Regulāri viesi

Rakstīts: 26 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 25 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Š o viesnī cu izvē lamies apzinā ti. Mē s neuzticamies atsauksmē m, kas neatbilst realitā tei, mē s uzskatā m, ka tā s ir izgatavotas pē c pasū tī juma. Mē s neuzticamies to cilvē ku ambī cijā m, kuri viesnī cu vē rtē pē c apmierinā tī bas ar savas personas nodroš inā jumu ar alkoholu. Mē s ticam, ka visas nianses tiek atrisinā tas gan dzī vē , gan atvaļ inā jumā .
Attiecī bā uz Il Mercato cenas un kvalitā tes attiecī ba ir pilnī bā saskaņ ota.
Viesnī cā jau sesto reizi. Kā pastā vī gie viesi mums tika nodroš inā tas visas iespē jamā s privilē ģ ijas un bonusi. 1. Agrā reģ istrē š anā s. 2. Numura paaugstinā š ana uz luksusa kategoriju. 3. Istabā augļ u š ķ ī vis un vī na pudele. Peldmē teļ i, č ī bas. 4. Vē lā izrakstī š anā s ar pilnu pansiju. 5. Bezmaksas vakariņ as restorā nā augš ē jā atvē rtajā stā vā ar skatu uz vakara Š armelš eihu un kalniem saulrietā . 6. Un, visbeidzot, mums tika dots gods iestā dī t personalizē tu olī vkoku viesnī cas alejā ar sertifikā ta uzrā dī š anu viesnī cas galvenā s vadī bas vā rdā . Brī niš ķ ī ga tradī cija, burvī gs noskaņ ojums, neaizmirstams notikums. Dā vanā saņ ē mā m š ī pasā kuma fotosesiju.

Mē s atpū tā mies 14 naktis. Mū su draudzī gums tika sagaidī ts ar draudzī gumu un sirsnī gu uzņ emš anu. Esam apmierinā ti ar apkalpoš anu, uzkopš anu, transfē ru uz pludmali. Un restorā ns kopumā ir nepā rspē jams.
Ē diens labs un daudzveidī gs. Pats galvenais, svaigs un labi pasniegts. Divu vai trī s veidu gaļ a, vista (grilē ta, karbonā de, fritē ta, sautē ta), aknas, zivis (ceptas, tvaicē tas, fritē tas), kotletes, zupas, salā ti, nacionā lie ē dieni, kū kas, divu vai trī s veidu augļ i - pusdienā s un vakariņ ā s. Vakariņ ā s ir arī atseviš ķ s gaļ as (gurnu), tunč a, tī tara, ceptas gaļ as un mā jputnu izcirtums. Dzē rienus atnes viesmī ļ i. Kafijas-tē jas maisiņ i. Ir verdoš s ū dens, karsts piens. Paš apkalpoš anā s kafijas automā ts vestibila bā rā . Vestibila bā rā dzeramais ū dens 0.5 litru pudelē s ir pieejams bez maksas.
Istabas tī ras, veļ a tī ra, uzkopš ana laba (ja grib labā k, tad apkopē jai paskaidro kur un kā jā tī ra). Istabu apdare un pati viesnī ca "nogurusi", nepiecieš ama restaurā cija . TV - plazma, 4 krievu kanā li. Seifs istabā bez maksas. Fē ns vannas istabā . Numurā ir tē jkanna, kā arī tē jas un kafijas komplekts.
Visi jautā jumi par pakalpojumu un numuru tiek atrisinā ti pē c pieprasī juma reģ istratū rā . Jums tikai jā pā rliecinā s, ka jū su pieteikums ir ierakstī ts. Reģ istratū ras darbinieki runā krieviski.
Divi baseini ir apsildā mi. Kopumā ir č etri baseini. Viens ar strū klaku, viens luksusa zonā ar vakara krā su apgaismojumu, divi baseini uz jumta - aktī vais (animā cijas darbi) un relaksā cijas baseins. Baseini ir tī ri (negatī vā s atsauksmes ir nepatiesas).

Bezmaksas transfē rs uz č etrā m pludmalē m. Ieeja bez maksas - Terrazina, Reef Beach. Phanar un Palm Beach par maksu. Autobusi katru stundu. Reģ istratū rā paņ emiet pludmales grafiku un kuponus. Dvieļ i ap baseiniem. Autobusi neņ em stā voš us tū ristus, tā pē c viņ i atgriež as, kamē r nav paņ ē muš i visus. Tā pē c neuztraucieties, nesprā ciet rindā pie autobusa durvī m, negā ziet bē rnus un vecus, autobuss vienmē r atgriež as, ja nav visus paņ ē mis. Mū su periodā bija vē jains, bet silts, gaiss +27-28*, ū dens +24-25*. Vakarā dž emperis vai vē jjaka.
Lī dz Jaunajam gadam un Ziemassvē tkiem ir daudz apgaismojumu un instalā ciju fotografē š anai. Viesnī ca mirdz un spē lē jas ar gaismā m un dekorā cijā m.
Visiem viesiem tika nodroš inā tas bezmaksas Ziemassvē tku vakariņ as 24. decembra vakarā galvenajā restorā nā . Daudz ē dienu, lieliska apkalpoš ana un prezentā cija. Bija tik daudz ē dienu! Tā s izvē rtā s augsta lī meņ a restorā na svē tku vakariņ as! Pie reizes - kā dā vana visiem ciemiņ iem. Bija ļ oti jauki.
Atceļ ā mū su reiss kavē jā s par 4.5 stundā m. Mū su operators Teztur. Mū s, tā pat kā visus š ī lidojuma tū ristus, uzņ ē ma operatore no viesnī cā m un ieturē jā m bezmaksas š ikas vakariņ as Il Mercato promenā des restorā nā Fares. Krē mī ga zupa ar jū ras veltē m (garneles, lielais krabis, kalmā rs, zivs), š ķ ī vis ar grilē tā m karaliskajā m garnelē m, ceptā m zivī m, kalmā riem un grilē tiem astoņ kā jiem. Viss ir svaigs un garš ī gs! Iespaidi bija lieliski.
Viesnī ca noteikti ir ieteicama. Pirms Jaunā gada bija pilna, viesnī ca bija pilna, bet visi dienesti tika galā un pā rtikas bija daudz. Otrā lī nija atmaksā jas ar pieņ emamu cenu ekskursijā m, stundas transfē ru uz č etrā m pludmalē m, č etru peldbaseinu klā tbū tni, aktī vu animā ciju un labu ē dienu.

Lū gums spī tī giem kritiķ iem pievē rst uzmanī bu, pirmkā rt, savai uzvedī bai. Pretē ji smē ķ ē š anas aizliegumam viesnī cā , paš i tū risti vestibilā rī ko piedzē ruš os "sapulces" ar smē ķ ē š anu, un arī dū mu telpas. Viesnī cā ir noteiktas smē ķ ē š anas zonas. Cieniet citu cilvē ku darbu un atpū tu. Un izglī tojiet, pirmkā rt, savus bē rnus, kuri ir nesavaldī gi un izš ķ ī duš i. Tas ir aicinā jums tiem, kam ir prasī bas pret kā du, nevis pret sevi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu