Brīvdienas 2017. gada februārī

Rakstīts: 22 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 8 — 21 februāris 2017
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Vakar atgriezā mies no 13 dienu atvaļ inā juma Jaz Fanara) varbū t kā dam noderē s mū su iespaidi)
Mē s ar vī ru lidojā m uz š o viesnī cu pē c mū su ceļ ojumu kompā nijas ieteikuma. Esam bijuš i Ē ģ iptē daudzas reizes, tā pē c mums ir salī dzinā jumi ar citā m viesnī cā m.
Aģ entū ra tika informē ta, ka telpā m ir vairā kas kategorijas. Bet mums arī teica, ka viesnī ca nav aizņ emta un parasti š ā dā s situā cijā s visus tū ristus izmitina augstā kā s kategorijas numuriņ os. Kā galē jais lī dzeklis uz vietas var vienoties, paveicies, par 20-50. e vai vienkā rš i skaistas acis. Š is fakts sabojā ja pirmo iespaidu par viesnī cu pie reģ istrā cijas un es redzu ceļ ojumu aģ entū ras vainu. Piemaksa par istabas maiņ u 20-25 eiro dienā , bet katram tiek standarta atlaide un par 10 eiro dienā nomainī t jebkuras kategorijas numuriņ u uz labā ko.

Ja mē s uzreiz pirktu biļ eti ar Superior numuru ceļ ojumu aģ entū rā , mē s nebū tu saņ ē muš i tik negatī vu zī lē š anu un neapmierinā tī bu ar norē ķ inā š anos.
Starp citu, tā du tū ristu kā mē s bija daudz. Katru dienu skatī jā mies kā tū risti kā mē s, mē ģ inā jā m "atrisinā t par 50 USD", bet velti)) š obrī d viesnī cai ir stabili ienā kumi, lai nomainī tu istabu. Tiem, kas vē las dzī vot labā istabā ieteikums, iegā dā jieties to mā jā s. Par Superior istabu pretenziju nebū s - liela platī ba, labas mē beles, normā la santehnika, vairā k vai mazā k jauna, tuvu jū rai un restorā nam (atš ķ irī bā no zemā kā s kategorijas numuriem).
Ē diens bija normā ls. Ikdienas vista, liellopa gaļ a, zivis, sā nu ē dieni, dā rzeņ i un augļ i, zupas. Nebija izsalkuš i) bija garš ī gi, bet 13 dienā s kļ uva ļ oti vienmuļ i (tiem, kas iet uz 7 dienā m, nebū s garlaicī gi). Stundā starp brokastī m un pusdienā m, pusdienā m un lī dz pulksten 17:00 varat ieturē t uzkodas bā rā pie baseina.
Pludmalē nav pontona. Mū su viesnī cas tū risti netiek ielaisti blakus esoš ajā pludmalē , kur ir pontons (pretē jā gadī jumā mums apliecinā ja tū risma aģ entū ra). Wi-Fi darbojas tikai reģ istratū rā un baseinā.

Katrs dodas citā atvaļ inā jumā un satikā m cilvē kus, kuri vairā kkā rt ir atgriezuš ies š ajā viesnī cā , bet pē c saviem kritē rijiem pā rē jiem liku viesnī cu "4-". Par personā lu. 5+ restorā na darbinieki - pozitī vi, uzmanī gi, draudzī gi puiš i) puiš i, kas strā dā bā rā , arī ir labi - vienmē r ar smaidu. Telpas uzkopš ana ir normā la. Vienī gais, ka ū dens vai higiē nas lī dzekļ u atjaunoš ana bija nedaudz nevē lama (ja 5 ml ž elejas uz vienu iedzī votā ju vē l ir, jaunu neviens neliks). Acī mredzot viesnī cas politika - "taupī jumiem jā bū t ekonomiskiem")))
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu