Kārtējo reizi neiešu. Kāda veida viesnīca un kas jums jāzina? Lasiet recenzijā

Rakstīts: 23 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 21 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Iesā kumā pastā stī š u, kā da tā ir viesnī ca, lai bū tu sapratne, kurp dodaties. Atvē rts 2010. gadā (t. i. jau diezgan "vecs" un daudz tū ristu redzē ts) ar remontu 2018. gadā (remonta ietvaros tas bija superior (deluxe) numuru remonts, bet nekas cits acī mredzot netika darī ts). Uzreiz saku - viesnī ca ir vā ja 4-ka, par lielu cenu (virs 700$ par 8-10 dienā m) neņ em. Es ļ oti iesaku piemaksā t par istabu (man bija draugs - vienmē r nav ū dens, nav balkona, viņ i netī ra katru dienu), samazinā t lī dz USD 5 dienā vai pat mazā k. Viesnī cā nav apkalpoš anas, š ķ iet, ka esat parā dā katram darbiniekam. Vē l viena lieta, kas mani nogalinā ja, ir tas, ka rokassprā dzes ar AI jums tiek dā vinā tas tikai pē c pulksten 10:00, un tikai pulksten 10:00 beidzas pusdienas ...Kā es saprotu, tas ir ī paš i tā pē c, lai viņ i nebrokastotu!!

Kas ir IL Mercato?

Iedomā jieties milzī gu slē gtu, š auru un garu aleju, kurā atrodas milzī gs skaits kafejnī cu un veikalu (arī zī molu - adidas, levi's, puma, woman'scret utt. ).
) un kurā viesnī ca joprojā m atrodas, un tā tad - tas ir IL Mercato. Kā dreiz tā bija ļ oti forš a vieta, savulaik tū risti no visā m viesnī cā m un nomalē m ieradā s Il Mercato, lai pastaigā tos, apskatī tu skaistā s alejas un nofotografē tos. Kulta vieta, ir pat MacDonalds.
Bet tā bija, bet TAGAD TAS NAV VISS. 70% veikalu nestrā dā , viss ir sabrucis, visa š ī kompleksa stā voklis ir tik bē dī gs, visur nolobī ta krā sa un viss putniem netī rs (man virs balkona bija laternas, tā pē c vienmē r vē lā pē cpusdienā krē sls uz balkona un galds vienmē r bija aptraipī ti ar putnu izkā rnī jumiem un neviens neko netī rī ja), nokrita pat viens burts ar viesnī cas nosaukumu. Vē rtē jumi (ī paš i Google reitings) ir saš ķ obī ti, tā dai viesnī cai nevar bū t tā das atsauksmes, acī mredzot ne 5*, te 3.5* nu, maksimums 4.1 * Vairā kas reizes atpū tā nakts vidū un pa dienu gaisma izgā ja uz daž ā m minū tē m.
Tie, kas dzī voja standarta istabā s, sū dzē jā s par milzī giem spraugā m durvī s (varē ja izbā zt 2 pirkstus cauri) un drausmī go skaņ as izolā ciju.

Norē ķ ins

Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, ļ oti noguruš i no ceļ a. Vestibilā nav uzkodu, uzkodu, nav pat dzeramā ū dens par brī vu (sā k izsniegt tikai no viss iekļ auts laika, t. i. no 10:00 lī dz 22:00) un sē ž am, tā di izsalkuš i, auksti. , bez ū dens, bez nekā un mē s nevaram tikt galā ar trū kumu. Man bija jā vienojas par agru reģ istrē š anos, viņ š teica 30 USD un ja vē laties uzlabotu istabu, tad vē l 10 USD dienā , protams, š ī situā cija man nederē ja un kaulē jā s lī dz 50 USD par uzlabotu istabu un agrā reģ istrē š anā s...Un es esmu pā rliecinā ts, ka viņ š varē ja mū s nokā rtot, es tikai gribē ju nopelnī t naudu! Un mums nebija izvē les, vai nu sē dē t 4 stundas bez ū dens aukstā vestibilā , vai arī maksā t naudu un labi gulē t!

Alkohols / jaunatne / animā cija
Ar alkoholu puiš i ir jauni, tā ir problē ma. Vienī gais, ko š eit var dzert, ir alus, tas ir vairā k vai mazā k.
Visi kokteiļ i ir riebums, kas izliets no plastmasas pudelē m. Protams, es zinā ju, ka Ē ģ iptē tā ir ar alkoholu, bet nedomā ju, ka viss ir tik slikti. Mē ģ inā ju piedzerties, vakarā izdzē ru 2 glā zes alus, 8 kokteiļ us, 1 trī skā rš u viskiju un vē l 2 viskijus ar kolu un nonā cu lī dz tam, ka vairs nevaru dzert (sapratu, ja vē l dzerš u ll go puke), bet es joprojā m esmu adekvā ts manuprā t, eju uz kā jā m utt. . Ko viņ i tur traucē - zina tikai bā rmenis.
Ī paš s paldies bā rmenim A. El Rahman Ramadan par teicamu apkalpoš anu, ļ oti dzī vespriecī gs un pozitī vs cilvē ks, vienmē r smaida un atceras, ko ieliet)) Viņ š atrodas vestibilā esoš ajā bā rā.

Viesnī cā ir pietiekami daudz jaunieš u, ir ar ko satikties un pabū t, starp citu, daudzi puiš i, kā pamanī ju, ņ em lī dzi alkoholu un dzer vestibilā.

Ar animā ciju nepietiek, tikai 5-6 cilvē ki. Viņ as dejo tik un tā , bet cenš as un ir dzī vespriecī gas, krievvalodī gā s meitenes sevi parā dī ja ļ oti labi.
Uz jumta vakara sacensī bā s (balvā š ņ abja pudele plastmasas pudelē ), dejas un priekš nesumi, citos jautā jumos, kā jebkurā viesnī cā.

Mentalitā te – kas bū s tavi kaimiņ i?
Ukraiņ i - 75%, baltkrievi - 15%, kazahi - 8%, krievi - 1%, visi pā rē jie - 1%. Vairā k vai mazā k kā š is

Daudz augstprā tī gu, ļ aunu resnu apkalpotā ju. Viņ i bez rindas kā pj autobusā , grū st, lamā ties. Ē damistabā viņ i vienmē r savā c pilnus š ķ ī vjus un izmet tos. Redzams, ka viesnī ca ir budž eta, kaimiņ u kopiena paneļ u mā jā.

Ē diens un bā rs
Viesnī cā ir 1 restorā ns vai a la carte.
Pā rtikas ziņ ā viss principā ir vairā k vai mazā k. Viss ir ē dams, atvaļ inā juma laikā nesaindē jā s. Dakš u un naž u vienmē r bija par maz, katram ielika tikai 1 salveti (vienu!! ). Daž reiz viņ i deva saldē jumu un pat krabjus, bet krabji bija ļ oti mazi un tajos nebija gaļ as. Jā izsaka atzinī ba pavā rei (tievai), kura no rī ta taisa omleti, ļ oti uzmanī gs un jū tī gs cilvē ks.
Es redzē ju, kā viņ š meitenes š ķ ī vī ieraudzī ja sabojā tu tomā tu, tā pē c viņ š paņ ē ma š o tomā tu no viņ as š ķ ī vja, izmeta un devā s uz virtuvi pē c jauna. Darbojas ar cimdiem. Ja olu kultenis bija nedaudz piededzis, viņ i to izmeta un pagatavoja vē lreiz. Labi padarī ts!
Ir arī a la carte, un es nemaz neiesaku tur iet) Viss, kas tur bū s, ir viss galvenajā restorā nā , viņ i to vienkā rš i ienes uz š ķ ī vja. Netē rē jiet savu laiku un dodieties vakariņ ā s galvenajā restorā nā vai pē c garnelē m Faresā.

Bā rs tikai 2 viesnī cā , viens uz jumta, otrs vestibilā . Kā jau minē ts - prā tī ga atpū ta. Papildus parastajam alum nav nekā , alus biež i "beidzā s" un brī numainā kā rtā parā dī jā s pē c 22:00, viņ i ieber plastmasas glā zes 100 ml, kad prasī ju 4 glā zes, bā rmenis no jumta man teica "1 glā ze 1 cilvē ks" un staigā ja kopā kā muļ ķ i š urpu turpu , ietaupī jumi, ko lai saka.

Autobuss pa jū ru

Autobuss dodas uz 4 pludmalē m: Reef, Terrazzina, Lantern (3 USD/pers. ), Palms (2 USD/persona).
Pirmie 2 ir bezmaksas, Rifs ir labā kais no visiem, lieliski rifi, skaistums ir nereā ls. Tad ir maksas laterna, tā ne ar ko neatš ķ iras no palmā m, tikai koptā ka.
Terrazina ir bomzis ar ā muru mū ziku un visu laiku cenš as kaut ko pā rdot, savu neko nevar paņ emt un vienmē r baksta ar papī ru ar noteikumiem.
Pats autobuss kursē tikai pē c stundas, pē c 12 kursē reti, vienmē r ir aizsē rē jis un stā vi gaidi kad atbrauks, gadī jā s, ka neatbrauca un vienkā rš i gā ja kā jā m vai brauca ar taksi! ! Alva!

Kopumā
Es vairs neieš u uz š o viesnī cu. Pē c turku piecnieka tas ir kaut kā ds murgs, ir vē rts doties tikai par ļ oti lē tu cenu. Ja lido pirmo reizi - bū s labi, ja jau esi bijis normā lā s viesnī cā s un zini, kas ir serviss - izvē lies citu viesnī cu, tā noteikti nav tava izvē le.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu