varat pavadī t laiku Soho laukumā , kas atrodas gandrī z aiz stū ra, ar taksometru varat doties uz jebkuru atrakciju.
аватар byyjxrf7
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Island Garden Resort4 * viesnī cas izvē les pareizī ba tika apstiprinā ta praksē par 100%! ! ! Svē tki izrā dī jā s bumba gandrī z visā ! Man bija prakse atpū sties Vekeyshine 4 * ar tiesī bā m izmantot Beach 5 * - tā s ir Dreams viesnī cas Š armā . … Tomēr ▾ Island Garden Resort4 * viesnī cas izvē les pareizī ba tika apstiprinā ta praksē par 100%! ! ! Svē tki izrā dī jā s bumba gandrī z visā !
Man bija prakse atpū sties Vekeyshine 4 * ar tiesī bā m izmantot Beach 5 * - tā s ir Dreams viesnī cas Š armā . Arī Island Garden Resort4* un Island View Resort5* nepievī la).
Reģ istrē š anā s notika pē c vakariņ ā m (ceļ ā bijā m no 05-00 no rī ta), kā gribē jā m. Mū s gaidī ja koferi, un mē s baudī jā m vakariņ as - virtuve laba, bā rmenis gudrs! Numurs №348 - 2. stā vs, skats uz baseinu. Visas nepilnī bas, kuras pamanī ju, tika nekavē joties novē rstas (dvielis, pakaramie, ū dens pē c pieprasī juma).
Mē s devā mies apskatī t Soho un Island View Resort5 * - daudz gaismas, dziedoš a strū klaka, visā das figū ras, kafejnī cas, restorā ni, veikali - cenas ir daudz augstā kas nekā Naama Bay.
Island View Resort 5 * ir arī pilns ar gaismā m. 5* restorā ns ir pretenciozā ks par 4*, bet ē diens ir tā ds pats.
Bijā m uz Ali suvenī ru veikalu, iesaku - ļ oti interesants cilvē ks, lieliski runā krieviski un palī dzē s ar padomu jebkura jautā juma risinā š anā !
Rī ts. Gulē jā m labi, karsts-auksts ū dens jebkurā diennakts laikā . Brokastis lieliskas - jogurti, brokastu pā rslas, olas, piena putras, sieri ar daž ā dā m piedevā m, daž ā das bulciņ as, ievā rī jumi.
Peldkostī mi, pludmalē - varat staigā t vai braukt ar autobusu. Labā k ejot kā jā m (lai sadedzinā tu kalorijas) - mē s ejam tā lā k par barjeru, pa labi un taisni, nekur negriež amies, ceļ š ved tieš i uz jū ru - vispirms brauktuve, un tad starp Concorde un mū su View5 *.
Pludmales ballī te, atpū sties nederē s. Divi pontoni, no krasta ieeja nav - koraļ ļ i! Maska uz sejas un "zivju dejas" skatī ties.
Animatori cenš as, aktī vie atpū tnieki bū s priecī gi).
Pusdienas tikai Fatimā - ī paš s paldies visam š ī panorā mas restorā na personā lam jū ras krastā - lū gums tev, Karī na, nodot viesnī cas vadī bai apbrī nu par š efpavā ra Mohameda (ļ oti gara auguma) darbu, abi Fatimā . restorā nā un uzkodu gatavoš anā no 15:00 pludmales bā rā . Ē diens ir garš ī gi pagatavots, laicī gi papildinā ts, un to uzrauga š is ļ oti garais Muhameds. Š ajā restorā nā ē d ļ oti daudz cilvē ku, turklā t galdi tiek notī rī ti un pasniegti ļ oti ā tri.
Vakariņ ojā m 4* - gaļ a un zivis bija garš ī gi pagatavotas, man pietika dā rzeņ u un augļ u. Restorā na darbinieki ļ oti ā tri atbildē ja uz pieprasī jumiem. Mans mī ļ ā kais dž ins + spraits jeb 7ap vienmē r ir bijis priekš manis. Bā rs strā dā teicami, bā rmeņ i gudri, smaidī gi. Viesmī ļ i strā dā kā bites.
Muš a š ajā medus mucā ir dvieļ u maiņ a - aizvedī s, bet aizmirsī s atnest. Tā pē c viņ i atteicā s no sakopš anas, paš i paņ ē ma no apkopē jas ratiņ iem atkritumu maisus, ū deni un tualetes papī ru. Padoms - ņ emiet daudz mitru salvetes - gandrī z visas virsmas telpā ir putekļ ainas un lipī gas.
4 * baseins ir auksts, un 5 * tas ir apsildī ts - pē c jū ras jū s varat plekstē t pirms saulrieta. Pludmales dvieļ u ir pietiekami daudz, un tie nav jā nes uz istabu.
Viesnī cas teritorija ir labi kopta un tī ra. Tikai uz 4 * kaut kā ds remonts, bet mē s tur nedevā mies, devā mies uz pludmali pa ceļ u.
Atvaļ inā jums bija izdevies! BET Shark Bay neattaisnoja manas cerī bas - ziemeļ u un ZA un ZR vē ji joprojā m pū š cauri. Tikai guļ ot uz nož ogota (kā Hurgadā ) sauļ oš anā s krē slā ar citiem sauļ oš anā s krē sliem pē c peldes varē ja sasildī ties saulē , un š o vē ju klā tbū tnē pie mums ziemā ir ļ oti auksts un pat peldē š anā s siltajā jū rā neglā bj!
Visu to labā ko un veiksmi, izvē loties LABU viesnī cu SAVAM atvaļ inā jumam!
Сохо пляж Ресторан Фатима вход в море с понтона панорамный вид Фатимы панорамный вид Фатимы территория отелей Айленд территория отелей Айленд
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja vē rtē jat viesnī cu pē c cenas un kvalitā tes, lieciet 6 balles. No mī nusiem ala carte tikai pē c pieraksta, gandrī z neiespē jami pierakstī ties, slikta tī rī š ana par maksimums 6 punktiem. Istabas stā voklis ir 8. Gribē jā m iet nevis uz turieni, bet uz kaimiņ u 5 zvaigzni, bet bijā m pā rliecinā ti, ka praktiski nekam nav atš ķ irī bas, izņ emot cenu. … Tomēr ▾ Ja vē rtē jat viesnī cu pē c cenas un kvalitā tes, lieciet 6 balles. No mī nusiem ala carte tikai pē c pieraksta, gandrī z neiespē jami pierakstī ties, slikta tī rī š ana par maksimums 6 punktiem. Istabas stā voklis ir 8. Gribē jā m iet nevis uz turieni, bet uz kaimiņ u 5 zvaigzni, bet bijā m pā rliecinā ti, ka praktiski nekam nav atš ķ irī bas, izņ emot cenu. Nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, bija auksts, jū rā nepeldē jā mies, devā mies uz tuvē jo viesnī cu peldē ties apsildā majā baseinā . Krieviski nav pie kā vē rsties, jā zina vai nu arā bu valoda, vai angļ u valoda.
аватар ElenaKhomyshyna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Runā jot par viesnī cu, pirmā lieta, kam jā pievē rš uzmanī ba, ir cena. 3 pieauguš ajiem un 8 gadus vecam bē rnam maksā jam 2.800 par 10 dienā m. Tā pē c zvaigznes no debesī m netika noķ ertas. Pē c ieraš anā s, protams, viņ i gribē ja pā rcelties uz 5-ku. … Tomēr ▾ Runā jot par viesnī cu, pirmā lieta, kam jā pievē rš uzmanī ba, ir cena. 3 pieauguš ajiem un 8 gadus vecam bē rnam maksā jam 2.800 par 10 dienā m. Tā pē c zvaigznes no debesī m netika noķ ertas. Pē c ieraš anā s, protams, viņ i gribē ja pā rcelties uz 5-ku. Nož ē lojama uzņ emš ana sabojā ja pirmo iespaidu. Bet, apskatot 5-ki istabas fondu, viņ i saprata, ka tas ir absolū ti tas pats, un par to nav jā maksā . Ē diens ir identisks, kas ir 5-ke, kas ir 4-ke. Vienkā rš i 5-ke tā vai cita ē diena daudzums ir vairā k nekā.4-e. Un 4-ke tas ir garš ī gā ks (dī vaini). Tā pē c, ja nav tik svarī gi, kur gulē t (gultas un tī ra gultasveļ a), tad tas ir diezgan forš s atvaļ inā jums par savu naudu. Numuram nepiecieš ams remonts. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Ja kaut kas neder, tad viss tiek atrisinā ts ļ oti ā tri. Galvenais netaisī t traci. Autobuss kursē uz jū ru ik pē c 10 minū tē m. Animā cija nav intensī va. Pludmales bā rs ir kā rtī bā . Ar sauļ oš anā s krē sliem, protams, ir problemā tiski (nogalinā ti). Bet kopumā viss ir kā rtī bā . Ja cena ir pareiza, tad ir vē rts doties ceļ ojumā . Es par mums 4 nemaksā tu vairā k par 30 tū kstoš iem.
аватар carnavalkostum
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
No "+": atraš anā s vieta, iespē ja lietot 5*, silts baseins pie 5*, lielisks ē diens, bez rindā m, 2 normā li pontoni, rifs, normā ls personā ls, lī dz jū rai 7 minū š u gā jiens. No "-": istabā viss darbojas, bet remonts nenā ktu par ļ aunu. … Tomēr ▾ No "+": atraš anā s vieta, iespē ja lietot 5*, silts baseins pie 5*, lielisks ē diens, bez rindā m, 2 normā li pontoni, rifs, normā ls personā ls, lī dz jū rai 7 minū š u gā jiens.
No "-": istabā viss darbojas, bet remonts nenā ktu par ļ aunu. Nu, pieņ emš ana izskatā s kaut kā nav jautra. Mē s ieradā mies aptuveni pulksten 5:00, uzvilkā m rokassprā dzes pulksten 7:00 un reģ istrē jā mies apmē ram pulksten 8. Tas ir 5 USD vienai personai. Un tā pē c viņ i saka, ka jums jā gaida 12.
Man patika zivju restorā ns, tajā var reģ istrē ties un vienu reizi ieiet bez maksas. Vakariņ ojā m 5* pie jū ras, no 15.00 bā rā pludmalē , frī kartupeļ i, salā ti un tī teņ i ar kotletē m. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un daudz visa kā . Pat tad, kad viesnī cā ir vē jš , krastā nav vē ja un straumes. Pat ļ oti aukstā un vē jainā dienā mē s peldē jā mies un sauļ ojā mies. Labs gids no TUI, devā mies ekskursijā un pavadī jā m gidu Waled Maher ļ oti patika.
пляж
аватар ljudmila806712
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mani interesē ja budž eta variants konkrē tam datumam. Š ī viesnī ca ir parasta č etriniece, ne slikta, ne laba. Reģ istratū rā personā ls ir vidē js, es nevaru teikt, ka viņ i ir pieklā jī gi un uzmanī gi, neskatoties uz lielo brī vo istabu skaitu, viņ i nevē lē jā s mū s reģ istrē t pirms pulksten 12. … Tomēr ▾ Mani interesē ja budž eta variants konkrē tam datumam. Š ī viesnī ca ir parasta č etriniece, ne slikta, ne laba. Reģ istratū rā personā ls ir vidē js, es nevaru teikt, ka viņ i ir pieklā jī gi un uzmanī gi, neskatoties uz lielo brī vo istabu skaitu, viņ i nevē lē jā s mū s reģ istrē t pirms pulksten 12. Ē diens labs, pludmale laba. Blakus viesnī cai notika bū vniecī ba, bet tas mū s netraucē ja, mums vajadzē ja labu jū ru. Istabas parastas ē ģ iptieš u, izģ ē rbtas, ar vecā m mē belē m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Valery_ukr
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums _944954
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Morkovkin
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен у залива Шаркс-Бэй, в 50 м от площади Сохо-сквер с ее ресторанами, барами и кафе и в 15 минутах езды от бухты Наама-Бэй. Открыт в 2002 году. Последняя реновация проводилась в 2012 году. Ориентирован на молодежный и семейный отдых.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от аэропорта города Шарм Эль Шейх.
Pludmales apraksts Пляж отеля Sunrise Island View (бесплатный автобус), рядом коралловый риф. Курсирует бесплатный автобус до пляжа
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан White Knight – крытый, есть диетическое меню.

Рестораны a la Сarte (по резервации):

Итальянский ресторан La Trattoria (19:00 – 22:00), 110 мест, крытый, с террасой.

Fatima (восточная кухня), 80 мест, на террасе (12:30 – 15:00 – шведский стол, без резервации, 19:00 – 22:00 – по меню a la Сarte, по резервации, платно).

Рыбный ресторан Barracuda, 80 мест, на террасе (12:30 – 15:00 – шведский стол, без резервации, 19:00 – 22:00 – по меню a la Сarte, по резервации, платно).

Снек-бар на пляже (12:00 – 17:00).

2 бара у бассейна (10:00 – 22:00).

Лобби-бар Victoria (24 часа).

Диско-бар Hollywood Café (18:00 – 02:00, с 00:00 – платно).

Бильярд-бар (18:00-02:00).

Кальянная Hollywood Café (18:00 – 02:00, платно).

2 открытых бассейна (800 / 450 кв. м, 08:00 – 18:00, один с подогревом с октября по апрель), Wi-Fi (платно), шаттл-бас в Наама Бэй и старый рынок (платно, предварительный заказ на ресепшн), круглосуточная стойка регистрации. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными возможностями (по запросу).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский мини-клуб (3-12 лет; 10:00 – 12:30 и 15:30 – 17:00), анимация для детей на русском языке, мини-дискотека (каждый вечер, в 20:30, у бассейна), коляски.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, дартс, мини-футбол, бананасейлинг (платно), оборудование для тенниса (платно). Пляжный волейбол на территории отеля Island View Resort (бесплатно), дайвинг центр на территории отеля Island View Resort (платно). Центр развлечений (2 бильярдных стола (платно), 2 стола для детского футбола и Play Station (бесплатно)
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 286 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Sharks Bay, 99999 Шарм-эль-Шейх, Египет
Tālruņi: +20693621631
Tīmekļa vietne: Island Garden Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.