Laba viesnīca, būtu 1. līnijā - vispār cenas nebūtu!

Rakstīts: 6 marta 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 27 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ja man piedā vā tu š eit atgriezties, es 100% atgrieztos! Es to izdarī š u novembrī
Ievā kš anā s izdevā s lieliski. Mū su reiss aizkavē jā s un ieradā mies ar vē lu. Paldies administrā cijai - uzreiz aizsū tī ja uz restorā nu vakariņ ā s lī dz tā slē gš anai un tad sā ka apstrā di. Istaba bija laba (starp citu, mani draugi par piemaksu 20 USD daudz neatš ķ ī rā s), logi ar balkonu izskatī jā s uz ielu, bet mums nebija odu. Tī rī š ana notiek regulā ri, izmantojot figū riņ as no dvieļ iem. Arī veļ as maiņ a. Mē s pat daž reiz atteicā mies un padzinā m savu "tī rī bas feju".
Ē diens viesnī cā ir lielisks! Zivju, gaļ as, svaigu un marinē tu dā rzeņ u, augļ u un gardu konditorejas izstrā dā jumu sortiments. Deserti - tas ir atseviš ķ s raksts, ko rakstī t - mā kslas darbs un ļ oti garš ī gs! Bija jū ras veltes, rullī š i. Kopumā var apvienot labu ē dienkarti un daudzveidī gu. Pie ieejas restorā nā viņ i vienmē r tika cienā ti ar jauniem kokteiļ iem vai Sangria. Alus un garš ī gi. bet vā jš . Vietē jais vī ns man sā p galva. Mē s sē dē jā m galvenokā rt uz piena))) un bezalkoholiskajiem kokteiļ iem, kas personā la vidū izraisī ja š oku))). It ī paš i, kad no rī ta pē c DR un "Rashin vodka" viņ i prasī ja pienu)))

Pludmale parasti ir bezmaksas. Salī dzinot ar Zatoku - ideā li! Nebijā m uz maksas, bet atseviš ķ i ar gidu bijā m uz “savvaļ as” – t. i. nav aprī kota pludmale - kur bija krā š ņ as zivis (ir laivu ekskursijas gida pavadī bā ar stikla dibenu). Visas ekskursijas tika ņ emtas no gida viesnī cā , bet ne no tū roperatora Aneks tour. Varu ieteikt gidu - viņ u sauc Hasans, viņ š sevi sauc par "Adriano Celentano", skraida pa viesnī cu. Forš s gids, brī ž iem, kad viņ š mū s pavadī ja uz pludmali, ir lē tā k - viņ š pat skrē ja mums atnest alu un visu č ekā ziņ oja pilnī bā ))), lai gan mē s nejautā jā m. Ļ oti laipns, lai arī pē c izskata neglī ts. Animatori ir ļ oti forš i puiš i! Viņ i neļ ā va man garlaikoties, katru vakaru bija kā di konkursi, š ovi. Diskotē kā vienmē r pavadī ts un apsargā ts. Mums vienmē r lī dzi bija pā ris pā rģ ē rbti civildrē bē s tē rpti policisti. Personā ls smaidī gs un draudzī gs, visi lū gumi tika izpildī ti ļ oti ā tri un palī dzē ja. Nu man nav pretenziju un mī nusu ne viesnī cai, ne personā lam))) Iesaku Orange karti pirkt nevis lidostā , bet gan viesnī cas teritorijā , tur ir veikals un maksā tikai 4 USD. Es iekasē ju naudu par kā rtē jiem izdevumiem no kartes un izņ ē mu to mā rciņ ā s - tas ir izdevī gi, pretē jā gadī jumā , ja tas ir dolā ros, tad tā ir fiksē ta cena. Pē rciet augļ us nevis vecpilsē tā . un kā tikt uz 1001 nakts centru. Tas ir lē tā k un svaigā k. Sapirka arī dā vanas, suvenī rus un labi kaulē jā s (zemū dens š auš anai aizsegu paņ ē ma par 3 USD, vecpilsē tā vismaz 6) Aptiekā s apskatiet preces derī guma termiņ u. Varbū t viņ iem ir nā vessods par zā ļ u viltoš anu, bet tam nav nekā da sakara ar derī guma termiņ u. Ir labi skriet uz Vecrī gu pē c jū ras veltē m. Zivju restorā ns netā lu no viesnī cas, ļ oti forš s.
Apsildā mais baseins uz jumta ir pasaka! Un tur ir ļ oti skaisti! Mē s tur pā rsvarā tusē jā mies pē c pusdienā m. Par 1 dolā ru apkā rt esoš ais bā rmenis dejos un pats visu atnesī s. Netē rē jiet savus dvieļ us! Sods 10 USD! Izbraukš anas dienā mums tika gatavotas brokastis zī mola rokassomiņ ā s; Viņ iem ir ļ oti garš ī gs siers, piemē ram, siers. Desu un, piemē ram, atkritumu sagrieš ana)
Kopumā iespaidi ir tikai pozitī vi. Par 1 dolā ru vai š okolā des tā felī ti viņ i visu izdarī s tavā vietā , bet arī par vienkā rš u smaidu un cilvē cisku attieksmi, lai gan ne tik drī z)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu