Viesnīca laba, rifs arī. Wifi ir vājš.

Rakstīts: 20 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 16 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Ekskursija tika veikta š eit Hot-Prices. Paldies par ā tro un labo noformē jumu : ))
Viņ i lidoja Azur no Anex. Lidmaš ī nas jaunas, sē dekļ i plati, neviens uz ceļ iem negulē ja visu lidojumu. Pā rceltu lidojumu nebija.
Pirmo reizi iekā rtojā mies bez naudas pasē . Apmetos pē c vakariņ ā m, bet labā kā s kategorijas istabā , netā lu no reģ istratū ras. Istabas ir normā las. Problē mas bija ar rozetē m, kas dzirkstī ja. Ledusskapis mū su istabā nedarbojā s un tika ā tri nomainī ts. Divas dienas mū su ē kā periodiski pazuda karstais ū dens.
Teritorija it kā ir un kaut kā nav : ) viesnī ca ir pilsē tvide, tā s frontā lā daļ a pieejama visiem Š armas iedzī votā jiem.

Viesnī cā ir 4 peldbaseini, 2 no tiem uz jumta. Viens augš ē jais un viens apakš ē jais ir apsildā mi. Ū dens ļ oti silts, kā vannasistabā : ).
Kontingents: ukraiņ i, baltkrievi, kazahi, pā ris ģ imenes, arā bi. Š eit ir daudz no tiem. No turī giem irā ņ iem lī dz vietē jiem kolhozniekiem (redzami pē c elegantajiem vī rieš u uzvalkiem). Nepā rprotami asociā cija ar filmu "Visburvī gā kais. . . ". Kā teica Kokš enova varonis: "Nakš ņ oju kolhoznieku mā jā , man nebija laika pā rģ ē rbties" : ) Apbrī nojami, ka viņ i nemaz nesaspringa. Nekā das trokš ņ oš anas, ne kultū ras trū kuma. Neviens uz galdiem bē rniem nemainī ja autiņ biksī tes, nepiegruž oja, skaļ i nerunā ja. Visi lieliski sapratā s : ) pat baseinā : )
Vestibilā katru vakaru kaut kas no animā cijas. Dzī vā mū zika, konkursi, uguns š ovs amfiteā trī visiem Š armas tū ristiem. Konkrē tā k neteikš u, vakarus pavadī jā m nevis viesnī cā , tikai sā kums tika nedaudz noķ erts. Bija bē rnu diskotē ka. Animatori ir jauki un smieklī gi. Tē rzē š ana ir prieks. No 24.00 izbraukš ana uz diskotē ku par 10$.
Pludmale. Viņ i to ņ em katru stundu. Noteikti paņ emiet biļ eti reģ istratū rā . Un kurā autobusā tu iekā psi? Brauciet desmit minū tes lī dz pludmalei netā lu no Tower Bay viesnī cas. Nokā piet pa amfiteā tra kā pnē m. Pludmale ir izī rē ta tikai uz pā ris mē neš iem, tā vē l jā uzlabo. Ir stends ar dvieļ iem, bā rs, importa sviestmaiž u zvē rests. Ir divas ieejas jū rā . Viens koraļ ļ iem. Koraļ ļ i vē lami, bez tiem neē rti. Otrais uz ļ oti ļ odzī ga pontona. Rifs labs, daudz zivju. Bet tikai pa kreisi. Un jā peld tā lā k, lī dz pat lī č a malai. Vē ja nav.

Uzturs. Vestibilā un restorā nā ir pieejams kafijas automā ts ar plaš u klā stu, kas priecē . Ē diens ir pietiekami labs. Un garš ī gi. Normā liem specifikas cienī tā jiem un acī mredzami, ka visu atvaļ inā jumu badā : standarta brokastis: olu kultenis, pupiņ as, falafels, rī su putra, dā rzeņ i, feta, siers, desa, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, daž ā du š ķ irņ u ievā rī jumi un medus, sagriezti augļ i , jogurti. Pusdienas: 2 zupas (vienmē r daž ā das), uzkodu stū rī tis, 2 veidu vistas, 2 veidu liellopu gaļ a, zivis, daž reiz aknas. Zivis 3 veidi nedē ļ ā . Veseli liemeņ i, garš ī gi. Daž reiz pangasijas. Tvaicē ti, sautē ti, grilē ti dā rzeņ i, pastas. Augļ i: vienmē r mainī jā s trī s veidi - apelsī ni, dateles, gvajaves, mandarī ni, fesalis. Desertā daž i krā saini cepumi. Es to neē du, tā pē c nevaru komentē t garš u. Š eit austrumu vakarā dā vinā ja gardus vietē jos saldumus. Patika. Vakariņ as ir lī dzī gas pusdienā m. Citas zupas, ē diens no š efpavā ra pī les, tī tara, liellopa gaļ a. Atkal 2 veidu gaļ a un zivis, daudz apstrā dā tu dā rzeņ u, svaigi salā tiem, mē rces tiem, musaka, lazanja utt. Nu, jū s nevarat bū t izsalcis š ajā viesnī cā , nekā dā gadī jumā .
Wi-fi tikai vestibilā un vā jš .
Kopē jais iespaids: pirmajā s divā s dienā s nav strū klakas, ī paš i pē c pludmales apmeklē juma ar "lidojoš o" pontonu, bet tas ir man personī gi. Otrreiz te negribē jā s nā kt. Farsha tika izvē lē ta par galveno pludmali, tā pē c iespaids izlī dzinā jā s, un es varu apsvē rt š o viesnī cu atkā rtotiem apmeklē jumiem.
Atbildē š u uz papildu jautā jumiem, jo. Es rakstu no sava telefona, bet no tā nevar rakstī t daudz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu